Aydın Yılmaz
Moderator: Staff
Aydın Yılmaz
Forumları aradım ama kendisi adına açılmış bir başlık göremedim.Bildiğim kadarıyla bu sezon sonu IBB ile sözleşmesi bitiyor.Eğer durum böyleyse 2008-2009 sezonunda sağ kanatta Uğur-Aydın inanılmaz olabilir.
Geçen yıla göre daha kuvvetlendiği çok açık,umarım üstüne koyarak gider.
Geçen yıla göre daha kuvvetlendiği çok açık,umarım üstüne koyarak gider.
-
aydin'i gecen yil bir kez izlemistim sanirim gs formasi altinda. o zaman da zaten fizik olarak baya gelismis gozukuyordu. arda ve aydin'in futbolun fundamentallerini cok iyi bilip uygulayabildiklerini gozlemliyorum. iki kanadimizi da iyi bir sekilde isleteceklerini umit ediyorum. ancak, aydin-ugur ikilisi kagit uzerinde ideal gozukse bile muhakkak iyi bir sag kanat oyucusu da almamiz gerekir. zira iki gencin koca bir sezonun yukunu tasiyabilecegi konusunda hala daha supheliyim.
Önümüzdeki sezon Hasan Şaş,Sabri ve Okan gönderilirse sağ kanatta oynayacak oyuncu sayısı oldukça azalıyor.Uğur oynamadığından beri takımın ne hale geldiğini,Sabri'nin marifetkerini hep beraber gördük.Neyse konuyu fazla dağıtmadan Aydın,Uğur gibi bir ikili daha yaratmamız icab ediyor,gerek altyapıdan gelecek yeni gençlerle gerek transferle.
Ben 20-21 yaşında,5+ senedir profesyonel futbol oynayan gençlerin artık sezonu kaldıramayacaklarını düşünmüyorum.Tabii ki yedekleri bulunası şart,özellikle Uğur ayarında bir sağ bek şart.Sağ açık mevkii için Aydın haricinde çok kolay adam bulunur diye düşünüyorum.
Ben 20-21 yaşında,5+ senedir profesyonel futbol oynayan gençlerin artık sezonu kaldıramayacaklarını düşünmüyorum.Tabii ki yedekleri bulunası şart,özellikle Uğur ayarında bir sağ bek şart.Sağ açık mevkii için Aydın haricinde çok kolay adam bulunur diye düşünüyorum.
-
TFF'ye gore 2009'a kadar GS'la sozlesmesi var. GS'a bir seneligine Vestel'e kiraladi. Oradan da yarim sezonluguna IBB'ye kiralik gitti.Can Ergun wrote:Bu arada Aydın kiralık diye konuşuyoruz,bonservisiyle vermiş olmayalım IBB'ye?
Code: Select all
BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR 07.01.2008 31.05.2008 Geçici Transfer 11.01.2008
VESTEL MANİSASPOR 03.09.2007 31.05.2008 Tedbirli Fesih 04.12.2007
Tedbir Kaldırma 10.01.2008
GALATASARAY A.Ş. 01.06.2008 31.05.2009 Dönem Harici Sözleşme Yenileme 03.09.2007
Gonul ister ki IBB'de AA'nin yaninda bir sene daha kalsin ama bu durumda tehlikeli bir durum var. Seneye sozlesmesi bitecek. Eger seneye iyi bir cizgi yakalar basarili olursa, serbest kaliyor. Her yere bedavaya gidebilir. GS'a geri gelip de takima girememe veya GS'in yukunu kaldiramama riski de var. GS'deki baski ve gerilim her genc oyuncuyu yiyebilir. IBB'de gozlerden uzak topunu oynamak, oyununu gelistirmek cok daha kolay.
Doktorlarla konusup, GS'in seneye sag kanadina yapilacak olasi transferleri de dusunup bir karar verilmesi gerekiyor. Eger seneye IBB'de oynamasina karar verilirse en az bir sene daha sozlesmesi uzatilmali.
Ozan Ersoy
-
Benim süper bir fikrim var.) Caruscayi yollayalim, Aydinida
yabanci bir ulkeye yollayip tabiyetini ve adini degistirelim.
Sonra GS'ye transfer edelim kumasi iyi yabanci diye.
Galatasarayda alt yapidan gelen profesyonel oyuncu olmak
yurt disi kontenjanina girmekten daha zor.
Saka bir yana bence ne olursa olsun sozlesme uzatilmali ; karar
artik yabanci olacagi kesinlesen ve genc agirlikli calismasi tercih edilen yeni teknik direktore birakilmali.
Bu arada dun baska bir seyde dikkatimi cekti. Sanki Ardayla aralarinda bir rekabet varmis gibiydi. Yani ''Genc takimda ben en az bunun kadar iyiydim , ama ben Anadoluda sakatliklarla ugrasirken o yildiz oldu'' duygusunu yasiyor gibiydi. Bu tabii sadece benim hissettigim , ne kadar gercektir bilemem.
yabanci bir ulkeye yollayip tabiyetini ve adini degistirelim.
Sonra GS'ye transfer edelim kumasi iyi yabanci diye.
Galatasarayda alt yapidan gelen profesyonel oyuncu olmak
yurt disi kontenjanina girmekten daha zor.
Saka bir yana bence ne olursa olsun sozlesme uzatilmali ; karar
artik yabanci olacagi kesinlesen ve genc agirlikli calismasi tercih edilen yeni teknik direktore birakilmali.
Bu arada dun baska bir seyde dikkatimi cekti. Sanki Ardayla aralarinda bir rekabet varmis gibiydi. Yani ''Genc takimda ben en az bunun kadar iyiydim , ama ben Anadoluda sakatliklarla ugrasirken o yildiz oldu'' duygusunu yasiyor gibiydi. Bu tabii sadece benim hissettigim , ne kadar gercektir bilemem.
NO ADNANS, NO CRY !!
-
Ben buna dikkat etmedim ama kesinlikle katiliyorum. Bu durum sadece Aydin'i degil bir cok GS'li genci heyecanlandiriyordur. Arda'nin iyi olmasi sadece kendisine ve takima degil tum alttan gelenlere yariyor.Alpay Dedeoglu wrote:Bu arada dun baska bir seyde dikkatimi cekti. Sanki Ardayla aralarinda bir rekabet varmis gibiydi. Yani ''Genc takimda ben en az bunun kadar iyiydim , ama ben Anadoluda sakatliklarla ugrasirken o yildiz oldu'' duygusunu yasiyor gibiydi. Bu tabii sadece benim hissettigim , ne kadar gercektir bilemem.
Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Sampiyonu
-
Aydin'in kuvvetlendigi,ve kaliteli bir oyuncu oldugu dogru.Fakat,1 seneyi geckin bir suredir sakatliklarla ugrasmaktan dogru durust futbol oynayamadi.Bence,en az bir sezon daha baska bir takimda oynasin ve tam olarak hazir hale gelsin.Tecrubelenmis ve fiziksel acidan iyi bir Aydin GS'da kesinlikle gorev yapabilir.Biraz daha zamana ihtiyaci var.Sozlesmesi kesin olarak uzatilmali.
Konsantrasyon, concentration, concentracion
nefvakfi.org
nefvakfi.org
Çok güzel bir haber:
Aydın Yılmaz İle 5 Yıllık Sözleşme İmzalandı
Geçtiğimiz sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da kiralık olarak forma giyen futbolcumuz Aydın Yılmaz ile 5 yıllık sözleşme imzalanmıştır.
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/1243.php
-
-
-