Semih Kaya

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Murat Fahrioglu
Posts: 1764
Joined: Tue Oct 22, 2002 5:45 pm

Semih Kaya

Post by Murat Fahrioglu »

Cogunuz biliyordur tatildeyken Semih bir turlu (herhalde mangal yakarken, komur yarasi demislerdi) gozlerinden yaralanmis. Hatta olay o kadar ciddi ki Semih Ingiltere kampina katilamadi. Bugun takimdan ayri kondisyon antremani yapmis doktorlar "simdilik" ameliyata gerek gormemisler. Tedaviye cevap vermis falan deniyor, yani belki de ileride ameliyat isteyebilir ve belki de kariyeri bitebilir Chedju geldi derken Semih'i kaybedersek durum vahim, sezonun baslamasina 1 ay kaldi umarim gercekten Semih'in durumu duzelir. Resmini falan da gormedik, detayli bilgi de yok pek iyi bir senaryo gibi durmuyor ama belki yaniliyorumdur. Farkli bir bilgisi olan bir arkadas varsa bizimle paylassin.

Murat Fahrioglu
Posts: 1764
Joined: Tue Oct 22, 2002 5:45 pm

Re: Semih Kaya

Post by Murat Fahrioglu »

Semih takimla calismaya baslamis resmi siteye roportaj da verdi. Abisi mangal yaparken bu yaninda duruyormus ve gozune komur yapismis!! Bu cocuk cok sanssiz sakatliklar gecirdi kendi de bahsetti iki kez capraz baglar bir kez meniskus bir kez kafatasi catladi ameliyat oldu. Bu kez durum iyiye gidiyor bir hafta daha herhalde herseyi net gorurum dedi, galiba su anda cok net gormuyor. Beni korkutan da bu belirsizlikti, takimla calismaya baslamasi iyiye isaret umarim gormesi de netlesir de bu olayi minimum kayiplar atlatir. Dany yine cok kotu pas hatalari yapiyormus, pimi cekilmis bomba gibi mubarek.

Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Re: Semih Kaya

Post by Cengiz Akgun »

Murat Fahrioglu wrote:Semih takimla calismaya baslamis resmi siteye roportaj da verdi. Abisi mangal yaparken bu yaninda duruyormus ve gozune komur yapismis!! Bu cocuk cok sanssiz sakatliklar gecirdi kendi de bahsetti iki kez capraz baglar bir kez meniskus bir kez kafatasi catladi ameliyat oldu. Bu kez durum iyiye gidiyor bir hafta daha herhalde herseyi net gorurum dedi, galiba su anda cok net gormuyor. Beni korkutan da bu belirsizlikti, takimla calismaya baslamasi iyiye isaret umarim gormesi de netlesir de bu olayi minimum kayiplar atlatir. Dany yine cok kotu pas hatalari yapiyormus, pimi cekilmis bomba gibi mubarek.
Olaylara bakinca malasef pek parlak zekali biri degil. Ulan mangal yaparken gozune komur yapisan tek varlik bu herif olsa gerek. Buradan pay bictim. Hayvan bile ic gudusu ile atese bu sekilde yaklasmaz. Uflemeye filan mi kalkti ne yapti bilinmez. Suzme bir salak olmali. Sahada da belli idi bu zeka yoksunlugu.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.

Post Reply