TFF Baskani Hasan Dogan'i Kaybettik...
Moderator: Staff
-
TFF Baskani Hasan Dogan'i Kaybettik...
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti
Akşam 19.00 gibi fenalaşarak, Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılan Hasan Doğan'ın yoğun bakıma alındığı ancak buna rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.
MARATON.COM.TR
Akşam 19.00 gibi fenalaşarak, Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılan Hasan Doğan'ın yoğun bakıma alındığı ancak buna rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.
MARATON.COM.TR
-
-
-
-
Her ölüm erken ölümdür.
Ama bu çooook erken oldu. Allah rahmet eylesin.
Geliş biçimini tasvip etmemiştim. Hükümet tarafından atanır gibi gelmişti. Ama yapacak işleri var, projeler düşünüyor gibi duruyordu. Temiz yüzlü bir adam.
52 yaşındaymış.
Her gol sonrası karısına sarılışı gözlerimin önünde.
Ama bu çooook erken oldu. Allah rahmet eylesin.
Geliş biçimini tasvip etmemiştim. Hükümet tarafından atanır gibi gelmişti. Ama yapacak işleri var, projeler düşünüyor gibi duruyordu. Temiz yüzlü bir adam.
52 yaşındaymış.
Her gol sonrası karısına sarılışı gözlerimin önünde.
AYRILMAZ İKİLİ
-
- Staff Member
-
-
Çok genç yaşta kaybedilmiş bir insan,allah rahmet eylesin.
Ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama bodrum sıcağında, sauna'ya girip ordan çıkıp soğuk su havuzuna girmiş okuduğum kadarıyla.Eğer doğruysa ölüm nedeni büyük ihtimalle bu iki yanlış hareket.Sauna olayını hiçbir zaman anlamamışımdır,özellikle bu sıcakta ne gerek vardı?
Yazık gerçekten,yakınlarına sabır dilerim.
Ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama bodrum sıcağında, sauna'ya girip ordan çıkıp soğuk su havuzuna girmiş okuduğum kadarıyla.Eğer doğruysa ölüm nedeni büyük ihtimalle bu iki yanlış hareket.Sauna olayını hiçbir zaman anlamamışımdır,özellikle bu sıcakta ne gerek vardı?
Yazık gerçekten,yakınlarına sabır dilerim.
-
Seker hastasinin da en buyuk dusmanlarindan dir bu sicak-sauna iliskisi.Bir de arkasindan soguk su havuzuna girmeyi saglikli bulanlar vardir.
Karpuz gibi catlatir o kalbi.
Cok yazik olmus, benim kayinpeder de bundan 10 sene once 52 sinde cok genc bir yasta kalpten gitmis.Ben goremedim.
Ama gorenler rahmetli ickiyi sigarayi birakti uc ay sonra kaybettik diyor.Insanin bazen modern tibba inanasi gelmiyor.Resmen kaderci oluyorsun.
Sans bu ya bu hazin olay oldugunda ben de Bodrum'da idim.Herhalde tum futbolcular da oradaydi.Balta ve Arda ilk gidenlerden herhalde.
Karpuz gibi catlatir o kalbi.
Cok yazik olmus, benim kayinpeder de bundan 10 sene once 52 sinde cok genc bir yasta kalpten gitmis.Ben goremedim.
Ama gorenler rahmetli ickiyi sigarayi birakti uc ay sonra kaybettik diyor.Insanin bazen modern tibba inanasi gelmiyor.Resmen kaderci oluyorsun.
Sans bu ya bu hazin olay oldugunda ben de Bodrum'da idim.Herhalde tum futbolcular da oradaydi.Balta ve Arda ilk gidenlerden herhalde.
TRUST GALATASARAY
MGC
MGC
-
- Moderator
Ulusoy'un ahi cikmis gibi. Giderken cok debelendi idi. Olume sevinmemistir ama aklindan gecmistir "Allah sizi nasil bilirse oyle yapsin" diye Turbanli hanima milli yakim gol attikca sarilmasi sirasinda..
Her neyse Allah rahmet eylesin. Ne yapalim sirasi gelen gidiyor. Yasa basa bakmiyor.
Her neyse Allah rahmet eylesin. Ne yapalim sirasi gelen gidiyor. Yasa basa bakmiyor.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.