Ulker parasini verdigi icin aldigi fiyatta bonservis parasi alinmadan yollanmasina tas koyuyordu. Acikcasida o parayi kimse vermiyordu, veremezdi.Ali Gursel wrote:Sevgili Alpay,Alpay Dedeoglu wrote:Dun GS yendi ama saha disi gelismeler beni acayip sinirlendirdi.
Bizlerin kendisini desteklememiz lazim cunku su anda tek destegi sagduyulu Galatasaraylilar.
Önce bir soru, bilgin varsa ve paylaşırsan sevinirim: Ülker ile anlaşmamızda Carrusca'yı yollamamızı engelleyen nedir? Yani nasıl bir madde var, bu adam ölene kadar GS'da kalacak hem yabancı kontenjanı yiyecek hem de bir faydası olmayacak maddesi falan mı var?
İkinci olarak da bir gözlem: Hakan Şükür ne zaman unuttum bir golden sonra Kalli'ye koştu bir maçta.
Sence ne yapmalı golden sonra Hakan sevgili Alpay, yani sevincini kimle paylaşırsa bundan bir rahatsızlık duymazsın? Hocaya gidemiyor, genç oyunculara gidemiyor, e seyirciye gitse niyeti belli seyirciyi kafaya alıp Kalli'nin altını oyacak. Sevinip kimseyle paylaşmasa sanırım bu kez de adam gol attı sevinemiyor bile denecek.
Samimiyetle soruyorum, Hakan gol attıktan sonra ne yapmalı ki hareketlerini normal karşılanıp altında bir şey aranmasın?
Ali
Kosma meselesine gelince saha icinde 10 tane ter doken arkadasin var.
Git onlarla paylas. Nedir mesaj verme savasi? Yok kalliye kos, yok tribundeki bazi insanlara, yok yedek klubesine.
Futbol basit bu oyundur, golu atarsin, ilk once sana bu pasiverenle, sonra da diger takim arkadaslarinla paylasirsin.