Demek ki yokmus farkimiz

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Cengiz Akgun
Moderator

Demek ki yokmus farkimiz

Post by Cengiz Akgun »

Stad mtad konusulurken FB'liler boburleniyorlardi ve SS nasil doldugundan FB'nin buyuk paralar kazandigindan dem vuruluyordu. Bir Alex oynamayinca dusulen durum Lincoln'suz GS'dan hic te farkli degilmis.

http://www.sabah.com.tr/haber,A57E898E8 ... 13A87.html
Last edited by Cengiz Akgun on Thu Jan 17, 2008 7:03 pm, edited 1 time in total.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Celal Gürcüoglu

Post by Celal Gürcüoglu »

Yok tabii. Benim FBli arkadaslarda boburleniyor hepimizin karti var diye. Olur tabii. Vermisler sezonluk karta 800 TL, alsinlar bakiyim ASY'de 2500TL'lik karttan (numarali kenardan bahsediyorum). Yapsinlar Aslantepe'yi (bu isimede isinamadim, garip geliyor hala), satsinlar biletleri 800TL demiyorum 1000TL'dan; zaten ben iki tane kafadan alirim. O zaman kim daha cok dolduruyor yarisina girelim. Gerci Aslantepe'ye gelis gidis Olimpiyat Stadi gibi olup Cefatepe'ye donusmezse.
Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Sampiyonu
Post Reply