Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.
Normal. Futbolda ritm yakalamak onemli. Lige ara verilmeden once bu ritm yakalanmisti ve futbol ust duzeydeydi. 2-3 hafta calismalara ara vermek demek bu ritmin bozulmasi demektir. Vucut dinlenmis saglam olabilir ama paslar yerine gitmeyebilir, gol vuruslari kotu olabilir. GS Turkiye'de devre arasinda en gec calismaya baslayan takim. Hala calismaya baslamayan oyunculari bile var. Bunu bilincli yaptilar. Nisan mayis ayinda en ust duzeyde olabilmek icin. Erken baslayan ve form tutan takimlarin buyuk cogunlugu son haftalarda cuvallayacaklar.
13 pozisyona girebilmis olmak takimin fiziksel olarak iyi durumda oldugunu gosteriyor.
Normal. Futbolda ritm yakalamak onemli. Lige ara verilmeden once bu ritm yakalanmisti ve futbol ust duzeydeydi. 2-3 hafta calismalara ara vermek demek bu ritmin bozulmasi demektir. Vucut dinlenmis saglam olabilir ama paslar yerine gitmeyebilir, gol vuruslari kotu olabilir. GS Turkiye'de devre arasinda en gec calismaya baslayan takim. Hala calismaya baslamayan oyunculari bile var. Bunu bilincli yaptilar. Nisan mayis ayinda en ust duzeyde olabilmek icin. Erken baslayan ve form tutan takimlarin buyuk cogunlugu son haftalarda cuvallayacaklar.
13 pozisyona girebilmis olmak takimin fiziksel olarak iyi durumda oldugunu gosteriyor.
Ozan Ersoy
Ozan bilmiyorum maci seyredebiliryor musun ama bende 30.dakikadan sonra bakmaya basladim. Ayni seyleri bende dusundum ki bu cok normal. Acikcasi takimi umdugumdan daha iyi buldum. Altay ile oyna. FT kupasi maci. Sezonun ilk yarisi daha yeni bitmis sayilir. Ilk mac. Daha sayiyim mi He tabii birde Altay'in sansi var. Soyle diyebilirim. Bu Altay ile mesela soyle bir ay sonra mac yapsak herhalde macta iki eldeki parmak sayisini gecicek kadar gol olur.
Hakem ne yapsin penaltiyi da verdi. Bir Pendik olayi olmak uzere. Sanki icime dogdu.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.