Hincal ULUC'tan komplo teorisi
Moderator: Staff
-
Hincal ULUC'tan komplo teorisi
YAZI BUGUNKU SABAH-FOTOMAC'TAN ALINMISTIR
Maç genelde keyifli bir maçtı, alıcı gözle maça baktığımızda Antep'in de neredeyse Fenerbahçe kadar pozisyonu vardı. Fenerbahçe'nin gol pozisyonlarında çok iyi vuran ayakları var, buna karşılık Antep'te son vuruşları yapacak adamlar yok.
Yani inanamıyorum, Fenerbahçe ile pazar günü kendi sahanda çok önemli bir maçı varken, bu ülkedeki en iyi santrforlarından birisini cuma günü satıyor. Pazartesi günü satsan ne olacak!..
Bunu dahi düşünebilecek bir idareci yok. Yangından mal kaçırır gibi... Ankaraspor küme düşecek, onu nasıl olsa alacak. Pazartesi günü alsın. Burada iki konu var. Türk basını bunları tartışmıyor.
Öylesine şartlanmış ki herkes Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a... 'Pazar günü Fenerbahçe ile maçı olan bir takım, De Nigris gibi bir santrforu nasıl satar?' Bu soruyu kimse sormuyor...
İki; Ankaraspor, hiçbir seyircisi olmayan, bütün seyrettiğimiz maçlarda boş tribünlere oynayan bir belediye takımı. Devre arasında 1 milyon euro'ya nasıl bir adam transfer eder?
Bu para nereden bulunur, bu para kimin parası?
Kimin parasını kime veriyor Melih Gökçek ve oğlu...
Bence Fenerbahçe-Gaziantepspor maçının en önemli olayı bu... De Nigris'in transferi nasıl oluyor?
Cok sevdigi arkadasi Cuneyt KORYUREK'i kaybetti, uzuntuden beyni bulanmistir diye dusunuyorum.Bu arada trafik canavarlari can almaya devam ediyor, Turkiye'nin atletizm otoritelerinden, eski federasyon baskanlarindan degerli gazeteci Cuneyt KORYUREK karsidan karsiya gecerken ezildi.Allah rahmet eylesin.
Sureyya AYHAN'in en buyuk destekcilerinden di.Hep aklimda Kenan ONUK, ve Hincal ULUC'la beraber yorum yaptigi atletizm musabakalari geliyor.Cok yazik bir deger daha trafik cinayetine kurban gitti.
Maç genelde keyifli bir maçtı, alıcı gözle maça baktığımızda Antep'in de neredeyse Fenerbahçe kadar pozisyonu vardı. Fenerbahçe'nin gol pozisyonlarında çok iyi vuran ayakları var, buna karşılık Antep'te son vuruşları yapacak adamlar yok.
Yani inanamıyorum, Fenerbahçe ile pazar günü kendi sahanda çok önemli bir maçı varken, bu ülkedeki en iyi santrforlarından birisini cuma günü satıyor. Pazartesi günü satsan ne olacak!..
Bunu dahi düşünebilecek bir idareci yok. Yangından mal kaçırır gibi... Ankaraspor küme düşecek, onu nasıl olsa alacak. Pazartesi günü alsın. Burada iki konu var. Türk basını bunları tartışmıyor.
Öylesine şartlanmış ki herkes Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a... 'Pazar günü Fenerbahçe ile maçı olan bir takım, De Nigris gibi bir santrforu nasıl satar?' Bu soruyu kimse sormuyor...
İki; Ankaraspor, hiçbir seyircisi olmayan, bütün seyrettiğimiz maçlarda boş tribünlere oynayan bir belediye takımı. Devre arasında 1 milyon euro'ya nasıl bir adam transfer eder?
Bu para nereden bulunur, bu para kimin parası?
Kimin parasını kime veriyor Melih Gökçek ve oğlu...
Bence Fenerbahçe-Gaziantepspor maçının en önemli olayı bu... De Nigris'in transferi nasıl oluyor?
Cok sevdigi arkadasi Cuneyt KORYUREK'i kaybetti, uzuntuden beyni bulanmistir diye dusunuyorum.Bu arada trafik canavarlari can almaya devam ediyor, Turkiye'nin atletizm otoritelerinden, eski federasyon baskanlarindan degerli gazeteci Cuneyt KORYUREK karsidan karsiya gecerken ezildi.Allah rahmet eylesin.
Sureyya AYHAN'in en buyuk destekcilerinden di.Hep aklimda Kenan ONUK, ve Hincal ULUC'la beraber yorum yaptigi atletizm musabakalari geliyor.Cok yazik bir deger daha trafik cinayetine kurban gitti.
TRUST GALATASARAY
MGC
MGC
-
Hincal Uluc sacmayali cok oldu. Hakli oldugu nokta Antep ve FB arasindaki
yillardir devam eden garip iliski. Pragmatik Celal Dogandan beri baslayan.. En az bir 10 sezondur sezon basinda Antep maclarina direk 6 puan koydugu gibi, Antep hocasi ve yoneticileride FB maclari pesinen 0 puani koyuyor.
Tabii bu ikiliyeye Vederson icin GS'ye ayri tarife, FB'ye ayri tarife ceken Melih Gokcekte var. Tabii bunlari tamamlayici olarakta FB'ye gitmek icin can atan, ama bunu GS'ye bonservis odetmeden yapmak isteyen Necati Ates var. FB icin bonservis sorun degil, fakat GS'ye odeme yapmak onur meselesi olmus.
Baska bir tesaduf ise nedense FB macindan once 1.kalecinin sakatlanip
kalenin dededen FB'li, ucan cuval Oguz'a birakilmasi ve gene nedense FBli sporcu, yazar, vede yoneticilerin Oguzu can siperane korumasi. 5 gol yahu , 5 gol..
Daha baska bir goruntu ise mac sonu G.Antep Baskaninin 5 golden sonra uzuntulu degil, rahatlamis goruntusu. Bu arada belirtmeden gecemeyecegim, Antep De Nigrise karsilikAnkaradan aralarinda Tevfikin bulundugu potansiyelli 3 tane oyuncuyu aldi ve iyi is yapti.Birde 1 milyon dolar aldilar ustune sozlesmesine yarim sezon kalan bir futbolcu icin.
Alexin sakatlanma riski yuksek, puan farki yok ve yarista 4 tane takim var. FB'ninde fiksturu kotu. Federasyon degisimiyle birlikte ben FB'den daha cok kapali kapilar arkasinda bir takim hamleler bekliyorum. Lig cirkeflesecek. Yalniz Cruzeironun ve ayni menajerin 4 oyuncusunu almakla olmuyor bu isler.
yillardir devam eden garip iliski. Pragmatik Celal Dogandan beri baslayan.. En az bir 10 sezondur sezon basinda Antep maclarina direk 6 puan koydugu gibi, Antep hocasi ve yoneticileride FB maclari pesinen 0 puani koyuyor.
Tabii bu ikiliyeye Vederson icin GS'ye ayri tarife, FB'ye ayri tarife ceken Melih Gokcekte var. Tabii bunlari tamamlayici olarakta FB'ye gitmek icin can atan, ama bunu GS'ye bonservis odetmeden yapmak isteyen Necati Ates var. FB icin bonservis sorun degil, fakat GS'ye odeme yapmak onur meselesi olmus.
kalenin dededen FB'li, ucan cuval Oguz'a birakilmasi ve gene nedense FBli sporcu, yazar, vede yoneticilerin Oguzu can siperane korumasi. 5 gol yahu , 5 gol..
Daha baska bir goruntu ise mac sonu G.Antep Baskaninin 5 golden sonra uzuntulu degil, rahatlamis goruntusu. Bu arada belirtmeden gecemeyecegim, Antep De Nigrise karsilikAnkaradan aralarinda Tevfikin bulundugu potansiyelli 3 tane oyuncuyu aldi ve iyi is yapti.Birde 1 milyon dolar aldilar ustune sozlesmesine yarim sezon kalan bir futbolcu icin.
Alexin sakatlanma riski yuksek, puan farki yok ve yarista 4 tane takim var. FB'ninde fiksturu kotu. Federasyon degisimiyle birlikte ben FB'den daha cok kapali kapilar arkasinda bir takim hamleler bekliyorum. Lig cirkeflesecek. Yalniz Cruzeironun ve ayni menajerin 4 oyuncusunu almakla olmuyor bu isler.
NO ADNANS, NO CRY !!
-
Alpay Dedeoglu wrote:Hincal Uluc sacmayali cok oldu. Hakli oldugu nokta Antep ve FB arasindaki
Pes!!!!!
Antep maclarina 6 puani koyuyoruz da GS maclarina koymuyormuyuz?
Pragmatik iliski o zaman GS ile FB arasinda da var.
Bunlar cirkin ve Hincal vari seyler.Bursa macinda Hakan Sukur'e gosterilen kirmizi kart nerede?
Ilk yarida kufur eden hemde Bursa anana GS mi koydu diye kendi baskaninin sehrini dahi unutan tribunlere ne demeli, cezasina ne demeli?
Peki Servet'in golden once faulunu neden kimse konusmaz?
FB catir catir yendi Antep'i.Kaleci Oguz'un yediklerini Aykut ile Orkun beraber cikaramaz kaleden.
Ayip seyler bunlar!
Savas
2009 Uefa Kupasi Finali Fenerbahce Sukru Saracoglu'nda..
-
Savas neden bu kadar kızmıssın? Senelerce GS sampiyon olurken yok TS GS'a yatar, yok bütün Anadolu takımları GS'a yatar, yok GS zaten hep Anadolu takımlarından puan alır hurafeleri ile kamuoyu buralara gelmiş. Öyle bir pes demişsinki sanki Türk kamuoyunda ilk defa bir takım hakkında böyle iddiada bulunulmuş, hiç duyulmamış bir olaymış gibi.Savas Macun wrote:Alpay Dedeoglu wrote:Hincal Uluc sacmayali cok oldu. Hakli oldugu nokta Antep ve FB arasindaki
Pes!!!!!
Antep maclarina 6 puani koyuyoruz da GS maclarina koymuyormuyuz?
Pragmatik iliski o zaman GS ile FB arasinda da var.
Bunlar cirkin ve Hincal vari seyler.Bursa macinda Hakan Sukur'e gosterilen kirmizi kart nerede?
Ilk yarida kufur eden hemde Bursa anana GS mi koydu diye kendi baskaninin sehrini dahi unutan tribunlere ne demeli, cezasina ne demeli?
Peki Servet'in golden once faulunu neden kimse konusmaz?
FB catir catir yendi Antep'i.Kaleci Oguz'un yediklerini Aykut ile Orkun beraber cikaramaz kaleden.
Ayip seyler bunlar!
Savas
Daha dur, sakin ol, hele bir Sevilla'yı eleyin, hatta yarı finale falan çıkın, o zaman bir de Avrupa'da hakemler FB'ye yardım ediyorları falan dinlemeye başlayın, bunlar hiç bir şey değil.
Devran dönüyor, Hagisi, Emresi, Hakan'ı, Arif'i, Taffrel'i, Popescu'su ile ortalığı dağıtan GS'a etmedik lafı bırakmayan camialar şimdi aynı muhabbetlere kendileri maruz kalıyorlar. Herkes kabahati internet sitelerinden, yönetici demeçlerine kendi camiasında arasın.
Servet'in golden önce faulu konusunda da ben de sana pes diyeyim. Sahada sille tokat dayak attı iki takım birbirine, Servet faul yapıyor dediğin pozisyonda Bursa'lı oyuncu ne yapıyor? Sanki hakem bütün maç her pozisyonu çalmış da, Servet'in pozisyonunu es geçmiş.
Herhalde şöyle konuşulması lazım, hakem GS'a kıyak yapma arzusuyla yanıp tutuşuyordu (ama nedense bunu birinci dakikada itibaren sahada futbol oynamak isteyen takımı dayakla ve kendini numaradan yere atmalarla durdumak isteyen Bursa'lı oyunculara kart göstererek yapmadı) Servet'in pozisyonun gol olacağını süzdü, çalmayayım şu faulu, İsmail Güldüren ıskalar falan, takar bizim Cimbom dedi, ondan çalmadı Servet'e faulu, gol oldu. Nasıl iyi konuştum mu pozisyonu? Alpay'a pes hakikaten.
Ali
-
Ali Agabey,
Benim derdim Hincal degil Alpay agbi.Kimin ne dedigi umurumda degil ama onun dusunceleri ve yazilari daha onemli ve bu sekilde fanatikce,onlar gibi dusunup yazmasi beni uzuyor.
Yoksa zerre kadar deger vermedigim adamlarin yorumuna gulup gecerim, durum bundan ibaret.
Selamlar
Savas
Benim derdim Hincal degil Alpay agbi.Kimin ne dedigi umurumda degil ama onun dusunceleri ve yazilari daha onemli ve bu sekilde fanatikce,onlar gibi dusunup yazmasi beni uzuyor.
Yoksa zerre kadar deger vermedigim adamlarin yorumuna gulup gecerim, durum bundan ibaret.
Selamlar
Savas
2009 Uefa Kupasi Finali Fenerbahce Sukru Saracoglu'nda..
-
Savascıgım, benim derdim her ikisi de değil. Bir tanesi benim gözümde zaten hiçbir konudan yüzeysellik ötesinde anlamayan, hasbelkader kendini bir yerde yazı yazarken bulmuş, ondan sonra Türkiye'de kendini bulduğu alan patlayıp, çatlayınca "tanınıp" yolunu bulmus bir adam. Bunu devam ettirmek içinde düzenli olarak sansasyonel çıkışlarla orijinal düşünür gibi gözükme ayaklarına yatmış, dediğim gibi, konuştuğu konuların hiçbirinden anlamayan ve bu kadar okunup izleniyor olması bana bizim toplumun genel durumu ile ilgili çok üzücü fikirler veren bir adam.Savas Macun wrote:Ali Agabey,
Selamlar
Savas
Hıncal' a gelince
dermişim.
Alpay'ın yazdıklarına gelince, tepkine şaşırdım çünkü sen de ben de dahil zaman zaman hepimiz benzer şeylere takılıyoruzç Bunun sebebi de genel olarak futbolumuzun içine işlemiş meyvalı ağacı taşlama de, kazandan tırmananı aşağı çekmek de, ne dersen de, rakibe saygısızlık, hep kendin kazanma bazlı dünya görüşü. O kadar etrafımızdaki bu düşünüş, hepimizi etkiliyor, sadece Alpay ağabeyi değil.
Ali
-
-
-
Beni Hıncalla ayni cümle icinde kullandiniz, simdi yandiniz o zaman.
1-) Ilk once suraya bir bakiniz:
2007/2008 türkiye turkcell süper ligi 18/08/2007 fenerbahçe 2-1 gaziantepspor
2006/2007 türkiye turkcell süper ligi 20/04/2007 gaziantepspor 0-2 fenerbahçe
2006/2007 türkiye turkcell süper ligi 03/11/2006 fenerbahçe 4-1 gaziantepspor
2005/2006 türkiye turkcell süper ligi 02/04/2006 gaziantepspor 0-2 fenerbahçe
2005/2006 türkiye turkcell süper ligi 29/10/2005 fenerbahçe 1-0 gaziantepspor
2004/2005 türkiye turkcell süper ligi 02/04/2005 fenerbahçe 2-0 gaziantepspor
2004/2005 türkiye turkcell süper ligi 16/10/2004 gaziantepspor 0-1 fenerbahçe
2003/2004 türkiye turkcell süper ligi 22/02/2004 gaziantepspor 1-5 fenerbahçe
2003/2004 türkiye turkcell süper ligi 14/09/2003 fenerbahçe 3-1 gaziantepspor
2002/2003 türkiye turkcell süper ligi 15/02/2003 fenerbahçe 2-0 gaziantepspor
2002/2003 türkiye turkcell süper ligi 11/09/2002 gaziantepspor 3-3 fenerbahçe
2001/2002 türkiye turkcell süper ligi 22/03/2002 fenerbahçe 4-1 gaziantepspor
2001/2002 türkiye turkcell süper ligi 04/11/2001 gaziantepspor 0-2 fenerbahçe
2000/2001 türkiye turkcell süper ligi 21/04/2001 fenerbahçe 4-3 gaziantepspor
2-)De Nigris ilk macta iyi oynarken cikarildi, 2. macta ise oynayamadi cunku 1 gun once alele acele satildi.
3-) Gaziantepin bogazina kadar borcta oldugu biliniyor. 6 tane birden oyuncu transfer etmis yari sezonda? DeNigris mac oncesi satmayi bilen bu oyunculari hafta basi alip bu maca yetistiremezmiydi?
4-)Neden takimin kalburustu Zurita, Volkan, M. Bolukbasi, ve Ergun ilk 11de degildi?
Birde soyle Gaziantepe gidinde sehirde konusulanlari sorun bakalim.
Nereden mi biliyorum? Gittim guzel kardesim gittim. Hele 4-3luk macla ilgili Gazianteplinin guzel fikirleri var.
5-)Simdiye kadar FB ile yaptigi 7 macta 19 gol yemis Oguzdan baska adam yok mu kaleci olarak?
6-) 5 gol yeyipte rezil oldugun mactada bir tane sarikart gorursun yahu. Biraz hirs, gurur , seref olur
1-) Ilk once suraya bir bakiniz:
2007/2008 türkiye turkcell süper ligi 18/08/2007 fenerbahçe 2-1 gaziantepspor
2006/2007 türkiye turkcell süper ligi 20/04/2007 gaziantepspor 0-2 fenerbahçe
2006/2007 türkiye turkcell süper ligi 03/11/2006 fenerbahçe 4-1 gaziantepspor
2005/2006 türkiye turkcell süper ligi 02/04/2006 gaziantepspor 0-2 fenerbahçe
2005/2006 türkiye turkcell süper ligi 29/10/2005 fenerbahçe 1-0 gaziantepspor
2004/2005 türkiye turkcell süper ligi 02/04/2005 fenerbahçe 2-0 gaziantepspor
2004/2005 türkiye turkcell süper ligi 16/10/2004 gaziantepspor 0-1 fenerbahçe
2003/2004 türkiye turkcell süper ligi 22/02/2004 gaziantepspor 1-5 fenerbahçe
2003/2004 türkiye turkcell süper ligi 14/09/2003 fenerbahçe 3-1 gaziantepspor
2002/2003 türkiye turkcell süper ligi 15/02/2003 fenerbahçe 2-0 gaziantepspor
2002/2003 türkiye turkcell süper ligi 11/09/2002 gaziantepspor 3-3 fenerbahçe
2001/2002 türkiye turkcell süper ligi 22/03/2002 fenerbahçe 4-1 gaziantepspor
2001/2002 türkiye turkcell süper ligi 04/11/2001 gaziantepspor 0-2 fenerbahçe
2000/2001 türkiye turkcell süper ligi 21/04/2001 fenerbahçe 4-3 gaziantepspor
2-)De Nigris ilk macta iyi oynarken cikarildi, 2. macta ise oynayamadi cunku 1 gun once alele acele satildi.
3-) Gaziantepin bogazina kadar borcta oldugu biliniyor. 6 tane birden oyuncu transfer etmis yari sezonda? DeNigris mac oncesi satmayi bilen bu oyunculari hafta basi alip bu maca yetistiremezmiydi?
4-)Neden takimin kalburustu Zurita, Volkan, M. Bolukbasi, ve Ergun ilk 11de degildi?
Birde soyle Gaziantepe gidinde sehirde konusulanlari sorun bakalim.
Nereden mi biliyorum? Gittim guzel kardesim gittim. Hele 4-3luk macla ilgili Gazianteplinin guzel fikirleri var.
5-)Simdiye kadar FB ile yaptigi 7 macta 19 gol yemis Oguzdan baska adam yok mu kaleci olarak?
6-) 5 gol yeyipte rezil oldugun mactada bir tane sarikart gorursun yahu. Biraz hirs, gurur , seref olur
NO ADNANS, NO CRY !!
-
Bence Savas hakli "tarafsiz taraftar egri bodik" (eski FIRT okuyuculari hatirlar sanirim) Hincal'in veliahti belli oldu galiba!!!Savas Macun wrote:Ali Gursel wrote:
Hıncal' a gelince
dermişim.
Ali
Koptum burada
Ama Alpay abi boyle giderse Alpay-Hincal elelele hep beraber tribune diye bagirmayan ne olsun
Selamlar
Savas
Mesela G.Birligi kalecisi Gokhan'in sakayla karisik Necati'ye bu koseye at demesi, Rize kalecisinin gecen hafta yedigi goller, Ismail Gulduren'in iskasi cok normaldir de, Gaziantep'te Oguz'un kalede olmasi cok acayiptir. Sorarsiniz hangi golde hataliydi diye, cevap yoktur ama Oguz oynamamalidir.
Bir suru Gaziantep -FB maci verilmis, gidin bir suru GS-FB maci koyun istatistiki olarak sonuclar farklimidir ama sadece Gaziantep mac satar!!!
Sozum forumdan disari iftira atmak cok kolaydir da, ispat etmesi kolay degildir pek ama sallayin Oguz Daglaroglu'na , muhim degil nasil olsa F.Bahceli aileden geliyor, ekmegi ile oynasaniz da muhim degil!!! Sonra 5-0 yeniliyorsun , git iki uc tekme at, ayak kir degil mi?!!! Hatta ben Gaziantep'teki seyircileri de sucluyorum , ornek alin bak gecen sene 19 Mayis'ta ne kadar guzel mac seyretti G.Saray'li abileriniz, ablalariniz yagdirin sahaya koltuk, sise filan ne duruyorsunuz!!! Insanda "biraz hirs, gurur, seref olur", degil mi ya?!!!
Dedim ya Savas hakli " Alpay-Hincal elelele hep beraber tribune "
Selam ve sevgiler,
YK
-
-
- Moderator
Golleri gordun mu? Gecen hafta Rize'nin kalecisi o golleri yerken hic sesin cikmiyordu. Birak dedesini anasi ve babasi GS'li olsa kurtaramazdi o toplari, Oguz. Sence Orkun olsa yemez mi idi bunlari? Adam 3-0'dan sonra cikarin beni eger takim bu sekilde oynayacaksa ben ne yapayim yahu diyordu.Alpay Dedeoglu wrote:Baska bir tesaduf ise nedense FB macindan once 1.kalecinin sakatlanip
.....
Dedesi koruk yemis torunun disi kamasmis gibi olmus bu yaftalama. Ha Gaziantep neden boyle bos kovana donduruldu deniyorsa orasini bilemem. Adamlar futbolcularin maaslarini veremiyorlardi.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
-
Rize GS maci ile Antep FB macini karsilastirmak yanlis. Rize ilk 30dk ba$a ba$ oynadi ve her an GS ye gol atabilir bir oyun oynadi. Oyuna ellerinden geldigince asildi, fakat yine de yenildi. I.Güldüren o GS Bursa macinda bilerek hata yepti demek kadar aptalca birsey olamaz. O hirsinin kurbani oldu, GS-a karsi kininin sonucu asiri hirstan topu iskaladi. I. Güldürenin o macin ilk yarisini KIRMIZI kartsiz bitirmesi acaba hakemi birileri etki altina mi ALDI SORUSUNU sorduruyor. Alex in KICINA cim deyince faul calan bazi hakemler. son iki BURSA - GS maclarinda karate yapan Bursa li oyuncalara neden KIRMIZI kart gösteremedi. Ayagina her top geldiginde dogrudan tekme yiyen ve kendi ki$isel tahminim artik Türkiye de futbol oynamayacagini düsündügüm LINCOLN'e yapilan faulleri hakemler neden hep es geciyor. GS Bursa macinda 4 tane penalti pozisyonundan sadece birini calma cesaretini gösteremeyenler. GS su an formda ve iyi bir takim degil elbette. Fakat ona ragmen(üstte) yazdiklarima ragmen basa oynuyorsa, bravo o cocuklara. Kendimi bildim bileli Federasyon baskanini degistirmek isteyen Istanbul lu bir kulüp, yollamak isteyip te yolladiklari federasyon baskanlari : Erzik, kigili, Bicakci, Ulusoy ve tekrar Ulusoy. En kücük yanlislikta yürüyüsler düzenleyen insanlar. Ya biz Galatasaray lilar cok dogrucu,demokratiz önce hep birbirimizi sucluyoruz. Bir baskan cikip acik acik "Samyiyonlugun sahada kazanilmadigin ögrendik, artik farkli olacagiz diyor". Eski bir baskan GS UEFA ve Süper kupayi kaldirinca Kanal kanal gezip GALATASARAY'in önünü kesmemiz sart diyor (2001, 2002 yillarinda). Daha neler var neler.......... Sanirim bu kadari da yeter.
UEFA'da Arsenal'i, Süper Kupada Madrid'i.....