Transfer Gundemi-2008 Ocak

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

Cimbom'da rota Camargo
Ali Naci KÜÇÜK 28 Ekim 2007
Bu sezon Belçika Ligi’nde 4 gol atarak dikkatleri üzerine çeken sambacı için menajer Doğan Ercan’ın raporu bekleniyor. Sarı kırmızılıların listesinde yer alan bir diğer oyuncu ise 1.92’lik stoper Abdülkerim Öcal.

OCAK ayında kadroya takviye yapmak için girişimlerde bulunan G.Saray’da listenin ilk sırasında Belçika’nın Standard Liege takımında forma giyen Brezilyalı golcü Igor de Camargo bulunuyor. Kadrosundaki açıkları kapatıp UEFA Kupası ve Süper Lig’de hedeflerine ulaşmak isteyen G.Saray Yönetimi, forvetteki sıkıntı ve savunmada İsmael Bouzid’in bekleneni verememesi üzerine şimdiden harekete geçti. Ülker’in sponsorluğunda yıldız bir golcü almak isteyen G.Saray’ın hedefinde sürpriz bir isim yer alıyor. Sarı kırmızılılar, Belçika’nın Standard Liege takımında forma giyen Igor de Camargo için girişimlerde bulunuyor.

Menajer Doğan Ercan’ın Brezilyalı golcü hakkında rapor tutmak için Hollanda’dan Belçika’ya geçtiği ve dün akşam oynanan Standard Liege-Mechelen maçını izlediği belirtildi. 23 yaşındaki Camargo’nun bu sezon Standard Liege formasıyla 4 gol kaydederek dikkatleri üzerine çektiği belirtildi. G.Saray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin’in, Doğan Ercan’dan gelecek rapora göre golcü oyuncu için son kararını vereceği öğrenildi. Savunmada Bouzid’in yerine Servet’e alternatif bir isim transfer etmek isteyen Galatasaray Yönetimi’nin görevlendirdiği menajer Doğan Ercan’ın önceki gün oynanan Fortuna Sittard-Waalwijk maçında ev sahibi takımın formasını giyen stoper Abdülkerim Öcal’ı izlediği ve genç oyuncuya tam not verdiği ifade edildi.

Adnan Sezgin’in önümüzdeki hafta Hollanda’ya hareket ederek, 1987 doğumlu 20 yaşındaki gurbetçiyi izleyip transfere nokta koymayı planladığı belirtildi. Genç oyuncunun 1.92 metre boyunda olduğu ve sözleşmesinin sezon sonunda biteceği belirtiliyor.

De Camargo Kimdir?

24 yaşındaki Brezilyalı yıldız Igor De Camargo, 17 yaşından beri Belçika’da top koşturuyor. Belçika vatandaşlığına da geçen genç golcü aynı zamanda kanatlarda da görev yapabiliyor. S.Liege’de 10 numaralı formayı taşıyan De Camargo, 1.87 metre boyunda.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/ ... 1&sz=85380

Erdem Ozdemir
Posts: 162
Joined: Wed May 19, 2004 11:07 am
Location: İstanbul

Post by Erdem Ozdemir »

Bouzid gidiyor

Kalli'nin transfer ettirdiği genç futbolcu ile yine Alman hocanın raporu doğrultusunda yolların ayrılmasına karar verildi. Bouzid'in birkaç gün içerisinde G.Saray'la bağlarını koparması bekleniyor.

Galatasaray'da devre arasında gönderilmesine kesin gözüyle bakılan İsmael Bouzid'in gidişi öne alındı. Denizlispor maçında yaptırdığı penaltı Cezayirli stoperin sonu oldu. Genç oyuncunun birkaç gün içerisinde G.Saray'la olan bağlarını koparması bekleniyor.

10 haftada 3 maç

Teknik direktör Feldkamp'ın isteği üzerine Kaiserslautern'den transfer edilen, ancak geride kalan 10 haftada yalnızca 3 maçta 173 dakika şans verilen Bouzid'in Alman hocanın raporu doğrultusunda gönderilmesine karar verildiği öğrenildi.

Kalli'nin dünkü maçta ilk 11'de şans verip orta sahada görevlendirdiği 24 yaşındaki futbolcunun 47. dakikada yaptırdığı penaltı, gidişini hızlandırdı. G.Saray yönetiminin, Kalli'nin raporu doğrultusunda Bouzid'le birkaç gün içerisinde yollarını ayıracağı belirtildi.



Kaynak: Hürriyet

29.10.2007


Haber arama >> Anasayfaya dön >>

Mehmet Marsan
Posts: 1946
Joined: Sun Oct 27, 2002 12:52 pm
Location: Washington D.C.

Post by Mehmet Marsan »

Tama adam bizim icin yetersizde giderse Servet ve Song'dan baska stoperimiz kalmaz. Sakatlik, ceza durumunda Bouzid'e hic olmazsa devre arasina kadar ihtiyacimiz var.

Ozan Kaya
Posts: 535
Joined: Wed Sep 08, 2004 10:56 pm
Location: San Diego, CA

Post by Ozan Kaya »

Milliyet:

Şilili Suazo Aslan oluyor!
MEHMET ÇİFTÇİ

Meksika'nın Monterry takımında forma giyen Şilili golcü Humberto Suazo'nun menajeri Fernando Felicevic, Galatasaray'dan transfer teklifi aldıklarını iddia etti. Şili'de bir spor programına konuk olan Felicevic, sarı - kırmızılı kulübün yaklaşık bir yıldır Suazo'nun peşinde olduğunu kaydetti.
Özellikle Şili Milli Takımı'nda attığı gollerle adını duyuran 26 yaşındaki forvetin ara transferde Türkiye'ye geleceğini vurgulayan menajer, "Aslında transfer sezon başında gerçekleşecekti ama son dakikada bazı problemler yüzünden Suazo, Galatasaray'a gidemedi. Fakat bu kez oyuncum fırsatı kaçırmak istemiyor. Suazo ara transferde İstanbul'a gidecek" ifadelerini kullandı.

Colo Colo'da coşmuştu
Fernando Felicevic, sarı - kırmızılı kulüple maddi konularda anlaşmanın sağlandığını da ileri sürdü. Suazo'nun, Meksika'ya adapte olamadığı için Monterry takımından ayrılmak istediğini ifade eden Felicevic, "Galatasaray'ın teklifi ciddi ve bizim için tatmin edici" diye konuştu.
Şili futbolunun en önemli golcüleri arasında gösterilen Humberto Suazo, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu tarafından, 2006'da uluslararası maçlarda 17 golle dünyanın en golcü oyuncusu ilan edilmişti. Suazo, geçen sezon Meksika'nın Colo Colo takımında 34 gol atarak dikkat çekmişti.

Murat Biricik
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:32 pm
Location: Yesilyurt - Ist

Post by Murat Biricik »

Adnan Sezgin nin uzun bir ropartajı var, okumanızı oneririm.
http://www.internetspor.com/v3/futbol/h ... erID=62652

Bir iki alıntı yapıp asagıya kopyalıyorum.

MALİYETİ YÜKSEK OYUNCULARI YOLLADIK
Fikir nasıl doğdu?
Önce oturduk ve takımın maliyetini çıkardık. Futbolcuların yüksek ücretler aldığını gördük. “Bu futbolcu hakikaten o kadar para eder mi?” diye kendi kendimize sorduk. Ve bu paraların yüksek olduğunu düşündük. O zaman yapılacak iş yenileştirmeye gidip yüksek maliyetlerden kurtulmaktı ve biz de bunu yaptık. Bugün Song’un dışında defansın tamamı yeni. Buna kimse cesaret edemez. Geçen seneki kadroya bak; Mondragon,Tomas, Cihan, Orhan hepsi yüksek maliyet. Bir örnek vereyim; geçen sene sadece kalecilerin kulüpten alması gereken garanti paraların toplamı 2 milyon 155 bin dolardı. Bu sezon bu maliyeti 750 bin dolara düşürdük. Yine stoperler Tomas, Song, Emre ve Tolga’nın yıllık maliyeti 5 milyon 370 bin dolardı. Bu sezon stoperlerin maliyeti 2 milyon 920 bin dolara düştü. Yine geçen sezon forvet hattımızın maliyeti 4 milyon 485 bin dolarken bu sezon bu rakam 3 milyon 320 bin dolar düştü. Bir tek orta sahamızda ufak bir artış oldu. Biz hem ekonomik açıdan rantabl iş yapacağız hem de sportif başarıya imza atacağız. Dünyanın en zor işi. Ama bunu yaparsak gerçek başarı olacak. Geçen seneki kadronun bonservisler haricinde kulübe maliyeti 17.4 milyon euroydu. Bu sene 19 milyon euro. 11 futbolcu alıyorsun ve 1.6 milyon euroyla bu kadroyu kuruyorsun. Bu Amerika’da tez konusu olur. Aslında futbol üzerine eğitim yapanların gelip G.Saray’ın bu tablosunu incelemesi lazım. Bunu yeterince anlatamadık. O da bizim suçumuz. Kendini övmek olur diye buna yeltenmedik belki de Ama ortada bir gerçek var ve gerçek bu. Çok iddialı söylüyorum, eğer biz bu yolda başarılı olursak ki olacağız, gelecek sene fazla değil, iki-üç hamleyle Galatasaray’ın 5 senesini garanti altına almış olacağız.

İLK YABANCI TERCİHİMİZ FELDKAMP’TI
Yerli teknik adam düşündünüz mü?
Çeşitli isimler geçti ama Feldkamp daha önce çalışıp tanıdığımız deneyimli ve takıma katkı sağlayacak bir teknik adamdı. İlk yabancı tercihimiz Feldkamp’tı, biz de onunla anlaştık.

EVET, YANAL’LA GÖRÜŞTÜK
Ersun Yanal’la görüştünüz mü?
Zaman zaman gündeme geldi, görüşmeler yapıldı. Ersun Yanal yaptığı röportajında size de söylemiş, evet ben kendisine en son konuştuğumuzda olmayacağını söyledim

TARAFTAR TRİBÜNLERİ DOLDURACAK
İyi transfere karşılık iyi kombine satabildiniz mi?
Çok fazla değil. Ama şu kadarını kadar söyleyeyim, yıl sonuna kadar taraftarımız sezon boyunca Ali Sami Yen’i tıklım tıklım dolduracak. Çünkü taraftarımız ve camiamız mutlu. Bunu yönetim olarak görüyoruz.

SUAZO VE ALVES İÇİN ÇOK UĞRAŞTIM
Bu transfer döneminde almak isteyip de alamadığınız oyuncular kimler?
Cola Cola’da oynayan Şili Milli Takımı’nın santrforu Suazo’yu almak için çok uğraştım ama olmadı. Heerenveen’deki Alves için kulübü çok para istedi. Grafite ile para konusunda anlaşamadık. Mesela biraz daha param olsaydı Pato’yu alırdım. Mesela Postiga. Bu da isimlerden biriydi. Ama Postiga’yla her konuda anlaşmıştım. En son eşinin gelmek istemediğini söyledi. Sonra çağırdım, onunla da yemek yedik ama eşi çok sıcak bakmayınca bu transferden vazgeçtik. Postiga ile Portekiz’e gidip görüşmüştüm.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."

Ali Erdogan
Posts: 174
Joined: Wed Aug 08, 2007 9:47 am
Location: Bakirkoy

Post by Ali Erdogan »

Murat Bey dediginiz gibi kesinlikle okunmasi gereken bir roportaj.. Cok da uzun.. Siz benden once davranip buraya yazmisiniz.. Aslinda transferden cok daha baska seylerde soylemis.. Ayri bir basligi hakediyor..
Bir tartışma sırasında, kızdığımız anda gerçek için uğraşmayı bırakır, kendimiz için uğraşmaya başlarız. (Goethe)

Levent Guntay
Posts: 614
Joined: Tue Oct 22, 2002 5:02 pm
Location: Maryland, USA

Post by Levent Guntay »

Kendi icinde celiskilerle dolu bir yazi. Adnan Sezgin milleti aptal zannediyor galiba. Anlattigina gore butun oyuncularin maliyeti ciddi sekilde dusmus, orta sahada ufak bir artis olmus ama garanti maas odemeleri 17.4 milyon eurodan 19 milyon euroya cikmis. Bu nasil hesap?Gelin hesabi beraber yapalim.

2006 2007
==== ====
Kaleci 2.155 0.750

Stoper 5.370 2.920

Forvet 4.485 3.320

Orta saha 5.390 12.010
ve diger
===== ===== ====
Toplam 17.400 19.000

Orta saha ve diger oyuncu maliyetlerinde yillik yaklasik 7 milyon eurocuk ufak ! bir artik olmus.

Ustelik "1.6 milyon euroya bu kadroyu kuruyorsun" diyor. Oyle bir lafi cevirmis ki, sanki Necati, Orhan Ak, Inamoto, Cihan bonservisleriyle satilmis da, o para Lincoln ve digerlerinin aliminda kullanilmis,ustune 1.6 milyon verilmis gibi bir hava doguyor. Halbuki bunlar yillik ucretlerdeki artislar, bonservise odenen net ucret degil. Yalan yanlis dolu, okuyani kandiran bir roportaj.

Adnan Sezgin'i sevmem, basi Istanbulspor'da daha once derde girdi. Futbol AS'nin basinda onun olmasi GS acisindan buyuk tehlike. Adnan Sezgin'in transfer komitesinin basindaki adam olmasi lazim, o islerden anliyor ancak. Futbol AS'nin basina piyasayi bilen, pazarlama ve finansmandan anlayan, hem Turkiye'deki hem de uluslarasi sirketlerle, sponsorlarla, ve finans kuruluslariyla icli disli birini getireceksin. Futbolla cok alakasinin da olmasi sart degil. Getir Futbol AS'nin basina Koc ya da Sabanci sirketlerinden birinin genel mudurunu. Ver 500,000 - 1 milyon yillik maasi. 4-5 sene icinde gelirler patlar, giderler ve butce kontrol altina alinir, ama tabii bunun niye olmayacagini herkes biliyor.
Murat Biricik wrote:Adnan Sezgin nin uzun bir ropartajı var, okumanızı oneririm.
Bir örnek vereyim; geçen sene sadece kalecilerin kulüpten alması gereken garanti paraların toplamı 2 milyon 155 bin dolardı. Bu sezon bu maliyeti 750 bin dolara düşürdük. Yine stoperler Tomas, Song, Emre ve Tolga’nın yıllık maliyeti 5 milyon 370 bin dolardı. Bu sezon stoperlerin maliyeti 2 milyon 920 bin dolara düştü. Yine geçen sezon forvet hattımızın maliyeti 4 milyon 485 bin dolarken bu sezon bu rakam 3 milyon 320 bin dolar düştü. Bir tek orta sahamızda ufak bir artış oldu. ....

Geçen seneki kadronun bonservisler haricinde kulübe maliyeti 17.4 milyon euroydu. Bu sene 19 milyon euro. 11 futbolcu alıyorsun ve 1.6 milyon euroyla bu kadroyu kuruyorsun. Bu Amerika’da tez konusu olur.
Sanırım Adnan Sezgin'in doğru olduğu husus da var. Bonservis ücretlerini sponsorlar verdi.Kulüp sadece yıllık ücretlerini ödeyecek.

Mehmet Marsan
Posts: 1946
Joined: Sun Oct 27, 2002 12:52 pm
Location: Washington D.C.

Post by Mehmet Marsan »

Bomba gibi bir transfer haberi daha. Kirmizi ile isaretledigim isimlere dikkat!


Cimbom'dan Camargo bombası




Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Feldkamp'ın önerdiği İgor De Camargo'nun maçlarını izlemesi ve istatistiklerini tutması için menajer görevlendirdiği belirtildi. Bu futbolcunun transferi için bir dönem G.Saray forması giyen ve şu anda Standard Liege'de top koşturan Ali Lukunku ve Muhammed Saar'dan aracılık yapması da istenecek

İstatistikleri tutuluyor
Galatasaray'dan İgor De Camargo bombası... Teknik direktör Feldkamp'ın alınan her kötü sonuçtan sonra yönetimden 'gole dönük etkili bir sağ kanat oyuncusu' istemesi, sarı-kırmızılı yöneticileri harekete geçirdi. Gündeme gelen isim, Standard Liege'in Brezilyalı yıldızı Camargo. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in, Camargo'yu izlemesi ve bu futbolcunun maç istatistiklerini tutması için bir menajeri görevlendirdiği belirtildi.

Kalli'nin aradığı adam...
Camargo hakkında olumlu raporların gelmesi halinde harekete geçecek olan yöneticilerin, bir dönem Galatasaray formasını giyen Ali Lukunku ve Muhammed Saar'dan transferde aracılık yapmasını isteyebilecekleri belirtiliyor. 2010'a kadar sözleşmesi olan Camargo'nun en büyük özelliği sağ kanatta görev yapmasına rağmen, forvet gibi gol atması. Galatasaray, bu transferin ücretini sponsor desteği ile karşılamayı planlıyor.

FOTOMAÇ

Murat Biricik
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:32 pm
Location: Yesilyurt - Ist

Post by Murat Biricik »

Kendim dinlemedim, ama dinleyenlerden aktarıyorum.

Ya Skyturk yada Haberturk te Eric Gerets GS ı ozledigini, BJK ile yapacakları karsılasma ile Istanbul u bir kez daha gorecegini soylemis. Marsilya nın Fransa liginde hak ettigi konumda bulunmadıgını devre arasında takviye yapacaklarını soylemiş. Turk oyuncular dahil alternatifler varmıs. En cok Umit Karan ile telefonda konusuyorlarmıs. :lol: :lol: :lol:

Bir anda heyecanlandım! Adnan Sezgin ABD de tez konusu olmak istiyor ise Umit Karan ı allayıp pullayıp Marsilya ya iyi bir fiyattan satmalı. Bu fırsat kolay kolay bir daha ele gecmez. Bu isten herkes mutlu olacak.

Umit Karan nın gol becerisi inkar edilmez, ama takım oyuncusu degil. Gerets son 4-5 sene icerisinde bu elemandan verim alan yegane TD. Ruhunu, huyunu, suyunu biliyor. Umit icinde cok iyi, yepyeni bir takım, farklı bir heyecan, bizden cok daha iyi bir lig, Guney Fransa da yasama imkanı. Bizim icinde cok cok iyi bir sans.

Yonetim uyuma bu fırsata sahip cık!
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."

Celal Gürcüoglu
Posts: 1439
Joined: Wed Oct 23, 2002 5:43 am
Location: Istanbul

Post by Celal Gürcüoglu »

Sezgin Rusya'da ava çıktı
Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin'in transfer çalışmalarına erken start vererek 2 gün önce gizlice Rusya'nın başkenti Moskova'ya gittiği ortaya çıktı...

Galatasaray'ın devre arasında yapacağı transfer çalışmaları için girişimlere başlayan Adnan Sezgin'in, 2 futbolcu için görüşmeler yaptığı öğrenildi. Rus Ligi'nin geçen hafta bitimiyle birlikte Rusya ile temaslarını ilerleten Adnan Sezgin'in görüşmelerinin olumlu sonuçlanması halinde bu transferleri gerçekleştirmesinin an meselesi olduğu öğrenildi. Transferde hedefin bir kaleci ve stoper olduğu ortaya çıktı.
15.11.2007

Kaynak : DHA
Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Sampiyonu

Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Celal Gürcüoglu wrote: ... Rus Ligi'nin geçen hafta bitimiyle birlikte Rusya ile temaslarını ilerleten Adnan Sezgin'in görüşmelerinin olumlu sonuçlanması halinde bu transferleri gerçekleştirmesinin an meselesi olduğu öğrenildi. Transferde hedefin bir kaleci ve stoper olduğu ortaya çıktı.
15.11.2007

Kaynak : DHA
Rus ligini bilmeme ama Dinamo Kiev'in iyi bir kalecisi var. MU'dan 4 yedi ama o mac kolayca BJK-Liverpool maci gibi 8-0 olurdu. Adam takim kaptani filan. Ucuz olmayacagini sanirim ama kaliteli bir kaleci. Olmus esek fiyati ile kaliteli kaleci bulunmyacagi ortada.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.

Volkan Cilenger
Posts: 3
Joined: Sat Sep 01, 2007 6:52 pm

Post by Volkan Cilenger »

Adnan sezginin ne yapıcağ hiç belli olmaz rusyaya gider ordan başka bir ülkeye geçer karda yürür izini belli etmez.Bugün Ahmet Akcan devre arası transferlerin olucağını bunun için çalıştıklarını söyledi.Düşünüyorumda rus liginden kaç tane alınacak futbolcu var diye benim aklıma zenitten arshavin ile cska daki love den başka futbolcu gelmiyor.Arshavini alamazlar zenit şampiyon oldu o takımın en önemli futbolcusu. Ama love belki bir ihtimal olabilir ülker sponsor olursa neden olmasın diyorum.Duyduğuma göre love sevillanında transfer listesindeymiş.Artık bu sevillada çok oluyor kone den sonra love. Eğer alabilirsek love ninde tadından yenmez.Umarım bir forvet ve stoper transferi yaparız.Ben aykut a güveniyorum

Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

FANATIK'TEN BU HABER
BIZIM BICIR'IN FAVORI GAZETELERINDEN..

ABININ FIZIKSEL SORUNLARI VARMIS :) USTUNDEN ATMIS AMA BU SEFER DE S.G.E. ILE ANLASAMAMIS EFENDIM


Galatasaray, Manchester City'nin kalecisinin transferi için İngiliz kulübüyle el sıkıştı.

Fanatik gazetesinin haberine göre: "Kalli'nin isteğiyle kaleci arayışlarına geçen ve bir süredir Manchester City’nin İsveçli file bekçisi Isaksson’la ilgilenen Galatasaray Yönetimi, İngiliz kulübüyle el sıkıştı. 2 milyon Euro bonservis bedeliyle anlaşma sağlayan Sarı-Kırmızılılar, 26 yaşındaki kaleciyi ikna etmeye çalışıyor. Isaksson, Manchester’dan ayrılmak istediğini defalarca açıklamış olsa da, aradaki bazı pürüzlerin henüz giderilemediği ifade edildi.


Eriksson’la sorun yaşadı

Sven Goran Eriksson ile ciddi problemler yaşayan Isaksson, sezon başında ciddi bir sakatlık geçirmişti. Fiziksel sorunlarını üzerinden attıktan sonra Manchester’da bir türlü düzenli olarak forma şansı bulamamasına rağmen, İsveç Milli Takımı’nın 1 numaralı kalecisi olan Isaksson’un, Sarı-Kırmızılılar’dan düşünmek için süre istediği, diğer teklifleri de değerlendirmeye almayı planladığı belirtildi."



http://www.haberler.com/cimbom-manchest ... ti-haberi/
TRUST GALATASARAY
MGC

Hasan Tezcan
Site Admin
Posts: 6041
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:57 pm
Location: Stockholm

Post by Hasan Tezcan »

Allahin kerestesini alsinlar bakalim...tam kazma...bakmayin öyle Isvec'in
kalesinde durduguna. Yumurtlayan kaleci var ya...iste o.

Baris Tokat
Posts: 301
Joined: Mon May 30, 2005 1:54 pm
Location: Almanya

Post by Baris Tokat »

cok begendigim bir kaleci. gelirse cok sevinirim.

ayrica hasan bey. size de kimseyi begendiremiyoruz. size göre linderoth'da allahin kazmasiydi. :wink:
Quo vadis, Galatasaray?

Post Reply