Susmayan adam

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Ufuk Sezekkaplan
Posts: 1333
Joined: Tue Feb 22, 2005 11:33 am

Susmayan adam

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Yine konusmus.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/ ... 0&sz=46635

Hakan Şükür: Galatasaray'da hak ettiğimi göremedim. 6 Ocak 2008

Galatasaray'ın ve Türk futbolunun gelmiş geçmiş en iyi oyuncuları arasında gösterilen Hakan Şükür, Galatasaray TV'ye çok tartışılacak açıklamalarda bulundu.

'Sezon sonu planlarında bir değişiklik var mı? şeklinde gelen bir soru üzerine başarılı futbolcu şu cevabı verdi: 'Belki hak ettiğim ama hak ettiğimi göremediğim, çok an yaşadığım Galatasaray'da futbol hayatımı noktalayacağım.'

İşte Galatasaray'ın resmi web sitesinde yer alan Hakan Şükür röportajı: "Galatasaray'ın kaptanı Hakan Şükür birçok konuda Galatasaray TV'ye önemli açıklamalarda bulundu.

İlk yarı performansı

Bence çok başarılı bir performans çizdi takımımız. Bu kadar büyük bir hedefleri olan bir camianın içerisinde genç yaşta gelip buna adapte olabilmek hiç kolay değil. Hatta beklenmedik anlarda bu şansı bulduğunuz zamanlar oldu. Takımın çok önemli transferleri oldu. Bu oyuncuların çok fazla katkı sağlamasını beklerken yaşamış oldukları sakatlıklar zaman zaman formsuzluklar takımı olumsuz etkilemesi bekleniyordu ama bu genç arkadaşlarımız sorumluluk alarak bu heyecan içerisinde kendilerini buldular. Üstün performans göstererek iyi mücadele ederek Galatasaray'ı hak ettiklerini gösterdiler en azından. Bu da onların ileriki zamanlar için tecrübe kazanmalarına neden oldu. İnşallah bu arkadaşlarımızın bizlerinde yardımıyla takıma destekleri daha fazla olacak. Tabii ki son maçı kazansaydık lider olarak ilk yarıyı tamamlayacaktık. Ama kazanamayınca baştan beri sizi al aşağı etmeye çalışan bir medya ordusunun da ekmeğine yağ sürmüş olduk. Başta yönetimimiz olmak üzere bu tatil döneminde başka şeylerle uğraşmak zorunda kaldılar. Bir çok şeye cevap vermek zorunda kaldılar. Teknik kadrodan yönetim kuruluna kadar bizi eleştiri yağmuruna tuttular. Bunu diğer takımlarda çok fazla görmüyoruz. Benim inancım ileriki dönemlerde bu kadrodaki futbolcular bu camiaya layık olmaya çalışacaktır.

Beşiktaş maçından sonra takımın performansı düştüğü söylendi böyle bir şey var mı?

Kadronun hem iyi olması hem çok sık değişkenlik göstermesi, hem sakatlıklar hem formsuzluklar, Avrupa ve ligdeki aşırı maç trafiği, 18-19 oyuncuyla tamamlamak bizi oldukça etkiledi. Ama biz bundan en az zararla çıktığımızı düşünüyorum. Benim kadro dışı kalmamla ilgili olayla ilgili şunları söyleyeyim. Kalli'yle hiçbir problem olmadığını o zaman açıkladım, beni bu camiada kalıcı kılan hocaların başında geliyor Kalli. Benim böyle bir lüksüm yoktu en azından bunu biliyordum. Bizler de insanız kiminin üzüntüsü üç gün sürüyor kiminin 13 gün sürer. Ama o kadro dışı kalma olayı beni üzmüştü. Ama bu etkileşimi farklı alıp medyanın önüne sunmak, daha önce ümitle yaşanan olay gibi medyanın bir plan bir oyunu. Bundan etkilendiğim doğru, ama Kalli'yle böyle bir küskünlüğe lüksümün olmadığı bir gerçek. Maalesef bu kullanıldı, buna kendi içimizden de inananlar oldu. Bunu medyanın önünde farklı konuşan yönetici büyüklerimizde oldu. Çünkü sanki böyle kötü bir gidiş var kötü gidişte sorumlu duygusu ön plana atıldı. Ama böyle bir şey olmadı. Lincoln'de vardı ama bu anlamda pek bir şey yaşamadı. Yabancı olmanın belki de bir avantajı. Bütün bunlara rağmen başarılı bir ilk yarı geçirdiğimizi düşünüyorum.

Bireysel olarak ilk yarıyı nasıl değerlendiriyorsun, rekorları kırdın?

Rekoru kırdıktan sonra kadro dışı bırakılma olayı gündeme geldi ve bir sakatlık dönemi yaşadım. Sezon başına da sakat girmiştim çok iyi hatırlıyorum. Hazır olmadan lig maçlarına hoca güvendi bana. Şans verdi arkadaşlarımın da desteğiyle o rekorlar üst üste atılan gollerle geldi. Kadro dışı olayına kadar çokta iyi bir performans çiziyordum. Ama takımımızda çok forvet var. O süreçte işte benim oynamadığım, sakat kaldığım dönemde oynayan arkadaşlar, Nonda ve Ümit olmak üzere onların da önemli katkıları oldu. Oynamadığım zamanda hayıflandığım söylenemez. Sakattım arkadaşlarımızın durumu iyiydi. Bireysel olarak başlangıç olarak çok iyi başladım. Ama iyi tamamlayamadığım bir süreç yaşadım. Hem sakattım hem de o üzücü dönemime denk geldim. 36 yaşındaki bir futbolcu için bu kadar kulvarda mücadele etmek yorucu milli takımada gittim geldim. Ama ben kendime dikkat eden bir oyuncu olduğum için, üstesinden gelmeye çalıştım. Ama inanıyorum ki ikinci yarı daha zor geçecek. Bilirsiniz Türkiye liginde bilhassa ikinci yarılar daha zorlu geçer.

UEFA Kupası'nda Bayer Leverkusen ile karşılaşacaksınız bu kupayı kaldırmış biri olarak nasıl değerlendireceksin rakibi?

Çok fazla gazete okumuyorum. Takip etmiyorum ama sanırım yine öyle kolay kura diye şeyler yazılmıştır. Aynı grup maçlarında da söylemiştim zor olacak diye Leverkusen'in son maçlarını izledim 5-0'lık bir galibiyetleri vardı. Çok tempolu oynayan, Alman liginin önemli takımlarından biri, geçmişinden bu güne kadar önemli oyuncular yetiştirmiş bir takım, şimdi tabi böyle bir takımla oynamak, böyle tempolu bir takımla oynamak, bizim bu süreyi içi geçirmemizi getiriyor. Ben ve arkadaşlarım bu devreyi iyi geçirip ligdeki maçlarla moral bulup daha önce kazandığımız kupa yolunda önemli adımlar atmak için bu turu ve gelecek maçları kazanmak istiyoruz. Bence iyi bir kura o güne kadar iyi çalışırsak kendimizi iyi hissedersek kupada ilerleriz. Grup kuraları belli olduğunda her yerde çok kolay grup dediler bence art niyetli kişilerdi bunlar, işte bu zayıf gruptan motivasyon eksikliği yaratmak için, söylemişlerdi. Bugünde keza Leverkusen kolay ve kolay rakip diye düşünüyorlar.

Euro 2008 hedefin var mı?

Öncelikle gruptan çıkma şansımız var diye düşünüyorum. Kendi bireysel hedefim olarak da tabi ki orada olmak benim için önemli olur. Ama buradaki performansımla doğru orantılı inşallah burada önemli şeyler yaparız. Şampiyon oluruz kupaları kaldırırız. Hepsine hala adayız. Sezon sonuna kadar göstereceğim performans orada olup olmayacağımı belirleyecek. Nasip olursa orda olmak isterim. Tabi Allah kaza bela vermese.

Son olarak sezon sonu planında bir değişiklik var mı?

Dönem itibariyle zor şeyler yaşadım. Hak etmediğime inandığım. Bunları bu camia içersinde söylemekten çekindiğim.(Iyi ki cekiniyor. U.S.) Çünkü sevdiğim bir camia illaki yaranıza tuz basarsınız ama sevdiğiniz bir yerin veya milyonlarca insana karşı böyle bir şey yapamazdım. Sezon sonunda bu duygu ve psikolojik baskıdan artık çünkü burayı kaldırmak çok kolay değil. Hali hazırda hem futbol hem de kişilik olarak zarar vermeye çalışıyorlar. Dıştaki zarar vermeye pek bir şey diyemem çünkü onlar bunu bilinçli yapıyorlar hepimizde gördüğümüz gibi. İyi olsanız bile ama içerde de insan ufak tefek şeyler yaşayınca üzülüyor insan. Ama bunlar geride kaldı. Ben sezon sonu kısmet olursa Galatasaray da ki aktif bu kadar sene başarıyla, onurla mücadele ettiğime inanıyorum. Belki hak ettiğim ama hak ettiğimi göremediğim, çok an yaşadığım Galatasaray'da futbol hayatımı noktalayacağım. Artık sezon sonu ne olur futbolu bırakır mıyım, bırakmaz mıyım şartlar nasıl olur Avrupa şampiyonasına gider miyim, gitmez miyim o zaman karar vereceğim. Çocuklarım var okulları var çok fazla maddi bir beklentim yok ama önemli teklifler olduğu içinde kafam zaman zaman karışıyor. Bırakırsam da huzur içersinde bırakacağım gerçeği de ortada. "

Butun muhabbet kadro disi birakilmasi uzerine; aradan 1000 gun gecti, hala ayni yarayi kasiyor. Son cumlelerine de dikkat cekerim, sezon sonu Hakan Sukur'den jubile bekleyenler, yonetim bu konuda net bir icraatta bulunmazsa, bir bardak su icsinler.

Sampiyon olursak bu adam, sampiyon yaptim diye kalacak; olamazsak da fatura hocaya kesilecegi icin...

Iddia ediyorum, kaninin son damlasina kadar ayrilmayacak.
Murat Kara
Posts: 1279
Joined: Tue Oct 22, 2002 11:38 pm

Post by Murat Kara »

Ayrilsin ayrilmasin onemli degil. Simdi yukarida konusan adama bakip elinizi yureginize koyup soyleyin bana: bu adam mi GS'yi hizipleriyle yerle bir eden adam?

Politik olarak zavalli birisi olmasa yukardaki gibi konusamaz. Bir dedigi bir dedigini tutmuyor. Kinciyse kinci, dinciyse dinci, kime ne? Bence birakalim adamin yakasini da rahat rahat emekli olsun. Daha once dedigim gibi, eger gitmeden once gecmisinden bir iki isilti ile karsimiza cikip da bize seyrettirebilirse ne ala. Yoksa o da geldi gidiyor. Formda olmadigi zaman Kalli'nin onu oynatmadigini da biliyoruz zaten. Yani takima 'zarar' verecek bir durumu da yok.

Minnos macinda ne guzel oynadiydi mesela, gozlerimizin pasi silindiydi. Keske bir daha yapabilse...
Last edited by Murat Kara on Mon Jan 07, 2008 5:47 am, edited 1 time in total.
Hasan Utku
Posts: 309
Joined: Mon Dec 23, 2002 12:48 am

Post by Hasan Utku »

Çok kötü bir Türkçe..Hem konuşan,hem de yazan resmen içine etmiş..

Hiç bir şey değil de,batıya açılan pencere için felaket bir durum.. :D

Hakan Şükür,Galatasaray'da 50 yaşına kadar oynasın kabulum,ama lütfen böyle yavanlıklar yapmasın artık.
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Ben de bunu okudum ama bulasmak istemedimdi. Yine duygu dilenciligine soyunmus. Cok para kaybettigini soyluyordu gozunu para hirsi burumus olsa gerek. Cunku artik oyniyacak hali yok. Her sene kicin kicin gidyor. Agzida ishal olmus. Duramiyor herif ne yapsin.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

Cengiz Akgun wrote: Agzida ishal olmus. Duramiyor herif ne yapsin.
Ne çektiyse dilinden çekti. Hakikaten susmayı bilmiyor. Gereksiz yere çok konuşmalarıyla da hatırlanacak.
Ufuk Sezekkaplan
Posts: 1333
Joined: Tue Feb 22, 2005 11:33 am

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Konustugu yer Galatasaray TV.

Bu durumda benim aklima, bu cocugun cok konusma zaafini bilen yoneticilerin, tuzak amacli bu roportaji yaptirmis olabilecekleri ihtimali de geliyor. Roportaj Hurriyetin Spor sayfasina kafadan girdigine gore, varsa boyle bir amac, hasil olmus demektir.
Ali Kaya
Posts: 182
Joined: Sun Mar 26, 2006 1:21 pm

Post by Ali Kaya »

Galatasaray TV Hakan ile röportaj yapmak ister ve Hakan kabul eder. Sonra
adı susmayan adama çıkar. Konuşmak istemese bu sefer kendini ne sanıyor
denecekti herhalde.

Söyledikleri hoşunuza gitmeyebilir. Bunu eleştirin, fakat bir röportaj sonunda
(hemde GS TV ile) susmayan adam yine konuştu diye eleştirince önyargınız
ortaya çıkmış oluyor.
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

GS-TV'nin isi gucu olmayinca boyle Hakan Sukur'u konusturmuslar. Isleri zaten bu sekilde parmak atmak Dogan Holding olarak. Hakan efendi ise ne konusacagini hala ogrenememis biri olarak yine tufaya gelmis gibi gozukse de aslinda onun istedigi de boyle bir parmak atmak olunca ishal olmus agzindan yine dokulmus. "GS'daki birlikteligimi bu sene sonu noktalayip onume bakacagim cunku teklifler var ben oynarim hala" diyerek yine bazilarini hungur hungur aglatacagini bildiginden zahir. "Yahu bu Hakan'a yapilir mi bu sekilde ayrilik Allahtan reva mi?" diye aglatmis yine her zaman ki sevenleri.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Ozan Kaya
Posts: 535
Joined: Wed Sep 08, 2004 10:56 pm
Location: San Diego, CA

Post by Ozan Kaya »

Ali Kaya wrote:Galatasaray TV Hakan ile röportaj yapmak ister ve Hakan kabul eder. Sonra
adı susmayan adama çıkar. Konuşmak istemese bu sefer kendini ne sanıyor
denecekti herhalde.

Söyledikleri hoşunuza gitmeyebilir. Bunu eleştirin, fakat bir röportaj sonunda
(hemde GS TV ile) susmayan adam yine konuştu diye eleştirince önyargınız
ortaya çıkmış oluyor.
Ali karde$im, onyargiyla alakasi yok.
Bu ilk degil Hakan'in dokulen incileri. Kendisi demek ki zihninde de GS'da ununu eledi. Bakti zaten forvetin de gelecegi yok ara transferde, nasil olsa ayriliyorum takimdan saydirayim bir iki tane demis.
Hasan Tezcan
Site Admin
Posts: 6041
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:57 pm
Location: Stockholm

Post by Hasan Tezcan »

Dinci kesime bulastigi gunden itibaren (bulasti mi bulasmadi mi bu ari mezvu)
insanlar ona önyargili bakmaya basladi. Belki bulundugu konum da buna
sebep vermis olabilir, kaptan olmasi, milli takimda oynamis/oynuyor olmasi,
bircok basariya imza atmis olmasi vesayre. Turk milleti basarili olan insani
sevmez kuyusunu kazmaya calisir, antipati olusturur. Ona
Saban, paragöz gibi sifatlar yakistirabilirsiniz ama gercek ortada. Hicbir
Turk futbolcusunun erisemedigi yerlere geldi. -71 (belki de -70) dogumlu
olmasina ragmen GS'in ilkonbirinde yer almakta ve bana sorarsaniz ciddi
bir boslugu doldurmaktadir bugun. Sporda anlayisi ve yasam tarzi ile
örnek alinmasi gereken bir sahis. Bulent Korkmaz ona keza.

Cengiz abi, onun demek istedigi su "ben istenmedigim yerde durmam".
Hedef buyuk bir ihtimal Adnan Polat. Hakan duzgun ve efendice konusur
benim bildigim, buna ishal demek haksizlik olmuyor mu :-)

GS'da bircok sey kötu, Hakan Sukur problem degil olmamali da. Gunah
kecisi ariyorlarsa baska kapiya lutfen. Insanlari böyle kiskirtmaya haklari
yok, ucuz oyun butun bunlar.
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Hasan Tezcan wrote: ..
Cengiz abi, onun demek istedigi su "ben istenmedigim yerde durmam".
Hedef buyuk bir ihtimal Adnan Polat. Hakan duzgun ve efendice konusur
benim bildigim, buna ishal demek haksizlik olmuyor mu :-)
...
Biktik artik onun gidip kalmasi durumundan. Istenmedigi icin gidecekse ne duruyor hala? Bak transfer sezonundayiz. Hem tekliflerde varmis ustelik. Yetti artik her onune tutulan mikrofona ben GS'ya cok seyler verdim ama aldigim karsilik da bu diye orada burada aglayip sizlamasi. Senin begenmedigin Umit su anda ondan daha fazla gol atmis durumda ve oynadigi surede Hakan kadar degil.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Şükür: Yaptığım her şey olay oluyor

YAŞAR YALÇIN
SABAH 30.01.2008

Galatasaray Kaptanı Hakan Şükür, Ankara'daki gol sevinci sonrasında oluşan 'polemikler' üzerine patladı..

Galatasaray Kaptanı Hakan Şükür, Ankaragücü maçında attığı golün sevincini PAF Takım'dan kadroya alınan Harun, İlker ve Erhan ile paylaşması sonrasında oluşan polemiklere sert cevap verdi. Konuyu SABAH'a değerlendiren Kral, "Kupadaki OFTAŞ maçında İlker yine bizimle birlikteydi. O karşılaşmayı 3-0 kaybettik.

Ben de ona 'Sende ne ayak varmış?' diye takıldım. Aramızda olan bir şakalaşmaydı. Ben de Ankaragücü maçındaki sevincimi genç kardeşlerimizle paylaşmak istedim. Hepsi bu. Bu bile olay oldu. Aslına bakılırsa ne yapsam olay oluyor. Hocamız ile de aramızda sorun olduğunu ve ona karşı tavır aldığımı iddia edenler var. Feldkamp'a karşı saygısızlık yapmam mümkün değil. Böyle söylentiler beni gerçekten yaralıyor" diye konuştu.

"BİZ GALATASARAY'IZ"
Hakan Şükür, Fenerbahçe ile yapacakları maçı ise, "Her şeyden önce çok güzel bir maç olacak. İzleyenler keyif alacak. Lig liderliğimizi hak ettiğimizi onlara göstereceğiz. Fenerbahçe de iyi oyunculardan kurulu bir takım. Biz eksiklerimizin arkasına sığınmıyoruz. Çünkü biz Galatasaray'ız. Sahaya 11 kişi çıktığımız sürece eksik değiliz. Oradan avantajlı bir skorla döneceğiz. Ali Sami Yen'de de turu geçeceğiz" şeklinde yorumladı.
TRUST GALATASARAY
MGC
Davut Gerçekcioğlu
Posts: 138
Joined: Mon Jul 31, 2006 2:59 pm

Post by Davut Gerçekcioğlu »

bir insanı yargılarken önce dönüp geriye bakmak gerekiyor. hakanı yargılarken örneğin yarı finalde leeds deplasmanında attığı golün ardından hissettiklerimizi düşünmemiz lazım. hakan şükür galatasaraya çok şey vermiştir, cimbomla özdeşleşen isimlerin başındadır ve konuşmak en çok onun hakkıdır.bir insanın efsane olacağı bir camiada son dönemlerinde bu tür açıklamalar yapabilmesi için ya çok haklı gerekçeleri olmalı yada bunamış olmalıdır. birinci ihtimal bana daha yakın geliyor. galatasaray nasıl bir anlayışla yönetiliyor, takımın geleneksel etik anlayışıyla mı yoksa şahsa özel tavırlar konularak mı? bu benim kafamı çok karıştırıyor, hakan şükür gibi bir emektar eğer şu an için hakettiğini alamıyorsa konuşabilir bunun için suçlayamazsınız, sonuçta her insanın duygusal olarak istemsiz dışavurumu olmuştur.
Celal Gürcüoglu
Posts: 1439
Joined: Wed Oct 23, 2002 5:43 am
Location: Istanbul

Post by Celal Gürcüoglu »

Mehmet Gurdal Cetin wrote:Şükür: Yaptığım her şey olay oluyor

YAŞAR YALÇIN
SABAH 30.01.2008

Galatasaray Kaptanı Hakan Şükür, Ankara'daki gol sevinci sonrasında oluşan 'polemikler' üzerine patladı..

Galatasaray Kaptanı Hakan Şükür, Ankaragücü maçında attığı golün sevincini PAF Takım'dan kadroya alınan Harun, İlker ve Erhan ile paylaşması sonrasında oluşan polemiklere sert cevap verdi. Konuyu SABAH'a değerlendiren Kral, "Kupadaki OFTAŞ maçında İlker yine bizimle birlikteydi. O karşılaşmayı 3-0 kaybettik.

Ben de ona 'Sende ne ayak varmış?' diye takıldım. Aramızda olan bir şakalaşmaydı. Ben de Ankaragücü maçındaki sevincimi genç kardeşlerimizle paylaşmak istedim. Hepsi bu. Bu bile olay oldu. Aslına bakılırsa ne yapsam olay oluyor. Hocamız ile de aramızda sorun olduğunu ve ona karşı tavır aldığımı iddia edenler var. Feldkamp'a karşı saygısızlık yapmam mümkün değil. Böyle söylentiler beni gerçekten yaralıyor" diye konuştu.

"BİZ GALATASARAY'IZ"
Hakan Şükür, Fenerbahçe ile yapacakları maçı ise, "Her şeyden önce çok güzel bir maç olacak. İzleyenler keyif alacak. Lig liderliğimizi hak ettiğimizi onlara göstereceğiz. Fenerbahçe de iyi oyunculardan kurulu bir takım. Biz eksiklerimizin arkasına sığınmıyoruz. Çünkü biz Galatasaray'ız. Sahaya 11 kişi çıktığımız sürece eksik değiliz. Oradan avantajlı bir skorla döneceğiz. Ali Sami Yen'de de turu geçeceğiz" şeklinde yorumladı.

Kulahim var benim bir tane. Onu diyorum Sukur'e versemde ona anlatsa. Tamam cok guzel. Gitmis genc elemanin gonlunu almis veya ne yapmak istediyse yapmis. Bunu yaparken Kalli'yi (nerdeyse) itmesi mi gerekirdi? Yedek kulubesi bir yere kacmiyor herhalde. Kalli'ye de icabinda 2 saniye saril (madem amacin millete sarilmak), onda sonra git kime sarilirsan saril.
Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Sampiyonu
Celal Gürcüoglu
Posts: 1439
Joined: Wed Oct 23, 2002 5:43 am
Location: Istanbul

Post by Celal Gürcüoglu »

Davut Gerçekcioğlu wrote:bir insanı yargılarken önce dönüp geriye bakmak gerekiyor. hakanı yargılarken örneğin yarı finalde leeds deplasmanında attığı golün ardından hissettiklerimizi düşünmemiz lazım. hakan şükür galatasaraya çok şey vermiştir, cimbomla özdeşleşen isimlerin başındadır ve konuşmak en çok onun hakkıdır.bir insanın efsane olacağı bir camiada son dönemlerinde bu tür açıklamalar yapabilmesi için ya çok haklı gerekçeleri olmalı yada bunamış olmalıdır. birinci ihtimal bana daha yakın geliyor. galatasaray nasıl bir anlayışla yönetiliyor, takımın geleneksel etik anlayışıyla mı yoksa şahsa özel tavırlar konularak mı? bu benim kafamı çok karıştırıyor, hakan şükür gibi bir emektar eğer şu an için hakettiğini alamıyorsa konuşabilir bunun için suçlayamazsınız, sonuçta her insanın duygusal olarak istemsiz dışavurumu olmuştur.
Bence Bulent Korkmaz bu takima Hakan Sukur'den daha cok seyler vermis saf Galatasarayli bir futbolcuydu. Ona yapilanlar berbat otesiydi. Ben bir gun Bulent'in agzini actigini duymadim. Hele hele bu sekilde actigini hic duymadim. Bunun ben GS'a boyle seyler yaptim, onu yaptim bunu yaptim, istedigimi yaparimla/konusurumla alakasi yok. Adamsan adamsin; istersen 100 yil GS icin oyna istersen 100 saat.
Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Sampiyonu
Post Reply