Fortis Kupasi FINAL : Kayseri Erciyes - BJK

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Mert Tokman
Posts: 2581
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:18 pm
Location: Virginia, USA

Post by Mert Tokman »

Besiktas'in uzatmalarda attigi gol deplasman golu olarak mi sayiliyor? Yani penalti olasiligi ortadan kalkti mi?

Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Mert Tokman wrote:Besiktas'in uzatmalarda attigi gol deplasman golu olarak mi sayiliyor? Yani penalti olasiligi ortadan kalkti mi?
Deplasman golu sayiliyor. Biz de gecen sene esit gol attigimiz halde elenmistik Fener'e.

Taraftar ortami cok gerdi. Simdi Ugur Boral Ali Tandogan'in kafasina ucan tekme atti neredeyse.

Ortalik karisacak mactan sonra.
Last edited by Tolga Girici on Thu Apr 26, 2007 10:37 pm, edited 1 time in total.

Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

Mehmet Daskiran wrote:BJK'nin golunu kim atti Mehmet? BJK'nin verilmeyen golunu seyredebildinizmi?

Simdi girdi livescore, Nobre ve Tumer karsilikli duet yapmislar anlasilan :lol:
nobre kafayla atmış.
Ben malesef uefa kupası yarıfinal maçı seyrediyorum TK maçı beni cezbetmiyor.Sadece fenerin gol yemesine sevindim.

Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Lugano kızarmış..

Tan Erten
Posts: 1179
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:07 pm
Location: Istanbul

Post by Tan Erten »

Mert Tokman wrote:Besiktas'in uzatmalarda attigi gol deplasman golu olarak mi sayiliyor? Yani penalti olasiligi ortadan kalkti mi?
Evet oyle. FB'nin iki gole ihtiyaci var.

Suna kesin olarak kanaat getirdim ki Lugano TR ligindeki en kasap futbolcu ve gercek bir ruh hastasi. Ikinci kartini coktan almasi gerekirken durumu zorladi ve topa smac atarak kirmizidan atildi.

Centilmen ve cok kibar FB seyircisi "Or...Co..." diye kufurlere basladi. Hakem maci cok iyi, hatta FBye biraz toleransli yonetti.

Mac 1-1 bitti. FB icin kupa hevesi yine bir baska bahara kaldi. Son 20 kusur senedir oldugu gibi... Tebrikler BJK.
Tan Erten

Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

BJK'li futbolcular mesale falan yaktilar. Ikinci bayrak olayi oluyor nerdeyse.

Seref tribunun on tarafindan BJK'li yoneticilere baya kufur edilmis, BJK'li yoneticiler tribunden cikmislar.

BJK yoneticisi Celal Kolot hakem icin cok kotu dedi. Aziz Yildirim da oyle diyormus.

Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Ali KOc: Serefsizler hirsizlar emegimizi caldilar.

Cok agir konustu Ali Koc. Tecrubesizliginin kurbani oldu.

Lig TV'ye de laf soktu, pozisyonlari kirpip kirpip gosteriyorsaniz dedi.

Allah Allah simdi de Mahmut Uslu geldi. Tetikciler toplaniyor yavas yavas.

Mehmet Daskiran
Posts: 220
Joined: Wed Oct 23, 2002 5:56 am
Location: New Brunswick, NJ

Post by Mehmet Daskiran »

Hay Allah, halbuki Aziz Yildirim bile basina BJK'yi eleyecegiz diye beyanlar vermisti taraftari gaza getirmek icin, kufurden sonra sahalari da kapansinda yine Haluk Ulusoy kozunu oynamaya baslasin. Ikiden bir cikti kaldi bir, bakalim onu alabileceklermi bu yil. Ayiklasin Aziz pirincin tasini simdi, ama mactan sonra soyunma odasina inerse yandi gulum keten helva, acidim Fenerli futbolculara :wink: .

Ozgur Huseyinoglu
Posts: 2313
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:35 am
Location: Falls Church, VA, USA

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Ajansspor wrote:YILDIRIM: "BEŞİKTAŞ ELENECEK!"

Image

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ı yenip finale çıkacaklarını "kesin" bir dille iddia etti! Rövanş maçında ezeli rakiplerini taraftar desteği ile yeneceklerini vurgulayan Yıldırım; "Beşiktaş, bu maçla Fortis Türkiye Kupası'ndan elenecektir" dedi..

25 Nisan 2007, 19:34

Aziz Yıldırım, kulübün internet sitesindeki açıklamasında, kuruluşlarının 100. yılında, rakiplerini kupadan elemek için her açıdan hazır olduklarını ifade ederek, ''Bu maçı Fenerbahçe ve onun büyük taraftarı kazanacaktır. Beşiktaş, perşembe günü oynayacağımız maçla Fortis Türkiye Kupası'ndan elenecektir'' dedi.

Fenerbahçe taraftarlarının, maçın kazanılmasında en önemli etken olacağını dile getiren Yıldırım, şunları kaydetti:
''Özellikle 100. yılımızı kutladığımız bugünlerde, başından beri söylediğimiz şey, Fenerbahçe'nin tüm branşlarında başarı yaşamaktır. Profesyonel futbol takımımız 2 kupayı da alarak müzemize getirecektir. Yapacağımız maçla, rakibimizi kupadan eleyecek güçteyiz. Bu maçta tribünlerimizi dolduran taraftarlarımız, 90 dakika süreyle desteklerini versinler, oyuncularımıza varlıklarını hissettirsinler. Türkiye Kupası hasreti için camiamıza bu yeter. Bugüne kadarki maçlarda, büyük Fenerbahçe taraftarının tutkulu tavırları, takımımızı ateşlemeye devam ediyor. Burada en önemli şey, sahamızı dolduracak taraftarlarımızın, takıma 90 dakikanın sonuna kadar destek vermesidir. Maç bitene kadar, oyuncularımızın hiçbirine ters tepki göstermemek gerekiyor. Çünkü bize 100. yılımızda başarıları getirecek olanlar, sahada ter dökecek sporculardır.''
(Bu da orjinal kaynagi: FB Resmi Sitesi)

Atalarimiz ne demis??!!
Özgür

Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Kemal Sunal'in Tosun Pasa filminde "tutmayin kucuk enisteyi!" diye bir replik vardi. Her kavganin ortasina "tutmayin lan" diye dalan fazla heyecanli ama kifayetsiz tipler icin kullanilan bir tabir. Ali Koc da FB'nin kucuk enistesi olmus, roportajindan bunu anladim. Buyuk bir ceza alacak muhtemelen. Belki de bu islerin ona gore olmadigini anlayip birakacak.

Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Aurelio mactan sonra Ricardinho'ya tekme tokat girismis. Elin Brezilyalisini da kendimize benzettik sonunda.

Can Baysan
Posts: 464
Joined: Fri Oct 07, 2005 1:22 am
Location: Ankara

Post by Can Baysan »

Ben diyeyim 20, siz deyin 30 yılı aşkın süredir sahnelenen oyun, bizim gibi zavallı, masum, itaatkar izleyicilerde bıkkınlık yaratmadı değil...

"İt ürür kervan yürür" hesabı... F.Bahçe camiası, gaspçı, emek hırsızı, kolay yoldan avantacı genlerinden gelen alışkanlıkla yenilginin faturasını hakem Selçuk Dereli'ye kesmiş. Başka türlü olması mümkün müydü?..

"Hayır, hakem hakkımızı yemedi. Hatta Kezman'la Lugano'yu daha ilk yarıda oyundan atmayarak bize kıyak bile yaptı diyebiliriz; son saniyedeki Uğur Boral karatesi de cabası..." mı diyeceklerdi?

Fener, Fenerliğini yaptı yine.

Bir dahaki seansta görüşmek üzere...
Liseli vardı ya ah o liseli...

Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Maalesef bu sene maçla ilgili görüntüleri TRT dahil hiç kimse sayın alıp yayınlamıyor. 3 dakikalık özet bile izleyemiyoruz yani :)

Ali Koç vb fenerli kolpaların acı haykırışlarını duyunca 'bu hakem maçta ne halt ettide bunlar bu derece şirazeden çıktı' diye düşünüyor insan!

Bu konuda fikrine itimad edilecek belkide tek insan Ahmet Çakar olsa gerek:
Image

Dört kırmızı kartı görmeyen, Beşiktaşlı Gökhan Zan'ın açık penaltısına devam diyen Selçuk Dereli'nin bundan böyle hakemlik hayatı sona ermiştir..
Adı Selçuk Dereli. Sözde o bir Türk hakemi. Ama özde Türk hakemlik tarihine kara bir gece olarak geçecek büyük bir skandala imza atmış, hakemliği bitmiş bir hakem. Hakemliği bitmiş dememin sebebi şu, ona bundan sonra bu ülkede maç verene de, maç verecek olana da, yazıklar olsun. Başta ben ve tüm Türk hakemleri nice maçlarda nice hatalar yaptık. Ama dün geceki rezillikleri Türk hakemliğine yaşatmadık. Dün gece Türk hakemliği kan ağladı. Düşünebiliyor musunuz, maçta verilmeyen dört kırmızı kart daha var. Uzatmanın ikinci bölümü tekme tokat oynanıyor. Oyuncular birbirine öldüresiye giriyor, ama o devam diyor. Ama daha üç gün önce Manisa- Bursa maçında oyuncunun göğsüne çarpan topa, el verip oyundan atarken, yanağını okşuyordu. Tekrar söylüyorum, Şenes Erzik ve bundan sonraki MHK'ler ona içeride veya dışarıda maç verdirirlerse, karşılarında beni bulacaklardır.

YARDIMCI İLE TEHLİKELİ İLİŞKİ
Hatalar, her iki takım için de yapıldı. Ama en korkuncu Dereli ile yardımcı hakemi arasındaki ilişki. Baki'nin iptal edilen golünde Dereli önce gol verdi, yardımcısı haklı olarak golü iptal ettirdi. Ama Beşiktaş'lı Mehmet topu elle alıp giderken, Dereli'nin görmediği anda yan hakem yine elle oynamayı gösterdi ve sarı kart ver diye işaret etti. Ama Dereli ne kadar düşündürücüdür ki, eli verirken Mehmet'e ikinci sarı kartı göstermedi. Aynı yardımcı, Baki'yi at diye uyardı, ama Dereli bu karara da itibar etmedi. Oysa ki, Baki'nin hareketi ikinci sarı kartlık hareketti.

UĞUR'UN TEKMESİNDE İFLAS ETTİ
Kezman, sözde topa kafaya çıkarken, dirseğini Gökhan'ın suratına vurdu, Dereli bu kırmızıyı da görmedi. Dereli, üç gün önce Bursalı oyuncunun suratına çarpan topa penaltı vermişti. Ama aynı Dereli, Gökhan'ın açık koluyla topa temas etmesine penaltı demedi. Ve Dereli'nin iflas ettiği an Uğur Boral'ın Beşiktaşlı oyuncunun kafasına attığı uçan tekmeye devam demesiydi. Sonuçta Dereli, yüzdü yüzdü yolun sonuna geldi. Hep söylemişimdir, bir gün yetkim olsa Dereli'ye amatör maç bile yönettirmem diye. Zaman beni haklı çıkartıyor. Böyle olayları ve gelecekte yaşanacakları önceden söylediğim ve yazdığımda da özellikle çok saygı duyduğum meslektaşlarım "Komplo teorisyeni Ahmet Çakar" diyorlar. Dediğim herşey çıktı, daha da çıkacak. Ama analiz kabiliyetinden ve ileri görüşlülükten yoksun birçok yazar kişi ve odaklar beni yine komplo teorisi yazmakla suçlayacaklar.

SABAH

Hasan Tezcan
Site Admin
Posts: 6041
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:57 pm
Location: Stockholm

Post by Hasan Tezcan »

O oldu bu oldu diyorlar, mac sonrasi. Bakalim ceza yiyecekler mi? Ben onun
takipcisi olacagim.

Tan Erten
Posts: 1179
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:07 pm
Location: Istanbul

Post by Tan Erten »

Hangi derbide cikmasi gereken kartlar cikti da bundan bir sey bekliyorlar? Cakar yazmis, Lugano ve Kezman'in coktan cikmasi lazimdi. Penalti pozisyonunu ise bir daha izlesin, ele carpma olayi cok bariz sekilde.

Alisilageldigi sekilde hakem derbiyi "ne sis yansin, ne kebap" diyerek goturmeye calisti. Bunda bir surpriz yok. FB icin surpriz olmasi gereken seyler ise milyonlar verilip transfer edilen Kezman denen adamin toplari daga tasa vurmasi, Alex'in yorgunlukla ayagindaki topa takilmasi, bunlara karsilik da kovaladiklari Nobre'nin firsatciligiyla golu atmis olmasidir.

Onumuzdeki sezon "25.sene" kutlamalarina nasip olur belki de kupa...

Yukarida bahsedilen yonetici demecine ek olarak, FB klasini ve farkliligini gosteren davranislar:

Mac sonrası Saracoğlu’nda yer yerinden oynadı. Kupaya veda etmenin getirdiği sinirle soyunma odası koridorunda sinir krizi geçiren F.Bahçeli Aurelio, Beşiktaşlı futbolculara saldırdı. Aurelio’nun gazabından Tuncay da nasibini aldı.

Tuncay ile Tümer de Baki’ye saldırdı.

Aziz Yıldırım’ın hakem odasını tekmelediği iddia edildi. (read: he did kick the doors)
Last edited by Tan Erten on Fri Apr 27, 2007 10:37 am, edited 1 time in total.
Tan Erten

Post Reply