Türkiye ligi dışındaki maçlar ve oyuncular...

Türkiye dışındaki ligler, takımlar ve oyuncular hakkında bilgilerin paylaşıldığı, fikirlerin tartışıldığı forumumuz.

Moderator: Staff

Locked
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

Alman Ligi başladı.Bu sene Alman ligini NTV verecek. Açılış maçında B.münih Marek Heinz'nin oynadığı B.M.Gladbach takımını 3-0 yendi.Fakat aynı anda Holanda süper kupa maçını Kuwait sport kanalından canlı seyrettiğimden bu maçı seyredemedim.

Hollanda süper kupası maçında Ajax 2. yarı 1-0 yenik düşmesine rağmen PSV'yi 2-1 yenrek süper kupayı aldı.

AJAX:
............Vonk(1970) Güney Afrika

Heintinga(1983)...Grgyera(1980)ÇEK..Escude(1979)Fransız..Emanuelson(1986)

Pineear(1982)G.afrika.....Maduro(1985)..DE JONG(1984)....BOUKHARİ(1980)Fas........BABEL(1986)
(Rosales(1981)Arjantin)..............(Galasek(1973)Çek)

..............................Charisteas(1980)


PSV:

...............Gomes(1981)Brezilya

Oojer(1974)..Alex(1982)Brezilya...Bouma(1978)...Lee(1977)G.Kore

...............................Simons(1977)Belçika
P.Farfan(1984).....Lucius(1976)......İ.Afellay(1986)...Cocu(1970)
...........................V.Hasselink(1978)
...........................(Roberto De Souza Brezilya)

Maçın genelinde PSV biraz adha üstün gibi gözüktü.Özellikle ilk yarı. Maçda süper oynayan bir oyuncu yoktu. Sahanın en iyisi ajax sol içinde oynayan Faslı Nureddin Boukhariydi. 1 gol attı, 1 asist yaptı 1 topunu da kaleci kurtardı.

2 takımın kalecisi de iyi değildi. PSV kalecisi Gomes Fenerli Alex'in Cruzeiro'dan takım arkadaşı.İlk yediği golde serbest atıştan yanlış yerde durduğundan yenmeyecek bir gol yedi. 2. golde Boukhari Babel paslaşmasında babel'in golünde yapacak bir şeyi yoktu.

Ajax'ı eski takım kaptanı Danny Blind, PSV'yi de Guus Hiddink çalıştırıyor. Maçı; Hollanda milli takım TD'si Marco van basten ile bizim eski oyuncumuz ve şuanda Katar'ın Al rayyan takımında oynayan Frank De boer de seyretti.

Babel Hollanda A milli ve U20 takımında da oynayan bir oyuncu. Ajax ta amsterdam turnuvasında sakatlanan sağ bek Tunus'lu Trabelsi ile solbek Brezilyalı Maxwell de yoktu.

Orta saha da De jong en çalışkan adamdı. Ajax ta sağbek te Heitinga oynadı. Solbekte genç emanuelson kendi sahasından hiç ileri çıkmadı.

Forvette charisteas ise sağ ve soldan orta gelmeyince çok etkisiz kaldı.Ajax'ın kanatları çalışmadı. Ajax'ın forvete de kanatlara da adam alması lazım gibi. Aksi halde charisteas hayalet gibi dolaşıyor.

Takım kaptanı Van der vaart'ı sattılar mı bilmiyorum. FAKAT ONUN GEÇEN SENE GİYDİĞİ 10 NUMARALI FORMAYI BU SENE Güney Afrikalı Pinear giyiyor. Pinear bu maçta sağ kanatta oynadı. Birşey yapamadı. 2.yarı oyuna giren Arjantinli Rosales geçen sene ilk 11'in sağ kanat oyuncusu iken bu sene yedekte bekliyor. Ne pinear da ne de Rosales de bir şey yok.

Genç babbel forvette oynayan bir oyuncu olmasına rağmen bugün sol açıkta oynadı. Gol attı ama genelde etkisizdi.

PSV'DE ise Van bommel gittikten sonra yerine Clube Brugge takımından belçikalı Simons'u almışlar ama. Bu oyuncu van bommel'i çok aratır. Ara sıra simons ile defanstaki Bouma yer değiştirdi. PSV korner atışlarında defanstaki 2 elemanı alex ve bouma ileri çıkıyor. Zaten golde böyle bir pozisyonda alex'e çarpan topun Bouma'nın önüne düşmesiyle ve bu oyuncunun atmasıyla oldu.

Fas asıllı genç oyuncu İbrahim Afellay genelde uzaktan etkili şutlarıyla kendini göstermişti. Bu maçta çok etkisizdi. Hemen hemen hiç şut çekmedi. Ara sıra Philip cocu ile sol kanatta değişerek oynadı.

Sol bek koreli Lee de bu maçta sadece 1-2 defa ileri çıktı. Orta sahada oynayan Park'ın M.united'a gitmesine rağmen buraya bir adam almamışlar. PSV geçen seneki durumundan daha kötü.

Sağ kanatta oynayan Farfan kötü oynadı ama yine de takımın en iyilerindendi. Cocu da etkisizdi ara sıra defansın önünden top alıp oyun kurdu. Forvette oynayan Hasselink ilk yarı iyi sayılırdı.2.yarı yerine giren brezilyalı Roberto ise hiçbirşey yapamadı.

Seyrettiğim Ajax ve Psv'yi bizim GS,FB ve BJK rahat yenerdi diye düşündüm.

Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

GORGENCIM,

Bayernin macini da ben seyrettim.Marek HEINZ ,NEUVILLE ile Bayern'in yeni transferi Valery ISMAEL' i dk.38 gibi oyundan attirdi.HEINZ ilk yari cok miyiydi ancak ikinci yari biraz yokoldu.Bayern maci uzun sure 10 kisi oynamasina ragmen ikinci yarinin ilk 15 dakikasinda B.M.Gladbach'a top gostermedi oyun kurmasina engel oldu.

BMG ta bayag ilginc isimler toplanmis.Elber bacagini kirdiktan sonra ilk kez eski takimina karsi sahaya cikti.Owen HARGRAVES cok guzel bir gol atti.Ilk yari sol bekimsi oynadi ancak ikinci yari 10 kisi olayi yuzunden biraz ortaya gecti.Iyi isler yapti.

BMG 'in kalesinde Amerikali Casey KELLER vardi ve ilk yari onemli kurtarislar yapti.Ancak MAKAAY'in 5 dkkada gelen iki golune yapacak fazla biseyi yoktu.Ayni MAKAAY bu 5 dk icinde 1 tane de gol kacirarak en hizli hattrick yapma sansini kacirdi.Diger forvet SANTA CRUZ cok iyi sutlar cekti cok haraketliydi.Birinde direk izin vermedi digerinde sanssizdi.

BALLACK hakemle didisti durdu.Bir cok iyi ara pasi vedi o da gol oldu.

Bayern'nin Iranli orta saha oyuncusu Ali KARIMI beni buyuledi.Cok iyi adam.SCHWEINSTEIGER sakatti ve tribunde imza dagitti,Bayern'in zor kazandigina aldanmayin.Cok iyi takim, sakatlari takima geri donunce cok daha iyi olacaklardir.
TRUST GALATASARAY
MGC

Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

YENİ BİR YILDIZ DOĞUYOR:NURI SAHIN


Bugün Alman Bundesliga da Gerets'in eski takımı Wolsburg ile Dortmund maçını Polsat info kanalından seyrettim.

Maç 2-2 bitti.
Goller: klimowitz, hofland (wolfsburg)
Smolarek, Koller(dortmund)

DORTMUND İLK 11'İNDE 1988 doğumlu(16 yaşında kabul ediliyor) Bundesliga'nın en genç oyuncusu , Türk 17yaş altı milli takımının oyun kurucusu, bizim çok bilmiş milli takım yöneticilerin U19 milli takımında harcanır diye almadıkları genç oyuncu NURİ ŞAHİN'den bahsediyorum. 90 dakika oynadı.

Hani şu birkaç gün önce Arsen Wenger'in 3 milyon euro verip te Dortmund'un vermediği genç adamdan bahsediyorum.

Genç milli takımda oynarken takımın oyununu yönlendirip , çok iyi tekniğe sahip olan bu çocuk bugün aynı mevkide değil defensive middlefield olarak oynadı. Offensive middlefiled olarak Çek oyuncu Rosicky oynadı.Sanırım ileri zamanlarda Rosicky'nin mevkisinde de oynatılır.

Gayet başarılı oynadı.Bu yaşta ilk 11'de 90 dakika oynamak ve iyi oynamak her babayiğidin harcı değil. Birde 18-20 yaşına geldğinde neler yapabileceğpini kestirmek zor. Tekniği güçlü , defansif özellikleri gelişmiş komple bir orta saha oyuncusu ortaya çıkacak.

Umarım Alman ekolünün disiplininden de çok şey alır.


WOLFSBURG:

.................Jentzsch(1976)
Sarpei(1976).Gana..Quriroga(1978)Arj..Hofland(1979)Holan..Wieser(1971)

Karhan(1976)SLOVAK..THİAM(1974)Kam..Tkitişvili(1976)Gürcü.....D'alesandro(1981)Arj

.....Hanke.....Klimowitz(1974)Arj
..................(Marko Topiç (1976)BOSNA)

DORTMUND:

................Weidenfeller(1980)

Degen..C.Metzelder(1980)..Wörns(1972)..Dede(1978)Bre

..........................NURİ SAHİN(1988)

............KRİNGE(1982).....Rosicky(1980)Çek...Buckley(g.afrika)
...........................Smolarek(1981)pol...Koller(1973)çek


Dortmund'da rosicky çok iyi oynadı.Dede,smolarek ve Koller de iyiydi. Koller rosicky'nin ortasında topu çok iyi yere yolladı.

Wolfsburg'da D'alessandro tamamen hayal kırıklığı.Schalke'den bu sene alınan Hanke de hiçbir şey yapamadı. Defansta Hofland iyi. İleri çıkıp arka direkte kafa ile gol attı. Wolfsburg'da en çalışkan adam eski bjk'lı karhan 'dı.

Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

YUKARIDAKİ ALMAN LİGİ MAÇINDAN SONRA FRANSA LİGİNDE
Lens -Marsilya maçını TV5 Orient kanalından canlı seyrettim.

Marsilya'da Kaptan Dehu kırmızı kart cezalısı olduğundan, Ribery'de sakat olduğundan oynamadı.

Geçen hafta 2 takımda 2-0 yenilmişti. Bu haftaki maçı da sarı kırmızılı Lens kendi evinde 2-0 yenince Marsilya 2 hafta sonunda ligin dibine demir attı.(Oh olsun)

LENS:
...................................Itandje(1982)
Demont(1973)..Hilton(1977)Brezilya..Colibaly(1980)..Assou-Ekotto(1984)Kamerun

J.Leroy(1974)..Keita(1980)Mali..Diarra(1981) Thomert(1980)

.............Jussie(1983)..Aruna Dindane(1980)Fildişi Sah.


MARSİLYA:
.
................................Carraso(1981)
Ferreira(1974)Brezilya.. Beye(1977)Sen.. Meite(1980)...Taiwo(1985)Nig

Koke(1983)..Oruma(1976)Nij..Lamouchi(1971)...Nakata(1979)JapOn
.........................(Olembe(1980)Kamerun.........(Nasri(1987))

..................Lyundila(1979).......Mendoza(1978)Peru


Marsilya genel anlamda kötü oynadı. Sol bek taiwo ve Oruma biraz iyi sayılırlardı. Bu oruma bundan 4-5 sene önce samsunspor'da oynamılştı.
Geçen sene büyük bir çıkış yapam Fas asıllı genç oyuncu Nasri inanılmaz kötü. Japon Nakata'da italyada oynayan abisinden eser yok.

Lyundial formsuz Mendoza eh işte.Lamouchi artık yaşlanmış. Aamların ellerinde yıldız diye tek Ribery var.

Lens'te defansta oynayan brezilyalı Hilton'u çok beğendim. Devamlı ileri çıkıyor.Zaten 1 gol de attı. İleriye çok iyi toplar atıyor defansif anlamda da sağlam oyuncu.

Sağbek demont ta iyiydi. Orta sahada Keita takımın ilk golünü, leroy'un attığı penaltı kaleciden dönünce , dönen topu kaleye yollayıp golünü attı. Diarra (1.90 m boy var) leylek bacaklarıyla orta sahada vast bir top oynadı. Belçika'dan alınan Aruna da kendini çok yere attı. Leroy da takım kaptanı , fakat senelerdir vasat bir top oynuyor. Bir ara marsilyada oynarken GS'ın da transfer gündemine gelmişti.

Brezilya liginde Fluminense de Felipe 17 hafta sonra ilk kez oynadı ve takımının en iyi oynayan 2. oyuncuusydu. Corinthias kötü başladığı ligde liderliğe yükseldi. Belçika liginde Anderlechtte Serhat akın ilk hafta golünü attı.

Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

Bugün Rusya Liginde 19.haftada dün oynanan 2 maçın çoğunluğu Rus spor kanalı planeta sporttan seyrettim.

İlk maçta Lig 3. Zenit st. petersburg Tom Tomsk'u 1-0 yendi.Bu maçta yaklaşık 22.000 biletli seyirci varmış.Haftanın ençok seyirci toplayan maçıydı.Stad doluydu. Zenit ligde 2. sırada. Tomsk takımı ise 13. sıraya geriledi.

Lider Lokomotif moskova Rubin Kazan'a 3-1 yenilmesine rağmen liderliğini devam ettirdi.

Zenit St.Petersburg:


..........Contofalsky(1978)Slovak

Flachbart(1978)Çek..Skterl(1984)Slovak...Hagen(1975)Norveç...Mares(76)Çek

Spivak(1975)....Anokov(1982)....Kerjakov(1982)....Radimov(1975)..
ukrayna.........

................................Poskic (1979)....Arshavin(1981)


TOM TOMSK
..............BLİZNYUK(1973)Ukrayna

Borzenkov(1973)..Katjynsus(1978)....Yaskovich(1972)...Veich(1977)

..Klimov(1974)...Yanatovski(1976)..Kulychi1973)..Kaleshin(1978)

.......Skriylinikov(1979)...Medvedev(1977)

Maçın golünü Zenit takımının 6 numaralı çek oyuncusu Spivak sol çaprazdan dar açıdan mükemmel vurarak attı.Zenit takımında 10 numaralo golcü Arshavin milli oyuncu bu maçta etkisizdi. Zenit takımının defansı iyiydi.

Tomsk takımı iyi oynadı fakat gol pozisyonuna girmesine rağmen atamadı. Forvettei 22 numaralı oyuncu Skriylinikov ile 4 numaralı Yanatovski, defansta Yaskoviç , ortanın solundaki kaleshin iyi oynadılar.Yedikleri golde yapacakları birşey yoktu.

*****************************

2. maçta maddi sıkıntı yaşadığı için geçtiğimiz 1-2 haftada birçok oyuncuusu takımdan ayrılan Krilya sovyetov sahasında son dakika golüyle CSKA karşısında 2-2 beraberliği aldı. CSKA 3. Sırada.

Birçok televizyon kanalında iddia ile program var.Dün öğlen Skytürk kanalında böyle bir program seyrettiğimde yorumcu bu maçı kesinlikle CSKA alır , "Banko" demişti.Rusyada takımların güç dengesinin birbirlerine çok yakın olduğunu bildiğimden ben de hadi oradan dedim. Bu adamları dinleyip loto-iddia gibi yarışma oynayan varsa yandı.

Krylia Sovyetov:

.....................Lobos(1981) Şili

Kovba(1979)Belarus...Solomatin(1975)..Gusin(1972)Ukr..Leilton(1982)Bre


Bober(1982)..Adamu baba(1979)Gana.. Nemov(1983)........Vinogradov(1981)

.........Shpakov(1986).................Temile(1984) Nijerya




CSKA moskova:

...................Akınfeev(1986)
Semberas(1978)Lit ..Ignasevic (1979)..A.Berezutksi..Odiah(1983)Nij


.....Krasic(1984)Sırp....Aldonin(1980...Gusev(1977)..Rahimic(1976)Bosna
.......................................................(Dudu(1983)Brez)

............Olic(1979)Hırvat....(Vagner love(Bre)
......................................(Carvalho(1983)Brezilya)

CSKA'da 8 numaralı Gusev maçın en iyi adamıydı. 1 tane güzel gol attı.Diğer golün ortasını yaptı. Kafayı kaptan ignasevich vurdu.Odiah ise maç sırasında hem sağ bekte hemde sol bekte görev yaptı. Fena adam dedil. Diğer defans oyuncuları da iyiydi.Oliç 9 golle rusya liginin gol krallığında 1. sırada fakat dün gol atamadı.Geçen hafta yedek oynayan vagner love bu hafta ilk 11'de çıktı fakat sahada birşey yapamadı.

Krilya sovyetov samara kentinin takımı.Genç oyuncu shapakov ile solda oynayan vinogradov iyiydiler.Krilya sovyetov'un iyi oyunuları anyukov, kingston, koroman , karyaka gibi elemanları başka takımlara gittiler.


****************

Türk oyuncu Tamer' Tuna'nın son 30 dakika oynadığı maçta Terek grozni deplasmanda Torpedo moskova takımına 2-1 yenildi ve ligde sondan ikinci sırada bulunuyor.

Cemal_Sarici
Posts: 244
Joined: Tue Jul 08, 2003 5:46 pm
Location: Istanbul, Turkiye

Post by Cemal_Sarici »

TSI 17.00'de Arsenal-Chelsea arasindaki C.Shield maci baslayacak. Turkiye'de herhangi bir kanal verecek mi daha bilmiyorum...vermesi muhtemel kanallardan NTV, KanalTurk ve TV 8'in sitelerine baktim...hicbirinde mac yayini gozukmuyor :(

Sevgiler,

Cemal

Cemal_Sarici
Posts: 244
Joined: Tue Jul 08, 2003 5:46 pm
Location: Istanbul, Turkiye

Post by Cemal_Sarici »

Dun Werder Bremen A. Bielefeld'i 5-2 yendi. Ilk yarisi inanilmaz zevkli gecti macin.....36. dakikada 3-2 Werder ondeydi. Werder'i ben bayagi begendim. Hucum organizasyonlari cok iyi idi mac genelinde.

Umit Davala 85 dakika oynadi...fena degildi. Hucuma katkisi cok azdi ama defansta genelde basarili idi.

Sevgiler,

Cemal

Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Pires Chelsea macinin ilk 11indeymis. Bu durumda Galatasaray'a gelecegini dusunmek ne kadar dogru oluyor??? :cry:

Arsenal forumlarina baktim Pires iyi oynamiyor galiba. Akli Galatasaray'da sanirim :wink:

Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

Arsenal-Chelsea ilk yarısı Drogba'nın golüyle Chelsea önde.Maçı el cezire sport ve portekiz sport kanalı veriyor.

Arsenal:

......Lehman
Lauren.. Toure..Senderos..A.cole
Ljunberg..Flamini..Fabregas..Pires
Bergkamp...Henry

Chelsea:

............Pat Ceh
Perreira..Terry...Gallas..Del Horno
Robben..Makalele...Lampard..Duff
...Gudjohnsen....Drogba

MAÇ ORTADA GİBİ. Zevkli maç oluyor.Pires de gayet başarılı.

İlk yarıda ofsayt olan bir pozisyonda drogba topu sürerken arkadan Lauren drogba'nın aşil tendonuna tabanı ile vurdu.Direkt kırmızı olacak yerde hakem oyuncuları sakinleştirip maçı devam ettirdi.

Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

Chelsea bir kontrada Drogba kaleciyle başbaşa kaldı topu ezdi büzdü fakat golünü yine attı 2-0

Fabregas sağdan ljunberg'in ortasında dokundu. 2-1 oldu.

Maç bitti. 2-1.iKİNCİ YARI pİRES OYNAMADI. ARSENAL DE İKİNCİ YARI OYUNA GİREN GİLBERTO SİLVA, CHELSEA DE ORTA SAHA VE DEFANS GAYET İYİYDİ.

Maçın sonlarına doğru bir arsenalli oyuncuya 3 chelsea'li oyuncunun basması kimin sahada fizikmen daha güçlü olduğunu ortaya koydu. Chelse 2. yarı hep kontraatak oynadı. Yan hakem 2 pozisyonda ofsayt bayrağını kaldırarak Chelsea'nin 1-2 gol daha atmasını önledi.

Kupanın sponsoru da Mc Donald's'mış.Chlesea de bu sene formasında Emirates havayollarının reklamı yerine Samsung Mobile reklamı taşıyor.

Bay wenger boynunun ölçüsünü yine aldı.

Go maurinho :lol:

Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

Bugün akşam Yunan ERT SAT kanalında PAOK-Iraklis hazırlık maçının ikinci yarısını canlı seyrettim.

Maç iilk yarıda atılan gollerle 1-1 bitti. Golleri göremedim ama Fatih akyel 2 numaralı formasıyla sağbekte 2.yarıda geyet iyi bir oyun oynadı. Eski Fatih gibiydi. Yapılan hazırlık maçlarında hep ilk 11'de oynamış.


PAOK takımının bir önemli transferi de eski kaptanları Zagorakis 7 numaralı formayla oynadı. Bence bizim orta sahayı toplayabilecek bir adamdı.

Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

BJK UEFA ELEME TURUNDA

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Yine adini bilmedigim bir takimla oynuyor.Luxemburg takimimiymis.Isvicre liginde oynuyormus.Iki itfaiyeci bir manav 4 polis ve bahcivandan olusuyormus.TD leri kadin dogum uzmani imis.

NTV 20.30 dan itibaren naklen veriyor.

Arkadasim da the "revenge of the cheerleaders " adli bir "korku" filmi verdi, secim yapamiyorum :lol:

http://www.imdb.com/title/tt0075137/

SON DAKIKA :Mac Persembe gunu imis, yanlis ihbar aldikş metazori film seyredecez :(
Last edited by Mehmet Gurdal Cetin on Tue Aug 09, 2005 8:09 pm, edited 1 time in total.
TRUST GALATASARAY
MGC

Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Mehmet Gorgen wrote: Maç iilk yarıda atılan gollerle 1-1 bitti. Golleri göremedim ama Fatih akyel 2 numaralı formasıyla sağbekte 2.yarıda geyet iyi bir oyun oynadı. Eski Fatih gibiydi. Yapılan hazırlık maçlarında hep ilk 11'de oynamış.
....
Aferim i$te. Kendi rahatini bilmeyen beyinsizler elinde firsat varken yan gelip yatanlara boyle ders olur bu olaylar. Gidip boyle PAOK formasini giymekte nasip olur.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.

Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

Almanya 2.ligi bu hafta başladı. 2.ligde oynayan Türk oyuncuların maçları

1-Energie Cottbus-Eintr. Braunschweig 2-1
Eintr. Braunschweig takımında 11 numralı formasıyla forvet oynayan 1982 doğumlu Ahmet Kuru 72 dakika oynamış.

ImageBu oyuncu geçen sene Werder Bremen amatör takımında oynamış

2-Erzgebirge Aue - Alem. Aachen 2:1
Erzgebirge Aue takımında santrafor oynayan 1977 doğumlu Ersin Demir ikinci 45 dakika oynamış.
Image

3-Hansa Rostock - Kickers Offenbach 1:2
Kickers Offenbach takımında orta sahada oynayan 1975 doğumlu Ramazan Yıldıırm ki geçen sene essen takımında oynuyordu, 81 dakika oyunda kalmış.
Forvet oyuncusu 1976 doğumlu Suat Türker 85 dakika oyunda kalmış, 1 golün asistini yapmış.

Image

4-Karlsruher SC - Sportfr. Siegen 2:0
Sportfr. Siegen takımının defansında oynayan 1980 doğumlu Cem islamoğlu 90 dakika aoynamış.
Image

5-SpVgg Unterhaching - SC Paderborn 07 3:0
SpVgg Unterhaching takımında defansta oynayan 1980 doğumlu Necat Aygün takımının 1 golünü atmış.

Image

6-1. FC Saarbrücken - VfL Bochum 0:4
VfL Bochum takımında 1986 doğumlu forvet oyuncusu Haluk Türkeri son 8 dakika oynamış.

7-Greuther Fürth - Dynamo Dresden 3:1
Greuther Fürth takımında forvet oynayan ümit milli 1983 doğumlu Barbaros barut bu sene transfer olduğu yeni takımında uzatmalarda takımının 3. golünü atmış.
Image

Fransa 2. liginde
8- Montpeiller-Brest 1-1
Montpeiller takımında 1984 doğumlu orta saha oyuncusu Fatih Atik 90 dakika oynamış.
Bu hafta gol atamamış.

Image


Belçika 1.liginde
9- Charleroi- Ger. Beerschot 2-0
Ger. Beerschot takımında orta sahada oynayan U19 MİLLİ 1985 doğumlu Sezer öztürk 90 dakika oynamış.

Mustafa Dogan
Posts: 517
Joined: Wed Dec 15, 2004 11:27 pm
Location: istanbul

Post by Mustafa Dogan »

Universiade maçları oynanıyor..
Hasan Kabzeyi izleyelim..
Meczup

Locked