FTK 1.maci: Ankaraspor-Galatasaray 1 - 1 (Umit Karan)

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Ozan Ersoy

Post by Ozan Ersoy »

Oh be... Lincoln cok iyi bir korner. Umit'ten kesme uzak koseye kafa vurusu, direginden dibinden gol oldu.

GS ilk 10 dakikada pasli oyununa donmeye calisiyor gibi gozuktu. Kimse sisirmedi. Kewell, Lincoln cok hareketli.

Ozan Ersoy
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Hürriyet kenardaymış, korner esnasında. Allah bilir tutması gereken adamda Ümit'dir :D

Turkish bir savunmadan beklenebilecek bir hata.

Ümit, M.Güven, Volkan ve Akça'nın ekstra çaba sarfetmesini bekliyorum. Bu onların için önemli bir şans...

Hürriyet devam edemiyor. Geçmiş olsun. Başka sakatlık olmaz inşallah..

Sabri'nin hafif panikle ceza sahası dışına kötü iteklediği top rakibe pas oldu ama kötü vurdular...
Last edited by Ismail Gezer on Thu Oct 30, 2008 5:19 pm, edited 1 time in total.
Serif Halimler

Post by Serif Halimler »

Attigimiz golden 1 dakika önce, az daha gol yiyecektik.
Mehmet Gurdal Cetin

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Hem radyospor hem lig radyo bayilmis durumda..Golden bir dakika once mefta oldu herhalde, foruma tekrar bakinca gol oldugunu gordum.

Ikiyi atmak lazim en kisa zamanda, bu De Nigris (maskeli suvari) FB'ye Kadikoy'de takan Gaziantepli aztek degil mi?

Bu arada Ankaraspor'da kac yabanci var yahu ? Spikerin saydigi adamlarin hepsi yabanci sanki..
TRUST GALATASARAY
MGC
Ozan Ersoy

Post by Ozan Ersoy »

Maci izleyen arkadaslar kendi sahasinda top dolastiran takimla GS'in top dolastirmasi arasindaki farki gorebiliyorlar mi acaba? Ankara kendi sahasinda 6-7 pas yapip, topu dikiyor ileri, ya da hemen 3 pasta karsi kaleye gitmeye calisiyor. GS topu aldiginda rakip sahada yapiyor paslarini, rakip savunma arasinda bosluk ariyor.

Ankarasporun temel diregi Hurriyet'in cikmis olmasi iyi oldu GS icin.

Ozan Ersoy
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Savunmamız azıcık döküldü az önce!

Kale direğinin dibine kadar gelip, ceza sahası dışına pas attılar. İyi bir şu geldi ardından ama yandan auta çıktı neyseki.

Pozisyon bolluğu açısından bizden daha iyiler şimdilik...

Kornerlerde eski yıllara nazaran daha etkiliyiz. Ben heyecanlanıyorum artık kornerlerde :)

Aynı yerden, sanırım 4. korner...

Arda'nın ısrarlı presi sayesinde pozisyona giriyorduk az daha...

Bir süredir maçın kontrolü bizde...

Karan, geçen sene çok formda olduğu zamanlardaki gibi heryere yetişme derdinde ama tek forvet oynarken ileride daha fazla vakit geçirmesini tavziye ederim naçizane...
Last edited by Ismail Gezer on Thu Oct 30, 2008 5:47 pm, edited 1 time in total.
Murat Biricik

Post by Murat Biricik »

Maci izleyenler biraz yedekler ile ilgili bilgi verebilirler mi? Bende Arda ve Kewel yerine Aydin ve Alpaslan a sans verilir diyordum. Meira yada Servet ten birini dinlendirip Emre - Murat iklisi ile gobekte baslamak belki daha akilli olurdu.

Belki 2. yari degisiklik yapilir.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
Serif Halimler

Post by Serif Halimler »

46. dk da Korner atisi sonrasi Aykut'un hatasiyla golü yedik 1-1 oldu.
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Frikik atacaklar. Tehlikeli nokta...

Kornerden attık, kornerden yedik...
Mehmet Gurdal Cetin

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Aztek bize de atmis.
Maske takti mi bilmem.

Ikinci yari da oyunu degistirmek icin neler gerekli acep,
Agalar ne dusunur ?

Benim bildigim 1 puanin iyi oldugu ve sakatlanmalarina mahal vermemek bazi adamlari cikarmak gerektigi.

Yoksa Benfica macina sonrada FB macina PAF!tan cocuklarla cikariz ..
TRUST GALATASARAY
MGC
Ozan Ersoy

Post by Ozan Ersoy »

Serif Halimler wrote:46. dk da Korner atisi sonrasi Aykut'un hatasiyla golü yedik 1-1 oldu.
:D

GS'da asla asla asla bir Turk kaleci oynayamaz. DeSanctis her mac gol yedi, bir kere bile duymadim su laflari. Kornerde kaleci on direge cikmaz. Cikamaz. Savunmamizda rakibin en tehlikeli adamini Murat Akca degil Servet veya Meira tutmaliydi. Paylasimda sinifta kaldik. Ikinci yariya hizli girip 2'yi atip Arda, Kewell'i cikarmak lazim diyecektim, laf agzimda kaldi.

Ozan Ersoy
Ozgur A. Boztepe

Post by Ozgur A. Boztepe »

Ozan Ersoy wrote:
Serif Halimler wrote:46. dk da Korner atisi sonrasi Aykut'un hatasiyla golü yedik 1-1 oldu.

GS'da asla asla asla bir Turk kaleci oynayamaz. DeSanctis her mac gol yedi, bir kere bile duymadim su laflari. Kornerde kaleci on direge cikmaz. Cikamaz. Savunmamizda rakibin en tehlikeli adamini Murat Akca degil Servet veya Meira tutmaliydi. Paylasimda sinifta kaldik. Ikinci yariya hizli girip 2'yi atip Arda, Kewell'i cikarmak lazim diyecektim, laf agzimda kaldi.

Ozan Ersoy
her halukarda 60ta arda ve kewell cikip serkan ve alpaslan girmeli. Gol paylasma hatasi. Murat nasil adam profesyonelce itilir bilemedi.

ben macin ilk yarim saatini kacirdim. Servet yerinde durdumu. Su anda savunmanin en cabuk adami o, ve onun ilerde oldugunda yedik golleri gecen macta, Murat beyin cok iyi parmak bastigi gibi.

Emre gungor yokken, servetin hep geride durmasi lazim. Zaten servete ilerde degil geride ihityac var.

Beni tek korkutan skibe'nin "servet kalibresindeki oyuncu insyatifi ne zaman alicagini bilir " demesi. Beyefendice ve profesyonel bir eric gerets mantalitesi.

Takim guzel rolanti oynadi benim gordugum bolumde, hosuma gitti.
Kar yagdi yaktigim ateslere
Icimdeki korku bir isyan
Beni anlaticak kadar, yanliz degil sokaklar
yorgun degil yagmurlar

Murat Cekem
Ozan Ersoy

Post by Ozan Ersoy »

Ozgur A. Boztepe wrote:
Ozan Ersoy wrote:

Ozan Ersoy
her halukarda 60ta arda ve kewell cikip serkan ve alpaslan girmeli. Gol paylasma hatasi. Murat nasil adam profesyonelce itilir bilemedi.

ben macin ilk yarim saatini kacirdim. Servet yerinde durdumu. Su anda savunmanin en cabuk adami o, ve onun ilerde oldugunda yedik golleri gecen macta, Murat beyin cok iyi parmak bastigi gibi.

Emre gungor yokken, servetin hep geride durmasi lazim. Zaten servete ilerde degil geride ihityac var.

Beni tek korkutan skibe'nin "servet kalibresindeki oyuncu insyatifi ne zaman alicagini bilir " demesi. Beyefendice ve profesyonel bir eric gerets mantalitesi.

Valla Ozgur GS'da pek oyle sorun yoktu. Umit Karan, Kewell, Sabri, Volkan istekli, Lincoln, Arda idare eden cinsden oyun oynuyorlardi. Guven sadece topu ayagina aldiginda var, dogru durust savunma yapamiyor, Meira da cok pas hatasi yapti orta sahada. YIne de Ankarayi kalemizden uzak tutmayi basardik, Servet cok fazla cikmadiydi ileri. Ankara kendi sahasinda 3-5 pas yaptiktan sonra ileriye dandun oynuyordu.

Ozan Ersoy
Ozgur A. Boztepe

Post by Ozgur A. Boztepe »

Ozan Ersoy wrote:
Ozgur A. Boztepe wrote:
Ozan Ersoy wrote: :D

Ozan Ersoy

Valla Ozgur GS'da pek oyle sorun yoktu. Umit Karan, Kewell, Sabri, Volkan istekli, Lincoln, Arda idare eden cinsden oyun oynuyorlardi. Guven sadece topu ayagina aldiginda var, dogru durust savunma yapamiyor, Meira da cok pas hatasi yapti orta sahada. YIne de Ankarayi kalemizden uzak tutmayi basardik, Servet cok fazla cikmadiydi ileri. Ankara kendi sahasinda 3-5 pas yaptiktan sonra ileriye dandun oynuyordu.

Ozan Ersoy
3-5 pastan sonra dandun oyun. Ben bunu biryerden hatirliyorum, 90 dakka 5-6 sezon ama nerden hatirliyroum :)...

CIFT FORVET VE TEK

LIBEROOOOOO LIBEROOOOOOOOOO
LIBEROOOOOOOO LIBEROOOOOOOOOOO :D
Kar yagdi yaktigim ateslere
Icimdeki korku bir isyan
Beni anlaticak kadar, yanliz degil sokaklar
yorgun degil yagmurlar

Murat Cekem
Ozan Ersoy

Post by Ozan Ersoy »

Son 5-6 dakikadir GS da artik danduna dondu. Ortada oynanan futbol adina fazla bir sey yok.

Ozan Ersoy
Post Reply