UEFA Cup: Panionios -Galatasaray 0-3 (SERKAN, SONG, SUKUR)

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

UEFA Cup: Panionios -Galatasaray 0-3 (SERKAN, SONG, SUKUR)

Post by Mehmet Gorgen »

Last edited by Mehmet Gorgen on Fri Nov 30, 2007 12:57 am, edited 1 time in total.

Cemal_Sarici
Posts: 244
Joined: Tue Jul 08, 2003 5:46 pm
Location: Istanbul, Turkiye

Post by Cemal_Sarici »

NTV'nin verecegine cok sevindim....bir Turk takiminin oldugu bir Avrupa Kupasi maci, sanirim (en azindan, uzun bir aradan sonra) ilk kez NTV'de olacak. Adam gibi bir sunum/yorum dinleyebilecegiz sonunda umarim. Mesela, Guntekin Onay sunumu ve Mehmet Demirkol yorumlari super olur.

Sevgiler,

Cemal

Ufuk Sezekkaplan
Posts: 1333
Joined: Tue Feb 22, 2005 11:33 am

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Ridvan Dilmen yorum yapacakmis. Ben Ridvan'in yorumculuk konusunda kendinin tekrarlama surecine girdigini dusunmeye basladim, bir Mehmet Demirkol veya Ugur Meleke gibi yaratici degil. Maci Okay Karacan da sunabilir.

Murat Kara
Posts: 1279
Joined: Tue Oct 22, 2002 11:38 pm

Post by Murat Kara »

Deplasmanda degil miydi bu mac?

Murat Tekin
Posts: 151
Joined: Thu Aug 16, 2007 5:12 pm
Location: Almanya

Post by Murat Tekin »

Avrupaya yayin varmi acaba?

Kanal D ile ATV Milli Takimin maclarini "Uluslar arasi anlasmazlik" yüzünden vermemislerdi. Yeni Moda cikti artik....

Murat Biricik
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:32 pm
Location: Yesilyurt - Ist

Post by Murat Biricik »

26 Kasım gunu yapılan antreman ile ilgili resmi sitedeki bilgilerin onemli kısımlarını kopyalıyorum.

-Linderoth ve Hakan Şükür bu antrenmanın tümünde takımla birlikte çalıştılar.

- Maçta sakatlanan ve bugün Acıbadem Hastanesi’nde tetkiklerden geçen Barış Özbek, Serkan Çalık ve Mehmet Topal’ın tedavilerine sağlık merkezinde hemen başlandı.

-Gene maçta sol arka adalesindeki zorlanma oluşan Hasan Şaş’ın durumu bu akşamüstü yapılacak tetkiklerden sonra netlik kazanacak.

-Hakan Şükür, Shabani Christophe Nonda, Tobias Linderoth, İsmael Bouzid, Ayhan Akman ve Okan Buruk’un tedavilerine de Metin Oktay Tesisleri Sağlık Merkezi’nde sabah ve akşam olmak üzere günde çift seansla devam edildi.

27 Kasım Salı gunu sabah 11 de antreman var. Bu antremanı kim bastan sona sorunsuz tamamlayacak, akabinde ilk 11 ve oyun duzeni ile ilgili yorum yapabiliriz.

TS macında Lincoln sakatlıgını takiben ilk defa gorev aldı. Bu macta daha hareketli ve etkili olacaktır. Etkili olacaktır, cunku Ispanyol Alberto Undiano Mallenco buyuk macları yonetmis, gordugunu calan tecrubeli bir hakem. Bir iki kere Lincoln u indirsinler, kartları yerler. Lincoln nun TS macında oyunun neredeyse yarı bolumunde kanatta gorev yapmasına sevindim. Aymar ve Huseyin tarafından bicilmektense kanatta takılması ve macı sakatlanmadan bitirmesi dogru taktiktir.

Arda TS macında bekledigimden daha cok fiziki devamlılık gosterdi. Bu macta da morali cıkacak ve bence etkili oynayacaktır. Sabri nin uzun bir sakatlık sonrası TS da 45 dk yer bulması iyi oldu. En azından uzerindeki pası atmıstır. Barıs ın durumu yarın belli oluyor.

P.tesi aksamı itibarıyle savunmadaki dortlumuz, Lincoln ve Arda oynayacak hazır durumda. M. Topal ın ciddi bir sakatlıgı oldugunu tahmin etmiyorum. Sas da kendini maca hazırlayacaktır.

Kalli, Topal ın onune Arda ve Lincoln, sag acıga Serkan/Sabri sol acıga Sas ileride Sukur/Nonda seklinde baslayabilir. Sag kanat icin Sabri vs Serkan secimi bana gore en zor secim.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."

Ozgur Huseyinoglu
Posts: 2313
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:35 am
Location: Falls Church, VA, USA

Post by Ozgur Huseyinoglu »

UEFA.com "Match Background" sayfasini duzenlemis mac icin:
Lienen lines up against former boss
Sunday 25 November 2007-

Image
Panionios coach Ewald Lienen (©Getty Images)

Panionios GSS coach Ewald Lienen will be up against one of his old bosses, Karl-Heinz Feldkamp, when Galatasaray AS travel to Greece on Matchday 3.

• Former midfielder Lienen played under his fellow German Feldkamp at DSC Arminia Bielefeld between the coach's arrival in 1976 and the player's departure for VfL Borussia Mönchengladbach in 1977.

• The two have never met as coaches, with Feldkamp not having worked in the Bundesliga since leaving 1. FC Kaiserslautern in 1991/92. Lienen started his coaching career with MSV Duisburg in 1993/94.

• Lienen celebrates his 54th birthday on 28 November, the day before his side's game against Galatasaray.

• One of five Greek sides competing in the group stage, Panionios drew their only game in Group H 1-1 at Helsingborgs IF.

• Panionios have played 13 home games in European competition, winning eight and losing five. They have never drawn at home in UEFA club competition.

• Galatasaray kicked off their Group H campaign with two defeats, losing 2-1 at FC Girondins de Bordeaux and then going down 3-2 at home against Helsingborg. Defeat by Panionios would end their hopes of reaching the last 32.

• Galatasaray have not won in their last 12 away games in UEFA club competition (excluding qualifying), losing eleven of those matches.

• The two sides have never met in UEFA club competition.

• Panionios have never played against Turkish opposition before.

• Galatasaray have only played two games against sides from neighbouring Greece, winning 1-0 at home but losing 3-0 away against Olympiacos CFP in the 2003/04 UEFA Champions League group stage.

• Nine games have been played between Greek and Turkish sides in UEFA club competition, with honours currently even. They have claimed three wins apiece with the remaining three games drawn.

• In the four games played on Greek soil, the home side have yet to be defeated, winning three and drawing the other.

• In addition to those nine ties, Beşiktaş JK were drawn against Olympiacos CFP in the 1958/59 European Champion Clubs' Cup preliminary round, only for the Greek side to withdraw from the competition due to political tensions between the two countries.

• Bennard Kumordzi's next caution will result in a one-match ban for the Panionios midfielder, while Galatasaray defender Uğur Uçar faces the same prospect.
Rakip 9 hafta sonunda, 4-2-3 G-B-M durumuyla 14 puanla 7. sirada yerel liglerinde. Son maclarindaki sonuclari:
Image

Surda da (www.goal4replay.net), sayfanin altlarina dogru, butun maclarinin gol videolari var gorunuyor. Site biraz yavas calisiyor gibi ama, video kaliteleri fena degil.

LigTV haberlerinde, bizim (resmi sitede de bahsedilen) taze sakatlardan, Baris icin oynayamayacak dediler. Topal'dan hic bahsetmeyip, Serkan'in oynayabilecegini soylediler. Eski sakatlardan Nonda da oynayabilecek duruma gelecekmis:
Image
Özgür

Murat Biricik
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:32 pm
Location: Yesilyurt - Ist

Post by Murat Biricik »

Sevgili Ozgur,
Astıgın bilgileri UEFA.com da okudum. Aynı site icerisinde Helsingborg -Panionios macı sonrası yayımlanan MATCH PRESS KIT icerisinde daha genis ve doyurucu bilgiler var.

Bir kısmını asagıya kopyalıyorum. Senin gectigin sayfada soylendigi gibi Yunan takımı oynadıgı Avrupa maclarını ya kazanmıs yada kaybetmis, beraberlikleri yok, Helsingborg macı haric.

Gruplara kalmadan once Sochuax ile eslesmisler. Sochuax u deplasmanda 2-0 yenmisler. Evlerinde 1-0 yenilerek gruplara kalmıslar.

Web de detaylı okudugum kadarıyla futbol kalitesi orta sırada hatta vasat, tecrubeli ve yetenekli takımlara karsı sansı az, ama fizik mucadelesi ve fizik gucu yuksek genc bir takım. Bizim eleme turunda oynadıgımız Hırvat ekibini andırıyor. Ileri ucta oynayan 23 yasındaki Fransız oyuncu Rafik Djebbour formda. Kalecileri 23 yasında genc bir Hırvat oyuncu. 26 yasindaki Alman Iviza ve defansta 30 yasındaki Sekou yu bir kenara koyun, yas ortalaması 22 yada 23 olan genc ve fizik gucu iyi bir takım.

Key facts
UEFA club competition
• Pld: 27 W: 12 D: 0 L: 15 GF: 32 GA: 46
UEFA Cup
• Pld: 17 W: 6 D: 0 L: 11 GF: 17 GA: 31

Panionios Ten-year record
2006/07: Did not compete in UEFA club competition
2005/06: Did not compete in UEFA club competition
2004/05: UEFA Cup – group stage
2003/04: UEFA Cup – second round
2002/03: Did not compete in UEFA club competition
2001/02: Did not compete in UEFA club competition
2000/01: Did not compete in UEFA club competition
1999/00: Did not compete in UEFA club competition
1998/99: UEFA Cup Winners' Cup – quarter-finals
1997/98: Did not compete in UEFA club competition

2006/07 season
Domestic record: Panionios finished fifth in Greece to earn a UEFA Cup first round berth. They reached the last 16 of the Greek Cup but were knocked out by Xanthi FC.
European record: N/A

Match Press Kit raporunun tamamı http://www.uefa.com/printoutfiles/compe ... 615_pk.pdf

GS mız icin verilen su istatistik dusundurucu.
Galatasaray have not won in their last 12 away games in UEFA club competition (excluding qualifying), losing eleven of those matches.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."

Ozan Kaya
Posts: 535
Joined: Wed Sep 08, 2004 10:56 pm
Location: San Diego, CA

Post by Ozan Kaya »

1890 yilinda Izmir'de kurulmus Panionios. Enteresan.

Murat Biricik
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:32 pm
Location: Yesilyurt - Ist

Post by Murat Biricik »

27 Kasım gunu yapılan antreman ile ilgili resmi sitedeki bilgilerin onemli kısımlarını kopyalıyorum.

-Nonda bugün antrenmanın tümüne takımla birlikte katılırken, Mehmet Topal ve Serkan antrenmanın ilk kısmında takımla birlikte çalıştılar.

-Linderoth, Ayhan ve Hakan Balta ise antrenör Cevat Güler yönetiminde takımdan ayrı kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptılar.

-Yapılan tetkikleri sonucunda Hasan Şaş’ın bugün takımdan ayrı çalışmasına karar verildi.

Barış Özbek, Mehmet Topal, Serkan Çalık, Tobias Linderoth, İsmael Bouzid, Ayhan Akman ve Okan Buruk’un tedavilerine de Metin Oktay Tesisleri Sağlık Merkezi’nde sabah ve akşam olmak üzere her zamanki gibi günde çift seansla devam edildi.

Nonda, Okan ve Bouzid salon ve sahadaki antrenmanlarını sağlık ekibimiz eşliğinde sürdürüyorlar.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."

Murat Biricik
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:32 pm
Location: Yesilyurt - Ist

Post by Murat Biricik »

Resmi sitede metni yayınlanan, Feldkamp ın dun yaptıgı basın toplantısından alıntı:

"Trabzon’daki maçta da tek forvetten daha fazla oynadığımız düşünüyorum. Sayı belirtmek gerekiyorsa 3 diyebiliriz. Lincoln, Arda, Serkan ofansif oyuncular. Siz de hem fikir olursanız 1’in üzerinde bir rakamda anlaşabiliriz. Genelde takım kadrosunu saat 11 gibi futbolcularıma açıklıyorum. O saatten sonra kadro belli olacak. Eğer doğru saymayı biliyorsam takımımda 5 forvet oyuncusu var. Yarın bunların arasından tercih edeceğim.”

“Yarın oynayacağımız rakibimizin üç maçını izledim. Teknik yönden iyi bir takım. Yunanlıların futbol anlayışı da bizimkine uygun. Çok yabancı bir anlayışla karşılaşmayacağız. Böyle bir takıma karşı da uyum sağlarız diye düşünüyorum. Yarınki maçı kazanmamız gerekir. Dolayısıyla ofansif oynamamız gerekir. Yarın oyun içinde bekleyecek çok zamanımız yok.”
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."

Ozgur Huseyinoglu
Posts: 2313
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:35 am
Location: Falls Church, VA, USA

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Ilk 11'ler belli oldu. UEFA.com, bizi ne akla hizmet bilmiyorum, 3-5-2 dizmis, ama Ugur oynadigina gore, asil dizilis

Ugur - Song - Servet - Volkan
Hasan - M.Topal - Linderoth - Arda
Lincoln
Serkan

gibi birseylerdir herhalde...

Image

4 forvet yedegimiz var!! :) Haydi Bismillah!
Özgür

Mert Tokman
Posts: 2581
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:18 pm
Location: Virginia, USA

Post by Mert Tokman »

Serkan konusunda Ridvan'a katiliyorum...

Serkan cok iyi bir destek forvet olabilir ama tek forvet olarak oynatilmamali...

Hadi Hakan'la Umit'i anladim ama Nonda'nin ne gunahi vardi onu anlamadim :?: :?

Savunmamiz dan biri sakatlanmaz umarim...

Panionios'da 19 yasinda ki 3. kaleci oynuyormus... ilk defa bir Avrupa maci oynayacakmis...

Fatih Mutlu
Posts: 625
Joined: Tue Oct 22, 2002 11:57 pm

Post by Fatih Mutlu »

Ozgur Huseyinoglu wrote:Ilk 11'ler belli oldu. UEFA.com, bizi ne akla hizmet bilmiyorum, 3-5-2 dizmis, ama
uefa.com artik sayinin fazlaligindan midir bilemiyorum ama nedense uefa kupasi maclarini cok salliyor. birkac sefer livescore bolumunde mac sonuclarinin bile yanlis girildigini gordum. erciyes maciydi herhalde, mac bitmis, adamlar canli mac anlatiminda macin basladigini bile yazmamislardi :)

Ozgur Huseyinoglu
Posts: 2313
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:35 am
Location: Falls Church, VA, USA

Post by Ozgur Huseyinoglu »

NTV de boyle dizmis:
Image

Rakibin 19 yasindaki 3. kalecisi oynayacakmis ilk 2 kalecileri sakat diye. Bizim sut ceken takimimizin ayagina kuvvet insallah!

.... Imdiiii bir kac sartla/aciklamayla, TR'de olmayanlar (TV'den NTV izleyemeyenler icin) bir de surpriz geceyim:
:arrow: Garantili olmasini beklemiyorsaniz,
:arrow: Yuzlerce kisiyle paylasmamaya soz veriyorsaniz ... :)

Forum uyesi olmanizin bir ayricaligi olsun, bana bir PM/ÖM cekin, normalde sifreli olmasi gereken ama sifresiz ulasabileceginiz bir Windows MediaPlayer linki gondereyim size... ;) Foruma geri asarsaniz aldiginizi, o yaziniz da silinir ona gore! Mac bitene kadar sahiplerinin uyanmamasi icin, boyle bir sey deniyorum, umarim sansimiz acik olur! ;)

Ayrica, NTV'nin kendisinden Sipru diye bir canli yayin yontemi de varmis sanirim ama, ben yuklemedim, denemedim kalitesi nasildir, bilemiyorum...

Canaydin gelmis maca, kulupler birligi toplantisindan cikmis herhalde... Ameliyatindan sonra ilk maci, ugurlu gelsin baskan insallah:

Image
Özgür

Post Reply