Takımlarımızın Avrupa Maçları [AZ ALKMAAR-FB 2-2]

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Fenerbahce rovansta taraftarinin destegini arkasina alir, defansini saglam tutar, duran toptan falan da iki tane gol atarsa turu gecer. O yuzden de "Fener oldu bitti" yorumlarini anlamiyorum.

Tabi maci seyretmedim, Kiev'in attiginin iki katini kacirdigini biliyorum, ama Sukru Saracoglu ortami cok farkli. Sanslari yardim ederse cikarlar.

Tabi bu yapilan yanlislari gormedigim anlamina gelmez. Bu yaz hayal kirikligi ile sonuclandi FB adina. Devamli yukseltilen beklentilerin altindan Lugano ve Tumer cikti. Bir tane daha adamdan bahsediliyor bilmiyorum kimdir. ONun disinda ben Luciano gitti zannetmistim, ama gitmemis, peki nerde su anda. Rovansa kadar hazir olmasi lazim, duran toplarda atacagi kafa gollerine epey ihtiyac var.
Murat Kara
Posts: 1279
Joined: Tue Oct 22, 2002 11:38 pm

Post by Murat Kara »

Cengiz Akgun wrote:FB elese ve $L iki Turk takimi katilsa fena mi olur? Varsin atip tutsunlar. Puanlar yerlerde surunuyor. Bakin eleme oynuyoruz be.
FB elenince UEFA gidecek. Orada kendine uygun takimlarla oynayip daha cok puan getirir ulkeye.

UEFA henuz iki turnuva arasindaki farki farkedip, puanlama sistemini ona gore ayarlamaya uyanmadi. Dunyanin esitlik ustune kuruldugunu saniyorlar galiba hala. Komunist midir nedir herifler :)
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Murat Kara wrote:
Cengiz Akgun wrote:FB elese ve $L iki Turk takimi katilsa fena mi olur? Varsin atip tutsunlar. Puanlar yerlerde surunuyor. Bakin eleme oynuyoruz be.
FB elenince UEFA gidecek. Orada kendine uygun takimlarla oynayip daha cok puan getirir ulkeye.

UEFA henuz iki turnuva arasindaki farki farkedip, puanlama sistemini ona gore ayarlamaya uyanmadi. Dunyanin esitlik ustune kuruldugunu saniyorlar galiba hala. Komunist midir nedir herifler :)
Farkettiler; etmez olurlar mi? $L yenersen ya da berabere kalirsan para aliyorsun ustune. UEFA kupasinda son maca kadar haybeye polim ceyrege gazoz. Bu da kominist olmadiklarini gosterir. Puan parayla olamdigi icin veriyorlar demek.

Benim canimi sIkan FB'ye ve FB'liere bu kadar kin gutmek. Onlar yapiyor filan denecek. Beyinsizle bir seviyeye inmemek lazim. $urada kala kala Savas Macun kaldi adam gelip iyi kotu burada fikirlerini payla$iyor arkada$ ediniyor. Bu tur densizlikleri gormemezlige geliyor iyimserlige vuruyor. Hic mi hatiri yok bu adamin? Haliyle uzuluyordur bu tur kin gutmeyi gordukce. Ali de demi$. Benimde sevip saydigim FB yenilince uzulen bir suru insan var. Evet sinir bozan bir suru it kopek oluyor ve her klubun boyle sevgisiz taraftari var bu ortamdan guc alan ve bu du$manligi korukleyen. Ayni mayanin adamlari olup biz ba$kayiz diyenler kendilerini aldatiyorlar. Madem sevmiyorsunuz nefret ediyorsunuz buraya getirmeyin bu duygulari.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Görkem KIRGIZ wrote: ...
Sevgili Savaş Macun'un burada olmasından eminim ki hepimiz çok mutluyuzdur. Ancak Savaş Macun'un buradaki kin gütmeyi görüp üzüleceğini hiç tahmin etmiyorum. Üzülürse de kendi bileceği iş tabi. Savaş'ın yazdığı hiç bir yazıda Galatasaray'ı destekler bir düşünce göremedim ben şimdiye kadar. Zaten yazmaması da anlayışla karşılanabilecek bir düşünce, insanların Fenerbahçe'den hoşlanmamaları kadar.
Ben de aman FB'yi destekleyiniz ve seviniz filan demedim. Sadece kin ve nefret kusmayin dedim kisaca burada ulu orta. Sava$'in GS lehine yazmasini da beklemiyorum ve yazmaz da neden yazsin.. Ama elinden cikan hic bir yazida GS'ya ve GS'lilara saygisizlik ve nefret kustugunu gormedim ve okumadim. Ha nasil yapar; atilir aninda diyeniniz olabilir. Elbette ayni FB'ye ve FB'liye saygisizlik yapanin ba$ina gelecek gibi. Yalniz burasi GS formu diye bu nefret sacan; FB ve FB'lilerle vaktiyle ki$isel sorunlari yuzunden du$manligi korukleyen yazilar bu sinirlari zoruyor ve hali ile o kadar olacak diye de bir kani var. Ben burada durup dururken FB ve FB'li (ya da herhangi bir takim da olabilir) kin ve du$manligini meze yapani cikip incir cekirdegini doldurmayacak $ekilde duygularini okumak istemedigim gibi gormekte istemiyorum $ahsen. Bu ho$nutsuzlugumu dile getiriyorum ve beni rahatsiz ediyor.

Dun masa tersine donse idi bu tur yazilari yazma geregini duyanlar dut yemi$ bulbul gibi aturup duracaklardi. Sanki GS alip aparip cekip koparmi$ Barcelonayi bozguna ugratmi$ gibi ortaya dokulmenin anlami ne. gecen sene Balikcilara yenilindi idi. Madem sevineceksiniz kendi galibiyetinize sevinin ama bunun ba4kasinin uzuntusune dayandirarak yapmayin. FB maci hakkinda bir yorumunuz varsa ona da amenna. Buyrun neden yenilmi$ler onu da okuyalim. Ama FB'den $unlari bunlari vaktiyle yapmi$lardi ya da yaparlar diye nefretinizi ortaya koymanizidan bu forumu izleyenlere ne? Ne kazanciniz oluyor bunlari temcit plavi gibi her FB yenili$inde ortaya getirilmesinden?
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Murat Kara
Posts: 1279
Joined: Tue Oct 22, 2002 11:38 pm

Post by Murat Kara »

Cengiz Akgun wrote:Benim canimi sIkan FB'ye ve FB'liere bu kadar kin gutmek.
Dogru dersin Cengiz. Bu kin tutma olayinin ilkelligi migde bulandiracak bir ilkellik. O nedenle senin arada cikip boyle tane tane aciklaman guzel oluyor, ne olur ne olmaz bazinda.

Yine de forumda kin tutma ve gelip buraya kusma olayinin son yillarda hemen hemen yok oldugunu gormek mumkun.
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Tiran-Kayseri

Stat: Selman Stermazi
Saat: 18.30
Yayın: Yok
Hakem: Ferenc Bede (Macaristan Fed.)

TV yayını yokmuş ama KanalD'de tanıtımları dönüyordu diye hatırlıyorum. Sanırım içerdeki maçı verecekler..
Okan Akçay
Posts: 150
Joined: Thu Apr 06, 2006 9:12 pm

Post by Okan Akçay »

Arkadaşlar bana isterseniz kızın ama bu konudaki fikirlerimi söyleyeyim...
Bence Fenerbahçe'nin başarısızlığına sevinmek bir Galatasaray'lı için utanılacak veya çekinilecek bir iş değil ki eğer bu sitede dediğimiz gibi herkes özgürce fikirlerini yazabiliyorsa bunları da baskı altında kalmadan yazabilmeli :wink:
Sizce hangi ülkede Derby takımları birbirlerinin o veya bu şekilde başarılı olmasını ister? Bence henüz kendini kanıtlayamamış "Haydi el birliğiyle şunların seviyesine gelelim" diyen ülkeler bence.Kendi ülkenizi kendi takımınızı bence bu kadar küçük görmeyin ki sizler Bu kıtanın en zirvesinde bulunmuş bi takımın taraftarısınız.
Ha birilerinin başarısı veya başarısızlığı bizi mutlu veya mutsuz etmemeli bence,açıkçası çok da ilgilendirmemeli.Bugün Milan veya Liverpool ön eleme oynuyorlarsa Galatasaray gibi büyük takım olup olmadıklarını sorguluyor muyuz? Biz kendi işimize bakalım kendi maçlarımızı alalım da sonra çıkıp başkalarının yenilmesine bakmayalım değil mi?
Galatasaray'ı örnek alan alır almayan,alamayan da kendisi kaybeder;ki kazanırsa da Avrupa da 2 maç daha az oynar katılırız Şampiyonlar(ki bence ait olduğumuz ligdir Star da o maç başlarkenki jenerik müziğinde halen heyecanlanırım) Ligine...

Anlatamadım bi türlü :)
Image
Erturk Turker
Posts: 32
Joined: Mon Apr 10, 2006 4:24 pm
Location: antalya

Post by Erturk Turker »

Babam ve kardeşim FB'li olsa da bu takımdan hazzetmem, özellikle de Avrupa'da başarılı olmalarını istemem. Hele, daha çeyrek final bile oynamamış bir takım olarak her sene kupayı alacaklarını iddia etmelerine, Galatasaray'ın aşama aşama ulaştığı Uefa Kupasını küçümsemeye çalışmalarına, Avrupa'da Alex'i Hagi ile kıyaslamalarına falan da tahammül edemiyorum.
Ya da hiçbir sebebi olmasa bile, herkesin bir takımı sevmemeye ve (küfür, hakaret, tehdit vs. olmadan) bu düşüncelerini iletebilmeye hakkı olduğunu düşünüyorum.
Saygılar..
Savas Macun
Posts: 845
Joined: Wed Apr 07, 2004 9:46 pm
Location: Dubai
Contact:

Post by Savas Macun »

Olayi kisillestirmek istemiyorum, ama ismim gectigi icin bir kac yerde dusuncemi soylemek isterim.

Once herseyi unutun, renginizi, dininizi,milletinizi.Evrensel olarak herkes karsisindakinin iyi bir insan oldugunu kabul ederek beseri iliskiye girer.Tabii zaman gectikce de bu iliskide kimin nasil oldugu da ortaya cikar.Ona gore de tavir alinir.

Ben burada ikili yazismalarda olsun veya genelde olsun hic kimseden kotu bir muamele gormedim.Haliyle karsimdakinin iyi bir insan oldugunu dusunup de onu kirmak,incitmek veya uzmek hakkim degil diye dusunuyorum.

Tuttugumuz takimlar hayatimizin bir parcasi, yas farketmeden statu farketmeden herkes gunluk bir vaktini buraya ayirip burdan keyif aliyor veya zaman zaman sonuclara gore uzulup derdine ortak buluyor.Bu da bir nevi fanatikliktir ama guzel fanatikliktir bence.


GS ile ilgili iyi veya kotu yazma olayina gelince.Mumkun oldugu kadar ic iliskili mevzularda yazmamaya ozen gosteriyorum.Onun disinda zaten cok az gorursunuz GS ile yorum yaptigimi, FB tas atilacak ki bende GS'dan bir bir sey bulup onu koz olarak kullanayim.Musaade edin de bu da debate'in bir geregi olsun.

Savas
2009 Uefa Kupasi Finali Fenerbahce Sukru Saracoglu'nda..
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Görkem KIRGIZ wrote: ...
Cengiz abi, dediklerin hoş güzel de, madem benim yazıba cevaben yazdın bunları, benim Fenerbahçe'ye saygısızlık ettiğim bir yazımın bulunmadığının da farkındasındır umarım.

..
Ben $u etti bu edebilir bu etmez hesabinda degilim. Soylenmem genel. FB sever sevmezsiniz. Hatta oh olsun yenilmi$ler beter olsunlar gibi sozlere de kar$i degilim. Yeri gelirse ben de derim. Yalniz adamlarin ki$iliklerine kadar bunu indirgeyip sadece masa ba$i ve saha ici cirkinlikleri FB ve FB'li taraftar yapar adi altinda du$manlik beslenmesine ve bunu aciga vurulmasina kar$iyim ve bunu gordukcede yapan ya da yapmayan demeden genel olarak yazacagim. Cunku genelde bu egilimde olanlar gozuktugunden fazla.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Alpay Dedeoglu
Posts: 1923
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:14 pm

Post by Alpay Dedeoglu »

Sevgili Savas,

En son sabit bitirme cumlen bana bir fikra hatirlatti.
''Temel adam oldurmekten idama mahkum olmus.
SOn sozun nedir? demisler. O da ''Saglik olsun,
bu bana bir ders oldu'' demis. :lol:


Net soylemek istiyorum. FB yenildigi zaman seviniyorum,
cunku yonetildikleri yapi yanlis. Musrif, populer kultur urunu,
agresif, diger insan ve klüpleri kotu etkileyen, yikici
ve ulkeye maddi hemde sportif olarak zarar veren bir yapi ve kulturleri var.
1-2 Avrupa basarisi onlarin bu yapinin teyidi
olacagindan ulkenin basina daha cok bela olacaktir
FBde buyuk yapisal degisim olup, 70-80li yillarin militer mantalitesine
bol populer kultur ve istismar eklenen bu yapi biterse,
adam gibi insanlar tarafindan iyi yonetilip, ulke futboluna
yeni Turk yildizlar yetistirip ferdi yerine takım futbolu oynarlarsa
tabii Avrupa basarilarina sevinirim.

Gelelim FB'ye. Ne yazıkki medya tarafindan yonlendirilen populer
kultur, takimin fiziki ve defansif hamalligini cekenlere gereken degeri vermiyor. Gecen sene Thomas, bu sene Nobrenin eden kacirilmasi
tamamen bunun urunu. Lucainoyu Thomas'a, Tumeri de Nobreye tercih edersen, bir de ustune ustluk Koch gibi buyuk kondisyoneri
kacirirsan , birde ferdi yetenek bazli hucum futbolu oynamaya kalkisirsan
olacagi budur. Gecen yil fiziki dayaniklilik ve kondisyon iyiydi, bu yil klup calistirmayan Ziconun verdigi kondisyonu ve dayanikliligi gorecegiz.
Ayrica Anelka gibi sorun hala takimda. Appiahtata sezilen,
ben Dunya Kupasinda cok basarili oldum, ama FB ile kontratim var,
bir burunlarindan getireyimde beni kovsunlar der gibi.
Tuncay ve Semih rakip defanslardan cok dayak yiyecekler
ve FBnin sorunu ilerde forvetin takimin hucumda cogalmasi icin topu
tutamamasi olacak. Nobre, Hoijdonk, Washington falan bunu yapiyordu.
Simdi yapacak adam yok.

İleride Milli Takim iskeletini kuracagi soylenen eski Umit milliler
ve genc?? yetenekler Semihin, Mahmut Hanefinin, Selcukun,
Denzin ve Serkanin ne kadar kendini gelistirdigi tartisilir. Guvenilen buydu.

Alexi, Aurelioyu, kalecileri, Önderi, Tuncayi Appiahi cekin, ortada bir sey yok bu kadar paraya ragmen.
Ozelikle Alex faktoru cok yaniltiyor insanlari, genel gorunumu
olmasi gereketiginden farkli gosteriyor.
NO ADNANS, NO CRY !!
Savas Macun
Posts: 845
Joined: Wed Apr 07, 2004 9:46 pm
Location: Dubai
Contact:

Post by Savas Macun »

Sevgili Alpay,

FB'nin yapisi farkli.Populizm oldugu dogrudur, hemde kokune kadar.Zaten bu kurulusundan itibaren var, bu da kotu bir sey degil aslinda.Populer olmak duzgun sekilde kullanildigi vakit gayet guze sonuclar verir.

FB'nin yapisi farkli dedik, bak FB'de bir yapi vardi aslinda daha once.Semih Bayulken gibi mutlaka iyi yonde hizmetleri olmus ama sonradan Padisahlik sistemi gibi Kazim Bayulken'nin bayragi alma adina cok buyuk zarararlari oldu.Grupculuk dedigimiz yapi bu iste.Bugun FB'de genel kurulun iradesi cok farkli oldu.Eskiden baskanlar gruplarla pazarliga otururdu bugun farkli.Ben bundan cok memnunum.Bu yapinin degismesi de ilerisi icin daha dogru adimlar attirir.

Bak ben kendimi bildim bileli, GS yonetimleri hep kendi icinden cikiyor.Ali Tanriyar'in son yilina denk gelir futbol sahasi disi takibim.O da hayal meyal.Yanilmiyorsam ondan sonra Alp Yalman ile baslayan..Suren ile devam eden..Cansun ve Canaydin baskanliklari var.Bunlar hep ayni yonetim icinden cikmadi mi???Sanki gizli bir genel politika var.Gorunmez bir el gibi.Bunun da getirdikleri var goturdukleri vardir elbette.Ama ikisinin arasindaki temel fark burada yatiyor.Bu da populizmi korukleyen basinin olumsuz yanlarini yok ediyor GS'da aslinda.Bu acidan iyi.FB icin halk takimidir edebiyatina girmeyecegim ama dogru olan bir sey varsa FB'deki yapi Halkin aynasi gibi oluyor tipki GS'da olmadigi gibi.O dedigim gorunmez el fanusun icinde bir sekilde uzak tutuyor GS'i.Bunu bir elestiri olarak alma sakin ha.Ben sadece farklarindan bahsediyorum.Ikimizin de secme hakki farkli demek ki bu konuda.

Fb takimina gelince.Transferler ne yazik ki yetismedi, pesinde olduklari futbolcular kendi bolgelerinin sampiyonlar ligi finali oynadiklari icin gec kaldilar.Bunu su anda anlayisla karsiliyorum elestirmis olsam da onceden.Basinin yazdigi isimleri getirmek sabahtan aksama olmadigi icinde hesaplari tutmadi.Ancak transfer icin transfer yapsalardi eminim tonla adam gelirdi.

Santrafor ile Stoper ihtiyaci vardi, teshisi dogru koymuslar.Yerlerine adam gelecek.Lugano ve Oliviera.Bana kalirsa Anelka'nin yerine Appiah-Aurelio tarzi adam lazim.

Appiah ile Anelka sorunlari sasirtici degil.Oynanan lig belli, bu tarz adamlari elde tutmak yonetimlerin hatasi veya camialarin eksigi degildir.Ribery daha palazlanirken nasil gittigi herkesce malum.Bunun icin Uluslararasi basari ve sonra genel olarak ligin kalitesi arttirilip reklami yapilmali ki bu adamlar binbir nazla gelmesin.Yani olme essegim olme!

Alex'in avrupada basarilisi olan cok pahali be usta.Ne kadar ekmek o kadar kofte.Bu ulke Hagi disinda 10 numara gormedi Avrupa'da basarili olan, yaninda Okan-Emre-Suat olmasaydi o da zor olurdu ya neyse simdi Hagiseverler offended olmasin.Hagi isimdi, balkanli oldugu icin de gayet guzel uyum sagladi,markasi sorun olmadi.Sonuc olarak barcelona, madrid gibi takimlarda oynamisti ve problemleri GS icin bulunmaz bir sans oldu cok da guzel degerlendirildi.

Alex iddia ediyorum gene basarili olur ama yanina 3 tane asker lazim hemde cok saglam asker.O zaman olur.Alex'in kalkip da herkesle bogusup gol atmasini ben beklemiyorum, duran toplari cok iyi kullaniyor, araya kacana pas atiyor.Ileride top tutuyor, kaleyi gordu mu yapistiriyor daha ne yapsin ki.

Surekli ayni seyi soyluyorsun.Cok para dokuldu diye.Bugun Anelka-Appiah 20-25 milyon Eur.Bilemedin 15.Gerisini saymiyorum.Bu takimda bunlarin yaninda Alex iyi para aliyordur, Nobre-Luci kiralik oynadi kac yil.Aldiklari para cok olmasa gerek ki Nobre FB'den BJK'a uctu.Geri kalaninin Gs'da Hakan,Hasan,Necati,Moni,Song,Tomas'dan ne cok asagi aldigini ne cok fazla aldigini tahmin etmiyorum.Bunlarin ortalamasi da yillik 1-1.5 milyon arasidir, FB'de buna 500k koy.10 tane topcu olsa fark 5 milyon eder.FB'nin pazarlama gucu ve yan gelirleri GS'dan yuzde 25 fazla degil cok daha fazladir.Bunlari da goz onunde bulundur bence mali acidan elestirirken.

Madem fikra ile basladin bende alakasiz olarak bir fikra ile bitireyim,gecende okudum cok guldum.

Polis rutin olarak bir arabayi durdurmus.
Ruhsat-Ehliyeti sormus.
Adam"hay hay buyrun "demis.
Polis bakmis hersey tamam, bu sefer "ilk yardim cantasi nerde "demis.
Surucu "hemen gostereyim arkada yerinde "demis.
Polis bakmis ki isin icinden cikamayacak.
"Mezleke var mi "demis.
"Var" demis surucu.
"Koy teybe 3.sarkiyi cal".
"Tabii ne demek "demis surucu.

Sonra Polis demis ki

"Simdi ben oynayacam sen para yapistiracaksin"

Selamlar
Savas
2009 Uefa Kupasi Finali Fenerbahce Sukru Saracoglu'nda..
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Mezdeke

Tarafik polisi arabayi durdurmus ve egilip sormus:
Ehliyet ruhsat lütfen.
Tabi buyrun demis söför ve vermis.Polis bakmis bir problem yok.
Peki demis polis,cevre vergisi pulu?
Burada buyrun demis adam.
Ilk yardim cantaniz varmi ?demis polis.
Tabi deyip bagaji acmis adam.Polis bakmis icinde eksik yok-
Yangin söndürücü?
Buyrun burada.
Zincir?
Derhal cikarayim buyrun.
Polis daha sonra tekrar sormus:
Mezdeke kaseti varmi?
Söför sasirmis.
Evet buyrun var demis.
Polis:Tamam siz onu takin teyp e ve sesini acin demis ve baslamis oynamaya.Söförün saskinligi daha artmis ve dayanamamis sormus.
Hayrola memur bey?
Polis cevap vermis:
Ee essek degilsin ya, takarsin bi 20 milyon..


Bu şekilde daha komik sanırım.... :)

Savas Macun wrote: Polis rutin olarak bir arabayi durdurmus.
Ruhsat-Ehliyeti sormus.

Selamlar
Savas
Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Kayserispor Tiran karsisinda, deplasmanda ilk devreyi 2-0 onde bitirmis. Mac hicbiryerden yayinlanmisyor sanirim.
Savas Macun
Posts: 845
Joined: Wed Apr 07, 2004 9:46 pm
Location: Dubai
Contact:

Post by Savas Macun »

Tolga Girici wrote:Kayserispor Tiran karsisinda, deplasmanda ilk devreyi 2-0 onde bitirmis. Mac hicbiryerden yayinlanmisyor sanirim.
Cok guzel.Her galibiyet bu sene cok onemli, biraz puanlar artsin.

Bu arada bu mac yayinlanmayacakti, dun boyle haber vardi.

Selamlar
Savas
2009 Uefa Kupasi Finali Fenerbahce Sukru Saracoglu'nda..
Post Reply