Yönetime de tebrikler..

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Mehmet Gorgen
Staff Member

Yönetime de tebrikler..

Post by Mehmet Gorgen »

GS yönetimi geçtiğimiz yıllarda başarılarını paraya çevirememekle çok eleştirilmişti.

Bu seneki şampiyonlukta ise başarıyı paraya çevirmek için yoğun çalıştıkları belli. He nekadar istenen seviyede olmamasına rağmen geçtiğimiz senelerle kıyaslandığında kat be kat iyi ve başarılı çalışmalar yapıldığı da ortada.

1-şampiyonluk potasına girilir girilmez gelecek sezonun kombine bpiletlerinin satılşa sunulması
2- Dün sabah GS store'larda gelecek sezon giyilecek formalardan birinin satışa sunulması. Ben de ahik binlerce kişi bu formalardan ilk günde almak için store'lara koştu.

3-şampiyonluk maç gününe gelinmeden yeni taraftar albümünün satışa sunulması
4- Şampiyonluk hatırası olarak yeni tişörtlerin satışa sunulması
5- Şampiyonluğun hemen ertesinde tüm tarafarlara açık (110 Ytl'den satışa sunulan ) Gs adasında hemen bu pazartesi akşamı yapılacak şampiyonluk partisi.

Tüm bu gelir artırıcı önlemlerinden dolayı yönetimi tebrik ediyorum.

Umarım bu çalışmalar artarak devam eder.

Gelecek senenin formasında kollarda Cola Turka yerine artık ana grubun adının yani ÜLKER yazdığını da belirteyim.
Hasan Tezcan
Site Admin

Post by Hasan Tezcan »

Tebrikler fulyasi mac sonrasi tribun sovuna benzedi yahu...ben baska kimi
tekrik etsem acaba...bende gelecek yabanci TD'u (disiplin getirip, yirtici bir takim
olusturacak adam) simdiden tebrik etmek istiyorum ;-)
Ali Gursel

Post by Ali Gursel »

Cok elestirildi (ben de dahil) herkes tarafindan, cok agir saglik sorunlari yasadi ama dun kutlarkenki goruntulerine bakip, rerere rarara cekerken ki goruntulerine bakip, Ozhan baskan icin cok sevindim. Umarim doya doya tadini cikarir.

Baskanken yanina dahi yaklasamadigi popularite ve sevinci baskanligi birakmasinin ustunden haftalar gecip yasiyor, hayat ne kadar garip.

Ali
Celal Gürcüoglu

Post by Celal Gürcüoglu »

Ali Gursel wrote:Cok elestirildi (ben de dahil) herkes tarafindan, cok agir saglik sorunlari yasadi ama dun kutlarkenki goruntulerine bakip, rerere rarara cekerken ki goruntulerine bakip, Ozhan baskan icin cok sevindim. Umarim doya doya tadini cikarir.
Baskanken yanina dahi yaklasamadigi popularite ve sevinci baskanligi birakmasinin ustunden haftalar gecip yasiyor, hayat ne kadar garip.
Bende ilk defa eski baskani takdir ettim. Hicbir kompleks yapmadan kutlamalara katildi. Her kulupte olmayacak bir durum.
Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Sampiyonu
Ozan Ersoy

Re: Yönetime de tebrikler..

Post by Ozan Ersoy »

Mehmet Gorgen wrote:
3-şampiyonluk maç gününe gelinmeden yeni taraftar albümünün satışa sunulması
4- Şampiyonluk hatırası olarak yeni tişörtlerin satışa sunulması
5- Şampiyonluğun hemen ertesinde tüm tarafarlara açık (110 Ytl'den satışa sunulan ) Gs adasında hemen bu pazartesi akşamı yapılacak şampiyonluk partisi.
Evet Mehmet cok dogru bir suru is yapiliyor. Simdi bu kutlamalarin resimlerini gordum. GS adasinda binlerce taraftar, yoneticisiyle, futbolcusuyla, hocasiyla bir arada kutluyor. Cok imrendim. Turkiye'de olsam mutlaka ve mutlaka giderdim. 110 lira cok cok ucuz. Biletler en az 200-300 lira olmaliydi. Dunyanin hic bir yerinde sampiyon takimla, yoneticiyle birebir kutlama firsati boyle kolay gecmez kimsenin eline.

Resimleri buraya gecemeyecegim ama bu sayfanin asagisinda var. Cok guzel hepsi... Kadinli erkekli gonulden bir gece vur patlasin cal oynasin bir gece gecirmisler. Yoneticilerin soyledikleri de cok guzel. Kalli'yi de unutmamislar. Adnan Polat da Sezgin de cok emegi var demis. Hepsine tebrikler...

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/1116.php

Cildiriiin cildiriiiin.... Galatasaray'in uzerindeki kara bulutlar kalkiyoor.

Ozan Ersoy
Post Reply