İyi güzel de, ben bu yeni çıkan formanın sunumundan (GS METİN OKTAY FORMA T-SHIRT) ve fiyatından (29.90 ytl, bu fiyata forma yok) yola çıkarak bu forma değil, bildiğin tişört diyorum. dedim hatta.
ugur
Yeni Sezon Formaları
Moderator: Staff
-
-
Gecen sene forma hediye etmisti arkadas, hemen gittim futbolcu formasi ile degistirdim. Taraftar formasi pisiriyor adami fena sekilde. Bu eger sahiden tisort ise cok daha rahat giyilir.Ugur Sahin wrote:İyi güzel de, ben bu yeni çıkan formanın sunumundan (GS METİN OKTAY FORMA T-SHIRT) ve fiyatından (29.90 ytl, bu fiyata forma yok) yola çıkarak bu forma değil, bildiğin tişört diyorum. dedim hatta.
ugur
Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Sampiyonu
-
Mac gunu rahmetli babamin hatirani aldim bir tane. %100 pamuk. Dikisler icte. Beni rahatsiz etmedi sahsen. Super kalite gozukmuyor (dikis, vs.) ama bu formayi sevenler icin degebilir.
Rahmetli babam hep hayalini kurarmis; iki tane oglum olursa birinin ismi Metin digerinin ki Oktay olacak diye. Sag olsun saygisindan benim isim hakkimi dedeme birakmis. Kardesiminkini de tabii mecburen diger dedeye birakinca Metin - Oktay hayelleri suya dusmus...
Rahmetli babam hep hayalini kurarmis; iki tane oglum olursa birinin ismi Metin digerinin ki Oktay olacak diye. Sag olsun saygisindan benim isim hakkimi dedeme birakmis. Kardesiminkini de tabii mecburen diger dedeye birakinca Metin - Oktay hayelleri suya dusmus...
Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Sampiyonu