Resmi sitede "Antrenmanın ana bölümünde orta ve şut çalışması yapıldı." deniyor.
http://www.galatasaray.org/futbol/florya/haber/2077.php
Ayni haberde Lincoln, Volkan duz kosu yapti (2), Aykut hasta (1), Hasan Şaş, Mehmet Topal, Ferdi Elmas, Uğur Uçar, Orkun Usak, Emre Güngör ve Murat Akça salonda calisti (7), Arda Turan, Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Hakan Kadir Balta, Aydın Yılmaz, Ayhan Akman, Serkan Kurtuluş, Alparslan Erdem, Mehmet Güven, Fernando Meira, Morgan de Sanctis ve Milan Baros (12) milli takimdalar, Tobias Linderoth, Harry Kewell ve Shabani Nonda izinli (3) aslinda sakat, Serkan Çalık ve Barış Özbek(2) tedavi goruyorlar deniyor.
Toplam 25 oyuncu ediyor. Kim kaliyor geriye? Davala orta yapti, Skibbe indirdi, Umit Karan rovasata atti herhalde.
Ve bu boyle iki hafta daha devam eder.
Trabzon ayni mi? Hayir baktim 3-4 millileri var, sakat da pek yok. 2 hafta boyunca GS kasetleri inceleyecekler, taktik gelistirecekler, antrenmanda taktikleri oyuncular ezberleyene kadar calisacaklar, arada carsambasporla hazirlik maci da yaparlar.
Iki milli mac oynanacak, Allah bilir, 2-3 oyuncumuz daha sakatlanir da gelir. Malum milli takim oyuncu ogutuyor. Mayisdan beri milli takimda sakatlanmayan yok gibi. Hamit, Nihat, Tuncay, Semih, Arda, Balta, Servet, Emre Gungor, Tumer, Aurelio aklima gelenler.
GS 10 gun sonra persembeye kadar bir araya bile gelemeyecek, persembe yenileme calismasi yapilacak, cuma, cumartesi bir iki calisma hop 2 haftadir GS'i ezberlemis Trabzon'un onune cikacak GS.
VEEE...
Iki forvet oynamazsa elestirilecek, iki geri pas atarsa isliklanacak, savunmada iki hata yaparsa elestirilecek, yeterince pozisyona giremezse elestirilecek, sahada yuruyen oyuncular olursa elestirilecek, yenilirse Skibbe'nin kellesi istenecek.
Ben de soruyorum, ortayi kim yapti, kafayi kim vurdu?
Ozan Ersoy
Gunun sorusu: Kim ortaladi, kim kafayi vurdu?
Moderator: Staff
-
-
Re: Gunun sorusu: Kim ortaladi, kim kafayi vurdu?
Ozan'im "eksik" aktarmissin , buranin orjinali soyle:Ozan Ersoy wrote:... Hasan Şaş, Mehmet Topal, Ferdi Elmas, Uğur Uçar, Orkun Usak, Emre Güngör ve Murat Akça salonda calisti (7)...
Insan dusunuyor bir, "takım" neresi, "takımdan ayrı" tam olarak ne demek diye?!Sağlık merkezinde sürdürülen tedavilerinin ardından Hasan Şaş, Mehmet Topal, Ferdi Elmas, Uğur Uçar, Orkun Usak, Emre Güngör ve Murat Akça salonda sağlık ekibi eşliğinde takımdan ayrı çalışıyorlar.
Muhtemelen PAF-destekli bir antrenman oldu ama, o destek olmasa, normalde 31 kisilik kadrodan, kimler kalmis usenmedim baktim (farkindayim senin ciddi olarak cevap beklemediginin ama, merak da ettim):
Code: Select all
21 Emre AŞIK
28 Semih KAYA
17 Yaser YILDIZ
99 Ümit KARAN
Özgür
-
Milli takimda oynamak oyuncular icin iyidir. Guven ve tecrube kazanirlar. Vizyonlari artar.
Arda'yi, Balta'yi, Topa'i gercek yildiz yapan milli takimdir, sivasa atilan 5 gol degil.
Ama su anda durum farkli. sadece 1-2 sakatimiz olsa butun turk milli oyunculari dinlendirebiliriz.
Volkan----meira---emre g.----ugur
------------ayhan---linderoth-------
--kewell---------lincoln--------aydin
----------------Baros----------------
umit, nonda, baris, sas, sabri ciddi yedekler olarak kalir
serkanlar, ferdi, alaprsalanda rotasyonu tamamlar.
ve en onemlisi SISTEMDEN TAVIZ VERILMEZ.
Ama durum oyle degil ve cok sikintili ve dezavantajli.
Tabii Ozan'in demek istedigi baska seyler var. Bende bazi yazilanlari okuyunca gercekten fittiriyorum, ama "baska yone bakmak" lazim, cunku herkezin yazma hakki var. Ne kadar mantiksiz, bilmeden, GORMEDEN, olursa olsun.
Gozleri kapali insalar sadece kendi kafalarindakini gorurler.
Yonetim kuvvetli ve takimi koruycaklardir. Futbolcular hocadan memnun.
Skibbeye karsi sakal birakti denilen arda sakat sakat oynuyor. Tabii bir allahin kulu dusunmez Arda cocuklugundan beri galatsarayli, belki Uaslana yakindi, belki Alpaslan Dikmen'in olumu yuzden sakal birakmistir, morali bozulmustur diye.
Her yerde dusuk olan kaliteyi, futbolu yorumlamakta yuksek olucagini dusunmek fazla iyimserlik.
Derin bir nefes alip rahatlamak lazim, kendinden cok fazla vermemek lazim, yoksa insan hem yoruluyor, hemde kendi bildigi doguruyuda unutuyor.
Arda'yi, Balta'yi, Topa'i gercek yildiz yapan milli takimdir, sivasa atilan 5 gol degil.
Ama su anda durum farkli. sadece 1-2 sakatimiz olsa butun turk milli oyunculari dinlendirebiliriz.
Volkan----meira---emre g.----ugur
------------ayhan---linderoth-------
--kewell---------lincoln--------aydin
----------------Baros----------------
umit, nonda, baris, sas, sabri ciddi yedekler olarak kalir
serkanlar, ferdi, alaprsalanda rotasyonu tamamlar.
ve en onemlisi SISTEMDEN TAVIZ VERILMEZ.
Ama durum oyle degil ve cok sikintili ve dezavantajli.
Tabii Ozan'in demek istedigi baska seyler var. Bende bazi yazilanlari okuyunca gercekten fittiriyorum, ama "baska yone bakmak" lazim, cunku herkezin yazma hakki var. Ne kadar mantiksiz, bilmeden, GORMEDEN, olursa olsun.
Gozleri kapali insalar sadece kendi kafalarindakini gorurler.
Yonetim kuvvetli ve takimi koruycaklardir. Futbolcular hocadan memnun.
Skibbeye karsi sakal birakti denilen arda sakat sakat oynuyor. Tabii bir allahin kulu dusunmez Arda cocuklugundan beri galatsarayli, belki Uaslana yakindi, belki Alpaslan Dikmen'in olumu yuzden sakal birakmistir, morali bozulmustur diye.
Her yerde dusuk olan kaliteyi, futbolu yorumlamakta yuksek olucagini dusunmek fazla iyimserlik.
Derin bir nefes alip rahatlamak lazim, kendinden cok fazla vermemek lazim, yoksa insan hem yoruluyor, hemde kendi bildigi doguruyuda unutuyor.
Kar yagdi yaktigim ateslere
Icimdeki korku bir isyan
Beni anlaticak kadar, yanliz degil sokaklar
yorgun degil yagmurlar
Murat Cekem
Icimdeki korku bir isyan
Beni anlaticak kadar, yanliz degil sokaklar
yorgun degil yagmurlar
Murat Cekem
-
Re: Gunun sorusu: Kim ortaladi, kim kafayi vurdu?
Kim tutar bizii!?! 7 kisi olmusuz artik antrenmanlarda!! (LigTV VideoHaber):Ozgur Huseyinoglu wrote:Muhtemelen PAF-destekli bir antrenman oldu ama, o destek olmasa, normalde 31 kisilik kadrodan, kimler kalmis usenmedim baktim (farkindayim senin ciddi olarak cevap beklemediginin ama, merak da ettim):Heyyt be, kapi gibi 4 kisilik "takım"! Volkan ve Lincoln dondugunde, %50 artisla 6 yapacagiz antrenmanlardaki A-takim oyuncu sayimizi!!Code: Select all
21 Emre AŞIK 28 Semih KAYA 17 Yaser YILDIZ 99 Ümit KARAN
Hasan Sas da eklenmis (2 de hoca ile, 4-4 tek kale mac yapabilirlermis!?).
Yalniz, ben yukarda Semih'i sayiyordum (ve aslinda Resmi site Idman Raporunda da oyle denmis ama), sanirim Yaser ile Emre arasinda gorunen oyuncumuz PAF takimi kalecisi muhtemelen.
Özgür