Cimbom.org vs. Skibbe- Hangimiz daha çok totemciyiz?

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Mehmet Gorgen
Staff Member

Cimbom.org vs. Skibbe- Hangimiz daha çok totemciyiz?

Post by Mehmet Gorgen »

Bizim hanımla evde oturup her GS maçını seyrediyoruz.

Hanım geçen hafta bana söylemişti ama ben daha önce ne giydiğini fark etmemiştim. Meğer Son kazandığımız tüm maçlarda Skibbe efendi aynı takım elbise ve kravatı takıyor.

Daha önce kırmızı , mavi vs. renkte kravat takan Herr Skibbe hertha, hacettepe, ankaragücü ve gb maçlarında aynı takım elbise ve koyu yeşil kravatıyla..
Kasım ayında Ankaraspor ile 0-0 biten maçta ise kırmızı kravatını takmış.

Biz forumda konu başlıklarını Serif bey açsın diye totem yapıyoruz zannedelim meğer bu galibiyetler Skibbe efendinin kravatıyla alakalı imiş. :lol:

Image

Image

Image

Image

Şerif bey, vakit geçirmeden BJK konu başlığını açınız.

Bu skibbe bizden daha fazla totem yapmamalı. :lol:
Serif Halimler

Post by Serif Halimler »

Degerli Mehmet kardesim,
gercekten de konu basligi actigim son 5 mac takim namaglup ve son 4 mac seri galibiyetler aldi. Eger TILSIM ben de ise severek acarim BJK maci KONU basligini.
Aslinda pazar aksami tüm maclar bittikten sonra acmayi daha uygun buluyorum, fakat seni kirmayacagim.
UEFA'da Arsenal'i, Süper Kupada Madrid'i.....
Can Ergun

Post by Can Ergun »

O zaman Skibbe ya Einstein ya da pinti bi herif =)
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Belki aynı takımdan birkaç tane vardır :D
Post Reply