Yeter Artık Kutsal İttifak Medyası!

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Can Baysan
Posts: 464
Joined: Fri Oct 07, 2005 1:22 am
Location: Ankara

Yeter Artık Kutsal İttifak Medyası!

Post by Can Baysan »

Kutsal İttifak Medyası'nın baştemsilcisi, Aziz Yıldırım'ın paralı neferi Milliyet spor servisinin az önce web sitesinden "son dakika" ünlemiyle duyurduğu Mehmet Çiftçi imzalı haber!
Laurent Robert Galatasaray’ı ’topa tuttu’

Mehmet ÇİFTÇİ/MADRİD, (DHA)

GALATASARAY’ın transfer etmek istediği Fransız oyuncu Laurent Robert Galatasaray’a sert eleştiriler yöneltti.
Portekiz’de yayınlanan Clicanoo gazetesine verdiği özel röportajda, "Bu kadar problemli bir seyahat hayatımda yapmadım. Galatasaray için herşey iyi başladı, ancak sonunda bir sürü problem çıkardılar. İyi ki İstanbul’a eşimle gitmişim. Gördüm ki bu kulüpte sizi başlangıçta sıcak ve sempatik karşılıyorlar ancak ardından çok sayıda problem öne sürüyorlar" diyen Robert , İstanbul’a yaptığı seyahati ayrıntılı bir şekilde değerlendirdi.
Galatasaray ile anlaşmaya varmamaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Laurent Robert sarı-kırmızılı kulübün çok sorunlu olduğunu belirtti. Galatasaray’ın kendisini başlangıçta iyi ağırlamasına rağmen sonunda bir sürü problem çıkartığını ve bu transfere yanaşmadığını iddia eden Laurent Robert 3 günlük seyahattan iyi izlenimlerle ayrılmadığını ifade etti.
Fransız yıldız Robert, İstanbul’da ve Galatasaray’da yaşadıklarından sonra en iyi çözümün Portekiz’e geri dönmek olduğu yönünde karar aldığını bu kararı almasında da orada son dakikada çıkan problemlerin büyük rol oynadığını söyledi.
Bu seyahatin kendisini yorduğunu da işaret eden Robert eşi ile birlikte İstanbul’dan Paris’e geçerek orada tatil yapacağını ve Galatasaray defterini tamamen kapattığını belirtti. Laurent Robert röportajında gönlünün aslında Fransa’da PSG kulübünde futbol oynamak olduğunu da itiraf ederek şayet anlaşmaları halinde Fransa’ya geri döneceğini ifade etti.


Clicanaoo gazetesinde yayımlanan haberin aslı:
Laurent Robert fidèle au Benfica

Après les Glasgow Rangers, c’est désormais le champion turc qui s’intéresse au gaucher Réunionnais. Selon Fatih Goksen, membre du conseil de direction du club stambouliote, “Laurent Robert devait s’entretenir hier avec les dirigeants de Galatasaray”. Info démentie par l’actuel joueur du Benfica. “Je suis en vacances à Istanbul, rien de plus”.

[24 mai 2006]

Après le stage de fin de saison au Mozambique avec le Benfica, Laurent Robert pensait fuir l’agitation de Lisbonne en prenant la direction d’Istanbul. “Cela fait trois jours que je suis dans la capitale turque en compagnie de mon épouse, indique-t-il. C’est vraiment beau ici. Mes vacances avaient bien débuté”. Jusqu’à lundi où le Réunionnais a commencé à faire la une des quotidiens locaux. “Depuis, partout où je vais, les gens me reconnaissent. Mais c’est très sympathique. Les Turcs sont très chaleureux. Ils ont vraiment l’impression que je vais signer à Galatasaray”.

“Ce sera l’USB pour la Réunion”

Avant de passer par le détroit de Bosphore, Laurent Robert ne pensait pas qu’il aurait à évoquer son avenir sportif. “Les médias ont vite fait monter la mayonnaise, cadre-t-il. Comme il y a quelques semaines où on me voyait déjà signer aux Glasgow Rangers alors que je n’étais même pas au courant de l’affaire. Vous me voyez un seul instant entrer en contact avec des responsables de clubs alors que je suis sous contrat avec le Benfica. C’est inimaginable. Je le repète, je suis en vacances”. Laurent et son épouse quitteront l’Asie occidentale dans les prochaines heures. “Je rentre sur Paris. Qui sait, la presse annoncera peut-être mon retour au PSG. Puis dans quelques semaines lorsque je serai à la Réunion, on dira que je suis rentré pour signer à l’USB, lance-t-il sous forme de boutade. Non, il faut être raisonnable. Je n’ai pas changé d’idée en quelques jours, enchaîne-t-il. Mon désir est d’aller au bout de mon aventure avec le Benfica où j’ai encore trois années à y passer. Maintenant, tout dépendra du club”. L’ailier gauche réunionnais est suspendu au bon vouloir du nouvel entraîneur du club lisboète. Fernando Santos qui entraînait précédemment l’AEK Athènes, a pris la succession de Ronald Koeman. “Je ne le connais pas, déclare le Bénédictin. Je sais juste qu’il est Portugais et que par le passé il était à la tête du Sporting Lisbonne et du FC Porto avec qui il a remporté cinq titres entre 1996 et 2000. Son palmarès démontre que c’est un grand monsieur”. Reste à savoir s’il sera davantage dans les petits papiers de Santos que ceux de Koeman. “Nous verrons bien au moment voulu, manifeste-t-il sur le sujet. La tournée au Mozambique s’est très bien déroulée. La victoire était au bout. Physiquement, ça a été éprouvant sous la chaleur mais j’étais très heureux de participer pleinement aux deux rencontres. Je reste sur une bonne note. J’espère que je reprendrai sur une aussi bonne. Mais pour l’heure, j’essaie de profiter un maximum de mes vacances, en famille, histoire d’entamer la nouvelle saison de la meilleure des façons”. Donc, visiblement, Laurent Robert qui en six mois est passé de Newcastle au Benfica en passant par Portsmouth, n’a pas prévu un nouveau déménagement.

Mickaël Payet
Haberin aslında anlatılmak istenen şey hemen hemen şöyle:
Galatasaray'ın transfer etmek istediği, ancak anlaşma sağlayamadığı Fransız Laurent Robert, ''Benfica'da devam etmek istiyorum'' dedi.

Fransız Clicanoo gazetesine açıklama yapan Fransız futbolcu, ''Benim arzum, macerama Benfica'da devam etmek. 3 yıllık daha sözleşmem var ve her şey daha çok kulübe bağlı'' dedi.

Roberto, eşi ile birlikte 3 gün İstanbul'da bulunmuş olmasını ''tatil'' diye açıklarken, ''İstanbul çok güzel bir kent. Nereye gidersem gideyim insanlar beni tanıyor. Çok sempatik. Türkler çok candan, samimiler. Galatasaray ile sözleşme imzalayacağımı zannediyorlar'' açıklamasında bulundu.

Fransız gazetesi, Robert'in ilk olarak Glasgow Rangers ile görüştüğü, ancak son anda bu transferden vazgeçildiğini hatırlatarak, Galatasaray'dan da bir sonuç çıkmadığını belirtti.

Öte yandan, Portekiz gazetelerinden Record ise Laurent Robert'in Galatasaraylı yöneticilerden Fatih Gökşen ile görüştüğünü, ancak gerek Benfica'nın gerekse Fransız futbolcunun istediği paranın Galatasaray'a''çok pahalı'' geldiğini, bu yüzden transferin sonuçlandırılamadığını iddia etti.
1- Clicaanoo, Portekiz gazetesi değil, Fransa'ya bağlı Reunion adasının gazetesidir.
2- Mehmet Çiftçi isimli muhabirin(!) futbolcunun sözlerini 180 derece çarpıtarak, Galatasaray'ı yıpratma, küçük düşürme, imajını zedeleme amacı güdtüğü çok açıktır.
3- Yönetim kurulunun bu aşağılık saldırıya en sert cevabı vermesi, gerekirse Çiftçi'nin görev yaptığı gazetenin hiçbir muhabirini tesislere sokmamak ve bir tazminat davası açmak pahasına en ağır yaptırımı uygulatması gerekmektedir.
4- Besleme basının Galatasaray'ı yıpratma, gündemden düşürme, şampiyonluğunu ve büyüklüğünü gölgeleme çabaları sonuçsuz kalmaya mahkumdur.
Liseli vardı ya ah o liseli...

Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Milliyet bu ülkenin en az güvenilir gazetesidir :)

Can Baysan
Posts: 464
Joined: Fri Oct 07, 2005 1:22 am
Location: Ankara

Post by Can Baysan »

Okan’a maç başı para

YÖNETİM Okan Buruk’un transferi hakkında bir açıklama yapmasa da tecrübeli futbolcunun eski takımına geri döndüğü kaydedildi. G.Saray yönetimin Okan ile ufak pürüzlerin dışında maç başına ücret konusunda anlaşmaya vardığı öğrenildi. Beşiktaş’ta forma giyen Okan’ın transferinin sarı kırmızılı taraftarların tepkisinden çekinildiği için gizlendiği iddia edildi.


Bu da Hürriyet'ten... İmzasız, kaynaksız, delilsiz; dolayısıyla aslısız... K.İ.M.'de F.Akyel ve Okan Buruk haberleri birden bire arttı; ne tesadüf!

Camia üstündeki ölü toprağını atmış, tek vücud olmuşken; Adnan Polat'ın böyle bir yanlış yapmasını bekleyenler avuçlarını yalayacaklar!
Liseli vardı ya ah o liseli...

Ufuk Sezekkaplan
Posts: 1333
Joined: Tue Feb 22, 2005 11:33 am

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Yahu, bu kadar yalan aciksa, bu gazeteye Tuketici haklari ve basin yasasi kapsaminda bir dava acalim mi ? 2 kisi he desin, ben gonullu olmaya hazirim.

Can Baysan
Posts: 464
Joined: Fri Oct 07, 2005 1:22 am
Location: Ankara

Post by Can Baysan »

Beşiktaş ile yollarını ayıran eski G.Saraylı Okan Buruk yeniden sarı-kırmızılı formayı giymeye hazırlanıyor. G.Saray Sportif Direktörü Bülent Tulün, hafta sonu Okan'ı cep telefonundan arayarak bir görüşme yaptı. Tulün, Okan'a hafta içi dış transfer görüşmelerinin başlayacağını belirterek "Futbol şubesi ve teknik direktörümüz Eric Gerets ile bir toplantı yaptık. Herkes senin yuvana dönmeni istiyor. Gerets de senin için olumlu rapor verdi. Senin düşüncen nedir?" diye sordu.

Tulun'un bu teklifi üzerine heyecanlanan Okan "Bu düşünceleriniz beni çok mutlu etti. Tabii ki dönmek isterim. Şu an İstanbul'dayım. Transfer işlerimi halledene kadar da tatile gitmeyi düşünmüyorum. Müsait olduğunuz zaman görüşürüz ve hayırlısı neyse o olur" şeklinde cevap verdi.
Bu da Vatan muhabiri Harun Muslu'dan.

Hadi böyle bir konuşma olmuşsa bile; kelimesi kelimesine, harfi harfine kadar sen nerden biliyorsun! Bülent Tulun mu sana verdi, konuşmalarının tam metnini? Yoksa senin yanında mı konuştular ulan; ya da Tulun'un odasına gizli kamera koyup, ordan mı izledin ne konuştuğunu!

Hep masabaşı, tam masabaşı!
Liseli vardı ya ah o liseli...

Soner Özaltındere
Posts: 360
Joined: Sat May 06, 2006 1:25 pm

Post by Soner Özaltındere »

Galatasarayımız, bir televizyon veya radyo değil ama bir haber ajansı kurup kendisiyle ilgili tüm haberleri bu ajans aracılığıyla medyaya satmalı, yalan veya kaynaksız haber gösteren kuruluşları da maddi olarak cezalandırmalı diye düşünüyorum. Gazetecilik yaparak para kazanmak bu kadar kolay mı? Kafana göre yaz bişeyler, sütun doldur, al maaşını....

Baris Tokat
Posts: 301
Joined: Mon May 30, 2005 1:54 pm
Location: Almanya

Post by Baris Tokat »

Can Baysan wrote:
Hadi böyle bir konuşma olmuşsa bile; kelimesi kelimesine, harfi harfine kadar sen nerden biliyorsun! Bülent Tulun mu sana verdi, konuşmalarının tam metnini? Yoksa senin yanında mı konuştular ulan; ya da Tulun'un odasına gizli kamera koyup, ordan mı izledin ne konuştuğunu!

Hep masabaşı, tam masabaşı!
Ben de böyle haberleri okurken hep kendi kendime bu sorulari sormusumdur. Cok dogru bir tespit.
Baska gazetelerden alinan haberlerde de genelde cok tercüme hatalari yapiliyor. Bazen de bu hatalar kasitli olarak yapiliyor aynen Milliyet muhabirindeki gibi.

Biri bana mu Kutsal Ittifak Medyasi nedir, anlatabilir mi? Ilk defa duyuyorum. Genel olarak Türk medyasini cok yakindan takip etmedigimden maalesef bunun ne oldugunu bilmiyorum.

Baris Tokat
Posts: 301
Joined: Mon May 30, 2005 1:54 pm
Location: Almanya

Post by Baris Tokat »

Soner Özaltındere wrote:Galatasarayımız, bir televizyon veya radyo değil ama bir haber ajansı kurup kendisiyle ilgili tüm haberleri bu ajans aracılığıyla medyaya satmalı, yalan veya kaynaksız haber gösteren kuruluşları da maddi olarak cezalandırmalı diye düşünüyorum. Gazetecilik yaparak para kazanmak bu kadar kolay mı? Kafana göre yaz bişeyler, sütun doldur, al maaşını....
Saniyorum maksat gazete satmak. Bu yüzden genel yayin yönetmenleri de yalan haberlere göz yumuyordur hatta tesvik bile ediyordur.
Bütün gazeteler bunu yaptigi icin de göze batmiyor tabi. Herkes alismis, bir vurdumduymazlik var yalan haberlere karsi Türkiye'de.

Savas Macun
Posts: 845
Joined: Wed Apr 07, 2004 9:46 pm
Location: Dubai
Contact:

Post by Savas Macun »

Soner Özaltındere wrote:Galatasarayımız, bir televizyon veya radyo değil ama bir haber ajansı kurup kendisiyle ilgili tüm haberleri bu ajans aracılığıyla medyaya satmalı, yalan veya kaynaksız haber gösteren kuruluşları da maddi olarak cezalandırmalı diye düşünüyorum. Gazetecilik yaparak para kazanmak bu kadar kolay mı? Kafana göre yaz bişeyler, sütun doldur, al maaşını....

Dogru olani da bu zaten.O zaman ayagina basilan cikarcilarin sesini daha da fazla duyariz.Medyada koseler tutan insanlarin en buyuk korkusu da bu zaten.

Herkes desifre etmeli yalan haber ve kasitli haber yapanlari, bunlar ancak boyle temizlenir yoksa bugun elini veren yarin kolunu kaptirir.

Selamlar
Savas
2009 Uefa Kupasi Finali Fenerbahce Sukru Saracoglu'nda..

Levent Guntay
Posts: 614
Joined: Tue Oct 22, 2002 5:02 pm
Location: Maryland, USA

Post by Levent Guntay »

Galatasaray GS TV'yi en kisa zamanda kurmali. Onemli haberler ve aciklamalar icin galatasaray.org istenen etkiyi yapamiyor. Turk halkinin cogu internet takip etmiyor, gazete okuyup TV seyrediyor. Milliyet'in haberi igrenc otesi, hakikaten migdem bulandi. Bakalim kulubumuz ne yapacak.

Gecen haftalarda da yazmistim. 60'li 70'li yillarda gazetecililkte yetisenler kosebaslarini tutmus, ve hala Fenerbahce taraftarinin ezici farkla cogunluk oldugu inancinda. En son anketlere bakmadan gerizekali bir sekilde neredeyse tum basin Fener cigirtkanligi yapiyor. Hala gidip o gazeteyi alip okuyan bizler de bu duruma sebebiyet veriyoruz biraz aslinda.

Bu arada satilmis basinimiz, Aziz Yildirim'in istifa haberiyle GS sampiyonlugu konusunu nasil da uc gunde kapativerdi gordunuz mu?

Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Hürriyetin spor müdürü BJK kongre üyesi. Geri kalanların hepsi fenerli ve genç isimler... İstisna varsa bile ya birdir ya iki.. Geçen TV'de gördüm hepsi fenerli görünüyordu :)
Levent Guntay wrote: Bu arada satilmis basinimiz, Aziz Yildirim'in istifa haberiyle GS sampiyonlugu konusunu nasil da uc gunde kapativerdi gordunuz mu?

Can Baysan
Posts: 464
Joined: Fri Oct 07, 2005 1:22 am
Location: Ankara

Post by Can Baysan »

Baris Tokat wrote:Biri bana mu Kutsal Ittifak Medyasi nedir, anlatabilir mi? Ilk defa duyuyorum. Genel olarak Türk medyasini cok yakindan takip etmedigimden maalesef bunun ne oldugunu bilmiyorum.
Kutsal İttifak medyasını değil de Kutsal İttifak'ı kısaca açıklayayım:

Lise yılarından bazı geometrik kavramlar aklında kalmıştır... Şimdi gözlerini kapa, bir paralelkenar getir aklına, ya da bir dörtgen...

Dötgenin bir köşesinde Aziz Yıldırım olsun...
Diğer köşesinde mafya bütün heybeti ve erkiyle...
Üçüncü köşesinde para, karşıkonulmazlığıyla...
Son köşesinde de sahip oldukları paralı neferler ordusu... Piyonlar... Medyayı da içeriyor...

Bu şer ittifakı Türkiye'de iki yıl üstüste şampiyonlukları iç etti. Birinde Beşiktaş 8 puan öndeyken hakemler birden(!) tersine döndü, akılalmaz hatalarla doğrandı, kendi kulüpiçi çekişme ve uyuşmazlıkları da buna eklenince şampiyonluk Fener'e gitti. Ondan sonraki yıl, bütün kader maçlarında, kırılma anlarında, zorlandıkları dakikalarda yine hakemler sahneye çıkarak (Gemi azıya aldıkları maç, Cem Papila'nın yönettiği FB-TS maçıdır) Şampiyon'un ünvanını korumasında epey belirleyici oldu. Bu sene ise tarihlerinin en büyük vurgununu yapmalarına ramak kalmıştı fakat karşılarına şampiyon olmaya kararlı bir Galatasaray ve tüm bu saadet zincirine karşı tüm kararlılığıyla kendini siper eden bir Federasyon başkanı çıkınca avuçlarını yalamak zorunda kaldılar. Aleyhindeki onca koşula rağmen şampiyonluğu kazanan Galatasaray, hem UEFA Kupası kadar büyük bir destan yazmış oldu, hem de "bir avuç inanan adam"ın bileğinin hiçbir üçkağıtla bükülemeyeceği gerçeğinin Aziz Bey'in suratına tokat gibi çarpmasını sağladı.
Liseli vardı ya ah o liseli...

Levent Guntay
Posts: 614
Joined: Tue Oct 22, 2002 5:02 pm
Location: Maryland, USA

Post by Levent Guntay »

Gecen sene birisi bu forumda bir anket sonucu asmisti. En cok okunan 17 gazetenin 15'unun spor muduru Fenerbahceli gibi bir sonuc vardi. Kaynak nedir, kim asmisti hatirlamiyorum ama oldukca ilginc ve beklenen bir sonuctu.

GS hakkinda yayinlanan olumsuz haberler icin spor mudurlerinin Fenerbahceli olmasina gerek yok aslinda. GS hakkindaki olumsuz ve kotu haberleri okumayi isteyen ciddi bir Fenerbahceli okuyucu kitlesi var. Kendi takiminin basarisi kadar, GS'yin da cokmesi, batmasi, rezil olmasi FB'li okuyucuyu memnun ediyor. Fenerbahceli taraftarlar cok daha fanatik ve akillari fikirleri GS. GS'a iki macta da eze eze fark atip sampiyon olmamaya razi cok fenerli arkadasim var. GS'lilar ise FB'nin ne yaptigi ettigi ile daha az ilgileniyor. Basinin tutumunu biraz da bu baglamda ele almak lazim.

Murat Seyhan
Posts: 5
Joined: Tue Sep 30, 2003 7:42 pm
Location: NY

Post by Murat Seyhan »

[quote="Can Baysan"][quote="Baris Tokat"]Biri bana mu Kutsal Ittifak Medyasi nedir, anlatabilir mi? Ilk defa duyuyorum. Genel olarak Türk medyasini cok yakindan takip etmedigimden maalesef bunun ne oldugunu bilmiyorum.[/quote]

Kutsal İttifak medyasını değil de Kutsal İttifak'ı kısaca açıklayayım:

Lise yılarından bazı geometrik kavramlar aklında kalmıştır... Şimdi gözlerini kapa, bir paralelkenar getir aklına, ya da bir dörtgen...

Dötgenin bir köşesinde Aziz Yıldırım olsun...
Diğer köşesinde mafya bütün heybeti ve erkiyle...
Üçüncü köşesinde para, karşıkonulmazlığıyla...
Son köşesinde de sahip oldukları paralı neferler ordusu... Piyonlar... Medyayı da içeriyor...

Bu şer ittifakı Türkiye'de iki yıl üstüste şampiyonlukları iç etti. Birinde Beşiktaş 8 puan öndeyken hakemler birden(!) tersine döndü, akılalmaz hatalarla doğrandı, kendi kulüpiçi çekişme ve uyuşmazlıkları da buna eklenince şampiyonluk Fener'e gitti. Ondan sonraki yıl, bütün kader maçlarında, kırılma anlarında, zorlandıkları dakikalarda yine hakemler sahneye çıkarak (Gemi azıya aldıkları maç, Cem Papila'nın yönettiği FB-TS maçıdır) Şampiyon'un ünvanını korumasında epey belirleyici oldu. Bu sene ise tarihlerinin en büyük vurgununu yapmalarına ramak kalmıştı fakat karşılarına şampiyon olmaya kararlı bir Galatasaray ve tüm bu saadet zincirine karşı tüm kararlılığıyla kendini siper eden bir Federasyon başkanı çıkınca avuçlarını yalamak zorunda kaldılar. Aleyhindeki onca koşula rağmen şampiyonluğu kazanan Galatasaray, hem UEFA Kupası kadar büyük bir destan yazmış oldu, hem de "bir avuç inanan adam"ın bileğinin hiçbir üçkağıtla bükülemeyeceği gerçeğinin Aziz Bey'in suratına tokat gibi çarpmasını sağladı.[/quote]

Oncelikle Aziz Yildirim'la mafya baglantisini guzelce bi ortaya dok bakalim, yoksa yalancisin ve bu bence ahlaksizliktir.
Ama ben o kahraman federasyon baskaninin, baskan olmadan kimlerden icazet aldigini, bizzat en Galatasarayli yazarlarin kaleminden buraya post edebilirim.

Can Baysan
Posts: 464
Joined: Fri Oct 07, 2005 1:22 am
Location: Ankara

Post by Can Baysan »

Fransa'da gazetecilerin Cim - Bom'a yönelik sorularına sinirlenen Gravesen, "Şimdi bu sorulara ne gerek var. Nereden çıktı bunlar. Ben Real Madrid'in futbolcusuyum" yanıtını verdi.
Kaynağını boşverin... Paçavranın birinden... Şu "Basında Güven" diye ortalıkta gezen paçavra...

Real Madrid, Gravesen'e "Kendine kulüp bul, seni gelecek sene için kadromuzda düşünmüyoruz" diyor. Üstelik önümüz Haziran, yani transfer mevsimi... Ekim, Kasım filan olsa neyse... Transferle ilgili dedikodular burda olduğu kadar orda da gırla. Üstüne üstük; Galatasaray yönetimindeki kaydadeğer kişiler (Adnan Polat gibi) Gravesen'e talip olduklarını, almak için çaba sarfettiklerini basına bildirmişler.

Şimdi bu adam çıkıp diyecek ki: "Ben R.Madrid'in futbolcusuyum! Nerden çıktı bu transfer lafları?"

* * *

Aynı gazeteden bir haber(!) daha:
Geçen sezon fazla oynayamadığı için İngiliz kulübüne karşı kendini borçlu hisseden -G.Saray'ın talip olduğu- Hollandalı futbolcu Van der Meyde'nin, menajeri aracılığıyla yönetime başvuruda bulunduğu öğrenildi.
Böyle bir saçmalığa kim inanır?

* * *

Dün kanalın birinin spor bülteninde de diyorlardı ki: " Gravesen, 'Şu an Dünya Kupası'na konsantre olmaya çalışıyorum. Transfer görüşmelerini kupadan sonra yürüteceğim' dedi."

Haberi yapan arkadaş, Danimarka'nın Dünya Kupası'nda yer alamayacağını unutmuş olmalı.
Last edited by Can Baysan on Wed May 31, 2006 5:11 pm, edited 1 time in total.
Liseli vardı ya ah o liseli...

Post Reply