FORUM KURALLARI?

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Ozgur A. Boztepe

FORUM KURALLARI?

Post by Ozgur A. Boztepe »

Forum kurallarinda bu forumda kufurlu terbiye disi yazilar yazilamaz deniyor. Biri digerine fino kopegi diyor, Admin diye, Staff diye, Moderator diye bir gorevli yokmu. Bir degil iki degil.

Ben bu foruma bu kurullari okuyup girdim, ben tek bir satir yazdigim ilk andan itibaren, o kurallara uyacagimi sozlu veya yazili anlasma olamadan deklare etmis oldum. Ayni sekilde foruma yazan herkezinde bu kurallara uyacagi bana soz verildi. Tipki bir ulkeyi ziyarete gelen birinin o ulkenin kurallarina uymak zorunda oldugu gibi, her ucaktan inenin eline kanun kitabi verilmesede.

Bu forumda hakaret yazilarak, ve terbiyesizlik edilerek bana "FORUM KURALLARi" basligi altinda verilen sozler cignenmis oluyor, ve hakkim gaspediliyor. Kurallarda suna veya buna edeilemez demiyor, kimseye edilemez diyor. Bana verilen tahut sadece bana hakaret edilemiyecegi degil, forumdaki kimseye hakaret edilemeyecegi yonunde.

Hakaretin cizgisi ince, subjektif diyorsaniz; bende basliyayim manzumeye.

Ama hepimiz hakaretin ne olup ne olmadigini cok iyi biliyoruz.

Eger burda yoksa kural, kaldirilsin " FORUM KURALLARI" basligi, bende kendi hakkimi kendim koruyayim.
Last edited by Ozgur A. Boztepe on Thu Jan 22, 2009 11:50 am, edited 2 times in total.
Kar yagdi yaktigim ateslere
Icimdeki korku bir isyan
Beni anlaticak kadar, yanliz degil sokaklar
yorgun degil yagmurlar

Murat Cekem
Can Ergun

Post by Can Ergun »

Kesinlikle katılıyorum.İlgili başlıkta da belirttiğim gibi Ozan gayet sakin karşılamış.Kurallar tek yönlü çalıştırılınca pek bir manası kalmıyor.
"Atış" bu derece serbest ise bu işin sonu ana-avrat küfürleşmeye,ilk görülen yerde ağız burun kırmaya kadar gider...

Forum yönetiminin kendini kontrol etmesi gerekli.Ben de alış veriş ilanlarının olduğu,üye sayısı 5500'ü bulan bir forumda yöneticilik yapıyorum,pek gerekmese de gerektiği zaman kendi içimizde oto kontrolü sağlıyoruz.Bu şart.
Mehmet Gorgen
Staff Member

Post by Mehmet Gorgen »

Arkadaşlar,

Ayrı bir başlık açtığınıza göre sizin gördüğünüz bir sorun olmalı.Açık söyleyeyim benim bugün tüm mesajları okuma fırsatım olmadığından sorun hangi başlıkta onu öğrenebilirmiyim.
Ozgur A. Boztepe

Mehmet Gorgen wrote:Arkadaşlar,

Ayrı bir başlık açtığınıza göre sizin gördüğünüz bir sorun olmalı.Açık söyleyeyim benim bugün tüm mesajları okuma fırsatım olmadığından sorun hangi başlıkta onu öğrenebilirmiyim.
Sivas- Galatasaray macinda 2. sayfada Ozan Bey'e Fino kopegi ifadesi. Bunun disinda Ermenilere hakaret hatirliyorum Ermenistan Turkiye macindan sonra. 2.side Cengiz Bey'den.

Onun disinda Ayhan Akmana hakaret hatirliyorum, Galatasarayli Futbolculara Aptal dendigini hatirliyorum, kimin soyledigini hatirlamiyorum.

Bunun disinda "Anglosaksondan futbolcu olmaz" diye bir ibare hatirliyorum, bence irkci bir ibare idi.

Yaptirim yapilicaksa veya yapilan yaptirimlarda haberim olmasini istiyorum.

Ilginiz icin tesekkur ederim Mehmet Bey.
Icimdeki korku bir isyan
yorgun degil yagmurlar

Murat Cekem
Serif Halimler

Post by Serif Halimler »

Bazi yazilarin icerigindenb rahatsiz oldugum icin Sivas - GS maci basligina yazdigim yazinin bir kopyasini da buraya koymak istiyorum.

Bu yasa gelmis, belli bir egitim almis insanlarin birbirine bu sekilde yazmasini benim kafam almiyor.

Ben bu forumu yanilmiyorsan 90'li yillarin ilk yarisinda kesfettim, seviyeli, efendi bir topluluk oldugu icin sadece okumaktan vazgecip, arada bir yazmaya da basladim.
Cevremdeki insanlara gelin, bakin siz de okuyun ne kadar seviyeli ve kaliteli bir forum diye reklam da yaptim ve yapiyorum.
Bazi anlamsiz bireysel tartismalari görünce ne okumak ne de yazmak geliyor icimden.
Sivas - GS mac basligini acan kisi oldugum icin, kendimi altinda yazanlardan biraz daha fazla sorumlu hissediyorum ve biraz daha fazla rahatsiz oluyorum.
Ben böyle tartismalarin nedenini an-la-ya-mi-yorum.
Lütfen biraz daha sakin ve saygili yazalim.
UEFA'da Arsenal'i, Süper Kupada Madrid'i.....
Ozgur A. Boztepe

Ben anladim ne olup bittigini.

Yazili kurallari dogru kabul etmek gibi bir hataya dusmusum. Gercegi bilen arkadaslar, kibarlik edip yuzume vurmamis, hepsine tesekkur ediyorum.

Saygisizlik ettigim arkadaslar varsa kusura bakmasin.

Benle bilgilerini paylasan herkeze, ve bana ilk andan itibaren hosgeldin diyen Alpay Abi'ye tesekkur ediyorum.

Saglicakla ve Galatasaray'la Kalin.
Icimdeki korku bir isyan
yorgun degil yagmurlar

Murat Cekem
Post Reply