Radyospor K.: GS - W. Bremen 4-1 (sabri,arda,ayhan,ferdi)

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Ugur Sahin

Post by Ugur Sahin »

Cengiz Akgun wrote:
Zoban Raftik wrote:Sabri atti serbest vurustan :)
Frikikten gol attik :)
Macin ozetini isterim. Seyredemedik ama sayende goruruz. Hadi bakalim fazla bekletme agabeyni.
http://www.youtube.com/watch?v=T9jUneitAUg

buyur abi :)

Ugur
the average person thinks he isn't.
Can Ergun

Post by Can Ergun »

Sadece golleri ve kırmızı kartı izleyebildim malesef.

Arda topa vururken kaleye değil topa bakarak biraz ezbere vurmuş,o da farkında heralde golden sonra pek sevinmedi.Biliyor ne kadar "klas" olduğunu,yakıştıramadı kendine =)

Sabri'nin bu golü becermesi ilerleyen zamanda başımıza bela olabilir.Ama belki de çalışıyodur çocuk,devamlılığı olursa ne ala...

Ayhan'ın tüm maç boyu neler yaptığını göremedim ama attığı gol enfesti,herif attımı en manyak golleri atıp hakkında yazdıklarımızı tekrar düşündürüyor ama işte malesef bu parlamalar 20 maçta 2-3 maça paylaştırıldığı zaman da haklı olduğumuzu düşünüyoruz.

Aydın'ın ortası ve Ferdi'nin vuruşu mükemmel.Ferdi'nin golünde hafiften bir japon çizgifilmi (tsubasa,albatros vuruşu :lol: ) tadı var. Topun havada açtığı hava dalgalarını görür gibi oldum.

Kırmızı kart olayı ise;
Böyle bir turnuvada itiraz gibi bir nedenden dolayı adam atma olayını anlamam.Tabii işin detayını da bilmiyorum artık herif yüzüne mü tükürdü naaptıysa?

Sonuç olarak 4 tane güzel gol atarak tamamladığımız bir maç oldu,diğer kısımları sizden okuyacağım.
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Ne leverkusen mağlubiyetini nede bu galibiyetini abartmaya gerek yok. Gerçi kimsenin abarttığıda yok :D

İki maç neticesinde yedeklerin durmumun fena olmadığını görmüş olduk.

Nonda'dan bi cacık olmayacağını anladık.

Ben, Karan konusunda hala ümitliyim. Bir futbolcunun bar işletmesini garipsiyor olsamda!

Serkanda da, Alparslanda da iş var.

Orkun'u beğendim..

Arda gayet iyi göründü.

Barış bugün çok çabaladı ama verimli değildi.

Sabriyi biliyoruz. Formdaykende şaşırtır, formsuzkende şaşırtır! Şu sıra formda galiba...

Umarım defans konusunu Sivas maçına kadar hallederiz. En büyük endişem bu!
Ozan Ersoy

Post by Ozan Ersoy »

Mesut Ozil sasirmistir herhalde Bursa ve GS'a karsi oynayip yenildikten sonra. Belki ligin toplamda kalitesi, sahalar, statlarin guzelligi Almanya'da cok daha iyi. Bu kadar dedikodu, rezil basin, sacma bir baski yok. Sanayilesmis, zengin, saat gibi isleyen ulke, parani alamama derdi yok. Bu nedenle bu oyuncularin Turkiye'de top oynamak istememesini de anliyorum ama "35'ime kadar Turkiye'de oynamam" seklinde asagilanacak durum yok bana gore. Almanya'dan buyuk afrayla tafrayla gelip Turkiye'de tutunamayan sonra yok olan Berkant gibi oyuncular da var.

Bugun GS'li oyuncularda top Mesut'a geldiginde fazladan bir caba gordum. Sanki Bundesliga'da oynayip Turk futbolunu asagilayan Turk futbolculardan onlar da bikmis gibiydi. Bir keresinde Arda etrafinda 3 kere dondu Mesut'un. Kaliteli alt yapisi iyi, hizli bir oyuncu, yasina gore gayet akilli futbol oynuyor. Attigi gol cok guzeldi. Ama bizde de onun kalitesinde oyuncular var. En azindan GS yetistirebiliyor artik.

Ozan Ersoy
Ozgur A. Boztepe

Post by Ozgur A. Boztepe »

Can Ergun wrote:Sadece golleri ve kırmızı kartı izleyebildim malesef.

Arda topa vururken kaleye değil topa bakarak biraz ezbere vurmuş,o da farkında heralde golden sonra pek sevinmedi.Biliyor ne kadar "klas" olduğunu,yakıştıramadı kendine =) Sabri'nin bu golü becermesi ilerleyen zamanda başımıza bela olabilir.Ama belki de çalışıyodur çocuk,devamlılığı olursa ne ala...
3 senedir ilk defa bir galatasaray macini kacirdim, oda annemi havaalanina biraktigim icin.

Seyretmedigim macin yorumunu yapicak kadar insanustu degil.

Can bey, ben profesyonel futbol oynamadim, ama benim bildigim topa vururken topa bakilir. Yoksa soyledigini benmi anlamadim.
Kar yagdi yaktigim ateslere
Icimdeki korku bir isyan
Beni anlaticak kadar, yanliz degil sokaklar
yorgun degil yagmurlar

Murat Cekem
Zoban Raftik

Post by Zoban Raftik »

Ugur Sahin wrote:
Cengiz Akgun wrote:
Zoban Raftik wrote:Sabri atti serbest vurustan :)
Frikikten gol attik :)
Macin ozetini isterim. Seyredemedik ama sayende goruruz. Hadi bakalim fazla bekletme agabeyni.
http://www.youtube.com/watch?v=T9jUneitAUg
buyur abi :)
Ugur
Ugur da vermis, .org'da da mevcut.
liberta per gli ultras
Alpay Dedeoglu

Post by Alpay Dedeoglu »

Aklin yolunun bir oldugu, Alpaslanin, Serkanin, Mehmet Topalin (liberoda ) denendigi mac oldu.

Bir kere daha gördükki savunmaMA oyuncusu Meira olmadimi takim zor gol yiyiyor. Ayrica Mehmet Topalda gayet guzel oyun kurdu geriden. Hep Skibbeli düzende Mehmet Topal geriye yaslaniyor, alisamadi diyorduk. Harika bir tandem oyuncusu kazandik. Topal-Servet bana göre ligin en kaliteli tandemi olur. Meirada Servetin yedegi olur ancak bu sekilde sirk maymunu gibi oynamaya devam ederse. Meira ile ilgili olarak Cuneyt Tanmanda ayni kanida ki ''Ben GSde savunma oyuncularini övmek isterim, Songu, Tomasi, Serveti takdir ediyorum fakat hala Meira icin bunu yapamiyorum'' gibi birseyler soyledi. Birileri Meiraya biraz yuregini ortaya koy, begenilmiyorsun, Avrupa kariyeri vede top sekterme goruntuleri ile bu is yurumez, biz yemiyoruz demesi lazim.

Birinci önliberolarin artik oyunu cift yonlu oynayan Baris ve Ayhan oldugu goruldu. Ayhani begenmeyenlere hala sasirmaya devam ediyorum.

Yalniz bu arada GSde tehlikeli birsey sezdim. Yerliler yabanci oyunculara forvette pas vermeye cok gonullu degiller. Dun Baros verilmeden cekilen sutlar ve driplingler yerine son 10 dakika yerli forvetdayanismasi ve paslasmasi gorduk. Bu tahlikeli bir ayrisma, caresi bulunmali.
NO ADNANS, NO CRY !!
Can Ergun

Post by Can Ergun »

Arda topa vururken kaleye değil topa bakarak biraz ezbere vurmuş,o da farkında heralde golden sonra pek sevinmedi.Biliyor ne kadar "klas" olduğunu,yakıştıramadı kendine =)
Can bey, ben profesyonel futbol oynamadim, ama benim bildigim topa vururken topa bakilir. Yoksa soyledigini benmi anlamadim.
Tekrarlardan izlediğim kadarıyla,vuruşu yapmadan önce de,vururken de kaleye nerdeyse hiç bakmamış.İsabetli vuruş yapabilmek için topa vurma anından hemen önce kaleye bakılır ki nereye vuracağına karar veresin...
Ama tabii hergün antreman yapan profesyonel futbolcular kalenin yerine ve boyutlarına bizden daha aşina olduklarından,böyle "ezbere" vuruşları becerebilirler diye düşünüyorum.
Mehmet Gurdal Cetin

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=66843

:D

Hakem anama kufretti sayin seyirciler..

Dogru olabilir mi bu yaa ?
TRUST GALATASARAY
MGC
Mehmet Gorgen
Staff Member

Post by Mehmet Gorgen »

Mehmet Gurdal Cetin wrote:http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=66843

Frings fena sallamış gibi.

Kırımızı kart pozisyonundan önce, Frings hakeme birşeyler söylemek istiyordu.Hakem de muhatap olmamak için sırtını Frings'e dönünce arkadan Frings kendine kıçını dönen hakeme birşeyler söyledi. Sanırım iyi şeyler söylemedi ki hakem tekrar Frings'e dönüp kırmızıyı gösterdi.
Ozan Ersoy

Post by Ozan Ersoy »

Mehmet Gorgen wrote:

Frings fena sallamış gibi.

Kırımızı kart pozisyonundan önce, Frings hakeme birşeyler söylemek istiyordu.Hakem de muhatap olmamak için sırtını Frings'e dönünce arkadan Frings kendine kıçını dönen hakeme birşeyler söyledi. Sanırım iyi şeyler söylemedi ki hakem tekrar Frings'e dönüp kırmızıyı gösterdi.
Bremen Frings'e ceza verecekmis. Frings de takim arkadaslarindan ve hocasindan ozur dilemis ve de "salakca bir sey yaptim ve hak ettim" demis.

http://www.sportinglife.com/football/ov ... HD=germany

Ozan Ersoy
Celal Gürcüoglu

Post by Celal Gürcüoglu »

Bende bu Frings olayini bir Turk gazetesinde okudum. Gozumde yorumlara gitti. Yorumlar "Terbiyesiz hakem, kesin etmistir.", "Hakem GS'li tabii", vs. gibiydi. Su habere bile bu tip yorumlar yapilan ulkede futbol nasil ilerler diye tartismaya bile gerek yok aslinda diye dusunmeden edemiyor insan. Bunu FB'li veye BJK'li yapti demiyorum. Bunu GS'li da yapiyor. Bunu gozunu fanatiklikten baska birsey gormeyen herkes yapiyor. Nasil olacak bu isin sonu diye bazen soruyorum kendi kendime.
Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Sampiyonu
Serif Halimler

Post by Serif Halimler »

inanmayin külliyen yalan.
Frings'in kirmizi karti hakkinda alman medyasinda okuduklarim Frings'i suclayici yazilar.
Anternörü ile röportaj yapildi, o da Fring'i sucladi.
Frings'in bu ilk vakasi degil, 2 ay önce Milli takim antrenörü LÖW'e kafa tutmus ve basinda suclanmisti.
Aachen civarinda büyümüs ve Aachen sehrinin 2.Lig takiminda oynamis biri.
Onu gencliginden taniyanlar da uyumsuz, asi karakterli ve dikbas oldugunu söylüyor.

Zürriyet zonline de ayni haber var, kaynak olarak Alman boyali gazetesi Bild verilmis.
Fakat Bild'ten haberi okuyan arkadas ya yaziyidan hicbisey anlamamis ya da biyerinden uydurmus.
Bild.de de Frings ben "Fuck you dedim, ama karti gördükten sonra kendi kendime dedim, hakeme degil" dedigi yaziyor.
Bild de yalanciligla ünlüdür.

Belki ilk kez bir hakemi savunuyorum :-)
UEFA'da Arsenal'i, Süper Kupada Madrid'i.....
Post Reply