Nedense kimse bundan pek bahsetmiyor ama kalli gecen hafta cikti 4 transfer istiyorum diye ama uefa kupasi kurallarina gore maksimum 3 yeni isim eklemek mumkun 1 subat'a kadar. biz zaten sanirim bu oyunculari ekleyecez:
1. Hakan Balta
2. Emre Gungor
3. Ahmed Barusso
Eger kaleci veya baska bir transfer gelirse ve listeye eklersek bu ucunden birini eklemememiz lazim.
Kurallar'in linkini ve onemli kismini ekliyorum. Acikca yaziyor sadece 3 yeni oyuncu eklenebilir diye, yani kac isim sildigin onemli degil, adam gondererek yer bosaltmak zaten mecbur ama bunu yapinca maksimum YENI isin sayisi degismiyor.
Deniz
http://www.uefa.com/newsfiles/19070.pdf
25. sayfa'da acikca yaziyor:
Subsequent registration
17.17 For all matches from the start of the round of 32, a club may register a
maximum of three new eligible players for the remaining matches in the
current competition. Such registration must be completed by 1 February
2008 at the latest. This deadline cannot be extended.
17.18 One player from the above quota of three who has played UEFA club
competition matches for another competing club in the current season may
exceptionally be registered provided that the player has not been fielded:
− in the same competition for another club,
− for another club that is currently in the same competition.
Furthermore, if the player’s new club is playing in the UEFA Cup, his former
club must not have played in the UEFA Cup at any point in the current
season.
17.19 If the registration of such new players causes the authorised number of
players on List A to exceed 25, the club must remove the necessary number
of currently registered players, to reduce the squad to 25 players again. If a
club-trained player listed in places 20 to 25 on List A is removed, he must be
replaced by another club-trained player; if an association-trained player listed
in places 20 to 25 on List A is removed, he must be replaced by a clubtrained
player or by another association-trained player. Newly registered
players must wear set numbers which have not yet been assigned.
UEFA'ya 3 yeni isim eklenebilir:kalli neden transfer ister?
Moderator: Staff
-
-
- Moderator
Kaleciye luzum yok. Defans gorevini yapsin yeter. Isaacson mudur nedir kus mu konduracak. Orkun'u calistirsin yeter bu sene Kalli. Peki Gerets'in ne gunahi vardi? Boyle sunu isterim bunu isterimle olsaydi Gerets'de yapardi. Gerets'in adam edemedigi hangi adami Kalli etti?
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
-
Re: UEFA'ya 3 yeni isim eklenebilir:kalli neden transfer ist
Merhaba Deniz,
Asagidaki haber senin soyledigin bu konu ile bagdasiyor gibi..
SABAH 29.01.2008
'Her yeni futbolcu için biri gidecek'
Ankaragücü maçı dönüşü Esenboğa Havaalanı'nda başkan yardımcısı Adnan Polat ile hem karşılaşmayı hem de transferlerdeki son durumu değerlendiren Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, "Yeni gelecek her futbolcu için takımdan birisini göndereceğim" dedi. Bu sırada kameraların kendilerini çektiğini farkeden Polat, "Bunları sonra konuşalım hocam" diyerek sohbete son verdi.
Asagidaki haber senin soyledigin bu konu ile bagdasiyor gibi..
SABAH 29.01.2008
'Her yeni futbolcu için biri gidecek'
Ankaragücü maçı dönüşü Esenboğa Havaalanı'nda başkan yardımcısı Adnan Polat ile hem karşılaşmayı hem de transferlerdeki son durumu değerlendiren Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, "Yeni gelecek her futbolcu için takımdan birisini göndereceğim" dedi. Bu sırada kameraların kendilerini çektiğini farkeden Polat, "Bunları sonra konuşalım hocam" diyerek sohbete son verdi.
Deniz Selman wrote:Nedense kimse bundan pek bahsetmiyor ama kalli gecen hafta cikti 4 transfer istiyorum diye ama uefa kupasi kurallarina gore maksimum 3 yeni isim eklemek mumkun 1 subat'a kadar. biz zaten sanirim bu oyunculari ekleyecez:
1. Hakan Balta
2. Emre Gungor
3. Ahmed Barusso
Eger kaleci veya baska bir transfer gelirse ve listeye eklersek bu ucunden birini eklemememiz lazim.
Kurallar'in linkini ve onemli kismini ekliyorum. Acikca yaziyor sadece 3 yeni oyuncu eklenebilir diye, yani kac isim sildigin onemli degil, adam gondererek yer bosaltmak zaten mecbur ama bunu yapinca maksimum YENI isin sayisi degismiyor.
Deniz
.[/i]
TRUST GALATASARAY
MGC
MGC
-
Kalli'nin sene basindan beri dusuncesinde 2007-2008 sezonu yok, herhalde yonetimle de sezon basinda konustugu, bizatihi takimin % 100 yenilenmesi. Sezon basindan bu yana 20 kusur adam gondermisiz, omurga (Song haric) bastan asaga degismis. Bu acidan bakiyor ve bu sene icin UEFA kisa donem planlarinda degil. Elenseydik uzulmeyecekti.
4 transfer lafi ilginc, bunun icinde gonderileceklerin yerine montaj yapmaya calisacagi acik. Ben Kalli'nin kafasinda ve kayitlarinda Linderoth'un mutlaka oldugunu, buna karsilik Lincoln'un gelecek seneler icin cok da ongorulmedigini saniyorum. Gelecek sene muhtemelen Song da yok. Hakan Sukur'e ise sabrediliyor ve sezon sonu bekleniyor.
Adamin ilk onceligi gelecekler degil gidecekler. 4 transfer istemesi operasyonun geregi, kafalar karismasin. Operasyonun daha ortasindayiz.
4 transfer lafi ilginc, bunun icinde gonderileceklerin yerine montaj yapmaya calisacagi acik. Ben Kalli'nin kafasinda ve kayitlarinda Linderoth'un mutlaka oldugunu, buna karsilik Lincoln'un gelecek seneler icin cok da ongorulmedigini saniyorum. Gelecek sene muhtemelen Song da yok. Hakan Sukur'e ise sabrediliyor ve sezon sonu bekleniyor.
Adamin ilk onceligi gelecekler degil gidecekler. 4 transfer istemesi operasyonun geregi, kafalar karismasin. Operasyonun daha ortasindayiz.