Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.
Evet degil mi mactan once sayilir tabii. Sakin etmeyin len. Okuyordur sustali Kemal abim burayi da... :D
Ayva cicek acmiz yaz mi geleceeeek
Fener Sami Yen'e nassii gelecek
...
NE BESIKTAS, NE FENER NE DE TRABZOOOOOOOOOOOOONNNNN....
BU SENE SENSIN SAMPIYOOOOOOOOOOOOOOONNNN
HAYDI BASTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR
HAYDI BASTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR
HAYDI BASTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR
Ben totem yapiyorum. Yarin bagiracam. Neden mi? Bu sene gece yarisi kalkip seyrettigim maclar asagida. O nedenle, Gaziantep macindan sonraki 5 maci seyretmedim
Tek bir galibiyet yok. Baslarim boyle futbol takimina deyip seyretmekten vazgectim. Eger bugun kalkip maci seyredersem herkesin kafasini one egerek bagiracagi renk su olur:
Mooooooooooooorrrrrrrrrr!
Boyle bagirip cagirip gurultu yaparsaniz gece yarisi uyanip seyrederim bak! Dikkat edin biraz canim!
Murat Kara wrote:Tek bir galibiyet yok. Baslarim boyle futbol takimina deyip seyretmekten vazgectim. Eger bugun kalkip maci seyredersem herkesin kafasini one egerek bagiracagi renk su olur:Mooooooooooooorrrrrrrrrr!
Alpay Trabzon deyince duygulandim. Ne de olsa benim 2. takimdan da ote yurekten tuttugum takimim. Benim eski oda arkadasi Trabzonu tuttugumu bilirdi. Meksika liginden Monarcas Morelia nin esofmanini gondermisti.
Esofmanda ana renkler mor ve mavinin koyu tonu. Sol gogus ustu armasi ise Sari ve Kirmizi (Morelia takimi da asil renkleri secmis, parabien gracias Morelia) Takimin bas harfi M yi kirmizidan logonun ortasina kondurmuslar. Maniac in M si gibi.
Gunun onemine istinaden esofmanimi giydim, PAF a gidiyorum.
ABD de uyan! Saat sabahin 5 i , Gokcigdem neredesin?
SARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."