Ali Gursel wrote: Dogruysa bunun ozeti su, bu sacma salak, GS icin en ufak bir anlami olmayan, hicbir ilk 11 oyuncusunun cikmamasi gereken anlamsiz mac icin GS muhtemelen bu sezonu husranla bitirecek demek.
Ali
Katilacak bir yeri yok bu cumlenin. Bu pozisyon antrenmanda da olabilirdi. Ayni pozisyonu Servet her mac 20 kere yasiyor. Topla oyuncunun arkasina girip vucuduyla perdeliyor. Yarisinda rakibe faul de yapiyor. Bu sefer de arkadan ittirdi adam, bu da omzunun ustune dustu. Koprucuk kemigi kirilmis olabilir. Olacagi varmis oldu. Macin onemsiz ya da onemli olmasinin hic bir etkisi yok. Sakatlik macin onemini mi bilir? Altay'a karsi oynatmadin Sivas macina kadar hic mi oynatmayacaksin Servet'i? Iki gun sonra Werder Bremen'le Leverkusen'le hazirlik maci yapilacak. Orada da mi oynatmayacaksin? Ucunda 3,5 milyon Euro olan kupada oynattik diye bu kadar kizarsak hazirlik macinda sakatlanirsa herhangi bir oyuncu ne diyecegiz o zaman? Guzel hava, ha Leverkusen'e karsi hazirlik maci ha ikinci lig takimina karsi kupa maci.
Futbolun icinde olan seyler bunlar, onun icin takim genis tutuluyor. Belki iki hafta sonra Sivas'da buzlarin uzerinde dans yaparken sakatlanacakti Servet.
Ikincisi Servet gitti diye koca sezon cope atilacak diye de bir sey yok. Kirik bile olsa Servet'im takozum iki ayda adam olur, Mart'ta oynamaya baslar. Elmacik kemigi kirik oynadi adam kac ay.
Ucuncusu Emre'ler var. Emre Asik oynamadi mi Benfica'ya karsi? Gayet de iyiydi. Olmadi Balta'yi stopere cekebiliriz. Olmadi Topal oynayabilir.
Durun bakalim bir teshis gelsin de...
Devre arasinda kucuk takimlarla oluyor bu durumlar. Altay'li futbolcularin bazilari belki de hayatlarinda ilk ve tek defa oynayacaklar GS'a karsi. Hocalari BJK'li Feyyaz. Ikinci ligden cikarmaya calisiyor takimi. Herkes bir sukse pesinde. Kapandilar da kapandilar. Bazi anlarda ceza sahasinda 8-9 kisiyle kumelenmislerdi.
Ona ragmen GS hic salmadan, 20 tane pozisyona girerek calisip cabalayarak bu maci kotarmasini bildi. Arda cok iyiydi. Lincoln'un gorevinde oynadi, bir turlu durduramadilar. Sagli sollu saldirdi. Sag kanadi bu sefer iyi kullandi. Ayhan iyiydi. Baros iyiydi.
Attigimiz goller nefis. Yaser'in kafasina hayran kaldim ki bunu ilk defa yapmiyor. Cok iyi kafa vuruslari var bu cocugun. Ayhan'in ortasina kafa icin uzak bir mesafeden iyi yukselerek cok iyi bir vurus yapti. Agir cekimlerde nasil vurduguna bakin. Bazen Baros gibi topu alip goturdu, hizli kosular yapti ceza sahasina veya sifira. Ben tutuyorum Yaser'i. Bence daha cok firsat bulmali. Kanat bile oynayabilecek durumda gozukuyor. Top kontrolu, surusu mesela yolladigimiz Kabze'den daha iyi gorunuyor bana.
Ikinci gol de gayet iyi. Baros'a stoper okuz gibi faul yapti. Amaci aslinda dusurmek. Ama Baros dusmedi ve calimini atip bu sefer kacirmadi.
GS kaldigi yerden devam ediyor fazla derdim yok. Keske Servet sakatlanmasaydi ama kismet... Insallah cabuk iyilesir.
Ozan Ersoy