Hah hah oh oh oh kih kih keh keh. Yine hic gulecegim yoktu. TD'lik bol don gibi ikiye bir giyiyor ama kicinda durmuyor.
Hagi baba yine istifa etmi$. Ben ona dedimdi ama duyuramadim TD'lik onun i$i degil diye. O kafayi cok vurucak bu i$in raconunu ogrenene kadar ama can cikar huy cikmaz hesabi oldugu icin cacik bilem olmaz.
http://www.uefa.com/competitions/ucl/ne ... 91609.html
Adamin en uzun TD'luk yaptigi takim GS biliyorsunuzdur.
Don baba donelim Hacilara gidelim
Moderator: Staff
-
- Moderator
Don baba donelim Hacilara gidelim
Last edited by Cengiz Akgun on Thu Sep 20, 2007 8:51 pm, edited 1 time in total.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
-
Re: Don baba donelim Hacilara gidelim
O da GS'in prensipleri yuzunden. Sene ortasinda cok nadir hoca kovarlar bizimkiler de ondan. Ben de okuyunca biyik altindan gulumsedim biyigim olmasa da. Burada hikayeyi bilenler Hagi'de suc bulmayip Steau'nun sahibi Becali'de arayabilirler derdi. Elbette bir takimin baskaninin sahibinin gidip de hocasina sunu oynat bunu oynatma deyip takim kurmasi cok sacma ve gereksiz bir sey. O zaman madem cok iyi biliyorsun sen gel hocalik yap derler adama, beni niye buraya koyup milyon dolar maas oduyorsun ki?Cengiz Akgun wrote:
http://www.uefa.com/competitions/ucl/ne ... 91609.html
Adamin en uzun TD'luk yaptigi takim GS biliyorsunuzdur.
Ama... Becali'nin oynamasini istedigi oyunculari bilmesem de Hagi de yonetimle bir takisma, inatlasma oldugunu tahmin edebiliyorum. GS'da da ayni seyleri yapti. Yonetim Saidou'yu getirdi. Begenmedi bunu istemiyordum dedi, oynatmadi koca sene. Bir dahaki sene baktik ki Saidou gayet de oynayabilecek bir oyuncuymus GS'da. Yonetim buna sormadan cikti Ribery'i getirdi. Ne kadar iyi bir oyuncu belli oldugu halde, uzun zaman yedekten soktu, maclarin cogunda 50. dakikada cikardi vs. 2 sene sonra adam 30 milyon euro'luk Ribery oldu. Halbuki ogunku GS'in kadrosuna Ribery 2-3 gomlek fazlaydi, her mac 11 baslamali en son cikarilacak adam olmaliydi.
Bukres'de de ayni haltlari yapmistir. Bu kafayla da hocalik yapilmaz. Yaptigin her hareketin futbol bazinda bir mantigi olmali ama Hagi duygularini harislerini ortaya getirerek kendi kendini harcadi. . Yonetimle takisir, oyuncuyla takisir, taraftarla takisir, basinla takisir, hakemle takisir, deplasmana gider rakip seyirciyle takisir. Iletisim sifir, insani yetiler sifir, surat da her zaman bes karis. Bundan sonra da asla iyi bir takim calistirip basarili olamaz. Adi cikti.
Ozan Ersoy
-
-
-
-
Mourinho zevksiz, savunmaya dayali futbol oynattigi icin anlasamadi abramovic'le diyorlar, ne kadar dogru bilmiyorum. Savunma futbolunda Capello da ondan asagi kalmaz herhalde, o yuzden hucum futbolunu seven bir adami getirebilirlerMert Tokman wrote:Capello amca'ya yer acildi yani...Mehmet Marsan wrote:Diger bir kavgaci TD Mourinho'da istifa etmis veya kovulmus. Yazilanlara gore kimse pek emin degil nasil ayrildigina.
-
Mourinho'nun yerine yeni antrenorleri aciklamislar bile. Adi gecen iki antrenoru de pek tanimiyorum.Mehmet Marsan wrote:Diger bir kavgaci TD Mourinho'da istifa etmis veya kovulmus. Yazilanlara gore kimse pek emin degil nasil ayrildigina.
[edit]
Steve Clarke zaten Mourinho'nun yardimci antrenoru, Avram Grant ise gectigimiz temmuz ayindan itibaren Chelsea'nin Futbol Direktoru pozisyonundaymis. Anlasilan yeni bir antrenor ile anlasilana kadar bu ikili gorevi devam ettirecekler.