Galatasaray - Helsinborg. 2-3 (Nonda 43,90')

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Murat Biricik
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:32 pm
Location: Yesilyurt - Ist

Post by Murat Biricik »

H Grubunda kalan mac programı

29/11
Helsingborg - A. Wien
Panionis - GS *

*: Yenilirsek, diger sonuclara bakılmaksızın eleniyoruz.

06/12
A. Wien - Panionis
Bordo - Helsingborg

19/12
Panionis - Bordo
GS - A.Wien
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."

Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Macin golleri youtube'dan kaldirilmis herhalde. Var mi goller bir yerde?
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.

Kemal Bakircioglu
Posts: 406
Joined: Tue Oct 22, 2002 6:11 pm
Location: Brooklyn- New York

Post by Kemal Bakircioglu »

Murat Biricik wrote:Bordo 2-1 yendi, koptu gitti. Helsingborg kalan maclarını kaybetse, GS onumuzdeki iki mactan 4 puan cıkarsa dahi Helsingborg u gecme sansı yok, iceride Isvec takımına yenildik.

Hedef 6 puan ve 3. luk.
Bordo.......... 2 mac - 6 puan
Helsingborg.. 2 mac - 4 puan
Pani.. ...........1 mac - 1 puan
A. Wien........ 1 mac - 0 puan
GS............... 2 mac - 0 puan
Iki macida almadan cikma ihtimali yok. Bugunk maci vererek sansimiz cok zora soktuk. Bundan sonraki ilk mac kendi evimizde olsa , daha umitli seyrederdim. Hoca taktiridir, Kalli ilk yarida oyuna mudahale ediyor, bu demekki yanlis takim kurdum, kusura kalmayin. Yazik nedense bu isler hep avrupada ki maclarda basimiza geliyor, birde ben ne Umit'in nede Hakan'in bir avrupa macini kurtardigini son 3 senede hatirlamiyorum. Kotu performans , kotu sonuc.
Kemal Bakircioglu

Ozgur Huseyinoglu
Posts: 2313
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:35 am
Location: Falls Church, VA, USA

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Murat Biricik wrote:Helsingborg kalan maclarını kaybetse, GS onumuzdeki iki mactan 4 puan cıkarsa dahi Helsingborg u gecme sansı yok, iceride Isvec takımına yenildik.
Gruplar tek devreli lig usulu diye, karsilikli maclardaki durum degil, genel averaja bakiliyor, onlar nasil olsa bir puan daha alirlar diye mi "sansi yok" demis oldun Murat Hocam?? Biliyorum, durum rezalet (ve 6 puandan baska birsey dusunmememiz lazim) ama, cikmayan candan umit kesmeme moduna girdim ben artik mecburen...
Özgür

Murat Gökcigdem
Staff Member
Posts: 1271
Joined: Thu Nov 07, 2002 4:25 pm
Location: Washington, DC USA

Post by Murat Gökcigdem »

Ufuk Sezekkaplan wrote:Bazi seyirciler Florya'da idmanlari izlediklerini ve takimda ciddi gruplasmalar oldugunu iddia ettiler. Lnderoth'un ve Lincoln'un mutsuz ve kopuk olduklarini ben de macta hissettim. Nonda ise farkliydi.
Kendi sahanda TR liginin sonucusu Ankaraspor'i yenemedigimiz zaman benim icin tehlike canlari calmisti ama fikirlerine son derece deger verdigim arkdaslar "fazla uzuluyorsun" denince baska yerlere bakmaya baslamistim...Ondan daha cok Ugur'un bu haberine uzuldum.

Futboldan ders almak isteyen Galatasarayli teknik yoneticileri Mehmet Marsan'nin yukarda yazdigi mesajin ucuncu paragrafini tahtaya yuz kere yazip o satirlari bin kere okusun...Linderothun onunde cok bos alan var ve kendisi orayi ka-pa-ta-mi-yor.

Ozgur Huseyinoglu
Posts: 2313
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:35 am
Location: Falls Church, VA, USA

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Mehmet Marsan wrote:Cift forvetden hemen vaz gecip Linderoth'un yanina Mehmet Topal'i cekip onumuze bakalim. Zaten Umit ve Hakan'dan yedek bile olmaz.
Murat Agabeyin dedigi cumle bu sanki? Ben de dusunmeye basladim artik, Umit ve Hakan'in formsuzluklarinda, Umit Karan, "Buyuk takim tek forvet oynamaz" deyip kendince Fener'e filan tas atiyor olsa da, onun da, Hakan'in da form durumlari sefil olduguna gore; Baris - M.Topal - Linderoth - Arda orta sahasinin onunde, Lincoln, ucta da Nonda oynasak mi diye... Nonda'nin herhalde 65'ten sonra hasadini cikarmis oluruz ama, eh, belki de, orta saha daha kalabalik olunca, o kadar ileri-geri calisip enerji harcamasi gerekmeyecektir.

Gucsuz Anadolu takimlarina karsi, gercekten de boyle oynamak belki anlamsiz mi gelecek ama, yine Murat Agabey'in dedigi hesap, o anki formlariyla lig sonuncusu olan Ankaraspor'u bile yenemiyorken, o turlu ayrimlara bile girmemek gerekiyor sanirim. Maca yine boyle baslayip, rakip geride kabul ediyorsa, kilidi acamadiysak, o zaman forvet sayisini arttirma yoluna gidilebilir sanki ikinci yarida...

***
Mehmet Gorgen wrote:DK 88 WENDEL'İ polonyalı bak düşüdü penaltıyı wendel attı
Bordo deplasmnada 2-1 öne geçti.
Polonyalı Jacek Bak bizim servet stilinde.
Ben Bordo'lu Diawara icin o "bomba" tespitini yapmistim, bu macta nasil oynadi bilmiyorum ama, bizim macta acaip penalti yaptirma potansiyeli gostermisti... Wien'de de var demek ayni tip bir eleman...

***
Ufuk Sezekkaplan wrote:... Oyundan alinirken seyirci Sabriyi cok yuksek sesle yuhaladi (bilmem tv'den anlasildi mi) ve Sabri Hasan Sas'in tesellileri arasinda aglayarak soyunma odasina gitti.

Bunu sunun icin anlatiyorum, uzun zaman sonra ilk kez seyirci ile bir oyuncu arasinda boyle bir acik problem gozledim. Ve sanirim bu mactan sonra Sabri seyirci iliskisi zor dikis tutar.
...
Hakem tum takdir haklarini Helsinborg'dan kullandi, maci cok ince katletti. Tabii bu tek basina macin kaybedilmesinin nedeni degil.
Isliklar duyuldu TV'den de, cok acaip yogun gibi gelmese de... Yalniz, o isliklarla birlikte, "Sabri, Sabri" tezahuratlari da oldu sanirim bir grup taraftardan morali bozulmasin diye...

Hakem konusunda cok katilamiyorum. Baris'in filan, cok abartili olmayan faullerde dusmelerini guzel guzel verdi lehimize...

***

Ah be CimBom'um, sen bu hesaplara dusurecek takim miydin bizleri... :(

Son iki yilin gruplarda nihai puan durumlari:

ImageImage
ImageImage

ImageImage
ImageImage

--

ImageImage
ImageImage

ImageImage
ImageImage

Hic beraberlik olmayan bir grup haric, 3.ler hep 4-6 puan arasinda puanlarla cikmislar. 4 puanla cikan da olmus, 5 puanla cikamayan da...
Özgür

Murat Kara
Posts: 1279
Joined: Tue Oct 22, 2002 11:38 pm

Post by Murat Kara »

1. olamazsak 3.olalim diyenler vardi. Tilki Kalli de hesabini saglam yapiyor demek ki. Kaza ile 2. olmayalim diye boyle yapmis olabilir. Simdi nasilsa garanti olan 6 puanla 3. olup SL'den gelen takimlara takilmayiz.

Bir de peynirli karga nerede onu da gosterse bize de boyle strese girmesek.

Artik forvet de kotu diyemeyiz. Iste leblebi gibi gol atan Nonda var. Simdi agzima kirlenmis G'li kelimeyi almayayim diyorum ama bu kadro Mr.G'nin eline olsa diye bir suru farzimahal de vardi sene basinda. Simdi kafalar karma karisik yine.

Ah Kalli ah, bol keseden harcayacak zamanin varken harcadin, simdi kaldin karga kirintilarina. Koca 70 kusur sene pek bir sey ogretmemis demek ki.

Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Arkadaslar neyin puan hesabini yapiyorsunuz yaa
Bu takim bu hoca ile bu futbol ile UEFA'da basarili olmayi haketmiyor
Gozunuzu seveyim

Kurt elmanin icine tamamen nufuz etmis artik, acilen seneye bu takimi calistiracak TD icin calismalar yapilmali.

KALLI ile olmaz , olmamali
Yakismiyor...
TRUST GALATASARAY
MGC

Celal Gürcüoglu
Posts: 1439
Joined: Wed Oct 23, 2002 5:43 am
Location: Istanbul

Post by Celal Gürcüoglu »

Ben sahsen bu takimi yenemedikten sonra, gruplardan cikmayi pekte istemiyorum. Zaten ciksan ne olacak. Bayern ile oynayacaksin bir rekorda biz kiricaz.
Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Sampiyonu

Celal Gürcüoglu
Posts: 1439
Joined: Wed Oct 23, 2002 5:43 am
Location: Istanbul

Post by Celal Gürcüoglu »

Bence basinda cikan en guzel yaziyi Mustafa Denizli yazmis. Tamamiyle benim dusuncelerim. Bu takimda oynamayan bir tek Lincoln ise eksiklik vardir bence. Digerlerinin eksikligi bir sekilde kapatilir. Birseyler dondu veya donuyor cezalardan sonra. Hakanseverler rahat olsun, Hakan birsey yapti demiycem ama birseylerin oldugu kesin ve acik. Kalli bunamis vs. bunlar hikaye. Takimin havasi gitti. Sion ile ilk macta mac 3-0 iken 4-3 alacagimizi soylecek sanirim bir cok GS'li vardi. Dunku maca 1-0 galip baslasak, kesin alacagiz diyen kac kisi vardi acaba?



Sorunlar başka yerde

Galatasaraylı futbolcular hissetmeden oynuyorlar. Hissetmeyen futbolcular grubunun başarılı olması mümkün değildir. Görünen o ki Galatasaray bu beşli gruptan bir üst tura çıkamayacak
Galatasaray'ın bir sorunu var, hatta çok büyük bir sorunu var...
Galatasaray'ın esas problemi sahaya çıkardığı kadrolar değil. Sarı - kırmızılı takım haftalardır sorunlarıyla boğuşuyor, dışarıya ser verip, sır vermek istemiyor. Ama futbolcuların oyun içindeki analizlerini yaptığımızda kesinlikle ve kesinlikle bir ekip anlayışı içinde davranmadıklarını görüyoruz. Takım içindeki diyaloglar bitmiş gibi. Bir takım eğer kendi içinde bu tür sorunlar yaşıyorsa bunu kısa vadede aşması son derece zordur. Buradan hareketle Galatasaray'ın geleceğinin de son derece zor olduğunu söyleyebiliriz.
Sinerjisi olmayan takımın başarıya gitme şansı sıfırdır. Galatasaraylı futbolcuların vücut dilinde bunu rahatlıkla tespit edebiliyorsunuz. Galatasaray sahaya yanlış kadro sürmüş, doğru kadro sürmüş gerçek sorun bu değil. Galatasaray'ın sorunu, doğru takım olmuş mu, yoksa olamamış mı budur. Takım olmayı ortaya çıkaracak en önemli unsurlardan Galatasaray yoksun. Bu nedenle Galatasaray için şöyle oynadı, böyle oynadı, defansta, hücum hattında şunları yapsaydı gibi tartışmaları bir tarafa bırakıp, bu sorunlarını görmek lazım. Eğer bu görüntü devam ederse, Galatasaray'ı hiç de hoş günlerin beklemediği gayet açık.
Teknik tarafa baktığımız zaman, elini kolunu sallaya sallaya gelen İsveç'in sıradan bir takımı 7-8 tane gol pozisyonu buluyor. Galatasaray ise futbol oynamadan, uzun toplarla sonuca gitmeye çalışıyor. Galatasaray'ın umut bağladığı oyuncuların sahada varlıklarıyla yoklukları belli değil. Bunların başını da Lincoln çekiyor. Lincoln herhalde koşmayı unutmadı, kalitesini de kaybetmedi. Ama bir sorunlar yumağının içinde olduğu da tartışmasız görülüyor. Galatasaraylı futbolcular hissetmeden oynuyorlar. Hissetmeyen futbolcular grubunun başarılı olması mümkün değildir.
Görünen o ki Galatasaray bu beşli gruptan bir üst tura çıkamayacak. Ligdeki liderliğini devam ettirebilir mi? Bu görüntüsüyle asla. Geçenlerde yazmıştım, Hakan Şükür ve Lincoln olayından sonra tekrar bir beyaz sayfa açılması gerektiğine dikkat çekmiştim. Ama tam tersine beyaz sayfa açılmadı üzerine biraz daha gri sayfalar eklendi. Son söz olarak Galatasaray yol yakınken aklını başına toplamak zorundadır.

Mustafa Denizli
Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Sampiyonu

Erdem Ozdemir
Posts: 162
Joined: Wed May 19, 2004 11:07 am
Location: İstanbul

Post by Erdem Ozdemir »

Bence Kalli ye bu kadar yüklenmek doğru değil neden derseniz Gerets,se de yüklendiler Kalli geldi ne değişti demek ki hata burda sadece TD değil.
Takımda tamam nerdeyse tamamen değişti ama bakın yine eksik yine eksik
Bir kere en önemlilerinden biri patlamaya hazır mayın Servet. Ne zaman ne harikalar yaratacağı belli olmayan, uzun boylu, ataklarda kafa topuna çıkan ama 8 topdan bir isabetli top atamayan bir defans oyuncumuz var.
Sağbek derseniz uğur var iyi kötü ama sakaltlandımı kart gördümü yerine kim var 2 aydır sakat sabri bireysel futbolu ve kendine gereğinden çok güvenen özellikleriyle ortaya çıkan. Orta yapmayı bilmeyen ben ortayı forvete atmam forvet benim ortama kossun mantığıyla orta yapan bir sabri var bir de bu süper bireysel futbolunu ortasahası iyi ve kuvvetli basan vasat bir takıma karşı göstermeye çalışınca ve pas hataları ve top kaptırınca al başına belayı kaldı defansda iki kişi biri volkan(fena değil ama daha iyi olabilir) biri song Serveti saymıyoruz zaten.
Gelelim forvete Hakan Şükür KRAL, EFSANE, TÜRKİYENİN EN ÇOK GOL ATAN GOL MAKİNASI, REKORLARIN KRALI var iyide daha nereye kadar ne zaman bırakacaksın futbolu fizik ücü iyi bir defansın oldumu ve tek kale oynuyorsan hakan gezer sahadada aldığı toplarıda ya verir karşı tarafa yada toptan kaçar Hakan gel bırak futbolu daha ne kendini maskara et ne de bize ve takıma acı çektirme artık.
Şimdide takımın mantığı ve piskoljisine gelelim gol yiyene kadar ne baskı kurmaya çalışıyorlar nede hızlı oynamaya ee golü yiyorsun sonrada çıkaramıyorsun yediğin golleri eee sonrada evli evine köylü köyüne oluyor
Transferde gönderdin 2 defans oyuncusu aldın iki tane iki tanede gönderdin ve gelenin en iyisini gidenin en kötüsünü aratır oldu bu da busenki transferdeki en büyük başarımız hadi hayırlısı
hepimize geçmiş olsun daha çok üzülürüz bu takımla

Kenan Atak
Posts: 1734
Joined: Mon Jan 10, 2005 9:02 pm

Post by Kenan Atak »

Anlayamiyorum kucuk dilimi yutacak gibi oluyorum sagda solda yazilanlari gorunce. Bu takim diye kucumsediginiz Helsingborg bugun Isvec gibi hemen butun dunya ve Avrupa sampiyonalarina katilmis, klupler duzeyi Avrupa sampiyonluklari olan, duyanin en iyi liglerinin en iyi takimlarina tonla futbolcu ihrac eden, dunyada futbol ekolu olan bir ulkenin takimi. Adamlar takim oyunu oynuyorlar. Tek tek oyuncuya dayali duzende hangi takim basarili olmus dunyada? Dunku sonuc cok normaldi bana gore, favori kazandi, artik ben boyle goruyorum cunku mantigim diyor ki bu kadar sonuc tesaduf olamaz. Cikarin iki takimi 10 kere oynatin gene benzer skorlar olur. Hala turk fubolunu ve futbolcusunu matah saniyorsunuz. Ona buna kral, imparator, padisah sifati takmalar bir bizde var. Onlar da kendilerini dev aynasinda gorup zivanadan cikinca saglikli dusunme bitiyor sacmaliklar basliyor. Normalde ligimiz Bulgar ligi duzeyinden falan daha bile geri. Gecen sene burda Larsson'u yazdim. Feyenoord'tan United'a kadar hangi takimlarda neler yapmis arastirin bulun. Sakatlanir bir sene sahalardan uzak kalir, futbol hayati bitti denir gikini cikartmaz, cikar ilk macta golunu atar. Yedek kalir, giki cikmaz, oyle kameralara aglamak 'hocamiz hakkinda cok diyeceklerim var, ama takdir yuce milletimizin' falan gibi abukluklar yapmaz, pasa pasa yedek oturur cikar gorev verilince en guzel sekilde yapar. Milli takimdan 32 yasinda affini isteyecek kadar genclere yer acmasini bilir (gerci kendisinden cok istendi diye geri dondu bir sure ama kalkip kendini oraya buraya empoze etmez) Bunu gecen sene dedim bana verilen cevap 'kral'in tirnagi bile olamaz, nasil mukayese edersin' gibi birseydi. Eh krali(!) gorduk iste. Super star Arda dediginiz adam bugun Bulgar liginde falan ancak oynar iste. 70lerin topcusu. Neden Ispanyol, Fransiz, Alman, Ingiliz, Italyan klupleri hatta Hollanda klupleri gelip TR'den oyuncu almiyorlar sizce? Onumuzde Norvec maci var. Hadi cikin yazin bakalim favori biziz, yeneriz geliriz falan diye.

Bir de bu ulkede herkes TD. Sarhos Gerets istifa, koylu Hiddink istifa, kokainci Daum istifa, Zico istifa, Derwall istifa, yasli Kalli istifa, tupcu del Bosque istifa, cingene Luce istifa...! hep boyle sifatlar takildi o alman koylusu oburu sarhos vesaire diye bir de alay edildi. Sanirsniz ki yuce milletimiz spordan cok anliyor. Birakin hayatinda bir futbol idmanina cikmayi, sporu evinin bes dakika yanindaki bakkalina araba ile patinaj cekerek gitmek anlayan insanlar hayatlarindaki tum taminsizligi iste boyle kurban secerek cikariyorlar. Ben de TD elestirdim ama dusunuyorum sonra yahu bu adamlar faal sporculuttan senede yuzlerce idmana kadar hepsi tecrubeli ve kariyerini ust duzey Avrupa liglerinde ispatlamis adamlar. Biz biliyoruz bu isi onlar bilmiyor! Hayret ediyorum gercekten. Asil yapilmasi gereken Kalli'nin saglamak istedigi duzene karsi cikan kralmidir padisahmidir ne ise hepsini kapinin onune koymak.

Bakmayin Fener'in 10 yabanci ile aldigi basarilara. Orasi da iki maglubiyette toz duman olur. Deli Ibrahim gibi paralar sacarak tarihlerinde ilk defa biraz birseyler yaptilar ama istikrarli bir gelisme olmasi mumkun degil cunku kluplerini 'paran kadar konus ulan' zihniyetli insanlar yonettikce bu hazimsizlik ve kafa ile cuvallamalari yakindir onlarin da.
“You have power over your mind - not outside events. Realize this, and you will find strength.”
― Marcus Aurelius, Meditations

Soner Özaltındere
Posts: 360
Joined: Sat May 06, 2006 1:25 pm

Post by Soner Özaltındere »

Kimseye garip gelmesin ama bu işi bu hale biraz da biz kendimiz getiriyoruz. Dün o takıma yenilmek mesele değil de artık, tanımadığımız bilmediğimiz neler yapabileceğinden emin olmadığımız takımlara "şeker gibi kuralar"'ın sonucun da çektiğimiz takım muamelesi yaptığımız da böyle oluyor işte. Çok açık söyleyeyim eğer böyle gidecekse şimdiden elenmek daha iyi, en azından ligi asılır şampiyonluk ihtimalini arttırırız daha iyi. Öbür taraftan kim ne derse desin ben dün oynadığımız oyundan memnun kaldım ve neyse ki bu bana birşeyler ümid ettirebiliyor, ama bazı şeylerin yerine oturması için zaman gerekiyor maalesef ve "şeker dede" Kalli'nin sazı eline alıp birilerini öttürmesi de elbette ama yapabilecek mi göreceğiz hep birlikte. Öte yandan Lincoln'ün bir Hagi olmadığı ve olamayacağı, Hakan Şükür'ün takıma ayak bağı olduğunu ve Sabrinin henüz Galatasarayda oynayacak kapasitesi olmadığı gibi gerçekleri de açıkça görmek ve kabullenmek gerekiyor galiba.

Hakan Bakircioglu
Posts: 494
Joined: Wed Oct 23, 2002 9:08 pm
Location: PA, USA

Post by Hakan Bakircioglu »

Sabri'nin neye bozuldugunu anlayan var mi? Iki kritik hata yaptiktan sonra Kalli tarafindan oyundan alinmasina mi, tribunun isliklamasina mi? Kalli ya da tribunleri elesirmek mumkun mu? Sag bek olarak boyle kritik iki hata yaparsan sonuclarina da katlanacaksin.

Burada surekli yazildi. Kalli gelirken, hem yaninda yetisecek, hem de ona yardimci olabilecek bir antrenor alinmaliydi yanina. Ahmet Akcan'in bu rolu oynayamayacagi en basindan belliydi. Ayrica Kalli'nin tercumanligini yapan uzun boylu arkadas (kusura bakmasin adini bilmiyorum), gercekten cok basarisiz, evet tercuman olarak. Dikkatle izliyorum, gazetecilerle Kalli arasinda ezilip gidiyor surekli. Bir Zico'nun tercumanina bakiyorum, bir de bizimkine, arada daglar kadar fark var. Taka taka tercumana mi taktin diyebilirsiniz, ama yabanci bir antrenorun futbolcular, medya ve taraftarlar arasindaki koprusu rolundeki kisi isini iyi yapamazsa, yanlis anlamalara, gerginliklere, antipatilere, vs. sebep olur.

Gruptan Bordeaux'un onunde birinci olarak cikarsak CL'den gelen takimlarla oynamayiz diye hesap yaparken, ucuncu olma sansimiz mucizelere kalmis, Adnan Sezgin cikmis: "Uzulduk, ama onumuzdeki Genclerbirligi macina bakmamiz lazim" diyor... Bakmayin kardesim onunuzdeki maca, neden bakiyorsunuz? Ne olacak sampiyon olsan? Bu kafayla CL'de ancak madara olursun!

Hakan

Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Mehmet Gurdal Cetin wrote: ..
Kurt elmanin icine tamamen nufuz etmis artik, acilen seneye bu takimi calistiracak TD icin calismalar yapilmali.

KALLI ile olmaz , olmamali
Yakismiyor...
Kurt'u getirdiler (her ne kadar beyaz tilki de diyorlarsa o beyaz bir kurt idi aslinda) ama dort ayakli degil surungen cikti senin dedigin gibi. Elma kurdu olmus. Kabzeyi mabzeyi yolladi yaramaz diye. $imdi Umit ve Hakan ile gugus oynuyor.

Dun 36'lik Larsson hallac pamugu gibi atinca anlamistir.

Nedendir bilmem ama bu TD'ler katir gibi inatci oluyorlar.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.

Post Reply