FB 0/2-Chelsea 2/1 (Yinede Tebrikler Fenerbahçe)

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Celal Gürcüoglu
Posts: 1439
Joined: Wed Oct 23, 2002 5:43 am
Location: Istanbul

Post by Celal Gürcüoglu »

Sunuda eklemek lazim, mac daha bitmedi :) 4 dk var
Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Sampiyonu

Ali Gursel
Posts: 2632
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:53 am

Post by Ali Gursel »

Bitti :D

Bravo Besiktas, son dakikalar cok zor gecti ama olsun.
Last edited by Ali Gursel on Wed Oct 24, 2007 11:39 pm, edited 1 time in total.

Celal Gürcüoglu
Posts: 1439
Joined: Wed Oct 23, 2002 5:43 am
Location: Istanbul

Post by Celal Gürcüoglu »

Son dakikalarda muthis baski kurdu Liverpool ama mac bitti!

2-1

Allah'im yarabbim su spikeri al basimizdan...
Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Sampiyonu

Ali Gursel
Posts: 2632
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:53 am

Post by Ali Gursel »

Celal Gürcüoglu wrote:Son dakikalarda muthis baski kurdu Liverpool ama mac bitti!

2-1

Allah'im yarabbim su spikeri al basimizdan...
Sen simdi Turkiye'de ne saklabanlik yapilir bunun icin, bu spikeri bile ararsin.

Ali

Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

BJK'YI tebrik ederim. Türkiye adına ülke puanına yaptıkları katkının devam etmesi dileğiyle.

Haydi cimbom sıra sende.

Gecenin yıldızı ise Real madrid olimpiyakos maçında 2 gol 2 asist 1 penaltı yaptıran brezilyalı Robinho. Gerçi penaltıyı Van nistelroy atamadı ama Olimpiyakos Robinho olmasaydı real madrid'i yenecekti. Maçı 2-1 yenik durumdan 4-2 ye getiren tek başına Robinho'ydu.

Mert Tokman
Posts: 2581
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:18 pm
Location: Virginia, USA

Post by Mert Tokman »

Insanlar su Kuyt'un nesini begenir anlamiyorum... o kadar Liverpool maci seyrettim - daha bir marifetini gormedim... Crouch - Hakan gibi ayakla son vuruslari cok kabiz (gerci bize attigi mukemmel bir yarim vole golunu unutmuyorum ama Hakan'da atiyor kirk yilda bir o tip goller) ama iyi kafa cakiyor, hava toplarini indiriyor, rakip defansi yipratiyor --- nitekim Crouch girince bayagi bir baski olustu BJK kalesinde... Ben Crouch'u Kuyt'a otuz defa tercih ederim... tipki sezon basinda Hakan'i Umit'e tercih ettigim gibi...

Ali Gursel
Posts: 2632
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:53 am

Post by Ali Gursel »

Mert Tokman wrote:Insanlar su Kuyt'un nesini begenir anlamiyorum... o kadar Liverpool maci seyrettim - daha bir marifetini gormedim... Crouch - Hakan gibi ayakla son vuruslari cok kabiz (gerci bize attigi mukemmel bir yarim vole golunu unutmuyorum ama Hakan'da atiyor kirk yilda bir o tip goller) ama iyi kafa cakiyor, hava toplarini indiriyor, rakip defansi yipratiyor --- nitekim Crouch girince bayagi bir baski olustu BJK kalesinde... Ben Crouch'u Kuyt'a otuz defa tercih ederim... tipki sezon basinda Hakan'i Umit'e tercih ettigim gibi...
Ikisi de yedek Liverpool'da cogunlukla, Torres + Voronin forvet oluyor sanirim. Bugun bana kotu gelen Babel idi, fizik olarak ne kadar gucluyse oyun okumasi, kontrolu, futbol zekasi o kadar kotuydu bugun.

Ama ben de olsam Crouc'u oyuna ya baslatir ya da cok daha erken sokardim.

Katilmadigim konu ise Crouch'u kabiz degil bir uzun icin cok cok yetenekli bulmam. Kuyt ise rakip defansi hirpalayan, karambolden, tastan gol cikaran forvet tipi, hava hakimiyeti de fena degil.

Bu aksam BJK defansinin ortasi iyiydi, ozellikle hava toplarinda. Alisilmis hatalarindan dayapmadilar.

Porto maci berabere bitmis olsaydi ufak da olsa bir cikma umidi olurdu BJK'in, simdi ise bu galibiyete ragmen UEFA dahi zor.

Ali

Mert Tokman
Posts: 2581
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:18 pm
Location: Virginia, USA

Post by Mert Tokman »

Ali Gursel wrote:ben de olsam Crouch'u oyuna ya baslatir ya da cok daha erken sokardim.

Bu aksam BJK defansinin ortasi iyiydi, ozellikle hava toplarinda. Alisilmis hatalarindan dayapmadilar.
Mac sonrasi yorumlarinda Gullit, McAllister ve Pallister'i dinliyorum onlar da Crouch'un tercih edilmesi gerektigini dusunuyorlar... demek ki bu pivot/hedef forvete pozitif futbol da yer var...

Crouch girene kadar BJK defansinin ortasi zorlanmadi ki... Kuyt dolasti durdu --- tam bir Umit Karan... acaba Liverpool forumlari da Kuyt ve Crouch'u tartisiyor mudur?

Mehmet Daskiran
Posts: 220
Joined: Wed Oct 23, 2002 5:56 am
Location: New Brunswick, NJ

Post by Mehmet Daskiran »

Tabii insan Porto'dan 92de yenen gole simdi yaniyor. Ali
Gercekten de oyle. Hele Marsilya Porto macinin berabere bitmesinden sonra insan daha da uzuluyor. Fenerbahce ve Besiktas'tan sonra umarim Galatasaray'da puanla doner Fransa'dan.

Ali Gursel
Posts: 2632
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:53 am

Post by Ali Gursel »

Yahu bayiliyorum bu Sinan Engin'e.

"Marsilyayi burada yeneriz ama ayaklarimiz yere basiyor, zafer sarhoslugu icinde degiliz."

Iki hafta once GS'a yenilince: Ocak ayinda bazi oyuncular gidecek.

Bugun: Herkesin performansini degerlendirmeye devam ediyoruz, takimdan kimse de ayrilmayabilir.

Harika adam yahu.

Su futbolculara ve teknik adamlara teror ve sehit sorusu sormak sart mi, Cisse ne diyebilir taraftarin terore tepkisi hakkinda?

Ali

Ali Erdogan
Posts: 174
Joined: Wed Aug 08, 2007 9:47 am
Location: Bakirkoy

Post by Ali Erdogan »

Fenere sevinemiyorum ama Bjk ye cok sevindim.. Hakikaten su Porto macina uzulmemek elde degil.. Neyse buna da sukur..

Maca gelirsek Bjk nin tek kurtulus yolu mucadele etmekti.. Onuda ellerinden gelince yapmaya calistilar.. Baska da bir numara yok maalesef.. Macin basindaki sans golu maci Bjk ye getiren olaydir.. Takimin morali arttigi gibi, kapanmasi daha bir anlamli oldu.. Sonlara dogru Bobo nun yanina Higuain (bence cok dandik bir adam) yerine I.Akin sakat olmayip ta girseydi, mac farka gidebilirdi..

Maci izlerken GS in Rize deplasmani maci aklima geldi.. Maca kotu baslariz da macin basinda bir gol yeriz, sonra da bastir Allah bastir gol atamazsin, rakip 10 kisi ceza sahasina dolar. sonra da 2. yeriz, sonlara dogru 1 tane bulur 2-1 yeniliriz.. Gecen sene Rize de bu maci oynadiydik.. Resmen aynisi oynandi dun aksam.. Mactan sonra ayni GS gibi Liverpool da buyuk hayal kirikligi, Rize de pardon Bjk de aglayanlar, destan yazma naralari vs.vs.. Deginmek istedigim cok buyutmemek lazim.. Bir mac kazanmakla destan yazarsan kupayi alirsan ne yaparsin insan merak ediyor..

Liverpool da Babel e hayran kaldim.. Adam muthis etkili bir adam.. Bu yasta bu kadar guclu, hizli, teknik bir adam bir Messi var heralde.. Adam 3 kisiyi sirtina alip gidiyordu..

Bir de tribunde hakikaten guzel sovlar yapti.. Ama benim iddiam bunun Bjk ye pek bir faydasi olmuyor.. Herkesin hosuna gidiyor yapilan, hakemin, rakibin, seyircisinin, tv basindakinin, medyanin vs vs.. Ama baski altinda kalan kimse yok.. Yani birgun onceki PSV taraftarinin yanina yaklasamaz bence..

Sonuc olarak cok onemli bir galibiyet.. Umarim devami gelirde gruptan en kotu UEFA ya devam edebilirler.. Benim korkum Liverpool un UEFA tarafina gelmesi.. Bir sekilde bizi bulurlarsa iyi olmaz :) ..
Last edited by Ali Erdogan on Thu Oct 25, 2007 10:07 am, edited 1 time in total.
Bir tartışma sırasında, kızdığımız anda gerçek için uğraşmayı bırakır, kendimiz için uğraşmaya başlarız. (Goethe)

Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Dun maci seyrettim, BJK direnebilecegi kadar direndi, ve bu sefer basardi. Bence Crouch'un oynamamasi Benitez adina skandal bir karardi. Ben Crouch lafi gecince farkettim, ve o oyuna girdikten sonra 2-0 olmasina ragmen dua ettim 3-2 yenilmeyelim diye. Neyse ki Hakan son dakikada guzel bir kurtaris yapti ve 2-1 bitti. Gerci Ertugrul da savunmaya takviye yapti o girince, o da dogruydu. Higuain'in girmesi de cok dogru bir karardi, iyi bir futbolcu, topa cok hakim, ve topun ilerde tutulmasini sagladi.

BJK'in en buyuk problemi cok geriye yaslaniyorlar. BU sekilde bir mac kazanirlar ama ikincisinde yenilirler. Fener daha ilerde basiyor ve rakibe 3. bolgeye gelme sansi vermiyor.

Macin en buyuk yildizi da taraftardi, hakkaten super show vardi tribunde. Ama Ali'nin dedigi gibi takima cok faydasi olmuyor, kendilerini ve bizi tatmin ediyorlar daha cok. O acidan en iyi taraftar 2 gun onceki PSV taraftariydi, her pozisyonda topa girdiler resmen.

Ali Erdogan
Posts: 174
Joined: Wed Aug 08, 2007 9:47 am
Location: Bakirkoy

Post by Ali Erdogan »

Bir de su spiker hakkinda birseyler yazmak isterim.. Bunlari nerden buluyorlar anlayamiyorum.. Hic mi eurosport da en kotu NTV de mac izlemiyorsunuz.. Bu kadar futbol haric her konudan konusan, neyi nasil abartacagini sasiran spikerler anca bizde bulunur heralde..

Ekranin sesini kisiyorum cogu zaman, bunlari duyunca resmen canim sikiliyor, mactan kopuyorum.. Keske su NTV verse Samp Ligini..
Bir tartışma sırasında, kızdığımız anda gerçek için uğraşmayı bırakır, kendimiz için uğraşmaya başlarız. (Goethe)

Celal Gürcüoglu
Posts: 1439
Joined: Wed Oct 23, 2002 5:43 am
Location: Istanbul

Post by Celal Gürcüoglu »

Bugun FB ile BJK'nin gruplardaki yerlerini degistirsinler; BJK cikamaz, FB cikar derim. BJK sadece kirk yilin basinda klasik Turk takiminin yaptigi gibi bir mac kazandi. Cok sansli ve mucadeleci idi. Liverpool biraz daha gununde olsa son 15 dakikada bile maci 2-1 kazanirdi. BJK'in buyuk bir ihtimalle grup sonuncusu olarak maclari bitirecegini dusunuyorum. Belki 3. olurlar.

BJK taraftari sahiden bu isin sovunu cok iyi yapiyor ama onlarda diger Turk taraftarlar gibi takima hicbir katki saglamiyor. Bu isi bence en iyi yapanlar Ingiliz taraftarlar. Nerdeyse TV basindaki seyirciyi bile korkutuyorlar.

Spikeri 3. kez yaziyorum tekrar konusulmus diye. Ben soyle dusunuyorum; herhalde bu tur anlatimlari sevenler cok ki aldiklari tepkiye gore bu tip spikerlerle devam ediyorlar. Ben baska aciklama yapamiyorum. Macin resmen icine ediyorlar. Insanin seyir zevkini olduruyorlar.
Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Sampiyonu

Ali Erdogan
Posts: 174
Joined: Wed Aug 08, 2007 9:47 am
Location: Bakirkoy

Post by Ali Erdogan »

PSV'de şok!
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki rakiplerinden PSV Eindhoven'ın teknik direktörü Ronald Koeman, Valencia ile anlaştı.
31.10.2007




Fenerbahçe'nin, Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki rakibi PSV Eindhoven'da deprem yaşanıyor. 7 Kasım Çarşamba günü Şaracoğlu'nda karşılaşacağı Hollanda temsilcisinin çalıştırıcısı Ronald Koeman görevinden ayrılarak Valencia'nın teklifini kabul etti. Deneyimli teknik adamın İsponyol ekibiyle 3 yıllık anlaşmaya varmasının ardından PSV'nin başına kimin geçeceği netlik kazanmadı.

3-0'lık Sevilla mağlubiyetinin ardından görevine son verilen teknik direktör Sanchez Flores'in ardından basında Jose Mourinho, Marcello Lippi, Fabio Capello gibi bir çok teknik adamın ismi Valencia ile anılmıştı. Bugün yaşanan gelişmeyle Ronald Koeman, 2010 yılına kadar Valencia'nın teknik direktörü olacak.
Bir tartışma sırasında, kızdığımız anda gerçek için uğraşmayı bırakır, kendimiz için uğraşmaya başlarız. (Goethe)

Post Reply