13. Hafta: Trabzon - G.S 0-1 (serkan 89')
Moderator: Staff
-
Bu Serkan'ın en çok suratında o son dakika da takımı kurtarmış havaya girmek için hazır bekleyen adamı değil sadece işinin yapmış olgun bir adamın ciddiyetini görmekten dolayı çok mutlu oldum. Kim ne derse desin Serkan ve Barış Kalli'nin Galatasaray'a en büyük hizmetlerindendir. Havadan gelen topları henüz olumlu şekilde değerlendiremese de kendine güvenerek vurduğu şutlar çok olumlu. Dün akşam ki oyun her ne kadar son dakika da gelen golle taçlandırılmasa böyle yorumlanmayacak olsa da birşeyler yapmak için gösterilen istek ve arzuyu seyretmek benim için yeterliydi.
-
Iyi degil ama saglam oynadik. Hemen hemen hic pozisyon vermedik. Oyunun tek hakimi bizdik. Trabzon boyle giderse ilk 5'e zor girer. Beni en cok rahatsiz eden Lincoln'un nerdeyse sifir oyunu. Epeydirde bu sekilde oynuyor. Acilen duzelmesi lazim. Ben sahsen bu sekildeki bir Lincoln'u ilk 11'e koymam.
Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Sampiyonu
-
- Site Admin
-
Daha once BJK macindan once asagidaki yaziyi yazmisim. Serkan'in hic oynatilmamasina anlam vermeye calisirken, acaba Kalli onu buyuk maclara mi sakliyor diye dusunmustum. Kalli'nin Umit'i bile oynatmayip tek forvet Serkan'la baslamasini devrenin geri kalani icin strateji degisikligi olarak yorumlayabiliriz. Kalli geri kalan maclarda FB'ye 6 puan ustunlukten istifade ederek boyle defansif bir kadroyla cikacak herhalde. Belki bu sekilde oynayarak yillar sonra Kadikoyden puan cikartabiliriz, cunku son yillarda genelde gol atalim diye maca cikiyoruz, atak basliyoruz, iki pozisyon kaciriyoruz, ardindan adamlar gelip ilk pozisyonda one geciyor. Sakin oynayip Feneri uzerimize cekersek Edu, LUgano'nun zayif noktalari aciga cikabilir. Hasan abi balls kalmamis diyor, ama ayni sekilde Serkan'i 90 dakika sahada tutmak da balls gerektiren br hareket olabilir. Kalli anlamadigimiz seyler yapiyor, bu macta da Serkan o golu atmasa daha sert elestirilirdi ama 1993'te zaman onu hakli cikarmisti, bu sefer niye olmasin.
Mac seyircisiz oynanacak. Besiktas cok iyi oynayamiyor, fazla pozisyon yakalayamiyor, ama kazaniyor. BIzim de savunmamiz kotu, ama ligde en az gol yiyen takimiz. Tahmin yapmak zor, ama Kalli'nin bu maca ozel bazi surprizleri olmasi lazim. Kim olabilir, bilmiyorum. Bugun Serkan Calik nasil oynadi, seyredemedim ama mesela onu oynatarak defansin arkasina onu kacirarak surprizler yapabiliriz. Kalli zamaninda BJK'nin 48 maclik yenilmezlik unvanina son vermisti. 9 kisiyle mac kazanmisti, hangi mac hatirlamiyorum. Haftaya da genc Erturgul Saglam'in sirtini yere getirir diye tahmin ediyorum.
-
Elmacigim (foruma ugruyor musun?), senin linklerini astigin GSGol Blog'u emekliye mi ayrildi, duzenleyenin isleri gucleri yuzunden, zaman mi ayiramiyor uzun zamandir, nedir durum biliyor musun? Devam edebilecek gibiyse, boyle soranlara oranin adresini versek de, zamanla insanlarin ayagi alissa, sormadan direk baksalar...Mehmet Gurdal Cetin wrote:Maci seyredemedim, gol goruntusunu bulabilecegimiz bir yer var mi?
Izleyebildigim kadariyla takimin oyunundan ben de memnunum. Gorkem'in de vurguladigi gibi, takimin (yeni ogreniyor gibi olsa da) hizli paslasma, topu gezdirme yonunde TR ligi ustunde oldugu kesin. Toroglu ve Buyuka TS'un bizimkilere basmadigini elestirip duruyorlardi ama, kalabalik orta sahamizla topu iyi gezdirmemizin bence bunda payi yuksekti.
Klasik olarak karsilastirdigi Alex'in 3 gol atarak (ve rakip tekmeleyerek(?!?)) yildizlastigi haftada, Lincoln'un oyunu, aparip koparan bir modda olmasa da, onceki haftalardaki deplasman mucadelelerine gore, yine de daha olumlu idi bence. Cekingen, oyuna kusen bir hava yerine, baski uyguladigi kisimlar vardi oyunda, ve hatta birinden iyi bir pozisyon da yakalamistik.
Ya tamam, ya devam maci olan Panionios deplasmanina moralsiz gitmemizi onleyen bir galibiyet oldu (Evet bu arada, o mac deplasmanda, basligini duzeltmis oldum), ve bence (ve GS icin de oyle olmali) herseyden onemlisi bu...
Özgür
-
-
http://gsgol.blogspot.com/2007/11/trabz ... aray1.html
Forumu okuyorum ama çok sık yazamıyorum, gitmedim yani bi yerlere.
Forumu okuyorum ama çok sık yazamıyorum, gitmedim yani bi yerlere.
-
- Site Admin