Adnan Polat 33. Başkanımız

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Ufuk Sezekkaplan
Posts: 1333
Joined: Tue Feb 22, 2005 11:33 am

Adnan Polat 33. Başkanımız

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Milliyet son dakika haberine gore Adnan Polat baskanliga adayligini aciklamis. Gazete "beklenen oldu" diyor ama ben sahsen tahmin etmiyordum. Bu arada gazete basligi ile haberin icerigi biraz tutarsiz. Basliga gore adaylik aciklandi, icerige gore Polat, calismalara basladi.

http://www.milliyet.com.tr/2008/01/23/s ... 4556115156

Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Oncelikle Milliyet Sabah Gazetesinden Yasar Yalcin'in haberini referans vermis.Yani Milliyet bu sefer Gotunden uydurmamis isim ve referans vermis. :)

CANAYDIN'in karsisina cikmak ?

POLAT bunu ciddi sekilde dusunuyorsa, iceriden destek var demektir.Kendisini sevmeyen liseli oylarini cekmek icin ne yapacak acaba? 30 Milyon EURO para koymasi lazim.Dunya capinda bir yildiz :) Bu laf beni hep guldurmustur.Stadi bitirecek.

Bence CANAYDIN eger aday olursa yine secilir.Saglik durumunu tam bilmiyorum ama nefes aliyorsa iktidari birakmaz.

Eski KOMITECIDIR..

Karsisina Abromovic gibi zengin bir liseli cikmazsa,
Bu sefer (Alpay'in tabiri ile) esek baglasan kazanirdi diyemece(yecegiz)ksiniz.
TRUST GALATASARAY
MGC

Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

2006 Yilindan bir nostalji

Eski sitesi ama fikirler degismez ve tekrar aday olur diye dusunuyorum.Sitedeki ekibinden kimler var cevresinde o da bilinmez.Bir kisa not iclerinden bir tanesi benim eski patronumdu.Sene 1997-1998 yillari.

http://www.yigitsardan.com.tr/

Eski zaman olur ki hayali cihan deger

ÖNCELİKLİ PROJELERİMİZ

Toplam değeri yaklaşık 250 milyon USD olan Futbol A.Ş.’yi halka açarak, bu şirkete 100 milyon USD sermaye elde etmek. Bu kaynakla, bir yandan stadın finansmanı ve Sportif A.Ş. hisselerinin geri alınmasını sağlarken, diğer yandan 40 milyon USD’lık kaynağı da işletme sermayesi olarak şirketin içinde değerlendirmek.

Galatasaray’ın, başta Riva olmak üzere tüm gayrimenkullerini, en uygun çerçevede değerlendirerek mevcut borçlarını kapatmak ve Galatasaray’ı sürekli gelir yaratan bir yapıya kavuşturmak.

Galatasaray Adası ve Kalamış Tesisleri’ni, sponsorlar tarafından harcanacak 8.5 milyon USD ile Galatasaray’ın ve hatta İstanbul’un gurur kaynağı olarak anılacak tesislere dönüştürmek.

Futbol altyapımıza daha da çok yatırım yaparak Futbol A.Ş.’yi sürekli gelir getiren bir yapıya kavuşturmak.

Basketbol A.Ş.’yi kurarak, basketbolun tüm gelirlerini basketbol operasyonuna kanalize etmek ve diğer amatör branşlarla birlikte her yıl Galatasaray’ın gayrimenkullerinin değerlendirilmesinden elde edilen gelirin bir kısmını sözleşmeler doğrultusunda amatör şubelere aktarmak.

31 Mart 2006’dan itibaren, tüm kulüp ve şirketlerimizin hesaplarını saygın uluslararası denetim kuruluşlarının denetlemesini sağlayarak, bu hesapları 3 ayda bir yapılacak toplantılarla Galatasaray camiasıyla paylaşmak.
TRUST GALATASARAY
MGC

Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Resmi sitede her zaman ki gibi zorunlu bir aciklama var bu konuda:

http://www.galatasaray.org/detay.asp?PI ... rID=303448
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.

Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Cengiz Abi, iste bu CANAYDIN'in ayak sesleri :)

Cim-Bom köşeyi döndü

Galatasaray Kulübü, Silivri Projesi İle maddi sıkıntılardan kurtulacak. Florya’daki tesisler, Silivri’de tahsis edilecek 120 dönümlük araziye taşınacak. Florya’ya yapılacak konutlarla kulübe yılda 10 milyon dolarlık kira geliri kazandırılacak

Başkan’dan son bomba!

CİM-BOM’DA güzel günler yakın... Uzun süre maddi sıkıntı çeken Galatasaray Kulübü, Başkan Özhan Canaydın’ın son dönemdeki yoğun çabası ile zorlu günleri atlattı, güzel günlerin müjdeleri gelmeye başladı... Önce Vakıfbank kredi olayını çözen, ardından ‘Aslantepe Projesi’ni büyük gayretlerle hayata geçiren Canaydın’ın son bombası ise Silivri Projesi olacak.

Modern tesisler yapılacak


SARI-KIRMIZILI kulüp, Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ın verdiği 120 dönümlük araziye, Florya Metin Oktay Tesisleri’ni taşıyacak. Buraya modern idman sahaları ve spor tesisi yapılacak... Florya’daki tüm birimler buraya taşınacak. Florya’daki tesislerin 22 dönümü Galatasaray Kulübü’ne ait ve Sarı-Kırmızılılar burayı diledikleri gibi değerlendirme hakkına sahip.

Özhan Canaydın açıklayacak

FLORYA’YA konut, alışveriş merkezleri ve oteli kapsayan bir proje düşünülüyor. Bu proje ile de yıllık 10 milyon dolar gelir bekleniyor. Bu konuda Canaydın’ın yarın bir açıklama yapması bekleniyor. Yönetici Refik Arkan da ‘Böyle bir çalışmamız var. Sonuçlanmak üzere’ dedi.

Mustafa ERSOY
ZTARRR GASTESI
24.01.2008
TRUST GALATASARAY
MGC

Hasan Tezcan
Site Admin
Posts: 6041
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:57 pm
Location: Stockholm

Post by Hasan Tezcan »

Kongre öncesi bu tarz bombalar patlar. Cok acemisin Mehmet :D

Alpay Dedeoglu
Posts: 1923
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:14 pm

Post by Alpay Dedeoglu »

Su anki aday adayları:

Ozhan Canaydin
Adnan Polat
Adnan Ozturk
Taner Askin

Ozhan Canaydin cok yiprandi ama son nefesine kadar bu isin icinde olacaktir. Bu sefer isi hem zor , hem daha kolay. Zor cunku kalelerinde dahi artik illallah dediler, stad isi yoluna girdi, harcanacak isim kalmadi, sagligi eskisi kadar iyi degil, bazi organlari alinmis yasli bir insandan bahsediyoruz. Kendiside oyle gordugunden koydugu paranin bir kismini ve de garantilerini cekti.

Kolay cunku hala tek kuvvetli rakip yerine birden fazla rakip var. Oylar bolunecek.

Adnan Polat biraz zor. Adnan Sezgin antipatisi var camiada. Tabani o kadar guclu degil.

Adnan Ozturk. Tabani daha iyi fakat yonetim tecrubesi az. Daha agresif.
Iyi yonu Kalpakcioglunu bir daha klubun yanindan bile gecirmez, eger azda olsa iliskisi kalmissa bile keser atar. O tehlike ne yazikki hala mevcut.

Taner Askin. Her kongrede konusur , uslanmaz muhalif, oylanan hizbir butceyi ibra etmez (dogrusunu yapiyorya !!) ama gucu yok. Bir nevi Baykal.

AMA hakikaten yeter artik OZHAN Baskan. Sizin sureciniz bitti artik. Borclar iyi kotu bir kaliba oturdu, stad oluyor, birlesmenin temeli atildi, Riva, Avcilar ,Silivri projeleri olacaktir. Sizin bir surec baskaniydiniz, onun sonuna gelindi.
Bu yastan sonra bu kadar hakaret yemeye , baski ve stres altina girmeye degermi? Siz dernek yonetmeyi ve secim ortami yonetmeyi biliyorsunuz, ama olay artik endustriyel spor. O olmuyor iste. Burayi zaman zaman okudugunuzu biliyorum. Baskan adayi olmayin, ben bile o kadar haksizliga ugramama ragmen hakkimi helal edecegim.
NO ADNANS, NO CRY !!

Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Silivri de bir Hamoglu olayi var. Eski BJK yonetim kurulunda idi. Silivride Klasis oteli, golf sahasi. korumali satosu, Maxi supermarket/megamarket zinciri, Kiz Kulesi falan filani var. Kardesimi 3 ay calistirip maasini veremedi, adamin hala iki ay alacagi var alacagim diye ugrasiyor. Silivri'de gube gunduz adam duzuyor yani. Bayilir Canaydin gibi saftriklere. Som olayini bildigi icin boyle abidik gubidikle ile GS ihya etme planlari ondan gelmistir. Cunku Silivri ondan soruluyor ve duydugum kadari ile zor durumda.

Sordular mi ben Corumdan 500 bin dolarla ciktim bu hale geldim diyormus. Kimse yahu Corumda 500 bin dolari nasil yaptin diye soramiyormus.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.

Alpay Dedeoglu
Posts: 1923
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:14 pm

Post by Alpay Dedeoglu »

Cengiz Akgun wrote:Silivri de bir Hamoglu olayi var. Eski BJK yonetim kurulunda idi. Silivride Klasis oteli, golf sahasi. korumali satosu, Maxi supermarket/megamarket zinciri, Kiz Kulesi falan filani var. Kardesimi 3 ay calistirip maasini veremedi, adamin hala iki ay alacagi var alacagim diye ugrasiyor. Silivri'de gube gunduz adam duzuyor yani. Bayilir Canaydin gibi saftriklere. Som olayini bildigi icin boyle abidik gubidikle ile GS ihya etme planlari ondan gelmistir. Cunku Silivri ondan soruluyor ve duydugum kadari ile zor durumda.

Sordular mi ben Corumdan 500 bin dolarla ciktim bu hale geldim diyormus. Kimse yahu Corumda 500 bin dolari nasil yaptin diye soramiyormus.
Silivri ondan falan sorulmaz. Elinde saglam arazisi olan 3-5 Silivrinin eskilerinden (Trakyada yerlilerinden denir, cok komik Kizilderili gibi) aileler var. Bunu disinda Istanbulllu bazi yatirimci ve arsa spekulatorlerinin elinde araziler var.

Birde Silivrili aileye damat olup klup yoneticisi arkadaslari sayesinde futbolculara kendi yaptigi hesapli !! evler satanlar varki o da baska bir chapter konusu. Hep beraber ''AIG yoluna ruhunu'' koyup yemekler duzenleyenler.. Hadi canim hadi bir daha disipline verin gorelim , nasil olsa
mahkemeden donuyor.

Esas bu arkadaslarin parmagi varmi yok mu ona bakmak lazim.
NO ADNANS, NO CRY !!

Mehmet Marsan
Posts: 1946
Joined: Sun Oct 27, 2002 12:52 pm
Location: Washington D.C.

Post by Mehmet Marsan »

Bi baska secimden once Silivri hikayesinin benzeri Buyuk veya Kucuk Cekmece hakkinda da cikmisti. Florya'yi dolar matbaasina cevirip tesisleri Cekmece'ye tasiyacaklardi.

Hayal projeler ortaya atarken yaraticilik bile yapmaya luzum yok. Sadece adresi degistirip proje uretiyorlar. Seneye Umraniye ormanlarindan pay aliyoruz diye cikabilirler.

Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Alpay Dedeoglu wrote: Birde Silivrili aileye damat olup klup yoneticisi arkadaslari sayesinde futbolculara kendi yaptigi hesapli !! evler satanlar varki o da baska bir chapter konusu. Hep beraber ''AIG yoluna ruhunu'' koyup yemekler duzenleyenler..
Gecenlerde Bursadaydilar, cepten aradilar ancak isleri varmis yemege kalamadilar.
TRUST GALATASARAY
MGC

Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Seçim Genel Kurul İlanı Duyurusu

Tüzüğümüzün 25 maddesi ve Yönetim Kurulu'nun 18 Aralık 2007 tarih ve 058 sayılı kararı gereğince, Kulübümüzün ''SEÇİM GENEL KURUL TOPLANTISI'' 15 Mart 2008 Cumartesi günü saat 10.00'da Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda, çoğunluk olmadığı takdirde ikinci toplantı 22 Mart 2008 Cumartesi günü aynı yer ve saatte yapılacaktır.

Galatasaray Yonetim Kurulu
28.01.2008

Haftasonu Adnan POLAT Galatasaray TV ye yaptigi aciklamada, secim psikolojisini takimdan uzak tutmaya calisiyorum demisti.Dun gece Kanal 1 de Fatih ALTAYLI Mustafa DENIZLI'ye icini bosaltti.Adnan POLAT'in secim ofisi varmis inkar etmesin mis, RIBERY'yi kaciran adam da aday oluyormus falan felan.

Kinini kustu anlayacaginiz.Diger Adnan (SEZGIN) icin Galatasaray hakkinda sike iddialari olan ve mahkemelik olan bir adami (aslinda kibarca sahtekar ve serefsiz dedi) nasil Futbol AS nin basina getirdiler anlayamiyorum dedi.

Kayniyor klubun ici
Komiteciler is basinda
Listelerin belirlenmesinde ne savaslar yasanacak kimbilir
FA gibileri de kuduruyor, mevzunun icinde olamadiklari icin ...
TRUST GALATASARAY
MGC

Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

BERLIN PANTERI CANAYDIN'LA GORUSMUS

Canaydın topa bastı

Galatasaray Başkanı Canaydın Galatasaray Lisesi’nden küçüğümdür. Kendisiyle ağabey-kardeş dostluğumuz ve aramızda sevgimiz vardır. Galatasaray aşığıdır Canaydın. Hizmet etmek için yarışmıştır, başkan olmuştur, elinden geleni yapmıştır. Rakamı tam bilmiyorum ama kefalet imzalarını da atmıştır.

Canaydın dört dörtlükten de üstün Galatasaraylı’dır. Buna kimsenin söyleyeceği bir şey olacağını hiç sanmıyorum. Galatasaray Kulübü Başkanı bana “Kararsızım” derken Galatasaray’da söz sahibi olanların fikirlerini öğrenmek istediğini söyledi.

“Tabii ki sen Galatasaray gibi bir camianın başına başkan olarak gelmeyi düşünüyorsan icazet almak zorundasın Canaydın” dedim. “Haklısın” karşılığını verdi. Kendisiyle Ali Sami Yen Stadı’nın G.Saray’ın malı olan arsasının üstünde yapılmış G.Saray Cafe’de buluştuk. Zayıflamış. Kolay bir ameliyat geçirmedi. “Turgay Ağabey daha 6 kilo almam lazım” dedi.

HEP DIŞARIDA KALDIM

Biraz ameliyatından konuştuk. Maşallah doktorları onu hayata ve G.Saray’a kazandırmışlar. “Turgay Ağabey niçin konsensüs yapmak istiyorum biliyor musun?” dedi. “Gazetelerde değişik Galatasaraylılar’ın başkanlık adayları tartışılıyor.

Dikkat edersen ben hep dışarıda kaldım ve ilk defa seninle konuşuyorum. Tabii bir hafta sonra ben de bir sonuca varacağım. Ya yola ‘Devam’ deyip ‘Genel kurulda başkanlığa adayım’ diyeceğim ve yönetim kurulu arkadaşlarımı 15 gün öncesinden basın toplantısıyla açıklayacağım ya da uzun zamandır özlediğim Bursa’daki evime ve fabrikama döneceğim. Uzaktan ‘Galatasarayımız’a faydalı olabilir miyim?’ diye düşüneceğim. İşte bunun için kararsızım.

Bu kararı bana yapacağım konsensus verdirecek ve ben de aynı gün açıklayacağım; VAR MIYIM YOK MUYUM?” “Galatasaray’ın şu an lig lideri olması kadar bana mutluluk veren bir şey olabilir mi Turgay Ağabey. Kolay değil 10’a yakın futbolcumuz sakat belki de son yıllarda Ankaragücü gibi bir takıma ilk defa 4 gol atıp 3 puanı kaptık. Bu böyle kolay olmaz. Feldkamp’ı kutluyorum. Bu yıl transferde büyük ümitlerle Lincoln ve Linderoth’u aldık. Anlatmama gerek yok. Sizler olayları benden daha iyi takip ediyorsunuz.” “Adnan Polat futbolda tek sorumludur” dedi.

ÜSTÜNEL’İN SAÇLARI!

Ve ben de hemen sordum. “Yanında bir de her maç öncesi televizyona çıkan ve yorum yapan Haldun Üstünel var değil mi?” dedim. “Evet” dedi. “İyi güzel de sevgili Başkan, onu düzgün bir berbere götürsen o saçlarını Galatasaray Futbol Sorumlusu Yardımcısı şeklinde kestirsen olmaz mı?” diye sordum. Cevap veremedi. Yukarıda yazdıklarım Başkan Canaydın’la samimi sohbetimizin hemen hemen tüm içeriğidir. Sevgili Galatasaraylılar Canaydın kararsızım diyor ama siz kendi kararınızı verdiniz mi? Şöyle bir düşünün bakalım.

Turgay ŞEREN
TRUST GALATASARAY
MGC

Tan Erten
Posts: 1179
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:07 pm
Location: Istanbul

Post by Tan Erten »

Mehmet Gurdal Cetin wrote: * Canaydın topa bastı

* ÜSTÜNEL’İN SAÇLARI!

“İyi güzel de sevgili Başkan, onu düzgün bir berbere götürsen o saçlarını Galatasaray Futbol Sorumlusu Yardımcısı şeklinde kestirsen olmaz mı?” diye sordum. Cevap veremedi. ..
Yine Turgay Şeren, yine sürreal bir yazı. :) Ara başlığa dikkat: "Üstünel'in Saçları!" . Sonunda ünlem işareti de var...

Sağol Mehmet, güldüm bu yazı sayesinde :D
Tan Erten

Ali Gursel
Posts: 2632
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:53 am

Post by Ali Gursel »

Bence de inanılmaz bir yazı daha. Sayın Şeren'i daha sık okumak istiyorum, umarım 20 sene daha yaşayıp yazar. :D

Cevap veremedi kısmında kendimden geçtim, Canaydın'ın halini düşündüm.

Post Reply