Sakatlarin son durumu...

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Ozan Ersoy

Post by Ozan Ersoy »

Mehmet Gurdal Cetin wrote:
Ismail Gezer wrote:
Sağlık RaporuMaçta aldığı sert bir darbe sonucu Cassio de Souza Soares Lincoln'ün sol ayak bileğinde esneme tespit edildi. Lincoln bu sabah sürdürülen tedavisinin ardından rejenerasyon koşusuna takımla birlikte katıldı. Sağlık ekibimiz Lincoln’ün tedavisini günde çift seansla sürdürüyor..
Sizce ne kadar oynamaz ?
Gunde cift seans tedavi cok guzel
Bu arkadasa mac basina mi para oduyoruz
Yoksa bir garanti para durumu var mi?

Yani Lincoln su ana kadar 10 maclik maas mi aldi ?
Inanan var mi?
Lincoln'un sakatlandigi ani cok iyi gordum. Bizim eski futbolcumuz Petre bilegine basti, Lincoln topu cekip sagina almaya kalkisti, arkadan gelen Petre bence bilerek direk bilegine basti. Hic itiraz falan yok, elini bile uzatmadi yerde kivranan Lincoln'e, yere sumkurup kendi sahasina gecti. Romen takimi GS ne zaman oyunu hizlandirmaya kalkissa, orta sahada sinsice pis fauller yapti. GS'i izleyen cok Romen futbol simsari var. Vermislerdir tiyoyu, macin basinda iki tekme cikarin Lincoln Arda marda kalmaz demislerdir.

Hakem Fransiz liginin hakemi. Fransiz ligini seyredenler biliyor, Fransiz oyuncu yok orada. %80'i Afrika'dan gelen oyuncular digerlerinin buyuk kismi da Latin'ler. Afrika'lilarla oyun boyle hayvan gibi oynaniyor iste. Hakem denen herif boga guresi izler gibi izledi maci. Iyi bir hakem rakibin futboldisi taktigini okur, iki erken sari kartla onlerdi.

Hele sol bekleri oyunun baslarinda Arda'nin sag dizinin ustune bir tekme cikardi ki icim cizladi. Hakem de orada topu rakibe verdi, faul calacagina. Ne oldugunu anlamadim, animsarsiniz belki.

Ozan Ersoy
Mehmet Gurdal Cetin

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Aman diyim, Allah bizim futbolcularin basina boyle bir sakatlik vermesin.Almancam pek iyi degil ama Dortmund kalecisinin bacagi 12 cm yarilmis.

NIKE iyi krampon yapiyormus :D

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... e-auf.html
TRUST GALATASARAY
MGC
Ali Gursel

Post by Ali Gursel »

Arda milli takim kadrosundan cikarilmis, aman isabet.
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Ali Gursel wrote:Arda milli takim kadrosundan cikarilmis, aman isabet.
İsabet mi kötüye işaret mi? İnşallah Denizli maçına yetişir. En azından Steau maçında oynamazsa işimiz yaş. Kadrodan çıkartılması ciddi bir sakatlığı olduğu için değildir umarım..
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Ali abi, ben Arda'nın kadrodan çıkarılışıyla ilgili haberi bulamadım. Sana Terim söylemedi değil mi?:D
Ali Gursel

Post by Ali Gursel »

Ismail Gezer wrote:Ali abi, ben Arda'nın kadrodan çıkarılışıyla ilgili haberi bulamadım. Sana Terim söylemedi değil mi?:D
Yok Ismailcigim, bugun futbol konusmadik, havadan sudan lafladik hocayla. :lol:

http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=53463
Mehmet Gurdal Cetin

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Ali Gursel wrote:
Ismail Gezer wrote:Ali abi, ben Arda'nın kadrodan çıkarılışıyla ilgili haberi bulamadım. Sana Terim söylemedi değil mi?:D
Yok Ismailcigim, bugun futbol konusmadik, havadan sudan lafladik hocayla. :lol:

http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=53463
SAKATLIK DIYINCE,

"Arda Turan'ın sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkartıldığını söyleyen Terim, Hami Mandıralı ve Abdullah Ercan'ın Ümit Milli Takım'ın başına getirildiklerini açıkladı."

Asil sakatlik burada,
Umit Millilerin macini oglen 12 'den sonra oynatmamak lazim :D
TRUST GALATASARAY
MGC
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Mehmet Gurdal Cetin wrote: SAKATLIK DIYINCE,

"Arda Turan'ın sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkartıldığını söyleyen Terim, Hami Mandıralı ve Abdullah Ercan'ın Ümit Milli Takım'ın başına getirildiklerini açıkladı."

Asil sakatlik burada,
Umit Millilerin macini oglen 12 'den sonra oynatmamak lazim :D

Cümlenin tamamı daha ilginç:

"Oraya kimi koysak telli duvaklı gelin edip gönderiyoruz. Tolunay hoca, Ümit Davala hoca… Sırada da şimdi Hami ve Abdullah hocalar var."

Bakalım Terim'in yeni hocaları evde mi kalacak gelin mi gidecek? :D
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Sağlık Raporu: Denizlispor Maçı Sonrası

Maçın ikinci devresinde bir pozisyonda sol kasık adale grubundan sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalan Sabri Sarıoğlu’nun tedavisine soyunma odasında başlandı. Sabri’nin durumu yarın yapılacak MR tetkiklerinden sonra tekrar değerlendirilecek.

Maçın ikinci yarının ortalarında sol ayak bileğine darbe alan Shabani Nonda’nın tedavisine de hemen başlandı.

Hasan Şaş şiddetli bel ağrısı nedeniyle maçın ikinci yarısında oyuna devam edemedi.

Karşılaşmanın son bölümünde bir kramp sorunu yaşayan Harry Kewell’in ilk muayenesinde önemli bir bulguya rastlanmadı.

Tüm oyuncular sağlık ekibimiz tarafından yarın tekrar değerlendirilecek.

Resmi Site
Galatasaray’ın kaptanı, yönetime çatıp ‘Hakan’ı nasıl bıraktılar inanamıyorum. Büyük kayıp! Arif abinin Hakan Ünsal’ın, Bülent abinin başına gelenler zannediyorum ki yakında benim de başıma gelir!’ dedi

Üstünel: Gereği yapılacak

G.SARAY’DA Hasan Şaş şoku! Denizlispor maçından sonra yaptığı açıklamada yönetimi eleştiren Şaş, ‘Hakan Şükür’ü nasıl bıraktılar inanamıyorum. O olsaydı çok iyi işler yapacaktık. Golcü olarak müthiş bir kayıp’ dedi. Futboldan sorumlu yönetici Haldun Üstünel, Şaş’ın açıklaması üzerine, ‘İlgili televizyon kanalından bantı istedik. Gereği yapılacak’ dedi.

Yakında beni de kovarlar

ŞAŞ, Sarı-Kırmızılı yönetimi şaşkına çeviren açıklamalarında şunları söyledi: ‘Hakan Şükür, hem futbolcu, hem insan, hem golcü olarak müthiş bir kayıp. Keşke aramızda olsaydı. Onun eksikliğini hissediyoruz. Arif abinin, Hakan Ünsal’ın, Bülent ağabeyin başına gelenler onun da başına geldi. Zannediyorum bu işler yakın zamanda benim de başıma gelecek. Bunu bekliyorum..’

Adeta kendi ipini çekti!

DENİZLİSPOR maçında ilk yarıda Kewel’in attığı golün asistini yapmasına rağmen Skibbe tarafından ikinci yarı oynatılmayan Hasan Şaş’ın bu olaya çok bozulduğu ve soyunma odasında da büyük bir üzüntü yaşadığı ifade edildi. Hasan’ın bu kızgınlıkla maç bitiminde bir televizyon kanalına sert şekilde açıklamalar yaparak adeta kendi ipini çektiği belirtildi.

Kaynak: Star
Hasan'ın böyle bir mallık yapacağına inanmakta zorlanıyorum. 'Şiddetli' bel ağrıları olan adamın oyundan çıkmasında garip birşey yok. Ama ortada bir video kaydı varsa, söylenecek söz yok!
Ali Gursel

Post by Ali Gursel »

Ismail Gezer wrote:
Hasan'ın böyle bir mallık yapacağına inanmakta zorlanıyorum. 'Şiddetli' bel ağrıları olan adamın oyundan çıkmasında garip birşey yok. Ama ortada bir video kaydı varsa, söylenecek söz yok!
Kaynak Star harika. :lol:

Ismailcigim, kaz kere yazdim, herhangi bir Turk basin ortasinda cikan herhangi bir haberi yalan farzet. Yalan yazan adam Ustunel'in agzindan kasedi istedik falan diye de yalani ekliyor. Ustunelin bunlara merhaba dedigini dahi sanmam, birak bunlardan kaset istemek.

Hepsi palavra, hem de hepsi. FB biraz daha sendelerse orada ekmek var diye bizimle ugrasmayi keserler ama son gunlerde duzenli olarak saldiriyorlar, Nonda Hindistan'a gitti, Arda'ya Japon kancasi, Kewell'i uzay istasyonundan cagirdilar, Hasan yonetime catti falan.

Keyfine bak, basina da tepinedurun diye mesaj yollamak lazim. Sunlari bir stada almayi kesseler, gun o olacak ama.
Baris Tokat

Post by Baris Tokat »

Ali Gursel wrote:[
Hepsi palavra, hem de hepsi. FB biraz daha sendelerse orada ekmek var diye bizimle ugrasmayi keserler ama son gunlerde duzenli olarak saldiriyorlar, Nonda Hindistan'a gitti, Arda'ya Japon kancasi, Kewell'i uzay istasyonundan cagirdilar, Hasan yonetime catti falan.
:lol: :lol: :lol:
Quo vadis, Galatasaray?
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Ali Gursel wrote: Ismailcigim, kaz kere yazdim, herhangi bir Turk basin ortasinda cikan herhangi bir haberi yalan farzet. Yalan yazan adam Ustunel'in agzindan kasedi istedik falan diye de yalani ekliyor. Ustunelin bunlara merhaba dedigini dahi sanmam, birak bunlardan kaset istemek.

Keyfine bak, basina da tepinedurun diye mesaj yollamak lazim. Sunlari bir stada almayi kesseler, gun o olacak ama.
Hasan Gökhan Şaş'dan Açıklama: Star Gazetesi

Bugün Star gazetesinde Harun Muslu imzasıyla yayınlanan haberde, Denizlispor karşılaşması ertesinde bir televizyon kanalına verdiğim röportaj tamamıyla yanlış yorumlanarak çarpıtılmış, benim olmayan ifadeler benimmiş gibi gösterilmek istenmiştir.

Denizlispor maçının devre arasında belimdeki ağrı nedeniyle ikinci yarıda oynayamayacağımı hocalarımıza ilettiğimin bilinmesini isterim.

Maç ertesinde yapılan röportajda sorulan bir soruya verdiğim cevabın altında değişik anlamlar aranması, sözlerimin yanlış yönlere çekilmesi ve aslı olmayan bu başlıklarla sunularak kamuoyunun yanıltılması beni son derece üzmüştür.

Saygılarımla,

Hasan Gökhan Şaş
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı
Televizyona yapılan yorumun mutlaka kaydı vardır. Hangi televizyon olduğunu söyleseler ona göre arayıp tarayacam :D

Çok tuhafıma gitti bu hadise. Hasan'ın sakatlığı olduğu belli. Neden oyundan alındığı belli. Böyle bir habere konu olacak lafları ne şekilde söylediğini ben merak ediyorum. Gazete haklıysa Hasan'ın hemen defedilmesi gerekir. Hiçbir futbolcunun böyle konuşmaya hakkı olamaz, söyledikleri doğru bile olsa! Gazete gerçekten çarpıttıysa lanet edeceğiz, başka yapacak birşey yok! Tabi yöneticilerin yapabileceği şeyler var ve yapmazlarsa onlarında kulankarı çınlayacaktır...
Eray Tunç

Post by Eray Tunç »

Ismail Gezer wrote:
Hasan Gökhan Şaş'dan Açıklama: Star Gazetesi

Bugün Star gazetesinde Harun Muslu imzasıyla yayınlanan haberde, Denizlispor karşılaşması ertesinde bir televizyon kanalına verdiğim röportaj tamamıyla yanlış yorumlanarak çarpıtılmış, benim olmayan ifadeler benimmiş gibi gösterilmek istenmiştir.

Denizlispor maçının devre arasında belimdeki ağrı nedeniyle ikinci yarıda oynayamayacağımı hocalarımıza ilettiğimin bilinmesini isterim.

Maç ertesinde yapılan röportajda sorulan bir soruya verdiğim cevabın altında değişik anlamlar aranması, sözlerimin yanlış yönlere çekilmesi ve aslı olmayan bu başlıklarla sunularak kamuoyunun yanıltılması beni son derece üzmüştür.

Saygılarımla,

Hasan Gökhan Şaş
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı
Bence yine yanlış başlık :). Bu da "Şerefsiz Basın" başlığına yakışan bir sözde haber.
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Eray Tunç wrote:
Bence yine yanlış başlık :). Bu da "Şerefsiz Basın" başlığına yakışan bir sözde haber.
İşin aslını öğrenelimde, başlık sorun olmaz :)
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Sağlık Raporu: Tobias Linderoth

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularından Tobias Linderoth, dün İsveç Milli Takımı'nın Arnavutluk ile yaptığı maçın 6. dakikasında bacağına aldığı darbe sonucu sakatlanarak oyun dışı kaldı. 2012 Dünya Kupası grup eleme maçları nedeniyle İsveç Milli Takımı kampında bulunan Linderoth'un tedavisine hemen başlandı.

Oyuncumuzla bugün yapılan görüşmede, durumunun düne göre daha iyi olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz.

Yapılacak tetkikler sonucu Linderoth'un sağlık raporu, kulübümüze de ayrıca bildirilecek. Bu süre içinde oyuncumuzun tedavisi, İsveç Milli Takım kampında devam edecek.

Tobias Linderoth'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Galatasaray Futbol A.Ş.
Post Reply