Necati'ye Ucakta Yumruk

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Mehmet Cirak
Posts: 649
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:11 pm
Location: Durham, NC USA

Post by Mehmet Cirak »

Olay sadece GS, FB, futbol degil. Memlekette orman kanunu isliyor, her gittigimde daha da cok sasiriyorum. Her an biri sizi yumruklayabilir, bicaklayabilir, kaziklayabilir vs. Parali olup olmamak, egitimli olup olmamak, ahlakli olup olmamak, zeki olup olmamak onemli degil, orman kanuna uyamayanlar survive edemiyor...

Gecenlerde bir arkadasim bir cafe'de kiz arkadasiyla otururken biri gelip yumruk atmis suratina. Ondan sonra da "kusura bakma abi, baskasiyla karistirdim" demis. Var mi daha otesi...
Mehmet Cirak

"Artificial intelligence is no match for natural stupidity."

Ozan Ersoy
Posts: 3764
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:18 am
Location: NC, USA

Post by Ozan Ersoy »

Su yolun yarisina geldigim kisa hayatimda ogrendigim derslerden biri "kopruyu gecinceye kadar ayiya dayi" demenin ne kadar yanlis bir atasozu oldugudur. Cunku ayi (ki cok severim bu hayvani) ilerde palazlaniyor mutlaka sana daha buyuk dert oluyor. Kotuye, iyi niyeti olmayana, siddete basvurana, cahile hic bir zaman hic bir sartta destek vermeyeceksin. Dusunurseniz ulkemizde ve dunyada buyuk sorunlarin cogu bu dibi curuk politik taktikten kaynaklaniyor. Zamaninda terorist baslari hep yanlis sebeplerden desteklendi simdilerde besleyen eli isirmakla mesguller.

Mehmet abi iyi demis... Mafya gibi aralarinda infaz edecekler ve bize karismayin diyorlar. Bunlar da bir nevi kulup tarafindan yasallastirilmis kucuk bir cete. Futbolcularin bunlara "terorist" lakabi takmalari da cok dogru bir niteleme. Cunku teror sozluk anlami olarak "asiri korku" demektir. Terorist'e de siddet kullanarak ya da siddetle tehdit ederek bir toplumu sindirmek ve yonetimlere istediklerini yaptirmak amacini gudenlere denir.

E bunlar taraftar doverler, futbolcu doverler, antrenman basarlar, yoneticiyi tartaklarlar, basin mesuplarini tehdit ederler, yonetimi devirmekle tehdit ederler, olum tehditleri yollarlar, stadyumda oturup bir spor mucadelesi izlemekten baska derdi olmayan insanlari galeyena getirirler, gelmeyenleri tartaklarlar, rakip taraftari bicaklarlar, sahaya yabanci madde atarlar, koro halinde kufrederler, hakeme tehditler yagdirirlar, otobus taslarlar. Daha ne yapsinlar, terorist olmamak icin?

Hatta burada senelerce yazmis bir kac arkadasin bunlarla fikir ayriligina dustugunde bunlarin adamlari tarafindan essek sudan gelinceye kadar dovuldugunu hastanelik edildigi, sonra kendi aralarinda ort bas edildigi bizim kulagimiza gelen soylemlerden. GS taraftar camiasi aslinda kucuk bir camia. Kimin kolu bacagi kirildi, kafasi patladi hepimiz duyuyoruz.

Yonetim kotu onu biliyoruz. Bir de bunlari senelerdir gazetelerde, internet koselerinde koruyanlar destekleyenler, bayrak yaptirsin diye para veren okumus ermis!!! adamlar var. Ahmet'i, Mehmet'i, Omer'i, izmirlisi, adanalisi, sakallisi, sakalsizi... Biraz suratlar kizarmis midir merak ederim!!!.. Ama kizarsa bile cikacak cevabi biliyorum. Aslinda bunlar iyi insanlar, cok iyi gorevlerde bulunmuslar kulube faydali olmus insanlardir. Arada bir yanlislik yapilabilir.

Turkiye'de tabii bir de adeletin ve asayisin islememesi var. Yonetimde de koca koca adamlar milyonlarca dolar fabrikalari sirketleri olan adamlar, bunlara esir olmus durumda. Neden cunku tutuklatsan dava etsen ne oluyor. Iki gunde cikiyor icerden ya da davalar 5 sene suruyor, zaman asimina ugruyor bu sefer basina iyice bela. O yuzden belki de bari biraz mamalandiralim hic olmazsa kontrol altina alalim mantigi yuruyor ki ne kadar sacma oldugunu yazdik.

Bir baska yontem de kendi silahli ordunu kurup polise yargiya birakmadan hepsinin basini ezmek. O zaman da Aziz Yildirim oluyorsun, ki bu bizim yonetimin yapacagi bir sey olmadigi gibi akli basinda taraftarinda istedigi bir sey degil. Cunku yine ayiya dayi denmis oluyor. Cunku yarin Aziz Yildirim ve adamlarinin nasil bir corap orecegi, ne yapacagi belli degil. Onu oradan kimildatmak da imkansiz olacak. Iste yasanan buyuk ikilem burada.

Ozan Ersoy
Last edited by Ozan Ersoy on Wed Jan 25, 2006 10:54 pm, edited 1 time in total.

Kenan Atak
Posts: 1734
Joined: Mon Jan 10, 2005 9:02 pm

Post by Kenan Atak »

Mehmet Cirak wrote:Olay sadece GS, FB, futbol degil. Memlekette orman kanunu isliyor, her gittigimde daha da cok sasiriyorum. Her an biri sizi yumruklayabilir, bicaklayabilir, kaziklayabilir vs. Parali olup olmamak, egitimli olup olmamak, ahlakli olup olmamak, zeki olup olmamak onemli degil, orman kanuna uyamayanlar survive edemiyor...

Gecenlerde bir arkadasim bir cafe'de kiz arkadasiyla otururken biri gelip yumruk atmis suratina. Ondan sonra da "kusura bakma abi, baskasiyla karistirdim" demis. Var mi daha otesi...
Isin traji-komik yani ne biliyormusun. Olaya adi karisan kisiyi, kendine tayfa denilen grup essek sudan gelene kadar dövup, dövulmus halinin bir de resmini cekip kanit olarak koyup ''tayfa'' ustune duseni yapti deniliyor. Orman degil magara kanunlari. Ormanin bile bir duzeni var. Magara karanlik oldugu icin duzeni falan da yok en ilkel yasan bicimi. Akli basinda olan tek kisi, bu duzen surdukce maca falan gitmez. Zaten ortada futbol da yok. Daha bes pasi ust uste göremediginiz bir gugu$ var. Gidin pazar gunleri dogaya mogaya cikin bu hayat geri gelmiyor, balik tutun, cimenlere yayilin bu zaman kaybina degmez. Yapilacak cok daha guzel seyler var hayatta. Sahada oynanan oyunun adi futbol olsa hadi TV'den bari bakin diyecegim. Bir de yok hakemler hakkimizi yemis de falanca serefsizlik etmis de!

Kenan Atak
Posts: 1734
Joined: Mon Jan 10, 2005 9:02 pm

Post by Kenan Atak »

:D Alltaki haberi okuyun ama kasiklariniza tampon koymayi ihmal etmeyin. Uzun Özhan abinin hasin resmine de bakin mutlak. Olayin arkasinda komplo varmis, basari ile giden bu yönetimi devirme niyetli bir komplodan cekiniyorlarmis. Bence yanlis yere gidiyorlar, Prens Albert cözerdi bu isi.

http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/G ... rID=352959

Başbakan’a çıkacaklar

Uçakta yaşanan kavgayı muhaliflerin organize ettiğini düşünen yönetim, olayın üstüne gitme kararı aldı
25.01.2006

Amaç gerçeği öğrenmek
Özhan Canaydın Yönetimi, Konya’dan İstanbul’a dönüş yolculuğunda yaşanan kavganın üzerine gitme kararı aldı. Bir kaç amigonun Necati’ye saldırmasıyla başlayan olayın, yönetime muhalif kişilerce organize edildiğine inanan idareciler, azmettiricileri bulana kadar konuyu gündemde tutma kararı aldı. Yasal olarak her türlü girişimi yapmaya hazırlanan yöneticilerin, olay çıkaran taraftarlardan gerçeği öğrenebilmek amacıyla gerekirse Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a kadar çıkacakları kaydedildi.

Araştırmalar başladı
Yaşananlar nedeniyle büyük üzüntü içinde olan Başkan Özhan Canaydın başta olmak üzere, tüm idarecilerin, olayın gerçek nedeninin ortaya çıkarılması için çalışma başlattıkları öğrenildi. Yöneticilerin camia içerisinde araştırmalara başladığı ve olay çıkaran amigoların, kimlerle yakın ilişki içerisinde olduğunu öğrenmeye çalıştıkları kaydedildi. Ayrıca olayın fitilini ateşlediği ileri sürülen bir amigonun, bundan böyle maçlara alınmamasının dahi gündeme geldiği belirtildi.

Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Kendine olan ozguvenini yitiren verdigi sozleri tutamadigi icin $erefi iki paralik olan hicbir liderlik vasfi olmadigi halde haksiz yere o koltuga yapi$anlarin sonu boyle golgelerinden korkup etraflarini ate$e vermektir. Paranoya Uzun Ozhan'in pacalarindan akmaya ba$layali cok oldu. Devirmek icin bahane ariyorlarmi$. Zavallik i$te. Bahanesi mi kaldi be. GS'yin ustune kara bulut gibi cokup bizi karalamak istiyorlar demek icin kafayi tamamen yemek gerekiyor. Haldol ve Prozak gibi ilaclarin mucizeler yarattigi soyleniyor. Acaba karisi filan gizlice cayina filan kari$tirmayi du$unmedi mi. Onlara da yazik birader.
Last edited by Cengiz Akgun on Wed Jan 25, 2006 9:28 pm, edited 1 time in total.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.

Mehmet Marsan
Posts: 1946
Joined: Sun Oct 27, 2002 12:52 pm
Location: Washington D.C.

Post by Mehmet Marsan »

Canaydin'in ilk secildigi gunlerde soylediklerinden bazi ornekler:

10 senede 7 kere sampiyon olacagiz
Iyiki Milan cikti, onlarla gorulecek hesabimiz var
borcalanarak buyuyecegiz
gunullerin TDsini getirdim
.......
...

Bunlarin hepsi ipe sapa gelmez, hayalci solagonlar. Hele cogu hic luzum yokken ortaya atilmis bos laflar. Onceleri niye bu luzumsuz sozleri sarf eder derdim, artik son senelerde ben bile anladim. Cengiz'in dedigi gibi bu adamcagizin tibbi mudaheleye ihtiyaci var.

Kimseyi dinlemeden yanina bile yaklastirmadan arada sirada basinin karsina cikip konusuyor. Birilerine biraz guveni olsa bu sozleri soyletmezler.

Gecen hafta cemainin ileri gelenleri Canaydin'i aday olmasin diye iknaya calistiklarini okudum. Yani hala aday olup secilebilecegini saniyor. Prozak bile artik buna tesir etmez.

Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Ozan Ersoy wrote: Yonetim kotu onu biliyoruz. Bir de bunlari senelerdir gazetelerde, internet koselerinde koruyanlar destekleyenler, bayrak yaptirsin diye para veren okumus ermis!!! adamlar var. Ahmet'i, Mehmet'i, Omer'i, izmirlisi, adanalisi, sakallisi, sakalsizi... Biraz suratlar kizarmis midir merak ederim!!!.. Ama kizarsa bile cikacak cevabi biliyorum. Aslinda bunlar iyi insanlar, cok iyi gorevlerde bulunmuslar kulube faydali olmus insanlardir. Arada bir yanlislik yapilabilir.
...Ozan Ersoy
Biletimizi aliyoruz demi$ler ya. Burasi cok komik. Be$ sene once boynunda fotograf makinasi cebinde nasil aldigi belli olmayan basin karti ile i$siz gucsuz onun bunun sirtindan gecinirken (ki duyduguma gore baba evden 20 ya$inda iken tekme tokat atmi$) sen kalk o zaman GS universiteliler dernegi destegi ile kurulan benim burada adini duyunca kar$i ciktigim olayin ba$ina adam yoklugunda gec. Burada Amerikada arkana GS adi yuzunden du$up ah ne kadar guzel bir tribun olu$umu diye ceplerinden cikarip yollanan yuzer dolarlari banka hesabindan cek ve GS'yin $ampiyon klupler turu ile Deportiva macina Ispanya ya git. Bugun i$siz gucsuz oldugun halde altinda araba ve evin olsun. I$in ne dediklerinde GS tribunlerini yonetiyorum de. Boyle sacmaliklar ancakTurkiyede oluyor. Ha gecenlerde vefat eden Vardar durumun vahametini anlayip elinden sahtekarlikla alinan basin kartini filan aldirtmi$. Yani Vardar ile de kavgalilar ve du$manlarm$ bunlar haberi olmayanlar varsa bilsinler. Ama yonetimdeyiz diyen adamlarin ma$alari. Uzun Ozhan muhalefeti degil kendi yani ba$indakleri sorgulasin bunlar nasil palazlandilar diye. Elbette bunlarla Uzun Ozhan ba$a cikamaz artik. Burununa konan sinege ki$ diyecek hali yok. artik biletlerini aliyorlardir belki. Cunku haraclarini aliyorlar klupten. Dun bankada olu$um kurduk yardima ihtiyacimiz var pankart t-shirt yaptiriyoruz dye topladiklari parayi banka hesabini hic (ya da ic edip) bu i$e ba$ladilr. $imdi artik i$ direk harac. Degi$im bu olmali.

Herhalde Mehmet Marsan olayi goreli cok olmu$tur. Cunku cok adami boyle kandirdilar biz taraftar olu$umu .
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.

Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

Kulübün yöneticileri bu tiplere bilet veriyor bizim başkan olayı dışarda arayıp Başbakan tayyip erdoğan'a gidecekmiş.

Allahım sen akıl ver.

Bari gitmişken Aziz Yıldırım'a ve Lüksemburg başbakanına da gitseydiydi ya. Belki onlar bu adamların arkasında kimlerin olduğunu söylerlerdi.

Özhan başkan sen bizim herşeyimizsin. Sana oy vermeyecek üye FB'lidir :lol:

2 sene daha başkanlık yapta şu yarım bıraktığın muhteşem eserlerini tamamla. Ben sana güveniyorum :lol:

Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Bahri Havadir kavga ve para olayiyla ilgili carpici seyler yazmis. Kulubun civisinin ciktigi iyice belli oluyor. Canaydin hala ne yuzle aday olacak onu anlayamiyorum.
GS'DEKİ GERÇEKLER! OFF,OFF,OFF!...
Bahri Havadir 26.01.2006 12:04



Galatasaray’la ilgili her zaman pozitif bir şeyler yazmak için çırpınıyorum… Ancak nereye uzansam pis kokular çıkıyor karşıma… Her şey çürük, ne tat var, ne tuz. Dedikodu, yalan, parasızlık… Son olarak da futbolcuya uçak içinde atılan yumruk…

Başkan Özhan Canaydın oturup ağlamalı… Hatta uzun bir süre kimseyle görüşmemeli…

Neye elini atsa kurudu, yok olup gitti… En son eşkiyalar uçakta futbolcusunu dövdü, o sadece kulübün resmi internet sitesinden “kınadı”…

BURSA’DA İSKENDER PARTİSİ

Oysa Galatasaray Başkanı Necati Ateş’e yumruk atanların işini daha Konya’da bitirmeliydi… Tek tek isimleriyle açıklamalı hatta Ali Sami Yen’in tüm kapılarını onlara kapattığını duyurmalıydı…

“Aman beni protesto etmesinler” diye kaç kez tribünde söz sahibi isimlerle buluştuğunu, kendi yönetimindeki adamları bana defalarca anlattılar. Hatta bir tatil günü onlarla Bursa’da fabrikasında buluştuğunu, iskender kebabı yediklerini söylediler… Şimdi oturup uçak içinde atılan yumruğu bir kez daha düşünsün...

Aldığım bilgilere göre, olayların başlangıç noktası olarak görülen ve “Sosyete Mehmet” olarak tanınan Mehmet Kızılay artık Ali Sami Yen’in kapısından giremeyecekmiş... Olayın rezilliği çıktıktan sonra girse ne olur, girmese ne olur Allah aşkına…


BRAVO HASAN ŞAŞ’A

O gün orada Hasan Şaş’ın uçak dışındaki kavgayı nasıl önlediğini öğrendiğimde kendisine olan saygım bir kez daha arttı… Galatasaraylı taraftarların tribündeki lideri olarak bilinen Yılmaz ve arkadaşları, Necati’ye yumruk atan Sucu ve sosyete Mehmet‘i döverken, Hasan Şaş’ın bağırması herkesi şaşırtmıştı…

“Beyler bir dakika… Beni dinleyin…Bir…. Necati Ateş küfür etmemiştir. İki…. Olay bir dedikodudan ibarettir… Haydi gidiyoruz” demiş ve son noktayı da koymuştur… Hasan Şaş’la birlikte takımın en kıdemlisi Hakan Şükür de büyük çaba harcamış ama diğer futbolcular pek oralı olmamıştır… Bu düşündürücü bir olaydır… Fatih Terim’in Galatasaray’ı olsaydı oradaki birlik beraberliği daha net bir şekilde görebilirdik; işte bunu anlatmaya çalışıyorum.

Uçakta kavga sırasında ilginç bir diyalog da yaşanmıştır. Stumpf , Bülent Tulun’a “ Bu işler hep senin başının altından çıkıyor” dediğinde , sinirden zaten çıldırmış olan Tulun, Stumpf’a haydi …. çekmiştir…

CANAYDIN: BENİ RAHATSIZ ETME

Size Konyaspor’dan iki gün sonra gerçekleşen bir telefon konuşmasını aktaracağım…

Futbolcu:

- Başkanım iyi günler… Nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum ama… Acaba paralar konusunda bir gelişme var mı?

Burnundan soluyan Başkan Canaydın’ın cevabı aynen şöyledir:

- Sana son kez söylüyorum beni bu konuda bir daha rahatsız etme.

Futbolcu donup kalmıştır. Kelimeler boğazında düğümlenmiştir. Canaydın yaptığı hatayı bunu fark etmiş ve olayı yumuşatmaya çalışmıştır ama emeğinin karşılığını soran futbolcu yıkılmıştır…

TOMAS, ILİÇ’İ KISKANDI!

Çelişki burada bitmiyor… Çünkü herşey saçmalık… Iliç ağlıyor, parası ödeniyor… Tomas ağlıyor, “Menajerimi İtalya’dan çağırdım, geliyor” diyor parası veriliyor . (Tomas’ın 100 bin dolar alacağı kalmış) Ama Türk futbolcu istiyor; Başkan’ın cevabı hazır :

- Beni rahatsız etme…

İki de bir şarlayan Tomas’ın en güvendiği olay ise “Alacaklarım 20 Ocak’a kadar ödenmezse serbest kalırım” diye imzaladığı kağıt… Tomas ayrıca “Diğer oyunculara verilen önem bana verilmiyor” gibisinden ipe sapa gelmez konuşmalar da yapıyor…O’nun kast ettiği isim parasının tamamına yakın bölümünü alan Iliç’ten başkası değil.

Aylardır futbolcuların alacaklarını paraları hep haber yaptık, konuştuk, eleştirdik…Ama esas Galatasaray Kulübü’nde çalışan emekçilerin, asgari ücrete talim edenlerin haklarını hiç savunmadık. Yeni yıla , Kurban bayramına parasız giren emekçiler Başkan Canaydın ve olmayan yönetimin hiç umrunda değil…Hadi futbolcu zar zor idare eder de minibüs parası bulamayan sekreteri, çaycısı, muhasebecisi, idari amiri vs. nasıl idare edecek? Ah Başkan, vah başkan…

YÖNETİCİ MEKTUPLA PARASINI İSTEDİ!

Bir yönetici abimiz var... Çok sevdiğim ve inandığım biri kendisi… Geçen gün oturup Başkana mektup yazmış… “Size elden borç olarak verdiğim çoluğumun çocuğumun rızkı olan parayı bir an önce bana geri vermenizi istiyorum” demiş… Duyunca güldüm canım abim. Yaptığın iş mi şimdi…Galatasaray Başkanlığı, Kulüpler Birliği başkanlığından canı çıkmış Özhan abiyi niye strese sokuyorsun… Sıraya gir; bir ara alırsın… Daha Fatih Terim var sırada… Acelen ne ? Bir de Sahip Som’un kulübü dolandırdığı dönemlerde ismi sıkça anılan yönetici Niyazi Yelkencioğlu’nun yeğeni Hakan Yelkencioğlu’nun da Galatasaray kulübüne 100 milyarlık icra getirdiği konuşuluyor… 90 yaşındaki eski Başkan Ali Tanrıyar da

“çözüm toplantıları yapıyor.”

Offf….Offf….Offf…

Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Necati ve Gerets basin toplantisi duzenlemis. Necati'nin soyledikleri asagida:
Basın Toplantısı: Necati Ateş

Teknik Direktör Eric Gerets'in haftalık basın toplantısını katılan Necati Ateş; takımdan ayrılacağı yönündeki haberlerden dolayı büyük rahatsızlık yaşadığını söyledi.

"Bunlar tamamen asılsız. Ben kulübümden memnunum. İki kendini bilmezin yaptıkları için de gitmem. Çok daha kötülerini gördüm ve çok daha kötüleriyle savaştım. Orada sadece bana değil, yöneticilerimize ve hocamıza da yapılan bir davranış var. Zaten iki kişi yüzünden de tüm taraftarlarımızı sorumlu kabul edemeyiz."

Olayların son derece üzücü olduğunu vurgulayan Necati: "Yaşanmaması lazımdı. Tekrarı da iyi olmaz. Zaten zor günler yaşıyoruz. Seyirci ve yöneticilerimizin desteğiyle bu günleri geçirmeliyiz. Bunlar hoş olmadı ve gündemi de fazlasıyla meşgul etti. Artık unutulmasını istiyoruz. Galatasaray tarihinde ilk kez bir futbolcuya seyirci yumruk atma teşebbüsünde bulundu. Gazetelerde vurduğu söyleniyor, ama yanlıştır. Yapan insanları ise tanımıyorum ve görmedim. Davacı olmaya da gerek yok, büyütülmemeli."


"İki yıl önce Villarreal maçında ben ısınırken 2-3 kişi küfür etmişti ve otelde sorun tatlıya bağlanmıştı. Konyaspor maçında bir kişi gidip 'Necati size küfür etti' diye söylemiş. Sonra bu kişi küfürü Villarreal maçında ettiğini ileri sürdü. Komik olaylar. İnsanlar beni sevmek zorunda değil ama saygı göstermeli, çünkü biz onlara saygı gösteriyoruz. Benim zaten kavga ile işim olamaz. Ben futbolcuyum ve işim sahadadır. Bu kişiler sanırım bazıları tarafından doldurulmuş. Delikanlılık arkadan vurmak ve kaçmak değildir. En büyük delikanlılık da efendiliktir. Bir şey varsa konuşulur. Kavga ve küfür çözüm değildir. Yumruklaşmak ise hiç çözüm değildir. Bu olayları tüm seyircilere mal etmek yanlış."

Can Baysan
Posts: 464
Joined: Fri Oct 07, 2005 1:22 am
Location: Ankara

Post by Can Baysan »

Birçok kaynakta ve geçmişte yaşanan benzeri komplolardan çıkardığım kadarıyla; Galatasaray camiası içine mevzilenmiş ve kulübüne açıkça ihanet etmekte olan bazı çevreler vardır.

Bu kişilerin, ihaneti "canları istedi diye" ya da "farklı takılmak için" yapmadıkları açıktır. Perdenin arkasındaki çıkar çevrelerinden -kimbilir neyin karşılığı- beslenmektedirler ve nihai amaç, bütün tekmelere rağmen yolunda ilerleyen Galatasaray'ın nefesini kesmektir.

Düşman; başarıya ulaşmanın yolunun "kaleyi içten yıkmak" olduğunu bilmektedir.

Camia içinde bir kaos, mutsuzluk ve güvensizlik ortamı yaratmaya çabalayan "düşman", içte aranmalı; fakat, bu kuklaların ipini elinde tutan karanlıkların, dışarıdan olayları memnuniyetle izlemekte olabileceği gerçeği, gözden kaçmamalıdır.

-Kaynağı içte ya da dışta olsun- Galatasaray'ın içine çöreklenmiş işbu çevrelerin kimliğini afişe etmek ve oyunlarını bozmak, Galatasaray Yönetim Kurulu'nun başlıca görevidir.

Mevcut yönetimin, bu görevin başarıyla üstesinden gelebileceğini düşünmek ise; safdillikten başka birşey değildir.

Gel artık Mart!..
Liseli vardı ya ah o liseli...

Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Serhat Ulueren-Necati Ates roportajini buraya ekliyorum.
Necati: Altaylıyım
Star TV'de yayınlanan "Serhat Ulueren'le Son Nokta" programına katılan Galatasaray'ın yıdız oyuncusu Necati Ateş, gündemi ilgilendiren birçok konuda açıklamalarda bulundu.

4 aydır para alamadılarını söyleyen Necati, İliç ve Tomas'ın para aldıklarını iddia ederken, sorunu bu oyuncularda değil başka yerlerde aramak gerektiğini söyledi. Para almamaları durumunda kampa çıkmamayı düşünüp düşünmedikleri sorulduğunda, böyle bir düşüncelerinin hiçbir zaman olmadığını ve medyanın bu olayları abarttığını söyledi.

Galatasaray'ın ekonomik yaşadığı ve herkesin eleştirdiği Başkan Özhan Canaydın için, "Bize baba gibi davranıyor. O da en az bizim kadar üzülüyor, elinden geleni yapıyor. Bir örnek vereyim, ligi 6.sırada bitirdiğimizde bir sonraki sezonun başında tüm paramızı ödedi." dedi.

Medya tarafından takımca sevilmediklerini de ifade eden Necati, "Bu tarz haberler bizim moralimizi bozuyor, başkanımız ve üzerimize çok geliyorlar." dedi.

Kendisi ve Hasan Şaş hakkında "laubali" oynadıklarını iddia eden Gökmen Özdanak hakkında, "Kendisinin iyi bir Galatasaraylı olduğunu düşünmüyorum, iyi veya kötü oynamış olabiliriz ama laubali diye bir kelime kullanması ayıp." dedi.

Sürekli tartışılan, "Necati-Hasan-Hakan Ümit Karan'a cephe alıyor" konusuna da açıklık getiren Necati, "Hakan ve Hasan ile ilişkilerimiz Ümit'le olandan çok farklı, o daha çok ailesi ile zaman geçirmeyi seviyor, biz ise hemen hemen hergün beraberiz." dedi.

3'lü forvet hakkında da konuşan Necati, "3'lü oynadığımız her maçtan galip ayrıldık, 3 forvetle de oynatabilir 2 de, bu hocamızın kararıdır, sonuçta o bizim patronumuz. Kendisi bindiği dalı hiç keser mi?" şeklinde yorumladı.

Real Madrid ile isminin anılmasına da açıklık getiren Necati, "Sadece takip ettikleri söylenmiş ama resmi bir teklif hiç olmadı ama isterlerse bedava Real Madrid'de oynayabilirim" dedi.

Taraftarlara da veryansın eden Necati, "Taraftarların beni sevmesi şart değil, seven gibi sevmeyen de olabilir tabi ki. Başarılıyken zaten bizleri destekliyorlar, onlara şimdi ihtiyacımız var." dedi.

Ezeli rakipleri Fenerbahçe'yi de değerlendiren Necati, "Fenerbahçe bireysel yetenekli oyuncuar transfer etti, biz takım oyunu oynuyoruz, takım olarak birşeyler yapmaya çalışıyoruz." dedi. Fenerbahçe'de Önder ve Volkan'ı beğendiğini de ifade eden Ateş, "Alex hakkında konuşmaya bile gerek yok." dedi.

Galatasaray'dan sonra ülke puanının düştüğünü ve Fenerbahçe'nin Avrupa'da maç kazanmasını istediğini de söyleyen Necati, "Fenerbahçe - Galatasaray rekabeti olarak düşünmemeliyiz bu ülke meselesidir, gelecek sezon şampiyon olan takım bile ön eleme oynayacak, Fenerbahçe'nin kazanmasını istiyorum." dedi.

enerbahçe'nin aleyhine kararlar veriliyor diyemeyeceğini ama onların leyhine bariz hatalar da yaptığını da dile getirdi.

Yabancı sayısından da şikayetçi olan Necati, Fenerbahçe'nin aksine, yabancı sayısının genç oyuncuların önünü açması için 4 olmasının uygun olduğunu düşündüğünü ifade etti.

Kendi özel hayatından da bahseden Necati, kendisi için Galatasaraylı olduğunu söyleyemeyeceğini iyi bir Altay taraftarı olduğunu söyledi. Geçtiğimiz günlerde uçakta yaşadığı tartışmayı da yorumlayan Necati, "Evlenmeden önce tartışmalar, kavgalar içinde yer alıyordum ama evlendikten sonra artık ailemi de düşünmek zorundayım. Beladan uzak durmaya çalışıyorum." dedi.

Son olarak taraftarlara seslenen Necati, "Bizi yalnız bırakmasınlar, inşallah şampiyon olacağız." dedi.

Post Reply