Hakan'in yedege cekilmesinde cikan TD'e yamuk atisi ilk defa duymus gibisin. Hakan'in gucunu takimda kendi gibi muzdaripleri kiskirtarak buluyor. Elbette hamaset yapmayan bir klup yonetimi onu klupten boklu tasla kovalamasi lazim bunu yaptiginda. Ama Adnan Polat filan gibi yani Ali gibi dusunenler Hakan gibi oyuncumuza vefasizlik edemeyiz hem Hakan gibi kac oyuncu yetisti bu ulkede diyerek hamaseti tercih edenler boyle TD ile Hakan arasinda ezilmeye mahkumlar. Baksana bugun Ulusoy'dan tut Basbakana kadar Hakan gibisi gelmedi diye bol bol boyle nasihat verecek bir suru goy goycu var Hakan diye kalkip Hakan diye oturan.Murat Kara wrote:Hakan'in klup icindeki etkisi bu derecelerdeyse o zaman gecende basinda cikan Basbakan Hakan'i gondertmez dedikodusu da mi dogru? Seyrantepe'yi hukumet tekrar gozden gecirirmis, Hakan ayrilirsa.Cengiz Akgun wrote:Hakan efendi herkese yaptigi bu ayari simdi Kalliye cekmege calismakta.
...
Adam ne zaman takimdan kesilip yedege cekilse olay olmakta. Hem de boyle yalan ve dolan ile yok hasta yok sakat filan diye uydurmalarla. O bu zayifligi goruyor. Hakan Unsal hikaye yazmadi ise vermis ultimatomu ya siz cikin basin toplantisi yapip benim sakat makat ya da hasta olmadigimi soyleyin ya da ben cikacagim basinin onune demis. Hadi ordan durzu sen kim oluyorsun da bize akil veriyorsun boyle bir sey yap bir daha Floryadan iceri adim atamazsin diyememis Polat bu meydan okuyusa. Aman yapma etme ile durdurabilmis. Bu isi kasima diyerek. Kalli'nin ondan bundan korkup Ersun gibi boyle yalanlarin arkasina siginacagi yok elbette. Olay cikarsa sorduklarinda kestim diyecek. Al sana bir saklabanlik daha yonetim adina. Hakan'in istedigi de bu.
Kalli de bakti boyle ikili oynuyorlar Almanyaya gidiyorum diye basti gitti. Gerets'e yapilanlari da biliyor. Sirasi mi idi simdi Almanya ya gitmek. bayram degil seyran degil. Uc gun Once Isvecliler halac pamugu gibi takimini ASY de atmislar. Kici kirik GB'ni yendim diye tatile mi cikilir?
Hakan Unsal soyluyor GS'da ortalik kayniyor diye adam. Ben musluman adamim yalan soylemem demedi ama guya namazinda niyazinda orucunda. Kalkip yalan soyleyecek hali yokya TV'de. Kulagimla duydum iste. Allah bilir hergun Sukur ile konsuyordur.
Bu bir degil iki degil ki tesaduf diyesin. Takimin icinde Hakan'in bir suru "kardesi" var. En son epeydir unutulup bir koseye atilan Topal'in halini gordun Pazar gunu carptirarak attigi golden sonra. Ilk kostugu adam Kalli degildi mesela. Bunun gibi muridi filan anlamam ben Hakan'dan medet umup Kalli Calli Gerets Merets nasilsa gelip gecicidir Hakan agabey yeri baskadir diye dusunen cok andavalli var bu takimda. Yarisi cahillikten diger yarisi da kiskancliktan olusuyor.