Gecmis olsun Lakers'lilar

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Mehmet Gurdal Cetin

Gecmis olsun Lakers'lilar

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Murat Abi sen Lakers'liydin di mi ?
Gecmis olsun, ilk kez benim icin bu kadar sonuk bir NBA final serisi oldu, EURO 2008 , SKIBBE transferler felan derken, unuttuk gitti.Bir macin ozetini seyrettim o kadar , o mactada Lakers kotu oynadi ama kazandi.Seriyi 3-2 ye getiren mac..

Ve Boston şampiyon
NBA 2007-2008 sezonu şampiyonu Boston Celtics oldu.
18 Haziran 2008 / 07:00

Los Angeles Lakers'ı evinde 131-92 yenen Celtics, final serisinde 4-2 üstünlük sağlayarak, 22 yıl sonra mutlu sona ulaştı.

NBA'de yaklaşık 8 aydır süren mücadele tamamlandı ve zafer Boston Celtics'in oldu. 3-2 önde olduğu final serisinin 6. maçında ezeli rakibi Los Angeles Lakers'ı sahasında konuk eden Celtics, maçı tarihi bir farkla 131-92, seriyi de 4-2 kazanarak tarihinin 17. şampiyonluğunu elde etti.
TRUST GALATASARAY
MGC
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Murat yarim Bostonlu da sayilir. Bu arada boyle bir finalde ezici maglubiyet gorulmemisti. Aksam biraz baktim. Bu tur duruma "manhandling" diyorlar. Tecavuz gibi bir sey.

Senin Knicks de keske finalde olsaydi da tecavuz edilselerdi diyecekseniz belki. Onlar sezona tecavuz edilerek basladiklari icin ar namus filan kalmiyor bastan.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Murat Gökcigdem
Staff Member

Post by Murat Gökcigdem »

Yok Cengiz agabey, yakinlarim orada yasiyor olsada orada senelerdir okula gitmis olsam bile ben koyu Lakers'liyim.

Murat Recevigin kulaklari cinlasin ve kusura bakmasin ama Celtics'i hic ama hic sevmem :x

Dun aksam maci izlemedim cunku Celtics'in bizi yenecegini biliyordum. Saglik olsun...Umarim bir iki transfer yapip LA'li yoneticiler Kobe'ye yardim edici oyuncular alirlar. Yoksa artik tek basina mac alam cagri gecti NBA'de...

Yinede cok iyi bir takima karsi kaybettigimizi biliyorum ve kendilerini tebrik ediyorum.
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Murat Gokcigdem wrote:Yok Cengiz agabey, yakinlarim orada yasiyor olsada orada senelerdir okula gitmis olsam bile ben koyu Lakers'liyim.

Murat Recevigin kulaklari cinlasin ve kusura bakmasin ama Celtics'i hic ama hic sevmem :x
....
Koyu bir Lakers'li oldugunu ve Boston'la olan iliskini de biliyorum elbette ama neyseki Bostona kaybettik der misin acaba dedimdi. Celtic's sevgisi Boston sevgini ters yonde bastirmis. Maci seyretmedigin iyi olmus. Fena dalga geciyorlardi macin sonunda.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Mert Tokman

Post by Mert Tokman »

Murat Gokcigdem wrote:Umarim bir iki transfer yapip LA'li yoneticiler Kobe'ye yardim edici oyuncular alirlar. Yoksa artik tek basina mac alam cagri gecti NBA'de...
Murat abi onumuzde ki sene icin Lamar Odom - Ron Artest takasi dedikodusu var...

Artest biraz sorunlu bir adam ama defansif yonden ligin en iyilerinden - iyi de ucluk atan bir 3 numara... Bynum geri donup de Gasol de normal yeri 4 numaraya gecince seneye daha iyi olur mu dersin? Bir de PG'de Fisher'dan memnunmusun?
Murat Gökcigdem
Staff Member

Post by Murat Gökcigdem »

Odom'u salary cap'in altinda tutabiliyorlar ama Artest'in istedigi maas problem olabilir sevgili Mert.

Phil Jackson dedigin gibi defansa cok onem veren birisi. Takimida yetersizlikten onun icin ezile ezile yenildiler her mac...

Phil Jackson birde cok sakin bir adam. Yoga, meditation filan oyuncularina asilayn birisi. Artest sinirlerine hakim olamiyan birisi. Mutlaka bu faktor Odom Artest transferinde konu olucaktir.

Derek Fisher benim cok begendigim bir oyuncu idi zamaninda. Bu sene ilk 5 de tecrubesi biraz da simgesi yuzunden oynadi bence. Yoksa biraz yavas ve cok kisa kaldi. Phil Jackson PG'de biraz uzun oyuncu seviyor.

Lakers'in mutlaka ve mutlaka rebound alabilecek birisine ihtayici var. Celtics bizi reboundlarda cok feci yendi. Birde Kobe ile birlikte skor edebilecek ikiliye ihtiyac var. Eskiden Magic-Jabbar veya Jordan Pippen'ler vardi simdi ikililer yeterli kalmiyor Celtics gibi KG+Allen+Pierce ucluler devri...
Post Reply