Transfer Gundemi-2008 Ocak

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Ozgur Huseyinoglu
Posts: 2313
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:35 am
Location: Falls Church, VA, USA

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Savas Macun wrote:Ibrahim Akin BJK'ta kadro disi birakilmis ve muhtemelen devre arasinda gonderilecek.

Kesinlikle FB'de gormek istedigim bir adam.Sorunlu ama eger iyi bir sekilde idare edilirse cok yararli olur.Balic'ten bu yana hareket halindeyken sut ceken baska bir oyuncu seyretmedim ben bu ligde.Onun kadar iyi sut atmasada kaleyi gordugu yerden vuruyor.Cok da iyi ortalari var.

Semih ile beraber iyi bir ikili olur.Alex'in oyun stili tam ona gore.Daha 23 yasinda.

Takimda gormek isterim.
LigTV altyazilarilarina, ve sitesindeki habere gore, İbrahim Akın İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer olmuş.
Özgür

Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Mehmet Gorgen wrote:İsveç'in expressen gazetesi yanlış anlamadıysam Isakkson için m.city ile G.saray'ın bugün anlaştığını yazıyor. Isakkson'un kabusu bitmek üzere demişler.

http://www.expressen.se/sport/fotboll/1 ... ty-overens
Orkun'a yazik oluyor. Orkun yeteri kadar iyi olmasa bile GS'in oncelikli problemi degil. Lincoln, Linderoth'dan verim alamiyoruz, devamli sakatlanan oyuncularimiz var. Onlari cozebilsek yeter. Simdi takimin Avrupa'da bu kadar kotu oynamasinin sebebi Orkun mu acaba?

Ufuk Sezekkaplan
Posts: 1333
Joined: Tue Feb 22, 2005 11:33 am

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Ayrica Orkun bence yeteri kadar iyi. Ilk sezonunda su ana kadar kotu diyebilecegimiz bir maci olmadi. Aykut'un da her an hazir olmasi kalecileri diri tutuyor.

Yazik oldu.

Tan Erten
Posts: 1179
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:07 pm
Location: Istanbul

Post by Tan Erten »

Isaakson'un kaleciligi hakkında bilgim yok acikcasi ama kalburustu bir oyuncu oldugunu farzediyorum. Sonucta Isvec'in milli kalecisi. Galatasaray için bu transferin çok iyi olduğunu düşünüyorum. Umarım uyum sorunu yaşamaz ve verimli olur.

Orkun her ne kadar iyi olsa da bazi kritik maclarda onemli hatalar yapti ve goller yedi. FB maci bunun en son ornegidir (kisisel fikrim), daha sonrasinda bir cok gol kurtarmis olsa da. Zaten bir kaleci gol yedikten sonra zor pozisyonlari kurtariyorsa bilin ki, ilk golun stresini uzerinden atmistir, oyuna daha iyi konsantre olmaktadir.

Orkun, gergin bir izlenim veriyor, bir kaleci icin fazlasiyla heyecanli. Belki yasi ve Galatasaray'a gelmiş olmanin verdiği bir gerginlik bu. Zamanla kendisini sakinleştirmeyi öğrenerek kaleciliğinin üstüne çok şey katabilir. Yetenek olarak iyi aslında, Aykut'tan filan ileride. Son maçta yan toplara da çıkmaya başladığına dikkat ettim. A biraz geç oldu...
Tan Erten

Murat Biricik
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:32 pm
Location: Yesilyurt - Ist

Post by Murat Biricik »

GS iki genc kalecisine en fazla 6 ay sans verebiliyorsa, genc ve PAF takımındaki kaleci yetistirme sureci ve prosedurunu lav etmeli. Eger Isaksson transferi olursa Aykut ve Orkun icin soyleyebilecek bir sey yok, Allah sabır versin! Umarım Fırat da tez elden Avrupada cok iyi bir takıma transfer olur. Fırat cok iyi bir kaleci, ama bu vizyon ile GS da yok olur.

Afrika dan, Kuzey ulkerinden Asya dan oradan buradan suradan doldurun takıma yabancı kalecileri. TC de kaleci olsam GS kulubunun yaptıgı teklifleri degerlendirmezdim.Bu kadar sans bulamıyorlarsa gercekten GS genc ve PAF lardaki kaleci yetistirme sureci lav edilmeli. Kapatın gitsin kardesim.

Orkun ve Aykut a en az bir sene sans verilmeli. Isaksson ile anlasıyorlarsa 08-09 icin on antlasma yapsınlar. Kaldı ki Isaksson nun ciddi sakatlıkları olmus. Biri dizinden uzun sureli. M.City de Isvec li Erikson bu elemanı tercih etmiyor.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."

Murat Biricik
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:32 pm
Location: Yesilyurt - Ist

Post by Murat Biricik »

The Times da 22 Aralıkta cıkan makaleden alıntı:
The Times

"Andreas Isaksson expected to leave Manchester City after manager takes to Joe Hart"

Andreas Isaksson, the Manchester City goalkeeper, is expected to seek a move abroad when the transfer window opens next month after Joe Hart was installed as Sven-Göran Eriksson’s preferred choice yesterday. Isaksson, Hart and Kasper Schmeichel have each been given a chance to stake a claim for the goalkeeper’s jersey by the City manager during the first half of the season, but Hart has impressed the most.

The decision is likely to force Isaksson, whose attempts to secure the No 1 spot have been undermined by injury since he signed from Rennes for £2 million in August last year, to consider his options, with Galatasaray, of Turkey, one club to have expressed interest in the Swede.

Eriksson is thought to have some misgivings about Isaksson, particularly over his kicking, while Schmeichel, the Denmark Under21 goalkeeper who has been on loan at Cardiff City, is thought to be too rough around the edges. Hart was signed by Stuart Pearce, Eriksson’s predecessor, from Shrewsbury Town for an initial £600,000 last year.

Bu da M.City nin resmi sitesinden:Swedish goalkeeper Andreas

Isaksson, who joined City in August 2006 from French side Rennes, comes with a glowing reputation.

The 6'6½" stopper was signed by Juventus as an 18-year-old after making just 10 appearances for Trelleborg but returned to his homeland two years later when first team chances at the 'Old Lady' proved difficult to come by.

His move from Juve to Djurgården proved to be a productive one, as they went on to claim consecutive Swedish league titles in 2002 and 2003 with Isaksson making a name for himself as a great shot-stopper with an imposing physical presence.

After establishing himself as his national side's number one keeper, Andreas moved to Rennes in July 2004 having had a good European Championships.

He continued to pick up good reviews, and after impressing for Sweden at the 2006 World Cup he moved to City just before the start of the Premiership season.

At the start of his City career, Andreas was blighted by injuries and after apparently overcoming an ankle problem, he then injured his right knee after a training ground accident.

Made his debut as a second-half substitute in the derby in early December 2006 after Nick Weaver picked up a dead leg, showing the quality that has made him Sweden's number one with a string of fine saves. After another replacement appearance against Reading, Andreas finally started for the first time at Fratton Park in February.

A first City of Manchester Stadium appearance came in March 2007 as the Swede started in the 1-0 defeat to Chelsea. The Swedish international held on to the number one jersey from there until the end of the campaign, and he made a fine save from a Jermaine Defoe penalty in the final minutes of the season's last game at White Hart Lane. Rather than put his feet up, Andreas was then away with his national side for a pair of Euro 2008 qualifiers.

Was forced to miss the first few weeks of 2007/08 after sustaining a hairline fracture of the thumb just before the final pre-season warm up game against Valencia, but November Andreas was fit again and was back in City's starting XI.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."

Murat Biricik
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:32 pm
Location: Yesilyurt - Ist

Post by Murat Biricik »

Transfer son gunu 1 Subat 2008.

UEFA Player Eligibilty bolumunden alıntı:

Subsequent registration
17.17 For all matches from the start of the round of 32, a club may register a maximum of three new eligible players for the remaining matches in the current competition. Such registration must be completed by 1 February 2008 at the latest. This deadline cannot be extended.
17.18 One player from the above quota of three who has played UEFA club
competition matches for another competing club in the current season may
exceptionally be registered provided that the player has not been fielded:
− in the same competition for another club,
− for another club that is currently in the same competition.
Furthermore, if the player’s new club is playing in the UEFA Cup, his former club must not have played in the UEFA Cup at any point in the current season.
17.19 If the registration of such new players causes the authorised number of players on List A to exceed 25, the club must remove the necessary number of currently registered players, to reduce the squad to 25 players again. If a club-trained player listed in places 20 to 25 on List A is removed, he must be replaced by another club-trained player; if an association-trained player listed in places 20 to 25 on List A is removed, he must be replaced by a clubtrained player or by another association-trained player. Newly registered players must wear set numbers which have not yet been assigned.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."

Ali Gursel
Posts: 2632
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:53 am

Post by Ali Gursel »

GS bu kadar gol kisirligi icinde kaleci ile ugrasiyorsa bence kapatilmasi gereken yer altyapi kaleci kismik degil futbol subesi yonetimi.

Iki sebepten gol atamiyoruz: oyun kurucularimiz, gol atacak ve gol pasi verecek forvetlerimiz sakat, bu bir.

Ikincisi ise striker mevkinde Nonda disinda devamliligi olan oyuncu yok, Nonda da cok ciddi bir golcu degil.

Lincoln, Ayhan vs. iyilesince birinci problem hallolur ama Hakan ayni hakan, Umit ayni Umit kalacak.

Kaleciden ne bekliyorlar bir suru mac gol atamayip, cikip gfol mu atacak adam?

Ali

Harun Demirci
Posts: 111
Joined: Sun Sep 23, 2007 9:44 pm
Location: KADIKÖY
Contact:

Post by Harun Demirci »

Lig TV, üyelerine telefon açıp galatasayın hangi mevkilere transfer etmesi hususunda halk arasında bir araştırma yapmış. Babamıda aramışlar, canlı yayında o da kaleci transferinin gereksiz olacağı yönünde görüş bildirmiş. Akabinde duyduğum kadarıyla Haldun Üstünel kaleci transferinden vazgeçtiklerini bildirmiş.

Ozan Kaya
Posts: 535
Joined: Wed Sep 08, 2004 10:56 pm
Location: San Diego, CA

Post by Ozan Kaya »

Aglamak istiyorum sayin seyirciler :wink: :

Artık Mehmet Yıldız satılık değil.

Ozgur Huseyinoglu
Posts: 2313
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:35 am
Location: Falls Church, VA, USA

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Hasancigim, "mujde"!??! :D
NTVSpor wrote:Ümit Karan için Beşiktaş'a ret

Galatasaray yöneticisi Haldun Üstünel, Beşiktaş'ın golcü futbolcuları Ümit Karan'ı istediğini ancak, teklifi kabul etmediklerini açıkladı.

Image

NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 15:38 TSİ 27 Aralık 2007 Perşembe


Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, Ümit Karan'ı şartlar ne olursa olsun takımdan göndermeyeceklerini ifade etti.

Lig TV'de telefonla katıldığı 'Futbol Gündemi' programında, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in oyuncuları Ümit Karan'ı istediğini ifade eden Üstünel, ''Ümit Karan'ı satma niyetimiz yok. Hedefimiz belli. Ümit Karan iyi bir Galatasraylı ve ilelebet Galatasaraylı kalmak istiyor. Beşiktaş'ın teklifi bizi onore etse de şartlar ne olursa olsun bırakmaya niyetimiz yok. Yıldırım Demirören vasıtasıyla bu teklif geldi. Niyetimizi bildirdik, Ümit Karan'ı göndermeyeceğiz'' dedi.

Öte yandan, Haldun Üstünel, Ankaragücü'nden Emre Güngör'ün transferinin sadece resmi imzaya kaldığını belirtirken, transfer çalışmalarının da devam ettiğini sözlerine ekledi.
***

Isakkson konusunda da, yanlis anlamadiysam, ManCity'de 3. kalecilige dusuyorken, hala Isvec milli takiminda as kalecilige devam etmis mi diye bir bakindim, ve, evet elemelerde, en azindan, kontrol ettigim su son maclarda hep milli takim kalesindeymis:
Image

Orkun son macta, yazilanlar, transfer soylentileri icin, "ilk gunlerde cok ciddiye aliyordum ama, artik nasir tuttu" diyordu. Harun hocamin, Haldun Ustunel'den aktardiklari cikarsa, bu da nasira kucuk bir katkida bulunmus olacak herhalde sadece. Hayirlisi bakalim, moralleri saglam ola!
Özgür

Murat Biricik
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:32 pm
Location: Yesilyurt - Ist

Post by Murat Biricik »

Bu aksam FOX kanalında M.City - Blackburn macını seyrettim. Kalede Hart oynadı. Mac 2-2 bitti. Biri kornerden olmak uzere iki duran toptan gol yedi. Ingiliz spikerler Isaksson icin "He is on the move " diye bahsettiler.

Isaksson umarım bundan sonraki kariyerinde cok daha basarılı olur, kedi gibi kurtarıslar yapar, mutlu ve mesut olur. Hatta her zaman mutlu ve mesut olsun. Ama bizim de mutlu ve mesut olmamız icin Casillas, Bufon, Chec ayarı bir eleman haric yeni kaleci devre arası gelmesin. Aykut ve Orkun a bir 6 ay daha sans vermeliyiz.

Bir diger guzel haber Sivas tan geldi. M. Yılmaz ı satmaktan vaz gecmisler. Bu cok cok iyi, Sivas a basarılar.

U. Karan tas yerinde agırdır misali kalıyor. Formsuz oldugu zaman hakiketen hic cekilmiyor. Umarım 2. yarı kendini toparlar, formunu gelistirir. Ben Super Lig den daha ziyade Avrupa da talibi cıkarsa fırsatı ve teklifi degerlendirmek taraftarıyım.

Sakatlar iyilessin, Carrusca yı gonderebilirsek gonderelim, yerine Orduspor dan Cafercan ı kadroya cagıralım. Gokhan Unal uzerinde biraz daha nabız yoklayalım. Song un sozlesmesini uzatabiliriz. Bence devre arası yapılacaklar bunlardan ibaret.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."

Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Yazarinin ismini vermeye gerek yok

RE RE RE RA RA RA HA HA HA

Bir kaleci (üstelik Mondragon), iki stoper (üstelik ikisi de milli) ve iki santrfor (üstelik biri Necati)...
Gönderdiler.
Bir kaleci, bir stoper, bir santrfor arıyorlar.
Ha ha ha...
* * *
Dört tane santrforları var.
Bir tane daha alacaklar, beş...
10 numaraları yok.
Var da yok.
Ha ha ha...
* * *
Bir stoper almak için iki stoper veriyorlar...
Biri Bouzid.
Diğeri, Kalli'nin bütün hazırlık maçlarında stoper olarak oynattığı genç, umut vaad eden Anıl.
Ha ha ha...
* * *
Dört stoper verdiler...
Elde üç tane var.
Biri Afrika Kupası'na gidiyor.
Kaldı iki.
Yani...
Bir stoper daha lazım.
Ha ha ha...
* * *
Adnan Sezgin, transferde izledikleri yol için "Amerika'da tez konusu oluruz" demişti.Amerika dediği Teksas olmalı.
Herhalde.
Dünya, hallerine kahkahalarla gülüyor.
Teksas hariç.
Ha ha ha...
* * *
Kalli grip oldu.
Ankara'ya gidemedi.
Almanya'ya gidebildi.
Ha ha ha...
* * *
Adnan Polat Kalli'ye "Almanya'ya git, Ankara'ya gelme" demiş.
Kalli yoksa Ankara'ya gidecekmiş.
Ha ha ha...
* * *
Son 10 yılda en büyük parayı vererek aldıkları 10'ları, Fenerbahçe derbisinde oynamadı.
Galatasaraylı "ohh" çekti.
"Hiç olmazsa 10 kişi oynamayacağız" dediler.
Ha ha ha...
* * *
Eski 10'ları, 10 bile değildi, bu 10'un 10'da birine, 10 küsur gol, 10 küsur asistle oynuyordu.
Ha ha ha...
* * *
Uzatmayalım.
Re re re, ra ara ra...
Galatasaray yönetimi, Galatasaray yönetimi.
Ha ha ha...
TRUST GALATASARAY
MGC

Murat Biricik
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:32 pm
Location: Yesilyurt - Ist

Post by Murat Biricik »

Adnan Sezgin İngiltere'deymiş, her an bir kaleci transferi haberi gelebilir.
Bence bunun olma sansı Linderoth sezonu kapatmasını takiben 0 dır. Oncelikli hedefimiz yine bulabilirsek onlibero olacak. Adnan Sezgin hazır M.City e gitmisken Didier Hamann ı kiralıyabilirse cok iyi olur.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."

Murat Biricik
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:32 pm
Location: Yesilyurt - Ist

Post by Murat Biricik »

Topic i "Very Sticky" yapacak realite

UEFA Player Eligibilty
Subsequent registration
17.17 For all matches from the start of the round of 32, a club may register a maximum of three new eligible players for the remaining matches in the current competition. Such registration must be completed by 1 February 2008 at the latest. This deadline cannot be extended.

Balta bir, yeni gelen Emre iki. Ucuncu eleman sizce yeni bir kaleci mi olmalı yoksa orta saha yada forvete mi?
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."

Post Reply