Bugun futbol yok, haberiniz yok mu

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Hasan Tezcan
Site Admin
Posts: 6041
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:57 pm
Location: Stockholm

Re: Bugun futbol yok, haberiniz yok mu

Post by Hasan Tezcan »

Cengiz Akgun wrote:Insanlari birbirine kirdirtacaklar. Bu acikca belli artik.
Butun bunlara kim önayak oluyor Cengiz abi. 70 lerin senaryosunu yasiyor gibiyim. Yaziklar olsun. Kimsenin oyununa gelmeyin, yollar aciktir (dar olsa da), hakkinizi arayin, kirmakla dökmekle olmaz dedim ama nafile. Cevrecilik adina bunu yapiyorlar ama bana pek inandirici gelmiyor nedense, olay baska. Kerem senelerdir yaziyor, cevcecilik ruhu olmayan bir toplumuz, 'ne bu siddet bu celal' diye sormazlar mi insana, ayrica bu is kac tane agac dikmeye mi kaldi...ki onu da beceremiyorlar, cok sIk dikiyorlar, cogu öluyor öluyor yaniyor neticede...Recep Tayyip Erdogan'a katiliyorum, cevrecilik sadece agac dikmek degil, bu hususta CHP'nin pabucunu dama atarlar mesela. CHP hic konusmasin, bulasmasin bence, cunku sicili pek parlak degil. Bir Istanbul'lu olarak konusuyorum, Nurettin Sözen faciasini yasadim bizzat.
Yaşadıklarımız ve bende yansıması, değerli sözler eşliğinde

Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.

Kenan Atak
Posts: 1734
Joined: Mon Jan 10, 2005 9:02 pm

Re: Bugun futbol yok, haberiniz yok mu

Post by Kenan Atak »

Tek sorun Tayyip! AKP, Gul falan sorun degil, eskinin ANAP'ina benziyor Tayyip'i atarsan. Turkiye kendi normalinde gider AKP ile. Ama TAYYIP Aziz Yildirim'in politikaci versiyonu. Acikca diktator ve hasta. Bu arada Silivri'de 5 senedir curumekte olan tutuksuz olmekte olan insanlar icin tek tepki gostermeyip Ankara'da cevreye zarar verildi diye otenler nasil adam oldugunu sorgulasin eger sorgulayabilecek beyin ve vicdan varsa!!! BIR DE KAC KEZ DEDIK BU FORUMA TAKMA ISIMLE YAZMAK YASAK ANLAMIYORMU BAZILARI! Insanda biraz gurur olur takma isimle yazmaga devam etmek icin.
“You have power over your mind - not outside events. Realize this, and you will find strength.”
― Marcus Aurelius, Meditations

Tokat Baris
Posts: 39
Joined: Wed Jul 25, 2012 5:37 pm

Re: Bugun futbol yok, haberiniz yok mu

Post by Tokat Baris »

Kerem Tezic wrote:Tek sorun Tayyip! AKP, Gul falan sorun degil, eskinin ANAP'ina benziyor Tayyip'i atarsan. Turkiye kendi normalinde gider AKP ile. Ama TAYYIP Aziz Yildirim'in politikaci versiyonu. Acikca diktator ve hasta. Bu arada Silivri'de 5 senedir curumekte olan tutuksuz olmekte olan insanlar icin tek tepki gostermeyip Ankara'da cevreye zarar verildi diye otenler nasil adam oldugunu sorgulasin eger sorgulayabilecek beyin ve vicdan varsa!!! BIR DE KAC KEZ DEDIK BU FORUMA TAKMA ISIMLE YAZMAK YASAK ANLAMIYORMU BAZILARI! Insanda biraz gurur olur takma isimle yazmaga devam etmek icin.
Benim izlenimim de bu yönde. Uc noktalardan bir araya gelen insanlari birlestiren, Tayyip'in gittikce otoriter, hic kimseyi dinlemeyen, halkin bir kismini adam yerine koymayan hal ve tavirlari. Hala ortami yumusatici konusmalar yapmak yerine, kendi secmenini "camide bira ictiler", "benim basörtülü kizlarima saldirdilar" yalanlarla tahrik etme, ortami daha da germe niyetinde, oysa Dolmabahce Camii'nin imami alkol icilmedi diye acikladi ve ben sahsen hic bir medyada basörtülü kizlara saldirildigini görmedim. Aksine Taksim'de kandil gününde, kandil simidi dagitildi, kuran okundu, namaz kilindi. Gezi Parki ön yargilarin kirildigi, insanlarin birbirine hosgörü, sevgi ve merhametle yaklasan bir yer oldu. Mesaj apacik: "Biz herkesin inancina, yasam tarzina saygiliyiz. Sen de bizim yasam tarzimiza artik saygi göster." Toplum mühendisligine soyunmus, tek tip insan yaratma amacinla, toplumun bir kesimini hor görmekle Kemalist rejimden farkin nedir diye hakli olarak sorarlar adama.

RTE protestolarin neden kaynaklandigini da hala kavrayabilmis degil. Yok capulcuydu, yok CHP idi, yok dis mihraklardi, yok faiz lobisi felan filan...Ahmet Hakan bir yazisinda cok güzel aciklamis "Bu baska türlü bir sey" diye:

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/ ... d=23421759#

Ve sorunun Kerem Tezic'in de belirttigi gibi RTE'nin kendisinden kaynaklandigini:

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/ ... d=23429413

Benim gönlüm eylemcilerden yana. Türkiye'de ilk defa sivil toplumun bas kaldirisina sahit oluyoruz gibi geliyor bana. Cumhurbaskanin dedigi gibi "Demokrasi sadece dört yilda bir secime gitmek degildir". Insanlar haklarinin ihlal edildigini düsünürse ve siyasal yollarla sorunlarini dile getiremezse eylem yapmak onlarin en dogal demokratik hakkidir. Aralarinda elbette vandallar da var, CHP'li de, bilmem ne de. Fakat Bilgi Üniversitesinin arastirmasina göre eylemcilerin %85'i kendini hic bir partiye yakin görmüyor, büyük cogunlugu John Lennon'in "fasizmin basa cikamayacagi iki sey, pasif direnis ve mizah" nasihatina uyarak bariscil mücadele ve müthis yaratici bir mizahla direniyor, Erdogan'i protesto ediyor. Bence eylemlerin ruhunu en iyi dile getiren gördügüm su slogandi: "Biz AKP'siz dine, CHP'siz Ata'ya, MHP'siz vatana, BDP'siz Kürde sahip cikariz. Biz halkiz!"

Aslinda M.Gökcek disinda RTE'nin etrafindakiler (Gül, Arinc, Topbas, Istanbul valisi) ilimli, yumusatici aciklamalar yaptilar. Onlarin aksine basbakan atesle oynamaya devam ediyor. Üstte belirttigim gibi kendi secmenini tahrik ediyor, "siz" ve "biz" diyerek toplumu ayiriyor, hic bir adim geriye atmiyor, bir nevi "ben ders almam ders veririm" diyor. Tüm rasyonel düsünme kapasitesini kaybetmis, danismanlarinin korkudan dogruyu söyleyemedigi, yol arkadaslarini bile dinlemeyen bir ülke lideri görüntüsü veriyor. Bütün emegine, yaptigi iyi seylere, kendi tabanina da ihanet ediyor aslinda. Halki kiskirtmak, tahrik etmek sonucta kime yarar? Tam anlamiyla herkes icin bir "lose-lose situation".

Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Re: Bugun futbol yok, haberiniz yok mu

Post by Ismail Gezer »

Sokağın başından bir tencere sesi geliyor, hep aynı tencere, her akşam aynı korkunç ses. Herkes tadında bıraktı, ama bu vatandaş kafa ütülemekte çok ısrarlı.

İnsanları her akşam taciz ederek protesto yapmak ancak psikolojik ezikliğin göstergesi olabilir, haklılığın değil.

Tadında bırakmak lazım. Bu türden eylemlerin hak olduğunu düşünen insanlarada “lanet olsun” dedirtmemek lazım.

Yoksa o tencereye bi kapak takan bulunur

Kenan Atak
Posts: 1734
Joined: Mon Jan 10, 2005 9:02 pm

Re: Bugun futbol yok, haberiniz yok mu

Post by Kenan Atak »

Tadinda birakirlar sen hic merak etme. Silivri'de de yuzyilin utanci olarak Balbaylar, Hilmiogullari ve niceleri 5. senelerini tutuksuz olarak, hukuga tecavuz edilen bir dava serisinin sonucunda hastaliklarla olumle, cocuklarini gormeden doldurmaga devam ederler. Kimin umurunda degil mi? Yakinda futbol baslar, sabah aksam taktik tartismalarina, kadro ve baskan kim olsun gibi fevkalade onemli tartismalara donlulur. Aman soyle komsuya tencereyi fazla tingirdatmasin. Su ulkede tarih yaziliyor, resmen kuturel devrim yapiliyor, yillarca ustune olu topragi serpilmis, din baskisi, militarizm, aptal partilerin ve diktator bozuntusunun baskilari, kokusmus politikacilarin yonettigi ulkede piril piril gencler hemen herseye tavir koyuyorlar, konu cevre falan degil. Ilk defa bu miymiy toplum uyaniyor, cok ufak bir parcasi da olsa. Bak Fransa'ya nasil soke soke almislar daha 300 sene evvel haklarini. Bu uyusuk kaderci yerde ilk kez bir uyanma var. Bir dusunun bre! Hala akillar tencere tavanin cikarttigi sesde. Aman rahat et, normale doner ve icerde insanlar tutuksuz olume giderken, hersey birer meta olmusken, ulkenin tarihi dogal butun ozellikleri igdis edilirken, gencecik insanlarin gelecekleri olan sinavlarin sorulari sistemli calinirken, deniz fenerinde insanlarin parasini hortunlayan yuzsuzlere dava acan savcilar iceri alinirken, yani kisacasi terim yerindeyse suratiniza hergun sizi yonetenler tarafindan sistemli sicilirken, 4000-5000 se4nelik kalintilara 'canak comlek' diyen lideriniz de rahat eder, boyle iste minubus muavini olacak adamlar ulke yonetir ve binlerce tutuksuz yargilanan gazeteci yazarlarin aileleri perisanken futbol baslar siz de rahat edersiniz. Kime ne anlatilacak ki! Hakan Sukur goooooooolllll ve Nustafa Dogan sevincten ucup kafayi ahizeye cakti! Ahize tuzla buz!
Uyanin be kardesim. Takmissiniz marjinal grupalara koca resmi goremeyen gormek istemeyen bir cok kisi var. Koyun gibi yasamak isin kolayi elbet. Ailecek gec TV basina, aksam internette futbol tartis, gece yatakta kafada GS kadrosunun ilk 11'ini kur, sabah ise direksiyon salla, hergun ayni aliskanliklar, beyni ruhu zenginlestirmek icin hic bir caba sarfetme, zenginlikten anlasilan cep ve cuzdan olsun....koca bir hayat boyle gitsin. Haybeye laf anlatiyoruz. Ben benim kiza dil ogreteyim cok daha faydali is. Iktidari anlamaktan aciz, muhalefeti, Kemal'i Devlet'i aval bakiyorlar ne oluyor diye, oyle ya yan gel yat muhalefet yap, Sali toplantilarinda masturbasyon yapmayi muhalefet say, kiyak emeklilik, ulkeyi takunyalifuhrere birak, halka anlatma, halkin buyuk kismi zaten anlayamiyor boyle devam etsin iste bu duzen degil mi, hasiyetsizce yasayin kendinize dayatilan, merak etmeden, okumadan sorgulamadan gecirilen bu hayati! Buna dur diyenlere ise tepki goster. Yazik!
“You have power over your mind - not outside events. Realize this, and you will find strength.”
― Marcus Aurelius, Meditations

Kenan Atak
Posts: 1734
Joined: Mon Jan 10, 2005 9:02 pm

Re: Bugun futbol yok, haberiniz yok mu

Post by Kenan Atak »

Katilmamak mumkun mu? Bekir Coskun yazmis

Tayyip uctu uctu
---------------------------------------------------------------
Bir:
İktidarının sonuna geldiğini anladı…
*
İki:
Çok sinirli…
23 kilometrede, arkasındaki aynı kalabalığa durup durup dört konuşma yapması ondan…
*
Üç:
ABD onu gözden çıkardı…
Beyaz Saray’ın peş peşe tepki açıklamaları… Washington Post ile New York Times yayınları bir yana… ABD, toplumun tüm etkili güçlerini kaybetmiş, ne yapacağı fazla belli olmayan bir siyasetçinin arkasında durmaz…
*
Dört:
Son çaresi, kendi tabanını tehdit olarak kullanmayı deniyor…
Sokakların kana bulanacağını bilse bile, iktidarını kaybedeceğini anladığı an, bunu yapabilecek bir cahil cesaretine sahip nasılsa…
*
Beş:
Hafta sonu büyük mitingler yapmaya kalkması, sadece Türk kamuoyuna mesaj ya da muhalif gençleri sindirmek için değil…
Dünyaya, özelikle ABD’ye “millet benim arkamda” mesajı vermek istiyor…
*
Altı:
AKP çekip gider mi?..
Zor…
Çünkü toplumun büyük tepkisine karşın, yerine iç huzuru ile konulacak bir şey yok… Yani sandığa gidildiği zaman, insanların seve seve ve güvenerek oy verebilecekleri bir başka parti ortada gözükmüyor…
*
Yedi:
O zaman ne anlatıyorsun iki saat?..
*
Sekiz:
Bunca büyük yıkımlardan, hukuksuzluktan, can yakmadan sonra karşı devrimciler Türkiye’yi asla geri vermek istemezler, onlar için bu yaşamsaldır…
Abdullah Gül formülü var…
Gül, Erdoğan’ın yerini alırken, sussun diye bunu sorumsuz ve yetkisiz bir cumhurbaşkanı olarak Çankaya’ya çıkarıp oturtmak…
ABD ile birlikte cemaat bunu düşünüyor…
*
Dokuz:
Daha da açıkçası; içeride ve dışarıda artık güven vermeyen Tayyip Erdoğan iktidarı bitecek… Ama AKP-cemaat iktidarı sürecek…
*
On:
İyi olur mu?..
Çok iyi olur…
İmamdan kurtulursunuz…
Abdullah’ınız olur…
“You have power over your mind - not outside events. Realize this, and you will find strength.”
― Marcus Aurelius, Meditations

Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Re: Bugun futbol yok, haberiniz yok mu

Post by Cengiz Akgun »

Bekir dokturmus yine. Bugun kardesimle konustum. Istanbulda yasiyor. AKP'nin iktidari surecek cunku karsisinda iktidar olmaya calisan bir muhalefet yok. Onlar azicik asim kaygisiz basimla idare etmeye dunden razilar. Ne bir programlari ne de bir kadrolari var dedi durdu. Olay ayni Bekir'in tarif ettigi gibi. Tencere tava gerisi hava diyorlar zaten. Eskiden asker alasagi edip bu sumsuklere veriyordu. Artik o devir bitti.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.

Hasan Tezcan
Site Admin
Posts: 6041
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:57 pm
Location: Stockholm

Re: Bugun futbol yok, haberiniz yok mu

Post by Hasan Tezcan »

Altı:
AKP çekip gider mi?..
Zor…
Soruya bak! Neden cekip gitsin, kim soruyor bu soruyu. "Sen sadece 50% lik kesimin basbakani degilsin" derken "cekip gider mi" sorusunu sorma gucunu nereden aliyorsun? Bu karsilikli saygisizlik, tutarsizlik ortaminda her sey olur, kina yakar sonra bu insanlar. Elma ile armutu karistirmamak lazim bence.

Ben AKP, RTE ci degilim, bunu belirtmekte yarar var saniyorum.
Yaşadıklarımız ve bende yansıması, değerli sözler eşliğinde

Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.

Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Re: Bugun futbol yok, haberiniz yok mu

Post by Cengiz Akgun »

Hasan Tezcan wrote:
Soruya bak! Neden cekip gitsin, kim soruyor bu soruyu. "Sen sadece 50% lik kesimin basbakani degilsin" derken "cekip gider mi" sorusunu sorma gucunu nereden aliyorsun? Bu karsilikli saygisizlik, tutarsizlik ortaminda her sey olur, kina yar sonra bu insanlar. Elma ile armutu karistirmamak lazim bence.

Ben AKP, RTE ci degilim, bunu belirtmekte yarar var.
Onu orada acaba halk arasinda buyuk infaal yarattiktan sonra (daha Ocalana ve PKK ye ne peskes cekildi bilinmiyor. Ortaya ciktiginda seyreyle gumburtuyu) olurda bir dagilma olur mu diye yazdigini saniyorum. AKP'nin icinde sadece dinciler yok. Bir suru ANAP, DYP kalintisi var. Bunlar is boka giderde bir ic savas tehlikesi gorurlerse biz kendi basimizin caresine bakalim hesap vermek zorunda Kalmayalim diye belki cozulurler diyor..
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.

Hasan Tezcan
Site Admin
Posts: 6041
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:57 pm
Location: Stockholm

Re: Bugun futbol yok, haberiniz yok mu

Post by Hasan Tezcan »

Anliyorum Cengiz abi, kendince senaryo uretiyor, o alisilagelmis senaryo, benim tepkim buna zaten. Biraz kötu niyetli olsam, adamin bir yerlerden bir beklentisi olduguna inanirdim.
Yaşadıklarımız ve bende yansıması, değerli sözler eşliğinde

Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.

Kenan Atak
Posts: 1734
Joined: Mon Jan 10, 2005 9:02 pm

Re: Bugun futbol yok, haberiniz yok mu

Post by Kenan Atak »

Selam Hasan,
O 6. sorunun cevabinda soyle diyor 'Çünkü toplumun büyük tepkisine karşın, yerine iç huzuru ile konulacak bir şey yok… Yani sandığa gidildiği zaman, insanların seve seve ve güvenerek oy verebilecekleri bir başka parti ortada gözükmüyor…'. Yani cekip gitmekten secimi kastediyor.

Bu Silivri'de hic yere olen insanlarin, hucrelerde 5 senedir yatan hesabini vermeden bir yere gidemezler zaten. O olen insanlarin cocuklarini ahini aldilar. Balbay daha bebegini goremedi 5 senedir. Avukatlarin tanik getirme talebi reddediliyor. Sen bu davayi okusan detaylari ile kafayi cizerdin. Gizli taniklarla, avukatlara her tur kepazeligi yaparak resmen insanlari asmaktan beter ettiler. Bunun hesabini vermeden kimse bir yere gidemez. Kimi onuruna yedieremedi canina kiydi, kimi hastaliktan oldu, kimi olmek uzere. Dile kolay ulan 5 yil. Bu ulkenin tarihinde gorulmemis sey. Ulkenin GK baskanini o mahkemede yargilama haklari bile yok! Bu toplum toplum olsa zaten Parktan once oraya giderdi. Deniz Fenerinde onbinlerce saf vatandasin parasinin hesabini vermeden de bir yere gidemezler. Ama Deniz Feneri Silivri'nin yaninda hic kaliyor. Silivri'ye tepki vermeyen en buyuk o. cocugudur gozumde.
“You have power over your mind - not outside events. Realize this, and you will find strength.”
― Marcus Aurelius, Meditations

Hasan Tezcan
Site Admin
Posts: 6041
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:57 pm
Location: Stockholm

Re: Bugun futbol yok, haberiniz yok mu

Post by Hasan Tezcan »

Suclu veya sucsuz olduklarina ben karar veremem Kerem, isin aslini bilmiyorum, beni asar ustelik...ama sisteme guvenmek mecburiyetindeyim. Ayrica mevcut sistemi icaat eden AKP degil gecmis hukumetler (agirlikli olacak CHP) ve askeri idareler. Bunu degistirmek bu hukumete ve gelecek hukumetlere kalmis. Biz vatandaslara kurul ve kuruluslara saygi duymak kaliyor, ben öyle ögrendim öyle biliyorum, aksi halde isimiz is. Ha begenmiyorum, degissin diyorsan sandiga gider oyunu bu sistemi degistirecek partiye verirsin (bulmakta zorlanabilirsin). Herkes herseyi kendine göre kullaniyor, yontuyor malesef.

Yarginin bagimsizligina inanmak istiyorum, mecburum.
Yaşadıklarımız ve bende yansıması, değerli sözler eşliğinde

Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.

Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Re: Bugun futbol yok, haberiniz yok mu

Post by Ismail Gezer »

Memleketin hali içler acısı,

Artık yeni nesil teröristlerimiz var.

Birileri pkk’nın boşalttığı boşluğu dolduracaktı elbet.

Ama apo posterleriyle atatürk posterlerini, bdp’lilerle ulusalcıları yan yana görmek belkide iyi bişeydir![

Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Re: Bugun futbol yok, haberiniz yok mu

Post by Cengiz Akgun »

Katalan TV'sinden RTE'ye mesaj ama nafile.


http://www.odatv.com/vid_video.php?id=8BG96
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.

Kenan Atak
Posts: 1734
Joined: Mon Jan 10, 2005 9:02 pm

Re: Bugun futbol yok, haberiniz yok mu

Post by Kenan Atak »

Cengiz Akgun wrote:Katalan TV'sinden RTE'ye mesaj ama nafile.


http://www.odatv.com/vid_video.php?id=8BG96
Sadece ona mi nafile? Hala bu Mussolini bozmasina destek veren suruye de! Bir insan kendi halkindan bu kadar mi nefret eder? Bu kadar mi kin dolu olur, bu kadar mi vicdansiz, izansi, kalpsiz olur? Hala camiye bira ile girdiler diyor, hala yalan soyluyor!! Tekerlekli sandalyedeki Turk bayragi tasiyan insana bile tazzikli su sIkIyor ne polisi ise bu. Bu zat bitmistir artik! Turkiye'yi senelerdir kana bulayan kundaktaki bebeleri bile katleden PKK ile masaya oturmasini biliyor, kendi ulkesinin kendisinin egitim olarak bin kat ustundeki piril genclerine reva gordugu zulme bak. Ofkeden klavyeyi kirasim geliyor, hala buna destek veren vicdansiz yaratiklarin umugunu sIkasim geliyor.
“You have power over your mind - not outside events. Realize this, and you will find strength.”
― Marcus Aurelius, Meditations

Post Reply