Transfer Gundemi (Yaz 2006)

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Cemal Savas

Post by Cemal Savas »

Soyle oluyor Okan ve Arda arasindaki fark; ikisinin bir sene once ki performanslarina bakiyorsun; biri Vestel'de cok iyi bir sezon gecirmis otekisi Besiktas'ta yedegin yedegi olmus, ve 30 yasin ustunde. Bosa kadro yuku anliyacagin vefa borcu, ne istersen soyle, yetenekli olan "tecrube" kazansin diye yollaniliyor, gittikten sonrada keske gondermeseydik oluyor.

Yada soyle oluyor. Ikiside kampa goturuluyor. Ikisinede sans taniniyor. Ne Vesteldeki performans nede BJK'de anlasma geregi belirli macin ustunde oynayinca odemeleri artacagi icin yedek tutulan Okanin performansina bakilmadan kim iyiyse o oynayacak. Mac basi anlasman var. Hak eden formayi alsin. Arda o kadar iyiyse Okan'in kadroda olmasinin sakincasi nedir. Iki kulvarda mucadele verecek takimin kadrosunu genis tutmasi gerekir.

Apsua Cemal
Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Cemal Savas wrote:
Yada soyle oluyor. Ikiside kampa goturuluyor. Ikisinede sans taniniyor. Ne Vesteldeki performans nede BJK'de anlasma geregi belirli macin ustunde oynayinca odemeleri artacagi icin yedek tutulan Okanin performansina bakilmadan kim iyiyse o oynayacak. Mac basi anlasman var. Hak eden formayi alsin. Arda o kadar iyiyse Okan'in kadroda olmasinin sakincasi nedir. Iki kulvarda mucadele verecek takimin kadrosunu genis tutmasi gerekir.

Apsua Cemal
Okan'a yapilacak yatirim kisa vadede daha iyi bir tercih olabilir, ama Arda'ya yapilan yatirim orta vadede bir kac milyon dolarlik bir futbolcu kazanmamizi saglar. Arsenal, PSV gibi takimlar da bunu tercih ediyor. Yoksa, Okan ve Arda'yi yaz kampinda denesek OKan'in performansi bence de daha iyi olur. Futbol zekasi iyi olan bir futbolcu.
Erturk Turker
Posts: 32
Joined: Mon Apr 10, 2006 4:24 pm
Location: antalya

Post by Erturk Turker »

Bu sezonki kadro Türkiye Liginde önümüzdeki sezon da başarılı olur muhtemelen ama asıl derdimiz, özlemle beklediğimiz CL herhalde.
Ve bana göre CL'de başarının en önemli parçaları defansif ortasaha oyuncuları ile bir tane lider oyuncu.

Saidoo'nun yerine ne kadar kaliteli bir önlibero alsak da, İliç, H. Şaş, Ayhan ve transferden oluşacak dörtlünün özellikle dışarıdaki maçlarda dirençli bir ortasaha olmayacağını düşünüyorum.

Transferdeki olanaklarımızın kısıtlı olduğu da düşünülürse, çağdışı gelebilir ama dışsaha maçlarında 2 ofansif ve 3 defansif ortasaha + tek forvet (Karan) mantıklı olur gibi geliyor.

Tabi bu durumda oyunun tamamen kendi alanımıza yıkılma ve eninde sonunda golü yeme riski de var. Bunun çözümü de bana göre, alınacak önliberonun oyunun sadece defansif yönünde yer almaması, oyun kurma, asist yapma, adam geçeme gibi yetilere de sahip olmasıdır. Yani sadece sağa sola koşturup, top çalan biri bu ihtiyacı karşılmaz.

(Kısaca iyi bir önlibero almamız gerekir yazacaktım, dağttım herhalde.)
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Robertin önprotokol imzaladığı iddia ediliyor! Yeni moda GİZLİ İMZA :)

Fanatik

Vatan
Baris Tokat
Posts: 301
Joined: Mon May 30, 2005 1:54 pm
Location: Almanya

Post by Baris Tokat »

Mehmet Gorgen wrote:
Baris Tokat wrote:Neyse, Tümer biraz hayali olacak ama Okan'in kesinlikle alinmasindan yanayim. Futbolunun sonbaharini yasiyor ve bence futbolu GS'da birakmasi lazim.
Ne diyorsun be hocam..Umarım iyisindir :lol:
Iyiyim iyiyim... :lol:
Baris Tokat wrote: Okan'a gelince. Bence Okan hala is yapar. GS onun yurdu, burada huzur bulabilir ve bu huzur onun icin büyük bir motivasyon kaynagi olabilir. Okan'a düsük bir sabit gelir, ek olarak da mac basina para verirsin, bak nasil oynar sen gör...
Bayagi basiretli bir adammisim ben yav :lol:

Önemli olan her mevkide iki oyuncunun olmasi. Gecen sezon dogrudürüst bir sag acigimiz yoktu. Simdi Arda ve Okan'la iki tane olacak. Hem de az paraya.
Okan'in Avrupa deneyimi var. Besiktas'da görebildigim kadariyla futbol stili cok olgunlasmis. Ayrica prese dayali futbolu seviyor, yani GS'a uyar. Bence Gerets ondan iyi faydalanir.

Uzun lafin kisasi: Dogru bir transfer.
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Ayıptır sorması, Haso Şaş ne iş yaptı geçen sezon? :)
Baris Tokat wrote: Gecen sezon dogrudürüst bir sag acigimiz yoktu. Simdi Arda ve Okan'la iki tane olacak. Hem de az paraya.
evren özyürek
Posts: 50
Joined: Thu May 04, 2006 11:21 pm
Location: Eskişehir

Post by evren özyürek »

Ismail Gezer wrote:Ayıptır sorması, Haso Şaş ne iş yaptı geçen sezon? :)
Siz benden çok yaşayacaksınız İsmail Bey. :) .Süper bir sezon geçirdiği halde ,"Sağ açığımız yoktu" demek haksızlık olur.
para...şike...işte fener işte...
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

İlaveten şunuda söylemek lazım, Okan sağ açık falan değil, bence hiçbir zamanda olmadı. Okan olsa olsa sağ-iç olur. Galatasarayın UEFA kadrosunda da Emre-Suat-Okan orta sahayı harmanlayıp sağ ve solbektekilerin Kanatlara rahat gidip gelmelerini sağlarlardı, yoksa Okanın sağ kanatta fırtına gibi esen nefis ortalar kesen biri olduğunu ben şahsen hatırlamıyorum. Alınmasına karşıda değilim. Taraftar tepkisinden korkuluyorsa Hasan Şaş çoktan gönderilmeliydi! 3-5 kişi bağırabilir Okanda canını dişine takar mücadele ederse herşey unutulur gider.. Hem gelirken Emreyide getirebilir :)
Baris Tokat
Posts: 301
Joined: Mon May 30, 2005 1:54 pm
Location: Almanya

Post by Baris Tokat »

Ismail Gezer wrote:Ayıptır sorması, Haso Şaş ne iş yaptı geçen sezon? :)
Baris Tokat wrote: Gecen sezon dogrudürüst bir sag acigimiz yoktu. Simdi Arda ve Okan'la iki tane olacak. Hem de az paraya.
Hasan Sas tüm sezon boyunca sag acik oynamadi. Hem asil yeri de orasi degil. Oynadigi zaman o mevkide güzel maclar cikardi, ama Hasan'dan en yüksek verimi alabilmek icin orta sahada serbest oynatilmasi lazim. Yani karsi defansi dagitarak, sagdan soldan ortalar yaparak, ortadan derin paslar atarak oynamasi lazim. Onu sag aciga hapsetmek cok büyük bir lüksdür.
Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

EN TAZE HABERLER GAZETELERDEN ONCE BIZDE :)

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

BUGUN GAZETELERDE CIKAN FB CRESPO'YU ALIYOR HABERINE KARSI OLARAK :)

Crespo 'offered new Chelsea deal'

Crespo has been linked with a move back to Italy
Hernan Crespo has been offered a new deal by Chelsea, according to a report in his native Argentina.

The striker, 30, has been linked with a move back to Italy where he played for Parma, Lazio, Inter Milan and AC Milan.

"Although I have two years still on my contract, they offered me a renewal," Crespo was quoted as saying in the daily newspaper La Nacion on Thursday.

"They're making me a proposal for when I'm 33 years old. That means one has done things well."

Crespo was speaking ahead of Argentina's departure for Europe ahead of the World Cup.

Asked whether he would stay in England, he said: "I don't know. My intention would be to return to Italy or go to Spain.

"At Chelsea they know that, over and above my being happy there.

"Club owner Roman Abramovich said to me: 'How can that be? The fans love you, the coach Jose Mourinho wants you, I offer to renew your contract and you want to leave?'"


PIRES GIDECEGI YERE GITMIS

Pires agrees deal with Villarreal

Pires joined Arsenal from Marseille for £6m in 2000
Arsenal winger Robert Pires has agreed a two-year contract with Villarreal.

Pires will join on a free transfer subject to passing a medical - bringing to an end his six-year career as an Arsenal player.

"I have decided to accept a new challenge at Villarreal for the next two years of my career," said Pires on Arsenal's website.

Pires, 33, would have been out of contract with the Gunners in June but had been offered a new one-year deal.

SEVISENKO BENCE ARTIK CHELSEA'LI AMA YINE SIZ FORMAYI OPMESINI BEKLEYIN

Shevchenko keeps Chelsea waiting

Shevchenko has scored 19 goals in Serie A this season
AC Milan striker Andriy Shevchenko will decide if he is moving to English champions Chelsea on Friday.
An announcement had been expected on Thursday, but the striker's meeting with Milan vice-president Adriano Galliani has been delayed.

Chelsea are prepared to pay £35m to bring the 29-year-old to London on a four-year deal worth £130,000 a week.

But Milan have offered him a new deal which would keep him at the club on a £115,000 weekly wage until 2011.

Milan president Silvio Berlusconi said: "Shevchenko wants to leave but we will do everything we can to keep him." Chelsea owner Roman Abramovich has been keen to sign Shevchenko since taking charge of the club three years ago.

When you play for a successful club, it is not easy to find the time to learn another language

Andriy Shevchenko
He has never previously indicated an intention to move to Chelsea, but he appears to have warmed to the idea this season.

Asked recently if he was heading for England, Shevchenko told Gazzetta dello Sport newspaper: "I'm considering it and you will know my decision on the 24th or 25th May.

"I never said I had made my mind up to go to Chelsea. I just said that I was thinking about it for family reasons."

Shevchenko had said earlier this month that he was considering leaving the club this summer for family reasons.

He is married to American model Kristen Pazik, who is friendly with Abramovich's wife Irina. YENGELER ARKADASMIS BAKSANIZA

But he remains extremely popular with the Milan fans, who have a 10,000-signature petition urging him to stay.

He has insisted he would not be moving to Chelsea for financial reasons, saying: "When you play for a successful club, it is not easy to find the time to learn another language.

"I don't speak the language of my wife and my son."
Shevchenko joined Milan from Dynamo Kiev in 1999 and has scored 19 Serie A goals this season.

He will captain Ukraine at the World Cup finals in Germany this summer.

OBI VAN KENOBI DE CHELSEALIYDI :)

'Obi to sign for Chelsea'

Obi is set to join Premiership champions Chelsea
The bitter fight between Chelsea and Manchester United for John Mikel Obi's signature could be over "within days".

The Nigerian teenager is set to sign a three-year deal with the English Premiership champions.

The 18-year-old midfielder has been at the centre of a protracted tug-of-war between Chelsea and United.

But a source close to Obi's camp has told BBC Sport that Obi's future will be resolved when he signs a US$15m contract with Chelsea.

This follows months of tortuous negotiations between Chelsea and United over the future of one of the most talented players to emerge from Africa in recent years.

Obi signed for United back in April 2005 from Norwegian side Lyn Oslo but within days, his agent claimed the contract was signed under duress and should be ruled null and void.

The Nigerian youngster then refused to move to Old Trafford and said he wanted to play for big-spending Chelsea instead.

Negotiations have rumbled on for months, but it is now believed that Chelsea have won the battle to sign the Nigerian international.


BU DA DEDIKODULAR

Ashley Cole will leave Arsenal for either Barcelona, Real Madrid or Chelsea after the World Cup, although he could cost £16m.

Chelsea are likely to repel a bit from Galatasaray for utility player Geremi, who is keen to stay in London. (Times)

Laurent Robert says he has not signed for Galatasaray - paving the way for a bid from Rangers. (Daily Record)
TRUST GALATASARAY
MGC
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

zaman gazetesinden...

Transfer döneminde en çok onlar konuşulacak


Lig bitti... Sevinenler sevindi, üzülenler üzüldü... Ve artık önümüzdeki sezonu düşünme zamanı. Birkaç gündür de spor sayfalarını transfer haberleri süslemeye başladı. Biz de Sporvizyon olarak bu transfer döneminde isimleri en çok zikredilecekleri belirledik. İşte, isimleri ön plana çıkanlar:
Gökhan Ünal (Kayserispor): 32 maçta attığı 25 golle Süper Lig gol kralı oldu. 24 yaşında. Yeniden yapılanan Milli Takım’ın en önemli oyuncularından biri olacak. Sözleşmesi devam etmesine rağmen epey gündemde olacak.


Doğum tarihi ve yeri 1982, Ankara

Mevkii Forvet

2005-06 karnesi 32 maç, 25 gol

Kontrat bitiş tarihi 31 Mayıs 2008


Mehmet Topuz (Kayserispor): 23 yaşında. O da Milli Takım’a yeni çağrılanlardan biri. Başarı çizgisini her geçen sene yükseltiyor. Kayserispor’un başarısında önemli bir rol oynadı. Mehmet Topuz’un başarısı kuşku götürmez bir gerçek. 2008’e kadar sözleşmesi bulunan genç futbolcu, transfer sezonunu özellikle dört büyüklerin kıskacında geçirecek.


Doğum tarihi ve yeri 1983, Şefaatli
Mevkii Orta Saha
2005-06 karnesi 32 maç, 4 gol
Kontrat Bitiş Tarihi 31 Mayıs 2008


Bilal Kısa (Malatyaspor):
Her ne kadar takımı küme düşse de ısrarla istenen isimlerden biri de o olacak. 23 yaşında, 2009’a kadar sözleşmesi var. Bu sezon oynadığı futbolla otoritelerden tam not almayı başardı. Tekniğiyle dikkat çekiyor.


Doğum tarihi ve yeri 1983, Merzifon
Mevkii Orta Saha
2005-06 Karnesi 29 maç, 1 gol
Kontrat bitiş tarihi 17.06.2009


Mehmet Çakır (G.Birliği):
22 yaşındaki genç futbolcu, özellikle ikinci yarıda oynadığı futbolla ilgi odağı olmayı başardı. 33 maçta 14 gol attı. Birçok kulübü peşinden sürükleyecek gibi görünüyor. G.Birliği ile 2010’a kadar kontratı var.


Doğum tarihi ve yeri 1984, Bala
Mevkii Forvet
2005-06 karnesi 33 maç, 14 gol
Kontrat bitiş tarihi 31.05.2010


Umut Bulut (A.Gücü):
23 yaşındaki futbolcu, geçen sezon yaptığı çıkışını bu sezon da sürdürdü. 33 maçta 16 gol attı. bulunuyor. Genç futbolcunun kontratı yeni bitti.


Doğum tarihi ve yeri 1983, Yeşilhisar
Mevkii Forvet
2005-06 karnesi 33 maç 16 gol
Kontrat bitiş tarihi 31.05.2006


Caner Erkin (Vestel Manisa):
18 yaşında. 17 Yaşaltı Milli Takımı’nda gösterdiği müthiş performansla yabancı kulüplerin de dikkatini çekti. Takımın başına Ersun Yanal’ın gelmesiyle ilk 11’de yer bulmaya başladı. Vestel Manisa ile 2008’e kadar sözleşmesi bulunuyor.


Doğum tarihi ve yeri 1988, İzmir
Mevkii Orta Saha
2005-06 karnesi 24 maç, 3 gol
Kontrat bitiş tarihi 31.05.2008


Musa Büyük (Ankaraspor):
26 yaşındaki orta saha oyuncusu, mücadeleci oyun tarzıyla biliniyor. Ankaraspor bu sezon istediği sonuçları alamasa da tecrübeli oyuncunun transferde adı çokça geçeceğe benziyor. Kontratı 2008’de bitiyor.


Doğum tarihi ve yeri 1980, Çatalca
Mevkii Orta Saha
2005-06 karnesi 31 maç, 4 gol
Kontrat bitiş tarihi 15.06.2008


Zdravko Lazarov (G.Antepspor):
30 yaşında. Sol ayağı, golleri ve asistleriyle özellikle G.Saray ve Beşiktaş’ın listesinde yer alan biri. Bulgar oyuncunun kontratı 2007’de bitiyor.


Doğum tarihi ve yeri 1976, Bulgaristan
Mevkii Forvet
2005-06 karnesi 28 maç, 11 gol
Kontrat bitiş tarihi 31.05.2007


Sergei Die (Erciyes):
Fildişili oyuncu sezon başında Erciyes’e Fransa’nın Metz takımından geldi. Sol ayağını çok iyi kullanan tecrübeli isim, G.Saray’ın transfer listesinde de bulunuyor. Orta saha oyuncusunun sözleşme bitiş tarihi 2007.


Doğum tarihi ve yeri 1977, Fildişi
Mevkii Orta Saha
2005-06 karnesi 27 maç, 1 gol, 1950 dk.
Kontrat bitiş tarihi 31.05.2007


Hayrettin Yerlikaya (Sivasspor):
25 yaşında. Sol kanadı başarıyla savundu. Adı F.Bahçe ile anılan genç futbolcu, deplasmanda oynadıkları Ç. Rize ve Vestel Manisa maçları dışındaki tüm karşılaşmalarda 90 dakika forma giyerek önemli bir istatistik elde etti. 2007’ye kadar sözleşmesi var.


Doğum tarihi ve yeri 1981, Sivas
Mevkii Defans
2005-06 karnesi 32 maç, 2 gol
Kontrat bitiş tarihi 31.05.2007


Burhan Eşer (D.Bakırspor):
21 yaşındaki genç futbolcu, Nejat Biyediç geldikten sonra takımın bankoları arasında yer aldı. Oynadığı futbolla özellikle Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana’nın dikkatini çeken futbolcu için en büyük sorun, 2010’a kadar olan sözleşmesi.


Doğum tarihi ve yeri 1985, D.Bakır
Mevkii Orta Saha
2005-06 karnesi 26 maç, 2 gol, 1667dk.
Kontrat bitiş tarihi 31.05.2010


Mustafa Çiçek (Samsunspor):
24 yaşındaki genç savunmacının Tigana’nın listesindeki ikinci isim olduğu söyleniyor. Terim’in Milli Takım’a da düşündüğü Mustafa, bu sezon 22 maçta 1624 dakika forma giydi. Sözleşmesi yeni bitti.


Doğum tarihi ve yeri 1982, Kırcaali
Mevkii Orta Saha
2005-06 karnesi 25 maç, 1 gol
Kontrat bitiş tarihi 31.05.2007


Uğur Boral (G.Birliği):
24 yaşında. Bu sezonki performansıyla dikkat çekti. Mukavelesi yeni bitti. F.Bahçe ile ön protokol imzaladı. Bu durum, İlhan Cavcav’ı fena halde kızdırdı. Bu yüzden son haftalarda kadroya alınmadı. Ligde 7 golü var. Milli Takım’ın önemli oyuncularından biri olabilir.


Doğum tarihi ve yeri 1982, İstanbul
Mevkii Orta Saha
2005-06 karnesi 28 maç, 7 gol, 2122 dk.
Kontrat bitiş tarihi 31.06.2006


Mehmet Yılmaz (Denizlispor):

27 yaşında. Devre arasında Trabzon’dan kiralık gitti. İyi bir çıkış yakaladı. Tekrar Trabzon’a döneceği söyleniyor. Ama kararını henüz vermedi.


Doğum tarihi ve yeri 1979, Trabzon
Mevkii Forvet
2005-06 karnesi 15 maç, 5 gol, 1242 dk.
Kontrat bitiş tarihi 31.05.2008


Fahri Tatan (Çaykur Rize):
23 yaşında. Orta sahanın her bölümünde oynayabiliyor. Mücadeleci bir kimliğe sahip. Beşiktaş ile anlaştı. F.Bahçe’nin altyapısından yetişen yetenekli oyuncu, Fatih Terim’li Milli Takım’ın yeni isimlerinden biri.


Doğum tarihi ve yeri 1983, Rize
Mevkii Orta Saha
2005-06 karnesi 32 maç, 3 gol
Kontrat bitiş tarihi 15.06.2006


Baki Mercimek (G.Birliği):
24 yaşında. Hollanda doğumlu. Sol kanadı başarıyla savundu. Mukavelesi yeni bitti. Beşiktaş ile anlaştı. Birçok isim gibi o da Milli Takım’ın yenilerinden.


Doğum tarihi ve yeri 1982, Hollanda
Mevkii Defans
2005-06 karnesi 14 maç, 2 gol
Kontrat bitiş tarihi 25.06.2006


Gökhan Tokgöz (G.Birliği):
27 yaşında. Geçen sezon yaşadığı sakatlık sonrasında otoritelerin ‘Sahalara dönüşü zor’ dediği tecrübeli kaleci, bu sezon başarılı bir grafik çizdi. Sözleşmesi yeni bitti. Birçok teklif geldi; ancak eski hocası Ersun Yanal’ın çalıştırdığı Vestel Manisa ile anlaştığı söyleniyor.


Doğum tarihi ve yeri 1979, Merzifon
Mevkii Kaleci
2005-06 karnesi 19 maç, 24 gol (yedi)
Kontrat bitiş tarihi 31.05.2006


Ekrem Dağ (G.Antepspor):
26 yaşında. Avusturya Milli Takımı’ndan davet aldığını söyleyip Türk Milli Takımı’ndan teklif beklediğini açıkça ortaya koydu. 2009’a kadar sözleşmesi bulunuyor.

Doğum tarihi ve yeri 1982, Mardin
Mevkii Orta Saha
2005-06 karnesi 22 maç, 2 gol
Kontrat bitiş tarihi 31.05.2009


Taner Demirbaş (Sakaryaspor):
Devre arasında gol sıkıntısı çeken Malatyaspor’dan kiralık olarak Sakaryaspor’a geldi. 27 yaşında. Malatyaspor küme düşerken, o, ikinci yarıda Sakaryaspor adına 16 gol atarak dikkat çekti. Başarılı oyuncunun Malatyaspor ile 2008’e kadar süren sözleşmesi var.


Doğum tarihi ve yeri 1978, Ereğli
Mevkii Forvet
Kontrat bitiş tarihi 31.05.2008



Burak Yılmaz (Antalyaspor):
20 yaşında. Antalyaspor’un bu yılki başarısında katkısı büyüktü. Bu sezon 8 golü bulunan Burak Yılmaz’ın sözleşmesi 2007’ye kadar sürüyor. Beşiktaş ile anlaştı. Sıra kulübüyle Beşiktaş’ın anlaşmasında.

Doğum tarihi ve yeri 1985, Antalya
Mevkii Orta Saha
2005-06 karnesi 24 maç, 9 gol
Kontrat bitiş tarihi 15.06.2007


Şehmus Özer (Mardinspor):
Genç kaptan, son iki sezondur başarılı bir grafik çiziyor. 26 yaşında. Daha önce Malatya formasıyla Süper Lig’de mücadele etmişti. Ligde 8 golü bulunan başarılı oyuncunun 2007’ye kadar sözleşmesi var.


Doğum tarihi ve yeri 1980, D.Bakır
Mevkii Forvet
2005-06 karnesi 30 maç, 9 gol
Kontrat bitiş tarihi 31.05.2007


Yunus Altun (Bursaspor):
Daha önce Elazığ ve D.Bakır gibi takımların formasını giyerek Süper Lig tecrübesi edinen golcü oyuncu, Bursaspor’un başarısına büyük katkı sağladı. 28 yaşında. Bu sezon 12 gol attı. 2007’ye kadar sözleşmesi var.


Doğum tarihi ve yeri 1977, Eyüp
Mevkii Forvet
2005-06 karnesi 25 maç, 12 gol
Kontrat bitiş tarihi 31.05.2007


Serkan Turhan (Orduspor):
27 yaşında. Takımını önce Lig A’ya, ardından play-off’a taşıdı. Ligde 6 golü bulunan başarılı oyuncu, yaptığı asistlerle de göz doldurdu. Son dakika golleriyle biliniyor. Sözleşmesi ay sonu bitiyor.

Doğum tarihi ve yeri 1978, Kayseri
Mevkii Forvet
2005-06 karnesi 31 maç, 7 gol
Kontrat bitiş tarihi 31.05.2006


Serdar Kurtuluş (Bursaspor):
19 yaşındaki büyük yetenek, geleceğin yıldızları arasında gösteriliyor. Serdar ile Beşiktaş yakından ilgileniyor.


Doğum tarihi ve yeri 1987, Bursa
Mevkii Orta Saha
2005-06 karnesi 15 maç, 1 gol
Kontrat bitiş tarihi 15.06.2007


Volkan Yaman (Antalyaspor):
24 yaşındaki Münih doğumlu orta saha oyuncusu, yükselen çizgisiyle dikkat çekiyor. Terim’in Milli Takım’da uzun vadeli düşündüğü isimlerden.


Doğum tarihi ve yeri 1982, Münih
Mevkii Defans
2005-06 karnesi 20 maç, 1 gol
Kontrat bitiş tarihi 15.06.2007


Veli Kızılkaya (K. Maraşspor): Ümit Milli Takım oyuncusu, transferin önemli isimleri arasında yer bulacak gibi. K.Maraşspor Basın Söcüsü Yavuz Nalbantbaşı, genç oyuncuları için birçok Süper Lig takımından teklif aldıklarını belirtiyor.


Doğum tarihi ve yeri 1985, Altıntaş
Mevkii Forvet
Kontrat bitiş tarihi 2009

Ergün Teber (Kayserispor):
Doğum tarihi ve yeri 1985, Adana
Mevkii Defans
2005-06 karnesi 28 maç

Kntrat bitiş tarihi 15.06.2007
Last edited by Mehmet Gorgen on Thu May 25, 2006 9:58 pm, edited 1 time in total.
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Yukardaki listede eksik olan önemli bir ismide ben ekliyim:

Ali Rıza Sergen Yalçın (Boşta): Süper sol ayağıyla nefis ara paslar ve etkili frikikler kullanma kabiliyetine ve Türk futbolunun yetiştirdiği en yetenekli futbolcu olma özelliğine sahip.

Doğum Yeri ve Tarihi: 10 Mayıs 1972, İstanbul

Uzun yıllardır gol atar ve attırır. Yeşil sahaların dışında attığı golleri saymıyoruz..

Konratı falan yok, gayet serbest, kısmetini bekliyor :)
Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Mehmet Gorgen wrote:Gazeteler hergün yeni isimler uydurmaya başladılar.
Yakında uydurulan isimlerin listesini tutmaya başlarım.

Akşam'dan: Namibyalı Tjikuzu

http://www.aksam.com.tr/haber.asp?a=36144,2

http://www.kicker.de/content/spieler/sp ... view=popup
HUrriyet gazetesi de bu oyuncuyu gundeme getirmis. Turk sevgilisi varmis..
Tjikuzu çağrı bekliyor
Image
Türk sevgilisi nedeniyle Middlesbrough’un teklifini geri çeviren Namibyalı yıldızın kulağı G.Saray’da.

G.SARAY’ın bir ay önce takibe aldığı Duisburg’un Namibyalı orta saha oyuncusu Razundara Tjikuzu’nun transferinde sona yaklaşıldı. Duisburg’un Bundesliga’dan küme düşmesiyle serbest kalan 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun, G.Saray’ın teklifini kabul ettiği, sarı kırmızılı yönetim ve teknik direktör Gerets’ten haber beklediği öğrenildi.

Yönetimin, Namibyalı yıldıza menajeri aracılığıyla "bir hafta bekle" mesajı yolladığı belirtilirken, İngiltere Premier Ligi takımlarından Middlesbrough’un da istediği Tjikuzu’nun hamile olan Türk sevgilisinin İstanbul’da yaşamak istemesi yüzünden G.Saray’a sıcak baktığı ifade edildi. G.Saray yönetimi bu transfere onay verirse, Namibyalı futbolcu, sarı kırmızılı takıma gelecek.
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

sabah'tan derleme:

Bu arada sıkı pazarlık yapması nedeniyle Volkan'ın defteri kapatıldı. Listedeki isimlerden Davids'in, kulübü Tottenham tarafından serbest bırakılacağı haberi sevinç yarattı. Hollandalı yıldız ise istediği rakamı 2.5'tan 3 milyon euroya çıkardı. Yunan Zikos'a ise 'G.Saray'da oynayacak
kapasitede değil' diye bazı yöneticiler karşı çıkıyor.

Yaptıkları
görüşmeler hakkında bilgiler veren Galatasaray Başkanı, "Rui Costa'ya teklif yaptık, 'İstediğim parayı verirseniz seve seve gelirim' dedi. 3 milyon euronun üzerinde istiyor. Bunu aşağı çekmeye çalışıyoruz. İstediği rakam çok yüksek. Zidane'a 'Futbola bir yıl daha Galatasaray formasıyla devam et' önerisini götürdük, kararlı olduğunu söyledi. Laurent Robert'i Haim Fresco önerdi. Gerçekten iyi futbolcu, yalnız biraz agresif diyorlar" yorumunda bulundu.

Bayern Münih'in Brezilyalı sol kanat oyuncusu Ze Roberto'yla da görüştüklerini söyleyen Canaydın, "Kendisi, bizim dışımızda bir çok kulübün kendisiyle ilgilendiğini söyledi. Ancak Dünya Kupası finallerinden sonra kesin kararını verecek. G.Saray'ın da tercihleri arasında olacağının sözünü verdi" dedi.
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

Hürriyetten bir yeni isim daha

Gerets, Bekir’i istedi

G.SARAY Teknik Direktörü Erik Gerets’in yönetime verdiği transfer raporunda, Gaziantepspor’un genç stoperi Bekir İrtegün’ün bulunduğu öğrenildi. Belçikalı teknik adamın Ümit Milli Takım’da da forma giyen genç savunma oyuncusu için ısrarcı olduğu ortaya çıktı. Ayrıca Galatasaray ile henüz anlaşmaya varamayan Volkan "Ben takımımda kalmak için her türlü fedekarlığı yapacağım" dedi.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/4475959.asp?gid=53
Post Reply