TSL 17. Hafta: Konyaspor Galatasaray 0-1 (Sabri)

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

TSL 17. Hafta: Konyaspor Galatasaray 0-1 (Sabri)

Post by Cengiz Akgun »

İlk yarıda rezil bir Galatasaray vardı. Ben bu hafta şifresiz verildiği için seyrettim. Rezil bir defans var. Orta Saha hiç yok gibi bir şey. Josue bir çöp. Buna verilen para haram. De Jong ise bir pehlivan, tamamen vucudu ile oynuyor. Carole tel tel döküldü. Herifi hemen hemen herkes geçti. Balta ve Semih serseri mayın gibi adam tutamıyorlar ve saha defansı yapıyorlar güya. Aynı Osmanlı macı gibi Konya açıkları ıle sağdan soldan bindirip bunların arkasına attıkları her topla en az üç defa yüzde yüz gol fırsatı yakaladılar. Ama adamlarda golcü olmayınca atamadılar. Selçuk futbolu bırakmış. Eger Çinliler dört milyon filan verirkerse götüne bir tekme de benden. Eşoğlueşek. Ulan insan utanır be. O kanlı bıçaklı olduğu Sabriye bakıp biraz yüzü kızarmıyor şerefsizin. Yine kaptırdığı topların arkasından baktı. Eren Derdiyok ise başka bir alem. Önüne gelen topa vuramadığı gibi boşa kaçıp karşı defansı rahatsız bile edemiyor. İkinci yarıyı seyretmiyecektim ama ilk yarının sonlarına doğru Rodriguez'i ısıtmaya başlayınca onu görmek için kaldım. İkinci yarı bu adam girince tek başına yetti. FB'deki Lens benzeri. Çok çabuk ve ufak tefek. Artık ilk maçı diye mi bilmem. Bunun sayesinde kontra yemeyelim diye Konya duraladı. Nitekim de bu adam golu attırdı. Hem sağ ve hem sol ayağını kullanıyor. Sabriye ortalanan topu Sabri iki hamlede solu ile kaleye soktu. Konya sinirlendi. Çamdalı salağı düpedüz yaptığı faule ki Dobermana göre değil itıraz etti ve arkasından hakeme korkaksın diye çemkirdi ve layığını buldu. Maçtan sonra net gözüküyor. Topa tabanla giriyor. Tamam o faul değil ama sonra top ile arasına giren Nigel'ın baldırına dizi ile vuruyor. Dobermana göre normal miş. Nigel onu oynatmak istemıyormuş. Yoruma bak sen. Arkadan adama vuramazsın. İkincisi hakem sadece faul veriyor. Verince Çamdalı el kol hareketlerı ve bağırıyor. Sarıyı veriyor. Bunun üzerine hakemin üstüne yürüyüp korkak herif diyor. Aykut kime neyi şikayet ediyor. Ondan sonra zaten Konya iyice dağıldı. Top Rodriguez'e kaldı. Az daha bir tane de o atacaktı. Arkasında bir tane daha Sabriye attırıyordu. Bu adam iyi bir transfer. GS için önemli bir silah.

Podolski kalıyor. Çinliler biz ilgilenmiyoruz demişler. Asıl acısı Izlandalı elde patlalayan Sigderson. Eski takımı bize hala başvurmadı demiş. Bu da dün Izlandada ben Galatasaraya sakat geldim. Milli maçta filan sakatlanmadım dizimdeki minüsküs ile oynuyordum. Galatasaraya geldiğimde dizim yüklemede şişti. Bir iki hafta oynama dediler. Her indiğnde antremanda yine şişti. Ameliyat olmamı istemediler. GS çok iyi bir klüp. Bana çok iyi davrandılar oynamadan 450 bin avro aldım. Sene sonuna kadar para istemem ameliyat olayım dedim. Kabul etmediler. Ameliyat olacağım. Futbola tekrar donmek isterim ama ne olacağını kesin bilmiyorum demiş. Yuh olsun oküz oğlu öküzler. Bu adam sağlık raporunu nasıl aldı. Menejeri de güya 175 bin avroyu almamış. Ama buna 800 bin avro bonservis verilmiş. GS'ın kayıbı 1.2M avro. Bu dingil Özbek kime laf atıyor GS'a zarar verenlerin elimde listesi var derken. Kendini başa yazsın bir. Şimdi Riva'yı talan edecek bu sersem. Önce bu transferın hesabını versin. Sonra da Josue'nin arkasından Dong'un ve de De Nong'un. Bunlar GS da oynayacak hele bu paraya ve bonservise asla değiller. Bu gidişle Eren Derdiyok da dert olacak. Ben Battal'a laf ederken bu Battaldan better bir batdal olma yolunda. Yahu bari göl atamıyorsun sağa sola kaç. Duvar pası yap. Ver kaç olsun. Eşeğin seyi gibi dineliyor ceza sahasında. Kafaya çıkmayı filan da bırakmış. Eeee sen niye varsın sahada diye soran yok. Herif öküzün trene baktığı gibi topa bakıp bekliyor. Al Sabri bile gol attareken seni niye aldılar.

Bedava cinsinden bir üç puan daha. Değilse ilk yarı en az 3-0 geride olacaktın. Yetti be!
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.

Selcuk Samli
Posts: 3522
Joined: Sat Jan 15, 2005 11:06 pm
Location: Izmir

Re: TSL 17. Hafta: Konyaspor Galatasaray 0-1 (Sabri)

Post by Selcuk Samli »

Bu Kolbein hakkinda yeni bir haber:

http://amkspor.sozcu.com.tr/2017/01/15/ ... im-578066/

Dunku maci seyrettim. GS'in rakibe kolay gol pozisyonu verme sorunu devam ediyor. Dun 7. ve 32. dakikalarda rakibin iki cok ciddi gol pozisyonu vardi. Bu arada penalti denilen pozisyonda penaltilik bir mudahale goremedim.

Yeni transferimiz Garry'i begendim, faydali olacak gibi. Bu arada sag kanadi yine az kullaniyoruz. Martin'in onune atilan iki topta iki guzel orta geldi; eger Eren'e gol attirmak istiyorsak Martin'i daha iyi kullanmanin yolunu bulmaliyiz.

Bu sezon ortasinda veya gelecek sezon basinda orta sahaya kesinlikle takviye yapmaliyiz.Ben iki defansif orta saha ile oynamanin daha mantikli olacagini dusunuyorum, ama alacagimiz oyuncunun etkili pas atma konusunda biraz da olsa iyi olmasi lazim. Boyle. maliyeti uygun, oyuncular var, scoutlarimiz bulur diye dusunuyorum.

Dun Sabri cok calisti ve guzel de bir gol atti. Dunku oyunu bir cok oyuncuya ornek olmali. Bir tesekkur de Fernando'ya, fedakarlik yapip oynadigi icin.
nefvakfi.org

Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Re: TSL 17. Hafta: Konyaspor Galatasaray 0-1 (Sabri)

Post by Cengiz Akgun »

Hiçte inandırıcı değil açıklaması. GS da maç oynamamış ve sonra Izlanda milli takımında sakatlanacak pozisyona girmemiş adam elbette GS'a sakat gelmiştir. Kim kimi kandırıyor ortada.

Bu arada Azize yine çalkaladı. O kadar gülüyorum ki halüne. Kendi maçını unutmuş Mete Kalkavanla uğraşıyor eşek.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.

Hasan Tezcan
Site Admin
Posts: 6041
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:57 pm
Location: Stockholm

Re: TSL 17. Hafta: Konyaspor Galatasaray 0-1 (Sabri)

Post by Hasan Tezcan »

Bunlar GS'i kollamaktan isini yapamiyor, ne olmussa o macta. 1 penalti yetmiyor, birkac tane istiyor, haklari guya...ben 2. penaltiyi bile tartisirim acikcasi...neyse baska yerlere odaklandigi muddetce bir basariya imza atamazlar...transfer piyasasindan yakindi, ekonomi, altyapi vesayre...kimse cikip sormuyor, transfer piyasasinin icine eden sen degilmisin diye, piyasada ki isim yapmis oyunculari silip supuren, yok eden kim acaba. Altyapiyi agzina hic almasin, kendi altyapisina baksin, son 30-40 sene kac oyuncu cikarmis A-takima...utanmadan konusuyor haddini bilmeden...yagverlerinin laf sIkIstirmasina ne demeli.

Ortam berbat ve ustune ustune gidiyorlar boktan bir lig ugruna. Yetiskin insan olacaklar ustelik.
Yaşadıklarımız ve bende yansıması, değerli sözler eşliğinde

Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.

Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Re: TSL 17. Hafta: Konyaspor Galatasaray 0-1 (Sabri)

Post by Cengiz Akgun »

Alt yapı için Federasyon ne yapacak diye soramadı goy goycular? Içlerinden hiçbiri o penaltı Adananın lehine olsaydı çıkıp konusacak mıydın ağzından köpük saçarak da diyemedi. O Şekıp olacak düzenbaz Uslunun kulağına eğilip hakemin mentörü kim xiye sorun diyor. Kaypak herifler bunlar. Türk futbolunu rezül edenlerin başta gideni bu üç soytarı. Utanmıyorda. GS alacak diye Ekici için bizde pazara girdik diyor. Ne güzei oldu ama Trabzona. Ben de Usta'yı adam sandıydım. BJK'daki salak Ormanı kandırmış. Olcay'ı 200 bin avroya kapatmış. Şimdi Ekici elinde patladı. BJK da şarlayacak. Vallahi çok hoşuma gitti. Beter olsunlar hepsi. Leş kargaları gibi GS ile yatıp GS ile kalkıyorlar. Riekerink bir de şampiyonluk çıkarırsa bunlar ne yapacak bilmem.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.

Post Reply