"Kendisine özel hakemi olmayan tek takım GS,buna rağmen hala lider,helal olsun"
Erman Toroğlu bile bu şekilde isyan etmiş ama aramızda hala ters istikamette düşünenler,yazanlar var...
Özellikle bu sezon GS'ın puan kaybettiği bir maçta da hakem etki etmesin, rakip takır takır organize goller atsın , dişimi, kafamı kıracağım.
Fener maçı,Sivas maçı,Trabzon maçı , verilmeyen penaltılar, erken çıkan kartlar, çıkmayan kartlar , yoruma açık tüm pozisyonlarda GS aleyhine verilen kararlar...
Öyle güzel ince ince kıyıyorlar ki. Çakal Çakır önce saçmasapan kartlar çıkardı,alakasız fauller,yanlış 2-3 taç karar ve futbolcular delirdi,
faulün arazisinden bile geçmeyen bir olayda faul'ü çaldığında millet zıvanadan çıktı artık, isyan ederken yediler golü.Her pozisyonda düdüğümü bekle diyen ....
bu pozisyonda oralı bile olmadı. Zaten bu işi de anlamış değilim, oyun durduğunda hakem düdük çalmadan nasıl başlıyor anlamıyorum mantığı nedir.
TFF,hakemler,medya... hepsinin... Ben bu kadar adilik görmedim, duymadım. Döve döve şampiyon olacağız.
Son bir cümle Mehmet Batdal'a :
6 pas çizgisinin içinde, önüne lımbır lımbır gelen topu, sol ayağına bekleyip zaman kaybetmen zaten amatör küme oyuncusu olduğunun kanıtı,
sol ayağına geldiğinde de yaptığın vuruş ortada, bir daha forma yüzü göremezsin bu takımda, senin için de hiç üzgün değilim.