UEFA Cup: Panionios -Galatasaray 0-3 (SERKAN, SONG, SUKUR)

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Serif Halimler
Posts: 470
Joined: Thu Oct 24, 2002 1:47 am
Location: Almanya<--izmir

Post by Serif Halimler »

Panionios A. Wien macin
27. dk:
oynaniyor Wien takimi daha derli toplu daha iyi oynuyor, maci A.Wien alir insallah ve Istanbul'da onlari yenip gruptan cikabiliriz. Maci Avusturya nin ORF1 kanali yayinliyor.

30. dk : mac daha cok orta sahada oynaniyor, iki takim da sert fauller yapiyoyr. Bakalim önce hangi takim 1o kisi kalacak.

ilk yari sonucu : 0 - 0
iki takim da gol atamama konusunda birbiriyle yarisiyor ve ikisi de cok dandik takim.
Devre arasinda bir futbolcuyla röportaj yaptilar : ikinci yari atak oynayip go tacagiz diyor. ilk yari cok zevksiz gecti, ikinci yari Wien atak oynarsa gol yiyebilir, Yunan takimi iyi kontrataklar yapti ilk yari.

77.dk
Yunan takimi daha tehlikeli ataklar yapiyor, Wien savunmadan cikamyor ikinci yari su ana kadar.

80.dk durum hala o - o
Panionios inanilmaz goller kaciriyor ve iyi de oluyor (bizim icin)

85. dk hala 0 - 0
Wien 5 dakika daha dayanabilecek mi bakalim, felaket kötü oynuyorlar.

mac bitti derken 90+1 de Panionios gol atti.

Mac bitti
Wien 0 - Panionios 1

Bizim gruptan cimamiz icin Panionios un son macinda evinde berabere kalmasi veya kaybetmesi gerek, o da zor
UEFA'da Arsenal'i, Süper Kupada Madrid'i.....

Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Serif Halimler wrote: ..
Mac bitti
Wien 0 - Panionios 1

Bizim gruptan cimamiz icin Panionios un son macinda evinde berabere kalmasi veya kaybetmesi gerek, o da zor
Demek ki Avrupada bahari gormek baska bir bahara nasip olacak. Gecen sene nerdeyse arkasindan boklu tas atilarak kovulan Eric Gerets'in ahi tuttu demek. Bence cok daha iyi bir yerde bizim "sarhos." Simdi ne olacak bakem? Adnanlar bu olayi nasil ortecekler; FB macinin galibiyeti ile mi?
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.

Murat Kara
Posts: 1279
Joined: Tue Oct 22, 2002 11:38 pm

Post by Murat Kara »

Austria Wien'in umudu bitmis demek. Iyi, o zaman bize karsi hirsli oynamazlar. Minnoslar da koca Bordo'yu yenecek degiller ya!

Gruptan cikmis sayiliriz, hadi, hayirli ugurlu olsun herkese...

Celal Gürcüoglu
Posts: 1439
Joined: Wed Oct 23, 2002 5:43 am
Location: Istanbul

Post by Celal Gürcüoglu »

Murat Kara saka yapiyor galiba :) Bordo "benim ligim var, kupam var, 1.lik garanti, genc takimla cikiyim" dedi mi, bizim hakem yardimiyla yendigimiz Yunanlar Bordo'yu sarap yapip icerler. Birde tabii bizim bu seneki Avrupa maclarina bakarsaniz, Wien'i yenecegimizde mechul. 90+1'deki golde bizim gruptan cikamayacagimizin bir isaretide olabilir. Bu senede Avrupa'da sifir elde var sifir olduk (yine) malesef.
Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Sampiyonu

Murat Kara
Posts: 1279
Joined: Tue Oct 22, 2002 11:38 pm

Post by Murat Kara »

Evet, Murat saka yapiyor.

Bugunku maclarin sonucu olsa olsa bizimkilerin stresini arttirir ve herseyi ellerine yuzlerine bulastirirlar. Minnoslar Bordo'ya yenilse bile bizimkiler de Austria Wien'e yenilirler.

Levent Guntay
Posts: 614
Joined: Tue Oct 22, 2002 5:02 pm
Location: Maryland, USA

Post by Levent Guntay »

Celal Gürcüoglu wrote:Murat Kara saka yapiyor galiba :) Bordo "benim ligim var, kupam var, 1.lik garanti, genc takimla cikiyim" dedi mi, bizim hakem yardimiyla yendigimiz Yunanlar Bordo'yu sarap yapip icerler. .
Her takim Turkler gibi bir kac galibiyet ust uste aldiktan sonra gerim gerim gerilip rahatlamiyor. Bordo Avrupa siralamasinda cok yukarilarda bir takim degil, daha ust siralara tirmanmak ve daha iyi torbaya girmek icin her puanin kiymeti var. Aslari dinlendirseler bile, cok zayif bir kadro cikaracaklarini zannetmem.

GS sampiyonlar liginde ceyrek final kapisindayken, ust tura cikmayi garantilenmisken Fransa'da oynanan ve laubalilikle 2-0 kaybedilen bir PSG maci vardir. PSG'nin hicbir iddiasi kalmamis, berabere bile kalinsa grup lideri olarak Leeds ile eslesecek iken, o mac kaybedilmis ve Real Madrid ile eslesilmistir.

Bakin Yunanlilara, milli takimlari grup liderligini garantiledik diye gevsemedi, son maca kadar disiplinle ciktilar, 1 puan farkla Ingiltereyi gecip ucundan 1. torbaya girdiler Dunya kupasi klasmaninda.

O yuzden Bordo'nun maca cok asilmasa bile duzgun bir takim cikarip iyi oynayacagini dusunuyorum. Yedekleri icin de iyi bir sinav olabilir, aslardan cok daha fazla maca asilabilirler.

Post Reply