Sivas'ın balon olmadığı konusuna katılıyorum. Balon olduğunu iddia edenler "3-3 ile 3-5" arasında 3,5 atmadıysalar bende fenerli olayım
Tolga Girici wrote:Evet bence de cok kolay olabilirdi bu mac. Defans hatalarimiz ve Aykut Sivas'i israrla ayakta tuttu. Ilk gol bence her macta yenebilecek bir gol. Bence Songun sagbek olmasi dogru karardi. Ikinci golde savunmadaki -sanirim- Hakan Balta'nin da buyuk hatasi var. Ucuncu golde ise Emre yetisemedi topa. Aykut'a o golde cok suc bulamiyorum. Ama bunlarin disinda koca macta bir tane bile duzgun yan topa cikamadi. Genel olarak kalesinden cikmakta zorlaniyor. Boyle buyuk takim kalecisi olmaz. Iyi bir kaleciye ihtiyac var.Mert Tokman wrote:Kendi aptalliklarimiz/sanssizliklarimiz yuzunden kolay gecmesi gereken mac stresli oldu ama neyse...
Sivas tam bir balon - Kayseri cok daha iyi bir takim bunlardan... Besiktas gecsinde bunlari UEFA'da balon bir daha patlamasin.
Ama onun disinda uzun sure macta mutlak hakimiyet kurduk, goller cok guzeldi. Sabri daha once oldugu gibi ligin son maclarinda kendine geldi. Servet cok iyiydi. Ayhan, Arda superdi. Mehmet Topal harikaydi. Orta sahamizla aldik bu maci. Arda'ya iceri girmesini soyleyen Hakanmis bu arada. Ben de o anda Hakana kizmistim, haddini bilmiyor diye ama onun sayesinde goller gelmis olabilir.
Sivas'in uzun bir sure Mehmet Yildiz'a uzun top atmak disinda bir numarasi yoktu ama ikinci yari 3-5 olana kadar o kadar da bos bir takim olmadigini gosterdiler. Yedigimiz gollere aninda cevap vermemiz cok iyiydi. Orta sahada Mehmet Topal , Ayhan ikilisi cok iyiydi.