Necati'ye Ucakta Yumruk

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Burak Fenercioglu
Posts: 217
Joined: Wed Jul 21, 2004 5:51 am
Location: Cary, NC

Necati'ye Ucakta Yumruk

Post by Burak Fenercioglu »

GS kafilesi ucakla Konya'dan Istanbul'a donerken bir taraftar Necati'ye yumruk atmis, herkes birbirine girmis. Ucak kalkmamis duyduguma gore...

Detaylari bilen var mi?

Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Re: Necati'ye Ucakta Yumruk

Post by Tolga Girici »

Burak Fenercioglu wrote:GS kafilesi ucakla Konya'dan Istanbul'a donerken bir taraftar Necati'ye yumruk atmis, herkes birbirine girmis. Ucak kalkmamis duyduguma gore...

Detaylari bilen var mi?
Bu ucak tarifeli bir ucakmis. Arka tarafta taraftarlar varmis. Kemerler baglandiktan sonra arkadan 4 kisi one gelmis. Tartisma olmus, organize bir is gibi gozukuyor. Sonra Necati'ye vurmuslar. Hakan Sukur yatistirmis. 3 tane taraftar gelip yatistirmaya calismis. Gerets "o 7 kisi ucakta oldugu surece ucak kalkmaz" demis. 7sini de ucaktan atmislar. Ama bu sefer de kar yuzunden ucak kalkamamis.

Taraftarlarin yaptigi capulculuk, baska bir sey degil. Bahri Havadir saldiran 4 kisiyi degil ama yatistirmaya calisan 3 kisiyi kapali tribunden taniyorum dedi.

Hasan Tezcan
Site Admin
Posts: 6041
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:57 pm
Location: Stockholm

Post by Hasan Tezcan »

Biz onlar gibi degiliz diyenler okusun...bu yönetim her seye gebe eder insani...

Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Hasan Tezcan wrote:Biz onlar gibi degiliz diyenler okusun...bu yönetim her seye gebe eder insani...
Evet eninde sonunda olay yine yonetimin kapisina cikiyor. Futbolcularin parasini odemeyen, onlarin uzerinde baski yaratan,yalniz birakan, kasada para olmadigi icin takimi ozel ucak yerine tarifeli ucaga talim ettiren, orada binbir turlu insanla muhatap ettiren yonetim daha kim bilir ne rezilliklere yol acacak.

ozel ucak konusunda Fatih Goksen soyle demis:
Uçakta arbede çıktı

Star TV'de Telegol programına telefon ile bağlanan Fatih Gökşen, Galatasaraylı oyuncuları taşıyan tarifeli uçaktaki bazı yolcularla oyuncular arasında arbede çıktığını söyledi.

Saldıran yolcuların Galatasaray taraftarı olduğunu söyleyen Gökşen, "Yalnış anlaşılmadan dolayı bir arbede çıktı. Şu anda taraftarların ifadeleri alınıyor, Konya'ya gelirken özel uçakla gelmiştik ancak saat uymadığı için tarifeli uçakla dönüyorduk. Yoğun kar yağışından dolayı uçağımız kalkmadı şu an buradayız." dedi.

Kar yağışının artarak devam etmesinden dolayı uçak İstanbul'a hareket edemedi ve tüm ekip otele geri döndü.

Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Adalet denen $ey dogru durust i$lese (gorduk ya toplama cikarma bile yapamiyorlar) hakkinda davaci olur canina okursun. Galiba resmi sitede duyuruda oyle yapilacagini ve maddi manevi zararin tazmin edilecegini soylemi$

http://www.galatasaray.org/detay.asp?PI ... rID=291921

Peki ba$ta Canaydin olmak uzere bu yonetimi mahkemeye verecek yok mu? Bunca maddi ve manevi zarara sebeb ol kovuluncaya kadar dayanma cureti goster. Yok mu hakikaten bunlari dava edecek birileri?
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.

Kenan Atak
Posts: 1734
Joined: Mon Jan 10, 2005 9:02 pm

Post by Kenan Atak »

Tolga Girici wrote:Evet eninde sonunda olay yine yonetimin kapisina cikiyor. Futbolcularin parasini odemeyen, onlarin uzerinde baski yaratan,yalniz birakan, kasada para olmadigi icin takimi ozel ucak yerine tarifeli ucaga talim ettiren, orada binbir turlu insanla muhatap ettiren yonetim daha kim bilir ne rezilliklere yol acacak.
Dua edin de haftaya takim 302 otobus magirusla falan Erciyes'e gitmesin. Arka tarafta da macoluk olsun diye sifir derecede otobusun camlarini indirip zulular gibi kol bacak camlardan cikmis (yanlis hatirlamiyorsam Alabyrak'in tahsis ettigi bir otobusun camlarini indirip gitmislerdi FB macina), icabinda sporcularin kafasina saplak atan veya yumruk atan taraftar. Olacagina bakin siz.

Murat Fahrioglu
Posts: 1764
Joined: Tue Oct 22, 2002 5:45 pm

Post by Murat Fahrioglu »

Lig TV haberlerine gore. Necati'den once Gerets'e de vurmuslar. Gerets de bu olaydan sonra takim ile ilgili gelecek planlarini tekrardan gozden gecirecegini soylemis. Umarim dogru bir haber degildir.

Zafer Yazici
Posts: 297
Joined: Thu Oct 24, 2002 12:38 pm
Location: Izmir-TURKEY

EEE

Post by Zafer Yazici »

Murat Fahrioglu wrote:Lig TV haberlerine gore. Necati'den once Gerets'e de vurmuslar. Gerets de bu olaydan sonra takim ile ilgili gelecek planlarini tekrardan gozden gecirecegini soylemis. Umarim dogru bir haber degildir.
Keser döner sap döner..Bir zamanlar Rüştüye yaptılar diye Fener taraftarını kınıyoduk.Elit olmakla övinüyoruz ya...Aslında her şey bize büyük geldi UEFA kupası Süper Kupa 4 yıl üst üstee şampiyonluk ...
Hem bize hem yönetime hem de taraftara...
YAZIKLAR olsun ne diyelim
Galatasaray bir yasam bicimidir..
Galatasaray sabrın sembolüdür.

Ozan Ersoy
Posts: 3764
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:18 am
Location: NC, USA

Post by Ozan Ersoy »

Hurriyet'de cikan yazilar boyle... Asagiya da ultraslanin savunmasini asacagim. Yanlislar o kadar cok ki... Ama balik bastan kokar, butun parmaklar takimi bu kadar sefil duruma dusuren sefil yonetime bakiyor.

Ozan Ersoy

************************************

24 Ocak 2006
Teröristleri istemiyoruz

Ali Naci KÜÇÜK

Uçakta Necati’ye saldıran fanatiklerin masraflarının bir grup yönetici tarafından karşılandığı ortaya çıktı. Futbolcular, "Böyle terörist gibi davranan insanlarla aynı ortamlarda bulunmak istemiyoruz" diyerek, bir daha uçaklarına taraftar alınmamasını istediler.

GALATASARAY’da bir grup amigonun Konyaspor maçından sonra takımın uçağında futbolcu Necati Ateş’e saldırmasının perde arkasından çarpıcı olaylar çıktı. Bazı yöneticiler tarafından deplasmanlara götürülen bir grup taraftarın Necati’ye duyduğu nefret sonucu çıkan kavga, bugüne dek hasır altı edilen bazı ilginç olayları ortaya çıkardı. Gündeme damgasını vuran kavganın perde arkası şöyle...

Necati Ateş, 3 Mart 2004 tarihinde İspanya’da oynanan Villarreal maçından sonra Ultraslan Grubu’ndan bazı taraftarlarla tartıştı. Bu olaydan sonra Ultraslan Grubu ile Necati’nin yıldızı hiç barışmadı. Bazı yöneticiler tarafından her deplasmana götürülen 50-60 kişilik Ultraslan üyeleri, Necati’yi istemediklerini her fırsatta açıkça dile getirdi.

Ultraslan Grubu’nu karşısına alan Necati, geçtiğimiz günlerde de Sosyete Mehmet adlı lakaplı bir amigoyla tartıştı. Bu olay sonrası golcü futbolcuya kin beslemeye başlayan Sosyete Mehmet, Ultraslan Grubu’nun liderlerine giderek, "Necati sizin hakkınızda kötü konuşuyor" dedi.

Ultraslan liderlerinin bunun üzerine Necati’ye karşı eylem yapma kararı aldığı ve Konyaspor karşılaşmasına gitmeden önce, "Maçı kazansak da kaybetsek de Necati’yi imha edeceğiz" dediği belirtildi. Futbolcular Konyaspor maçı sonrası uçağa bindiği sırada Ultraslan üyesi olan Sucu lakaplı bir taraftar, Necati’nin saçını çekti ve küfür etti. Necati’ye saldırıldığını gören diğer futbolcular takım arkadaşlarına sahip çıkınca uçağın içi bir anda ana baba gününe döndü. Pilotun daveti üzerine uçağa gelen polis, futbolculara saldıran 7 taraftarı hemen uçaktan indirdi. Saldırganları gözaltına alan polis, Galatasaray kafilesinden Fatih Gökşen, Bülent Tulun, Eric Gerets ve Erdal Keser’e şikayetçi olup olmadıklarını sordu.

Gökşen, "Olayı biz aramızda çözüyoruz. Şikayetçi değiliz" diyerek, gözaltıyı engellemek istedi. Ancak Tulun ve Gerets şiddetle itiraz ederek, "Bize bunu yapanları affedemeyiz. Saldırganlar tutuklanmadan bu uçak kalkmayacak" dediler. Bunun üzerine polis, olaya karışan futbolculardan Necati, Hasan Şaş ve Hakan Şükür ile saldırgan taraftarların ifadelerini aldı. Bu işlem yapılırken Necati ile taraftarlar bir kez daha birbirlerine girerken, Hasan Şaş da fanatiklere müdahalede bulundu. Polis, ortamın gerginleşmesi üzerine iki grubun ifadelerini ayrı ayrı aldı.

Saldırgan taraftarları yakından tanıyan futbolcular, otele döndükten sonra Teknik Direktör Eric Gerets ile konuşarak, olaylardan duydukları rahatsızlığı dile getirdiler. Sarı kırmızılılar, "Bir dayak yemediğimiz kalmıştı, sonunda o da oldu. Biz, böyle terörist gibi davranan insanlarla aynı uçağa binmek istemiyoruz. Bu insanları görmek bile istemiyoruz. Tüm neşemizi kaçırdılar. Gerekirse gazetecileri de bizim uçağımıza almayın" diyerek kesin tavır koydular.

Gerets bunun üzerine Bülent Tulun’la görüşerek, futbolcuların dileklerini iletti ve, "Birkaç kişinin yaptığını tüm camiaya mal etmek gibi bir niyetim yok ama ben de artık taraftarlarla aynı uçakta seyahat etmek istemiyorum" dedi. Bu arada olaya karışan Ultraslan üyelerinin, ifadelerin alınması sırasında polislere, alkol testine girmek istediklerini bildirdikleri öğrenildi.

Bir daha stada adım atamazlar

GALATASARAY Başkanı Özhan Canaydın, bir grup taraftarın futbolculara saldırdığını duyar duymaz, Futbol Şubesi Sorumlusu Fatih Gökşen’le telefon trafiğine başladı. Gökşen’den olayların gelişimi hakkında sürekli bilgi alan Canaydın, daha sonra polis yetkililerini arayarak, "Saldırganların isimlerini istiyorum" dedi. Başkan Canaydın’ın daha sonra Gökşen’e, "Bu çirkinliği yapanlar bir daha ne Ali Sami Yen’e ne de kulübe adımlarını atamayacaklar" dediği ifade edildi. Canaydın, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada da saldırıyı kınadı.

Olay yanlış anlaşılmadan çıktı

SARI kırmızılı kulübün futbol şubesi sorumlusu Fatih Gökşen, Konya’daki olayların yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını söyledi. Gökşen, "Olaylarda yanlış anlaşılmalar var. Necati’nin arka tarafa gidip kötü laf sarf ettiği söyleniyor. Arkadaşlar da buna sinirleniyor ve hoş olmayan şeyler yaşanıyor. Sonunda olayın yanlış anlaşılma olduğunu görünce Necati ve herkesten özür dilediler. Fakat iş işten geçmiş oldu. Olayı çıkaranların iyice düşünmeleri gerekir. Kimse G.Saray’ın para almadan oynayan oyuncusuna değil yumruk, fiske bile atamaz" dedi.

’Gerets’e de vurdular’ iddiasını Keser yalanladı

G.SARAY Kulübü, Konyaspor maçı sonrası uçakta, sadece Necati Ateş’e değil Teknik Direktör Eric Gerets’e de saldırdığını bildirdi. Kulüpten yapılan açıklamada, "Uçağa son binen yolcular arasından 15 kişilik bir grup, önce Erdal Keser’i sözlü olarak taciz etmiş; daha sonra Eric Gerets’e ve Necati Ateş’e fiili tacizde bulunmuştur" ifadesi kullanılırken, isimleri belirlenen bu kişilerin mahkemeye verileceği de belirtildi. Ancak kulübün bu açıklaması Erdal Keser tarafından doğrulanmadı. Keser, "Gerets’e ve bana herhangi bir saldırı yapılmadı. Abartmışlar" dedi.

************

şte ultrAslan Genel Koordinatörü Alpaslan Dikmen'in açıklaması:

"Maçtan çıkınca minibüse binerek havaalanına hareket ettik. Buzlu yollarda slalom yaparak havaalanına güç bela vardık. Müthiş sevinçliydik, havaalanına giderken genç Aydın’dan bahsettik. Hatta “O’nu bağrımıza basalım, öpücüklere boğalım” dedik. Aydın için tezahürat bile ürettik. Performansından dolayı son haftalarda kızdığımız Volkan’ın iyi oyunundan bahsettik… Gol sonrası tüm topçularımızın nasıl sevinip, kenetlendiğini gururla anlattık birbirimize...

Havaalanına vardıktan birkaç dakika sonra takımımız geldi. Alkışlar, tezahüratlar ve M.Ali Erbil’e yaptığımız esprili pankartla karşıladık onları. Hepsi buna çok güldü, hatta Necati o pankartın yanına gelip (şimdi suçlanan o 15 kişilik grup ve o pankartla… ) resim çektirdi, çok neşeli bir şekilde hep beraber kameralara poz verildi… Gazetecilerle, futbolcularla ve özellikle PAF’tan bazı oyuncularımızla güzel muhabbetler edildi.

Sonrasında uçağa binmek üzere hareket edildi. Bizler, futbolcularımız rahat bir şekilde uçağa binsiler diye bekledik… Çünkü uçakta normal yolcular da vardı... Aşağı yukarı uçağa (ön kapıdan ) en son biz bindik. Ben sonlardaydım, uçağın en ön sıralarında oturan sayın Niyazi Yelkencioğlu ve sayın Suat Sucuka ile selamlaşıp, şakalaştım... Diğer koltukta oturan Yalçın’a “geçmiş olsun” dedim.

Tam sayın Fatih Gökşen’e de, golden sonra fenalık geçirdiği için, “geçmiş olsun” diyecekken hemen arkasında oturan sayın Erdal Keser’in ve sayın Bülent Tulun’un biriyle tartıştığını ve arka tarafa doğru dönerek birisinin arkasından bir şeyler söylediğini duydum. Hemen akabinde Keser’in, “Bunları uçağa kim alıyor? Yönetimle konuşalım bir daha olmasın…” tarzında bir şeyler söylediğini duyunca “Erdal abi hayırdır kimle tartıştın? Nedir sorun? Bize söyleyin, biz hallederiz” dedim. Keser, “Neyse önemli değil sonra konuşuruz” dedi, o sırada Fatih Gökşen de arkaya dönüp “Tamam Alpaslan sonra konuşuruz” deyince fazla üstelemedim.

Erdal ağabeyle tanışırız, oğlum 13 sene önce O’nun hastanesinde dünyaya geldi. Aslında amacım O’na bu söylediği sözün kırıcı olduğunu bildirmekti. Çünkü biz o tarifeli uçağa biletlerimizi münferiden alarak binmiştik. Hatta takımın bu uçakla döneceğini bile Yılmaz’la benim biletini aldıktan 2 gün sonra öğrenmiştim. Ama Fatih Gökşen “Sonra konuşuruz” deyince ben de bunu erteledim.

Arkaya doğru ilerlerken iki sıra arkadaki Hakan Şükür ve Hasan Şaş beni gördü önce selamlaştık ama sonra Hakan ve Hasan “Abi aranıza aldığınız birine çok dikkat edin, yakışmıyor size” sözlerine muhatap oldum. Bahsedilen X adlı kişiydi. Ama Keser ve Tulun’un X şahısla tartışmalarının ne olduğunu bilmiyordum. Arkaya gittiğimde Yılmaz’a, önde bir tartışma olduğunu ama sebebini anlamadığımı söyledim. Yılmaz, X’in yanına gidip sert bir şekilde kızdı. Ancak X (bunları sonradan öğreniyorum çünkü o arada hala gırgır devam ediyordu uçakta, ben de bir gazeteci arkadaşımın yanına oturup sohbete almıştım… ) Bülent Tulun’un da uçağa binen taraftarlar hakkında sözler söylediğini; Erdal Keser’in de Almanca olarak kendisine hakaret ettiğini Yılmaz’a söylemiş.

Bir baktım Yılmaz (uçak her an kalkacağı için) hızlı adımlarla yanımdan geçti, peşinde x2 adlı arkadaş vardı. Onun da peşinde Erkan arkadaşımız vardı. Sonradan öğrendiğime göre Yılmaz, Fatih Gökşen’in yanına gidip bir konu hakkında görüşmek istediğini söylemiş. Gökşen de “Uçak kalktıktan sonra arkaya gelirim konuşuruz” deyince geri dönmüş. Arkasındakiler de geri dönmüş ve o dönüş esnasında x2 adlı arkadaş Necati’ye omuz atmış.

Biz arkaya yakın olduğumuz için sadece hareketleri görebiliyorduk ancak Necati’nin ayağa kalkıp arkaya doğru gelen x2’ye kendisine neden vurduğunu sinirli ve yüksek bir sesle sorduğunu görüp, duyduk. (Aslında Necati kendisine yapılan hareketten birkaç saniye sonra kalkmış çünkü durumu anlayamamış hatta kendisine şaka yapılıyor sanmış.)

Bunun üzerine pandomim koptu. Kabin ses kirliliğine büründü ama hiç kimse kimseye küfür etmedi ve vurmadı, futbolcularla ya da kafileden herhangi biriyle sıcak temas asla olmadı. Sadece Yılmaz, yumruk attığı söylenen ve ekranlarda duyduğunuz “Taraftara kimse küfredemez” diyen x2’yi tartakladı ve yerine oturttu.

Gerets, Keser, Tulun ve Şükür arkaya geldi. Gerets, taraftarların uçaktan inmesini yoksa kendilerini ineceğini söledi. O sırada Erkan arkadaşımız x2’in özür dileyeceğini Keser’e iletti. Keser bunu Hoca’ya söyledi ancak Hoca kararlıydı.

Erkan da bunun üzerine Hoca’ya ve futbolcularımıza olan saygıdan dolayı bazı taraftarların aşağı inebileceğini söyledi ancak X’in uçaktan asla inmemesini, eğer inerse O’nun hakkında hiç hayırlı şeyler olmayacağını yüksek sesle söyledi (bu sözleri de TV’lerden duymuşsunuzdur )

Çünkü X, sebep ne olursa olsun, en başta yaptığı hatayla Tulun ve Keser ile tartışmış olması hasebi ile arkadaşlar arasında tepki toplamıştı. Daha sonra da x2’nin, X’in bazı sözleri dolayısıyla dolduruşa gelip Necati’ye hareket yaptığı da ortaya çıkınca çarşı pazar hepten karıştı. Özellikle Yılmaz, her ikisine de çok kızdığı için, çileden çıktı.

Uçağa polis geldi. Bülent Tulun Gerets’in taraftarların uçaktan inmesini istediğini söyledi. Ancak Polis böyle bir yetkilerinin olmadığını ancak yönetici ve futbolcuların ifade verip şikayetçi olmaları halinde (ki o zaman da vakit çok geçecekti) böyle bir işlem yapabileceklerini söyledi.

İşin uzayacağı anlaşılınca Erkan ve Yılmaz sırf Hoca’nın ve futbolcuların hatırına 4 kişiyi daha alıp aşağı indiler. Mecburen X de indi. Bahsedilen gruptan diğer bazı gençler de inmek istedi ama onlar ben ve Erdal Keser tarafından konuyla hiç alakaları olmadığı için engellendiler... Çünkü basının bahsettiği gibi grupsal bir hadise olmamıştı... Tamamen münferiden bir hareket mevzu bahisti.

Uçaktan en son ben indim; İnerken Erdal Keser’e "Ben de iniyorum” dedim… "İnme, neden iniyorsun?" deyince içlerinde çok yakın bir arkadaşım olduğunu söyleyerek indim.

Şunu da eklemeliyim ki; Uçaktan hiç kimse polis zoruyla indirilmemiştir.

Daha sonra F.Gökşen, Gerets, Bülent Tulun, Erdal Keser, Hakan Şükür, Hasan Şaş ve Necati aşağı inip aprona gelmişlerdir.

Necati haklı olarak sinirlerine hakim vaziyette değildi. Sürekli bağırıyordu. Ben dahil, herkes onu yatıştırmaya çalışıyordu. Bir ara Hakan Şükür x2’nin yanına gidip onunla konuştu ama anlaşılamayan bazı şeyler vardı!..

Bu da gruptan Erkan arkadaşımızın Necati’ye hitaben yaptığı yüksek sesli konuşma sonrası açığa çıktı. Erkan Necati’ye “Necati, Allah’ını seversen bir sus… Bir dinle… Bir yanlış anlaşılma var… Bir dedikodu var… İşlerin müsebbibi bu arkadaştır” deyip kızgın olduğu X‘i işaret etti. Bunun üzerine Hasan Şaş yüksek sesle “O zaman herkes sussun, bir beni dinlesin. Olay anlaşılmıştır. Bir, Necati küfür etmemiştir… İki, bu iş bir dedikodudan ibarettir ve bunun da sebebinin kim olduğu anlaşılmıştır” deyip hadiseye noktayı kodu.

Necati biraz daha sakinleşti. Hatta “Şikayetçi misiniz?” diye soran polise “Hayır değilim, kimden şikayetçi olacağım” dedi. Yöneticiler de aynı şekilde sözler söyledi ve uçağa geçmek üzere piste çıktılar. O sırada Sü. adlı arkadaşımız ertesi günü işi olduğu için uçağa binmek istedi, polis almadı. Ben alması için ısrar ettim, yine almadı… Ama sonra polis Sü.’ın kimliğini elinden alıp Erdal Keser’e götürdü ve tespit yaptırdı. Keser de doğal olarak “Bir sorun yok gelsin” dedi.

Bu son hadise bile konunun uçaktaki grupla futbolcu ve yöneticiler arasında arbede yaşanmadığının bir delilidir. Ne Necati'yle, ne diğer futbolcularla, ne de yöneticilerle bu bahsi gecen grubun asla KÖTÜ bir DİYALOĞU OLMAMIŞTIR.

Kimse komplo teorileri üretmesin. Uçağa binen bu insanlar kendi uçak biletlerini kendileri alabilecek varlıkta, iş güç sahibi ve hatta bazıları gayet zengin insanlardır. Bu insanlar uçağa birileri tarafından bindirilmemiştir. Bahsedildiği gibi alkollü de değillerdir. (Daha sonra ifadeleri alınıp Polis gözetiminde götürüldükleri Devlet Hastane’sinde yapılan kontrolde hepsinde sıfır alkol çıkmıştır. )

NETİCE:
Sebep ne olursa olsun biz ultrAslanlar olarak canımızı verecek kadar çok sevdiğimiz Galatasaray’ın bir sporcusuna yapılan böyle bir hareketi ve yöneticileriyle tartışmayı asla tasvip edemeyiz… Etmiyoruz da… Zaten bunun cezası da sıcağı sıcağına, Yılmaz tarafından, aynı yerde kesilmiştir.

(Ama profesyonel yöneticilerimizin, tarifeli bir uçağa binen taraftarlar hakkında, konuşmasını da tasvip etmiyoruz. Bu da başka ama önemli bir meseledir. )

Yıllardır uçakla deplasmana gitmişizdir, zaman zaman takımın özel uçağıyla (tur şirketine ücretimizi ödeyerek) seyahatlere gittiğimiz de olmuştur. Hiçbir zaman böyle abuk bir olay yaşamamış yöneticilere, futbolculara, basın mensuplarına ve diğer yolculara herhangi bir saygısızlık yapmamışızdır. Yapana da rastlamamışızdır. Bu yaşananlarda hiçbir dahlimiz olmamasına ve ayrıca bu durumun uçaktaki herkes tarafından bilinmesine rağmen EN ÇOK ÜZÜLEN biz olmuşuzdur.

Böyle zorlu bir yarışta, maddi olumsuzluklar altında yüreklerini ortaya koyup, mücadelesini sürdüren alnı öpülesi futbolcularımızla birlikte sevinip, güle oynaya İstanbul’a döneceğimize böyle müessif bir olayın ortasında kalmak; heleki basının “Necati dayak yedi”, “Falanca küfür etti”, “Gerets yumruk yedi”, “Futbolcu ve taraftarlar arasında yumruklaşmalar oldu” gibi hayali şeyleri duyurması, bir kez daha söylüyorum ki, bizleri çok üzmüştür.

Bir daha böyle saçmalıklar yaşanmaması için gereken tüm önlemlerin alınacağını bildiririm."

Alpaslan Dikmen
ultrAslan Genel Koordinatörü

Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

Necati de Cumhuriyet gazetesine konuşmuş:

"Galatasaray’dan ayrılacağım"

Galatasaray’da birçok eksiğe karşın alınan Konya galibiyetinden çok, Necati ile taraftarlar arasında yaşanan olayın yankıları sürüyor. Golcü oyuncu, taraftarların kendisine gösterdiği tepkiden sonra içini Cumhuriyet’e döktü.. Bu şekilde
gündeme geldikleri için üzgün olduklarını belirten Necati, “Benim için zor bir karar ama ayrılmak istiyorum. Birkaç kişinin yaptığını tüm taraftarlara mal edemeyiz. Ancak huzursuzum. Bu kişiler taraftar gruplarının sözde liderleri. Kendilerini
kulübün yönetisi gibi görüyorlar” şeklinde isyan etti. Yaşanan olayı ailesine bile anlatmakta güçlük çektiğini belirten Necati, “Televizyondan duyduklarında çok korkmuştu eşim. Olayı telefonda anlatırken güçlük çektim. Yaşanan olay kesinlikle
planlı. Kavga çıkarmak için yenilmemezi bekliyorlardı. Ancak kazandık. Benimle görülecek bir hesapları varmış. Mehmet (tribün lideri lakabı sosyete Mehmet) ‘bana küfür etti’ demiş. Bu kesinlikle yalan. Bu kişiler soyunma odalarının koridorlarında cirit atıyorlar. Belki bu olay bazı önlemleri beraberinde getirir. Galatasaray’da çok güzel günlerim oldu. Ancak bu saatten sonra kalmam bana zarar verecek. İlk kötü sonuçta yine üzerimize gelecekler. Yani hep fırsat kollayacaklar. Sezon sonu gitmek istiyorum. Türkiye’den ayrılacağım. Almanya’dan ve Hollanda’dan bazı teklifler almıştım. Eşimle beraber oturup karar vereceğiz. Bu tür sorunlar sadece büyük kulüplerde olmuyor. Daha önce Adanaspor’da da taraftarlarla yaşadığım bazı tatsızlıklar olmuştu” şeklinde konuştu.

Hasan Tezcan
Site Admin
Posts: 6041
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:57 pm
Location: Stockholm

Post by Hasan Tezcan »

Futbolcu taraftar, yönetici taraftar diyalogunu hic begenmedim dogrusu.
Taraftar taraftarligini bilmeli. Yönetici taraftar ile öyle samimi olmamali.
Oyuncular bu sekilde Istanbul'a göturulmemeliydiler...

GS amatörce yönetildigi kesin, birakin ekonomik olumsuzluklari....

Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Bu ultraaslan denilen belalilari klubun ba$ina bela edenler sevinsinler. Iki paralik herifler adam sirasina gecti taraftar ayagi ile harac yiyorlar. Ba$lar ayak ayaklar ba$. Ceplerinden para verip bilet aliyorlarmi$. Ac karinlarini doyuracak halleri yok acliktan nefesi kokanlar. aldiklari bedeva biletleri karaborsa bile degil ASY onunde gi$e fiyatina satmaya kalkanlar ucakla futbol maci seyredecekler. Neymi$ para kazandiklari ti$ort i$Ini GS'ya bedava devretmi$ler. Akliniza yatiyor mu bunlar?

Evet AY bu turleri FB ba$indan atmaya cali$iyor diye duyuyorum. Ke$ke. GS ise olmayan bu derti ba$ina sardi. Bunu yaratanlarda guya akli ba$inda insanlardi. Yeniceri ba$i bozuklar haraca oturdular. Bu iyi niyetliyim diyenler $imdi kiclarina kina yaksinlar. Bir kere tadini aldilar. Asla birakmayacaklardir. Gok$en gibi adamlarida goruyorsunuz. Bunlar ayni yolun yolcusu cunku kendilerine bu kirli i$leri yapacak ma$alar lazim. Ondan boyle arka cikiyor bu it surusune. Gordunuz gibi davaci olmak bile istememi$.
Last edited by Cengiz Akgun on Wed Jan 25, 2006 3:54 am, edited 1 time in total.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.

Mehmet Marsan
Posts: 1946
Joined: Sun Oct 27, 2002 12:52 pm
Location: Washington D.C.

Post by Mehmet Marsan »

Yukarda Ozan'in astigi Alparslan bildirisini sabirla sonuna kadar okudum. X, Y, 2X falan anlatiyor. Isin ozunu son cumlesi ozetlemis.
Bir daha böyle saçmalıklar yaşanmaması için gereken tüm önlemlerin alınacağını bildiririm
Lafa bak beri gel derler. Ayni mafya fedailari gibi biz kendi pisligimizi kendi temizleriz diyor.

Xler, Ylar, Alparslanlar GSyi dedikleri gibi cok seviyorlarsa maclara gelmesinler en buyuk faydayi saglarlar.

Kenan Atak
Posts: 1734
Joined: Mon Jan 10, 2005 9:02 pm

Post by Kenan Atak »

Solve((x5^8-x4^6+x2^3-sqrt(x1)+x3^(3/2)+7)=0)

Hasan Utku
Posts: 309
Joined: Mon Dec 23, 2002 12:48 am

Post by Hasan Utku »

Cengiz Akgun wrote:Bu ultraaslan denilen belalilari klubun ba$ina bela edenler sevinsinler. Iki paralik herifler adam sirasina gecti taraftar ayagi ile harac yiyorlar. Ba$lar ayak ayaklar ba$. Ceplerinden para verip bilet aliyorlarmi$. Ac karinlarini doyuracak halleri yok acliktan nefesi kokanlar. aldiklari bedeva biletleri karaborsa bile degil ASY onunde gi$e fiyatina satmaya kalkanlar ucakla futbol maci seyredecekler. Neymi$ para kazandiklari ti$ort i$Ini GS'ya bedava devretmi$ler. Akliniza yatiyor mu bunlar?
Cengiz,şimdi yeni moda var;tribüncülük kisvesiyle kulüpleri sahiplenmek.Maçlarda gerektiğinde racon kesip rakip oyuncuya,seyirciye hatta kendi seyircisine küfretmek, saldırmak.Tabi ki arada futbolcu,hatta yönetici dövmek.Bunların liderleri bazı gazetelerin spor sayfalarında yazarlık bile yapıyor..Ayrıca içlerinde çapaçulları da var,ağır abi takılanları da..Cebinde parası olanlar da var,çeşitli şekillerde yollarını bulanlar da..İlginç olan,bunların aklı başında bazı insanlarca da bir şekilde mazur görülmeleri..Tabi bizimki gibi bir olayı yapabilmek için ağır abi olmak gerekiyor.Yöneticiler,olmadı ilerde yönetici olacak insanlarla da içli dışlılar.Bugünkü şartlarda yok edilmeleri,stadlardan,salonlardan defedilmeleri de zor gözüküyor..Örneğin şu son basket maçında vipi atlayıp geçen,nerdeyse sahadaki oyuna karışacak tipleri görseydin keşke..Bunların yüzünden Beşiktaş ve Galatasaray'ın hali içler acısı da, ilerde Fenerbahçe'de Aziz beyi götürecek güçler de yine bunlar maalesef..

Post Reply