Yeni Yardımcı Burak Dilmen

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Ismail Gezer

Yeni Yardımcı Burak Dilmen

Post by Ismail Gezer »

Kamuoyuna Duyuru

Sayın Burak Dilmen, teknik heyetimizin kadrosunda yer almak üzere bugün itibarıyla göreve başlamıştır.

Kendisine başarılar dileriz.

Galatasaray Futbol A.Ş.
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

İsmi yabancı gelmiyordu zaten :D
Yeni teknik direktörümüz Skibbe'nin yardımcı antrenör görevine 2 hoca getirmesiyle beraber Burak Dilmen kulüpten ayrılmıştır.

Sözleşmesi ile ilgili detayları bilmiyoruz ancak aldığımız duyumlara göre istifasını vermiştir.

Kondisyoner Cevat Güler ve Kaleci Koçu Nezih Ali Boloğlu görevlerine devam edeceklerdir.

GHA (GScimbom Haber Ajansı )
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

kimdir Burak Dilmen? Ridvan Dilmen ile bir alakasi var mi?
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Fatih Mutlu

Post by Fatih Mutlu »

sabah gazetesinde bu haber icin linkin basligini gorunce yuregime iniyordu az daha:
Aslan'da Dilmen Donemi
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Bülent Ünder'i klube kazandırsalar çok makbule geçer gerçekten.
Zoban Raftik

Post by Zoban Raftik »

Cengiz Akgun wrote:kimdir Burak Dilmen? Ridvan Dilmen ile bir alakasi var mi?
:) yaslilik erken sirayet etmis.
Kalli zamani gecen yil stafftaydi, ne cabuk unuttun abi.
Cevat Hoca ile takimi son 6 hafta goturduler.

Eski Galatasarayli futbolcudur.
Cok kisi hatirlamaz.
Derwall'in ilk yili getirdigi gurbetci oyunculardan.
liberta per gli ultras
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Zoban Raftik wrote:
Cengiz Akgun wrote:kimdir Burak Dilmen? Ridvan Dilmen ile bir alakasi var mi?
:) yaslilik erken sirayet etmis.
Kalli zamani gecen yil stafftaydi, ne cabuk unuttun abi.
Cevat Hoca ile takimi son 6 hafta goturduler.

Eski Galatasarayli futbolcudur.
Cok kisi hatirlamaz.
Cevat hoca asagi Cevat hoca yukari baska kimseye kredi filan dusmediki o son 6 haftada hatirlayayim. Hic dikkat filan da etmemisim ki, bu adami duydugumu ble hatirlamiyorum. Kalli'nin Akcan'i vardi.

Benim bildigim bir tek Dilmen var futbol denince Turkiyede akla gelen. Onu kandirip getirseler cok daha akillica olurdu. Ama bunye kabul etmiyor nedense. Biliyorum bazilariniz kalp sektesi gecirecekler adi gectikce. Futbolu Terim'den filan iyi bilir. Buna hic suphem yok. Ama hakkinda o kadar saibe cikmis ki (bu kumar filan konusunda) kimsenin yuzune bakigi yok. Evet FB basinda iken o adi sani duyulmamis MTK mi idi neydi Moacar takimina filan elenisi ile kafasinda boza pisirildi sanki ayni halti BJK ve GS basindakiler yapmadi. Tromso daha mi disli idi?

Neyse. Bence Skibbe'nin altini oymak icin iyice dolaplar donmeye basladi.
Last edited by Cengiz Akgun on Wed Oct 15, 2008 7:13 pm, edited 1 time in total.
Cengiz Akgun

N. Tevfik 1940.
Ozgur Huseyinoglu

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Cengiz Akgun wrote:Cevat hoca asagi Cevat hoca yukari baska kimseye kredi filan dusmediki o son 6 haftada hatirlayayim. Hic dikkat filan da etmemisim ki bu adami duydugumu ble hatirlamiyorum. Kalli'nin Akcan'i vardi.
"Iyi futbol seyircileri" mac sonralarini cok iyi izlememis o zaman. Cevat Hoca, sanirsam, mac sonrasi roportajlara hic yalniz cikmamisti, surekli olarak Burak ve Nezihi Hocalarla beraber cikmisti. Akcan'in yoklugunda, Kalli'ye cevirmenlik yaptigi da olmustu.

Hepten unutanlara, resmi siteden bir kac hatirlatma resmi gecelim:
Image
Maç Sonu: Cevat Güler – Burak Dilmen – Nezih Ali Boloğlu (04.05.2008 23:40)

Image
Geçmiş Olsun Burak Dilmen (14.05.2008 13:50)
Özgür
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Ozgur Huseyinoglu wrote:
Cengiz Akgun wrote:Cevat hoca asagi Cevat hoca yukari baska kimseye kredi filan dusmediki o son 6 haftada hatirlayayim. Hic dikkat filan da etmemisim ki bu adami duydugumu ble hatirlamiyorum. Kalli'nin Akcan'i vardi.
"Iyi futbol seyircileri" mac sonralarini cok iyi izlememis o zaman. Cevat Hoca, sanirsam, mac sonrasi roportajlara hic yalniz cikmamisti, surekli olarak Burak ve Nezihi Hocalarla beraber cikmisti. Akcan'in yoklugunda, Kalli'ye cevirmenlik yaptigi da olmustu.

....
Maclari bile seyretmedim ki mac sonunu seyredeyim. Bir hirgure geldi idi o ara. Ben 1978'e kadar GS iyi takip ettim. Burasi kurulana kadar arada buyuk bir bosluk var. GS'da Burak diye bir oyuncu oldugunu bile bilmiyordum. Kaleci Nezihi'yi duymustum. Ama Burak Dilmen bana hicbir sey soylemiyor. Nerde oynardi ne yapti resmi sayfaya koysunlarda ogrenelim.
Cengiz Akgun

N. Tevfik 1940.
Ozgur Huseyinoglu

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Cengiz Akgun wrote:Maclari bile seyretmedim ki mac sonunu seyredeyim. Bir hirgure geldi idi o ara. Ben 1978'e kadar GS iyi takip ettim. Burasi kurulana kadar arada buyuk bir bosluk var. GS'da Burak diye bir oyuncu oldugunu bile bilmiyordum. Kaleci Nezihi'yi duymustum. Ama Burak Dilmen bana hicbir sey soylemiyor. Nerde oynardi ne yapti resmi sayfaya koysunlarda ogrenelim.
Maclari bile seyretmezken o zaman;
Cevat hoca asagi Cevat hoca yukari baska kimseye kredi filan dusmediki o son 6 haftada
dememeli insan kulaktan dolma bilgisiyle degil mi ama? Cevat Hoca kadar mutevazi, surekli o grubun birlikteligini one cikaran bir insani, eksik bilginle yanlis lanse etmis oluyorsun bir yerde... Alistik gerci, niye yaziyorsam hala :roll: ...
Özgür
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Ozgur Huseyinoglu wrote:
Cengiz Akgun wrote:Maclari bile seyretmedim ki mac sonunu seyredeyim. Bir hirgure geldi idi o ara. Ben 1978'e kadar GS iyi takip ettim. Burasi kurulana kadar arada buyuk bir bosluk var. GS'da Burak diye bir oyuncu oldugunu bile bilmiyordum. Kaleci Nezihi'yi duymustum. Ama Burak Dilmen bana hicbir sey soylemiyor. Nerde oynardi ne yapti resmi sayfaya koysunlarda ogrenelim.
Maclari bile seyretmezken o zaman;
Cevat hoca asagi Cevat hoca yukari baska kimseye kredi filan dusmediki o son 6 haftada
dememeli insan kulaktan dolma bilgisiyle degil mi ama? Cevat Hoca kadar mutevazi, surekli o grubun birlikteligini one cikaran bir insani, eksik bilginle yanlis lanse etmis oluyorsun bir yerde... Alistik gerci, niye yaziyorsam hala :roll: ...
Benim Cevat hocaya tek bir kelimem yok. Ortada yine senin bir yanlis anlaman var. Adamin hicbir yerde simarip bu benim eserim filan dedigini duymadim. Ama bir suru yalaka bu isi ona adadi. Benim lafim buna. Kimseye kredi dusurmediler.

O gune kadar GS'da Cevat hoca'nin varligindan kimin haberi vardi ki? Avci'ya filan ben gitmedim. Sonra da adam oldugu icin Avci'ya gelmeyince bok atildi. Bunlar benim hakaretim degil Cevat Hoca'ya. Daha dun dedim. Ben soyunup ciksaydim yine bu sonuc alinacakti. Cunku Kalli'ye kizan oyuncular Kalli'nin gidisinden sonra ucuz semsiyenin ruzgarda ters donup kirilip dokulmesi gibi kirilip dokulmege izin vermediler. Elbette Cevat Hoca da bunu gorup isi kurcalamadan sonuca vardi. Onun yerinde baskasi olsaydi "ulan be neymisim ben be" diyerek beni ezip gectiler filan der az buz kafa tutmazdi bu Skibbe mikibe olayina. O ise onune bakip isini yapmayi yegledi ve hala da isine ayni sekilde devam ediyor.

Bu sene maclari seyrediyorum. Meira konusu kulaktan dolma filan degil. gorduklerim. Zaten kulaktan dolma onun bunu lafi ile sicmaya bile gitmem. Beni burada taniyan bilir bunu. Nedense benim acigimi yakalayip ifsa etmek icin firsat ariyorsun. Ara istedigin kadar.
Cengiz Akgun

N. Tevfik 1940.
Post Reply