TSL 10.Hafta, Y. Malatya:2-GS:0, 28-10, TSI:18:00

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Selcuk Samli
Posts: 3522
Joined: Sat Jan 15, 2005 11:06 pm
Location: Izmir

TSL 10.Hafta, Y. Malatya:2-GS:0, 28-10, TSI:18:00

Post by Selcuk Samli »

Y. Malatyaspor ile oynuyoruz. Yuto,Fernando,Emre,Henry,Serdar,Eren,Sofian sakat.Bazi spor yazarlarina gore fazla eksigimiz yok.
Last edited by Selcuk Samli on Sun Oct 28, 2018 10:33 pm, edited 1 time in total.
nefvakfi.org

Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Re: TSL 10.Hafta, Y. Malatya-GS, 28-10, TSI:18:00

Post by Cengiz Akgun »

Açık söyleyeyim. Geçen sene bir söz vermiştim. Terimi eleştirmeyeceğim diye. Bu sözümü tutamıyorum. Ben bu adamı nedense takdir edemiyorum malasef. Yahu şu basın toplantısında söylediklerine bakın birader. Takımda birbiri için oynayan 11 futbolcu yokmuş. Bu senin işin be. Kime kimi şikayet ediyorsun. De ki ben bunlarla başa çıkamıyorum ki doğrusu da bu. Çağırırsın ve ben adale sakatlığı filan anlamam. Kendisine bakmayan bir oyuncu bu klüpten para alamaz. Ajan mı tutacak ne bok yiyeceksen ye. Bunların özel hayatlarını belgele. Ya da bugünden itibaren tesislerde yatacaksınız. Saat 7'de akşam yemeği ve 10'da yatak de. Böyle saçmalık mı olur birader.

https://youtu.ne/VVbdqNvS6jg

Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.

Selcuk Samli
Posts: 3522
Joined: Sat Jan 15, 2005 11:06 pm
Location: Izmir

Re: TSL 10.Hafta, Y. Malatya:2-GS:0, 28-10, TSI:18:00

Post by Selcuk Samli »

Hoca'nin bu sezon alinan yenilgilerde ve kotu oynanan maclarda payi az bence. UEFA'nin verdigi ceza ile zaten sezona 21 oyuncu ile basladik (genc takim oyunculari haric), bir de yonetim hatasi ile kadro forvet bolgesinde eksik kuruldu. Bugunku maca 7 sakat oyuncu ile ciktik, macta da Younes bas donmesi yuzunden cikinca 8 eksikle kaldik. Hoca surekli kadroyla oynamak durumunda kaliyor. Oyuncularin iyi calisip, iyi yasayip kendilerini hazir tutmalari gerekiyor ama evdeki hesap carsiya uymuyor. Selcuk,Ahmet,Gary,ve Maicon formsuz.Hoca eksikler nedeniyle hamle yapamiyor, eksiklerden dolayi sans bulanlar da hazir tutmuyorlar kendilerini. Bu sarmalda dogru durust top oynanmiyor,ve de mac kaybediyorsun.

Esek yukuyle para alan, ve buraya zar zor,binbir dereden su getirerek gelen bir suru oyuncuyu antreman ve mac saatleri disinda kontrol etmek cok zor. Belki genc oyunculari kontrol edebilirsin. Is oyuncunun ne kadar profesyonel olabildigine bakiyor maalesef. Oyuncular teknik ekibe yardimci olmazsa bir yerden sonra hocalarin eli ayagi baglaniyor.

Sagolsun macin hakemi Mariano'ya,gozunun onunde, sacma sapan bir sari kart gosterdi, ve cezali duruma dustu. Ayni, hakem ikinci yarida Malatyaspor'lu bir oyuncuyu ikinci sari karttan atmasi gerekirken sari kart vermeme yanlisini yapti. Biktim yahu, hakikaten biktim.
nefvakfi.org

Hasan Tezcan
Site Admin
Posts: 6041
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:57 pm
Location: Stockholm

Re: TSL 10.Hafta, Y. Malatya:2-GS:0, 28-10, TSI:18:00

Post by Hasan Tezcan »

FT'in hatasi bir degisiklik ile iki mevkiyi bozmasi oldu + Ahmet Calik, ayni anda bunlarin olmasi.

Ozan dalarken biraz dikkat etmeli, sarj olayini cözmus degil daha...daha kontrollu oynamasi gerekiyor, oyunu daha iyi okumasi lazim.

Belhanda kabak tadi vermeye basladi, Garry desen inanilmaz verimsiz. Mariano cok pas hatasi yapti...takimin gidisati iyi degil.

FT'in 'takim olamadik' tespiti dogru ama cözum ne ona göre...Mariano ve Linnes'i ayni kanata sIkIstIrmak mi?
Yaşadıklarımız ve bende yansıması, değerli sözler eşliğinde

Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.

Post Reply