lucas neill

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Erdal Tüter

lucas neill

Post by Erdal Tüter »

bence lucas neill takımın sağ ve göbek defansta jokeri olacak blackburnda oyunu geriden iyi görüşü hep dikkatimi çekmişti çok profesyonel ve kewelle birlikte uyum sorunu yşamayacaklarını sanıyorum. kewell gibi olgunluk döneminde geliyor.eğer kesinse gerçekten çok iyi transfer
Yasin Gürel

Post by Yasin Gürel »

Bence Lucas'ı sağ bekte oynatmalıyız Uğur'la beraber çünkü benim için beklerin defansif olanı daha makbuldür. sabri gibi ofansif olup defansif zaaf yaratan oyuncular bekte oynayamaz. uğurdan başka sağ bekimiz yok şu anda ve uğur'unda sakatlıktan sonra ne oynayacağı meçhul bu transfer kesinleştiyse (maraton.com öyle diyor) çok yararlı olur takımımıza tecrübesiyle güç katar
SARIYLA KIRMIZIYLA ALNIMIZIN AKIYLA!!!!!
Erdal Tüter

Post by Erdal Tüter »

dediğin gibi beklerin defansif olanı makbuldur bu bizim takım için daha iyi çünkü önde arda ve kewell,tabi ki bu sene ki yıldız adayım aydın varsa kanatlarda zaten problem olmaz ama lucas neillde başarılı bindirmeler yapar.blackburnda birkaç gol hatırlıyorum böyle
Post Reply