Euro 2008 Milli Takım - Kadro + Hazırlık Dönemi

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Ali Gursel
Posts: 2632
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:53 am

Post by Ali Gursel »

Fatih Mutlu wrote:
Ali Gursel wrote: Bir kisi yanlis olunca (Nihat) diger yerlere de gidiyor bu. Semih yok, Mevlut yerinde degil, Arda kenarda, cunku Nihat yanlis yerde.
hocam abartmissin :) mevlut yerinde degile katilmiyorum, bu sistemde mevlut de nihat gibi acik olarak oynayabilir ancak. o yuzden mevlut yerinde :) arda da nihat yanlis yerde oldugundan kenarda degil. hatta nihat'in yanlis yerde olmasi arda'nin oynayacagi yerdeki alternatif sayisini azalttigindan daha cok sans veriyor oynamasina :)

ama hadi senden taraf olup, senin zico benzetmesini hakli cikaracak komplo teorimi yazayim: mevlut'e takmis adam. onu oynatacam diye nihat'i yanlis yerde oynatiyor, onu yanlis yerde oynatinca semih'i kesiyor :) bu daha cok uydu gibi. ama gene de arda'ya bisey bulamadim bu teoride :D
Senin literaturde dogru yer yedek klubesi olmuyor mu? :lol:

Nihat (Mevlut)(Tuncay)-----------------------------------Arda (Tuncay)

----------------------------Semih (Mevlut)---------------------------

desem (Nihat illa ilk 11 olacaksa)?

Fatih Mutlu
Posts: 625
Joined: Tue Oct 22, 2002 11:57 pm

Post by Fatih Mutlu »

Ali Gursel wrote:
Senin literaturde dogru yer yedek klubesi olmuyor mu? :lol:

Nihat (Mevlut)(Tuncay)-----------------------------------Arda (Tuncay)

----------------------------Semih (Mevlut)---------------------------

desem (Nihat illa ilk 11 olacaksa)?
ben de cok farkli bisey demiyorum; ama burada arda-tuncay bir tercih; gordugun gibi de nihatla ilgisi pek yok :D

yani nihat-semih-tuncay cikarsa yanlis demem; tercih derim; benzer sekilde arda-semih-tuncay da cikarabilir. fakat yanlis diyebilecegim, mevlut'un veya nihat'in uc forvet olarak konulmasi. aslinda bu da "bence". ama ikisinin de 4-3-3'un uc forveti olamayacagi goruluyor. ote yandan kimse mevlut sag acik, tuncay sol acik oynar mi diyemez, dememeli :D

Mehmet Daskiran
Posts: 220
Joined: Wed Oct 23, 2002 5:56 am
Location: New Brunswick, NJ

Post by Mehmet Daskiran »

Mehmet Marsan wrote:Hazirlik maclarinin hic birini seyredemedim. Sagolsun ESPN turnavanin her macini naklen veriyormus. Haziran 7, 11:50'den itibaren TVnin karsisindayim. Iste ESPN programi:

http://sports.espn.go.com/espntv/espnTo ... SPN_EURO08
Tesekkurler haber icin Mehmet. Kaldigim yerde internet var ama cable olmadigindan muhtemelen maclari internet uzerinden seyretmeye calisacagim. Son donemde Media Player, Sopcast ya da TVAnt gibi programlara alternatif olarak http://www.justin.tv den spor program yayinlari (genellikle birden fazla kanaldan farkli dillerde) yapiliyor. Ilgilenenler icin NBA playofflari ve Roland Garros su anda bu linkten rahatlikla izlenebiliyor. Avrupa Kupasi maclarini saniyorum meksika ve guney amerika orijinli kaynaklar yayinlamayi ihmal etmezler.

Not : Su anda Ceklerle Iskocya'nin macini verdigim linkten izleyebilirsiniz (Barcelona de Ecuador Channel).
Hemen ardindan Turkiye Finlandiya macini vermeye basladilar.

Mehmet

Post Reply