Ben de okudum yazdiklari mi ve bunlari ben mi yazmi$im dedim. hepsini unutmu$um bunlar sen dedin deseler inkar ederdim. Evet dalga gectigimi hatirliyorum da bu laflari hic hatirlamiyorum. Ama istikrarli $ekilde her zaman negatif olma yonunde soylediklerim ortada. Gamli bayku$ gibi iyimser olamadim. Ribery'nin boyle bir altin madeni oldugunu buyuk bir ihtimal ile METZ dahi kestiremedi idi. Ama sonucta ne oldu? Yani yonetimdekilere saydirdiklarimi geri almam gerekecek hicbir durum yok. Adamlar bir kac bin dolar icin altin yumurtlayan kazi ben yiyemedim siz yiyin diye kacirdilar ellerinden.
Ismail Bouzid nasil biridir; ne bileyim. Kalli biliyorsa guvenin lafi da belli bir yere kadar. Elbette cikacak oynayacak sonra percemler goz onune dokulecek. Iyi cikarsa yonetim eski suclarini af ettirecek mi? Asla ama hic olazsa biraz ogrendiler denecek. Kotu cikarsa da zaten soylenecek her $ey soylendi bugune kadar bundan daha agir soylenecek ne kaldi ki geriye? Yarin Bouzid'de iyi ciksin bir yerlerde sacmalayacaklardir bir yerde. Bugune kadar dogru yaptiklari ne oldu da bundan sonra olsun demekten alamiyorum kendimi.
Resmi site: "Dünya yıldızı" İsmael Bouzid GS'DA
Moderator: Staff
-
- Moderator
-
Bu Bouzid'in beni düşündüren tek yanı, yaşı! Yapılmış transfere olumsuz bakma adetim yoktur ama 24 yaşına gelmiş hala 2. ligte oynayan bir adam'ın keşfedilememiş bir yetenek olduğunu düşünmekte zorlanıyorum. Kazma falan deniyor ama, Terim'i yiyende Hagi'yi şampiyonluğa uzun süre ortak edende o kazma'nın oynadığı bölgedir. Dolayısıyla, iyi bir kazma'ya herkesin ihtiyacı var.
Tek tesellim, Lyon falanda istiyordu gibi bir cümle okudum bir yerde (sanırım Hürriyet). Emin değilim gerçi, emin olmakta istemiyorum. Şimdilik bununla avunmak istiyorum
Tek tesellim, Lyon falanda istiyordu gibi bir cümle okudum bir yerde (sanırım Hürriyet). Emin değilim gerçi, emin olmakta istemiyorum. Şimdilik bununla avunmak istiyorum
-
Ben de okudum yazdiklarini, ama bence cok da yanilmis degilsin gene. Ribery iyi topcuydu da bize ne kadar yaradigi konusunda, hatta zarari konusunda (bonservis aldik, adami bedavaya kacirdik) gene hakli ciktin diyebiliriz.Cengiz Akgun wrote:Ben de okudum yazdiklari mi ve bunlari ben mi yazmi$im dedim. hepsini unutmu$um bunlar sen dedin deseler inkar ederdim. Evet dalga gectigimi hatirliyorum da bu laflari hic hatirlamiyorum. Ama istikrarli $ekilde her zaman negatif olma yonunde soylediklerim ortada. Gamli bayku$ gibi iyimser olamadim. Ribery'nin boyle bir altin madeni oldugunu buyuk bir ihtimal ile METZ dahi kestiremedi idi. Ama sonucta ne oldu? Yani yonetimdekilere saydirdiklarimi geri almam gerekecek hicbir durum yok. Adamlar bir kac bin dolar icin altin yumurtlayan kazi ben yiyemedim siz yiyin diye kacirdilar ellerinden.
Kalli konusunda heyecanliyim ben de Ozan gibi. Hele Fener'in gene toplama takim kurma seklini gordukce umitleniyorum... Bakalim neler olacak. Ama uzun bir aradan sonra sezon oncesi heyecanlanmayi ozlemisim. Bir de transferin son gune birakilmamasi da basari sayilabilir.
Mehmet Cirak
"Artificial intelligence is no match for natural stupidity."
"Artificial intelligence is no match for natural stupidity."
-
Bence Ribery uzerinden tartisarak bir yere varamayiz. Ribery olayi siradisi bir olaydi, nasil geldi, nasil gitti anlamadik. Yonetimin basit bir kazmaligi olarak yorumlanabilir tabi, ama ben boyle bir adam nasil elden kacirilir bizim yonetime bile yakistiramiyorum.
BU arada bugunku gazetelere baktigimda teminat problemi ciktigini ama halledildigini ve Lincoln konusunda pruruz kalmadigini anliyorum, insallah dogrudur. Bir de Rommedahl konusunda kesin konusmuslar.
http://www.kicker.de/fussball/bundeslig ... el/125677/
BU arada bugunku gazetelere baktigimda teminat problemi ciktigini ama halledildigini ve Lincoln konusunda pruruz kalmadigini anliyorum, insallah dogrudur. Bir de Rommedahl konusunda kesin konusmuslar.
http://www.kicker.de/fussball/bundeslig ... el/125677/
Kicker wrote:Vice-master Schalke 04 wants to let Spielmacher Lincoln (28) pull toward Istanbul. On the annual general meeting of the "king-blue" on Monday evening manager said Andreas Mueller under the applause of the members: "if a player to play no longer here would like, then we are us all united that we should deliver him." Spielmacher Lincoln: Before escape from Schalke? Spielmacher Lincoln: Before escape from Schalke? © dpa zoom shot opinion
-
- Staff Member
İSMAEL BOUZİD'İ FEDKALMP SEYREDEREK ALMIŞ.
RESMİ SİTEDEN:
Geçtiğimiz sezon Kaiserslauten’de başarılı bir dönem geçirerek Karl Heinz Feldkamp’ın dikkatini çeken İsmael Bouzid ise şunları söyledi, “Kaiserslauten’de İyi bir yıl geçirdim, yıl boyunca bir sürü düşüncelerde gelip geçti. Daha sonra sayın Feldkamp’la bir görüşmemiz oldu. Sezon sonlandığında ise resmi bir görüşmemiz oldu ve transferi sonuçlandırdık. İlk izlenimlerim olağanüstü çok güzel bir kulüp binası ve çok güzel bir tesis buldum. Gerek kapalı mekanlar, gerekse açık mekanlar çok iyi düzenlenmişler. Ben böyle bir kulübe geldiğim için çok mutluyum.
Galatasaray’ın, Türkiye dışındaki ünü gerçekten çok büyük. Herkes Galatasaray’ın başarılarından konuşuyor. Ben kulüp içine geldiğim zaman bu başarıların boşuna olmadığını öğrenmiş oldum. Böyle büyük bir kulüpte olduğum için çok mutluyum. Sayın Feldkamp’ın benim transferimdeki payı çok büyük benimle ilk görüşmeyi o gerçekleştirdi.
Barış ve Serkan’a karşı bu yıl iki kez oynama şansım oldu. Bence ikisi de çok yetenekli ikisinin de gelecekleri çok parlak, ben gelecekte isimlerini çok sık duyacağımız iki yeni oyuncumuz olduğunu düşünüyorum.
Her şeyden önce ben Galatasaray için elimden gelenin en fazlasını yapmak zorundayım. Ancak bu sayede Galatasaray’ın Türkiye liginde birinci olduğunu gelecek yılda bu sonuçlarla beraber Avrupa’da başarılı olmasını hedefleyebiliriz. Lincoln’u herkes tanıyor. Geçtiğimiz yıl Schalke’de çok iyi bir sezon geçirdi. Ve bir takım için böyle oyuncuların olması her zaman için faydalıdır, takım arkadaşları üzerinde çok güzel etkileri olur.”
Galatasaray’ın Almanya’nın Essien Takımından transfer ettiği Serkan Çalık ve Barış Özbek ise Galatasaray’da oldukları için çok mutlu olduklarını belirterek şunları söylediler. İlk olarak söz alan Serkan Çalık, “Böyle büyük bir kulübe transfer olduğum için çok mutluyum. Barış’ın transfer görüşmeleri daha önceydi, benimki daha sonra oldu. Feldkamp ile görüştük. Hocamız, Barış gibi Milli takımda da, kendi takımımda da beni izlediğini söyledi. Feldkamp gibi bir teknik direktör bizim için bir şans. 1993 yılında burada şampiyon yaşamıştı. Lincoln’un, Bouzid’in Almanca bilmeleri bizim için avantaj, ama yinede Türkçe öğrenmeliyiz. Biz doğma büyüme Almanya’da olduğumuz için bizim Türkçemiz iyi değil. Ama Feldkamp’ın, Lincoln’un, Bouzid’in Almanca bilmeleri bizim için avantaj. Almanya’da forvet oynuyordum.. Benim en iyi olduğum yönüm ise önce hızım sonra tekniğim. Galatasaray’da çok şey öğrenebilirim ve hedefim kadroya girebilmek, sonrada kalıcı olabilmek” dedi.
Barış Özbek ise, “Serkan’da bende böyle büyük bir camiaya geldiğimiz için gerçekten çok mutluyuz. Umuyorum ki bizim için hayırlı olur. Uzun süren görüşmelerimiz oldu. Hem Adnan Sezgin’le, hem de Feldkamp hocamızla, sonra bizim için iyi olacağını düşündük. Ve böylece kararımızı verdik. Karl Heinz Feldkamp, Ümit Milli Takımda ve Essien’de son 6 aydır bizi takip ediyormuş" dedi.
RESMİ SİTEDEN:
Geçtiğimiz sezon Kaiserslauten’de başarılı bir dönem geçirerek Karl Heinz Feldkamp’ın dikkatini çeken İsmael Bouzid ise şunları söyledi, “Kaiserslauten’de İyi bir yıl geçirdim, yıl boyunca bir sürü düşüncelerde gelip geçti. Daha sonra sayın Feldkamp’la bir görüşmemiz oldu. Sezon sonlandığında ise resmi bir görüşmemiz oldu ve transferi sonuçlandırdık. İlk izlenimlerim olağanüstü çok güzel bir kulüp binası ve çok güzel bir tesis buldum. Gerek kapalı mekanlar, gerekse açık mekanlar çok iyi düzenlenmişler. Ben böyle bir kulübe geldiğim için çok mutluyum.
Galatasaray’ın, Türkiye dışındaki ünü gerçekten çok büyük. Herkes Galatasaray’ın başarılarından konuşuyor. Ben kulüp içine geldiğim zaman bu başarıların boşuna olmadığını öğrenmiş oldum. Böyle büyük bir kulüpte olduğum için çok mutluyum. Sayın Feldkamp’ın benim transferimdeki payı çok büyük benimle ilk görüşmeyi o gerçekleştirdi.
Barış ve Serkan’a karşı bu yıl iki kez oynama şansım oldu. Bence ikisi de çok yetenekli ikisinin de gelecekleri çok parlak, ben gelecekte isimlerini çok sık duyacağımız iki yeni oyuncumuz olduğunu düşünüyorum.
Her şeyden önce ben Galatasaray için elimden gelenin en fazlasını yapmak zorundayım. Ancak bu sayede Galatasaray’ın Türkiye liginde birinci olduğunu gelecek yılda bu sonuçlarla beraber Avrupa’da başarılı olmasını hedefleyebiliriz. Lincoln’u herkes tanıyor. Geçtiğimiz yıl Schalke’de çok iyi bir sezon geçirdi. Ve bir takım için böyle oyuncuların olması her zaman için faydalıdır, takım arkadaşları üzerinde çok güzel etkileri olur.”
Galatasaray’ın Almanya’nın Essien Takımından transfer ettiği Serkan Çalık ve Barış Özbek ise Galatasaray’da oldukları için çok mutlu olduklarını belirterek şunları söylediler. İlk olarak söz alan Serkan Çalık, “Böyle büyük bir kulübe transfer olduğum için çok mutluyum. Barış’ın transfer görüşmeleri daha önceydi, benimki daha sonra oldu. Feldkamp ile görüştük. Hocamız, Barış gibi Milli takımda da, kendi takımımda da beni izlediğini söyledi. Feldkamp gibi bir teknik direktör bizim için bir şans. 1993 yılında burada şampiyon yaşamıştı. Lincoln’un, Bouzid’in Almanca bilmeleri bizim için avantaj, ama yinede Türkçe öğrenmeliyiz. Biz doğma büyüme Almanya’da olduğumuz için bizim Türkçemiz iyi değil. Ama Feldkamp’ın, Lincoln’un, Bouzid’in Almanca bilmeleri bizim için avantaj. Almanya’da forvet oynuyordum.. Benim en iyi olduğum yönüm ise önce hızım sonra tekniğim. Galatasaray’da çok şey öğrenebilirim ve hedefim kadroya girebilmek, sonrada kalıcı olabilmek” dedi.
Barış Özbek ise, “Serkan’da bende böyle büyük bir camiaya geldiğimiz için gerçekten çok mutluyuz. Umuyorum ki bizim için hayırlı olur. Uzun süren görüşmelerimiz oldu. Hem Adnan Sezgin’le, hem de Feldkamp hocamızla, sonra bizim için iyi olacağını düşündük. Ve böylece kararımızı verdik. Karl Heinz Feldkamp, Ümit Milli Takımda ve Essien’de son 6 aydır bizi takip ediyormuş" dedi.