T KONYASPOR 1-4 GALATASARAY

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Adem Aygun
Posts: 205
Joined: Sat Jan 17, 2009 12:21 pm
Location: edirne
Contact:

T KONYASPOR 1-4 GALATASARAY

Post by Adem Aygun »

Spor Toto Süper Lig’in 3. Haftasında Galatasaray, Torku Konyaspor deplasmanından Burak Yılmaz, Semih Kaya ve Sneijder'in iki golüyle 4-1'lik galibiyetle ayrıldı.


Karşılaşma golle başladı. Sabri'nin adrese teslim ortasında Burak Yılmaz şık bir kafa vuruşu ile Konya deplasmanında takımızı 1-0 üstünlüğe taşıdı.

Sakatlık yaşayan Aurelien Chedjou'nun yerine Semih Kaya 31. dakikada oyuna dahil oldu. Semih Kaya son lig maçına geçen sezonun son maçında Çaykur Rizespor deplasmanında çıkmıştı.

Karşılaşmanın 37. dakikasında Konyaspor frikiğinde Meha, kaleci Muslera'nın uzanamayacağı köşeye gönderdi ve skora eşitlik getirdi.

31. dakikada Chedjou'nun yerine oyuna dahil olan Semih Kaya, Selçuk'un ortasında hamle yaptı. Sonrasında kaleci Kaya'nın tokatladığı top Semih'e çarptı ve ikinci kez Torku Konyaspor ağlarıyla buluştu. (1-2)

İlk yarı Burak Yılmaz ve Semih Kaya'nın golleriyle Konyaspor karşısında Galatasaray'ın 2-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda Lionel Carole 67 dakikada ikinci sarı karttan oyun dışında kaldı. Bu dakikadan sonra teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Podolski yerine Jose Rodriguez'i oyuna dahil etti.

Karşılaşmanın 89. dakikasında ceza sahasında topla buluşan Wesley Sneijder, direk dibine yerden düzgün bir vuruşla skoru 3-1'e taşıdı. Uzatma dakikalarınd yeniden sahne alan Sneijder, Konyaspor kalecisi Kaya'yı düzgün bir vuruşla yine mağlup etmeyi başardı.

Bu golün hemen ardından hakem Fırat Aydınus, maçın son düdüğünü çaldı ve Galatasaray Spor Toto Süper Lig 2015-16 sezonunun ilk galibiyetini Konya'da aldı.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Konya’da sahaya sürdüğü ilk 11 şöyle:

Galatasaray XI: Muslera, Sabri, Hakan, Chedjou, Carole, Selçuk, Melo, Umut, Sneijder, Podolski, Burak Yılmaz.

Yedekler: İsmail Çipe, Yasin Öztekin, Alex Telles, Jose Rodriguez, Semih Kaya, Olcan Adın, Emre Çolak.
TALİHİM YOK,BAHTİM SARI-KIRMIZI

Post Reply