PAF TAKIMIMIZ 2008-2009

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Murat Biricik

Post by Murat Biricik »

Mehmet Gorgen wrote:Şuan bir resmi sitede yazmıyordu ama bir bulgar sitesinde GB-GS Paf maçını 3-1 kazandığımızı yazıyordu.Acep nerden biliyorlar merak ettim.
Hangi sitede bu haberi okuduysan benim adima bir tebrik gonderirmisin? Adamlar gercekten hangi futbol karsilasmasinin takip edilecegini iyi biliyorlar. GB PAF - GS PAF maclari cok zevkli geciyor, son uc senedir cok cekismeli, mucadele gucu yuksek oyunlar izledik. Tahmin ediyorum bugun de zevkli bir mac oynandi. Istanbul da kacirmamaga ozen gosterdigim yegane PAF macidir.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
Selcuk Samli

Post by Selcuk Samli »

Resmi Siteden:

Gençlerbirliği PAF 1 - Galatasaray PAF 4

Galatasaray PAF Takımı, deplasmanda karşılaştığı Gençlerbirliği PAF Takımı'nı 4-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın 25. dakikasında Hakan'la önce geçen Gençlerbirliği PAF Takımı'na, Galatasaray PAF, 56, 78 ve 90. dakikalarda Anıl ve 58. dakikada Onur'un golleriyle cevap vererek sahadan 4-1 galip ayrıldı. Karşılaşma Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynandı.
Konsantrasyon, concentration, concentracion

nefvakfi.org
Selcuk Samli

Post by Selcuk Samli »

Resmi Siteden:

Galatasaray PAF 1 - Beşiktaş PAF 1

PAF Ligi'nin 16. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısını, 15. dakikada Sinan Osmanoğlu'nun bulduğu golle 1-0 önde kapatan takımımız, 75. dakikada Beşiktaş'ın Ali Kuçik ile bulduğu gole engel olamadı ve karşılaşma 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Galatasaray, bu sonucun ardından PAF Ligi'nde ilk yarıyı 35 puanla tamamladı. Ligin 16. haftasına ikinci sırada giren Galatasaray PAF Takımı, ilk yarıda çıktığı 16 karşılaşmada 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda rakip filelere 39 gol gönderen takımımız, kendi kalesinde ise 14 gol gördü.

Galatasaray
Emirhan Ergün, Onur Arıkan, Fatih Erdem, Sinan Osmanoğlu, Emrah Yollu, Caner Öztel, Cumhur Yılmaztürk (K), Gökhan Öztürk (Dk.78 Berk Neziroğulları), Serdar Eyilik (Dk.54 Emre Çolak), Anıl Dilaver, Mert Afyon (Dk.87 Berkin Arslan)

Beşiktaş
Erdem Köse, Cumali Bişi, Lütfi Üren, Erhan Bilici, Ömer Sümer (Dk. 64 Samet Bülbül), Necip Uysal, Furkan Şeker, Ömer Karancı, Orhan Gülle, Erkan Kaş, Ali Kuçik

Kırmızı kartlar: Dk.90 Ali Kuçik (Beşiktaş), Dk.90 Fatih Erdem, Dk.90+2 Onur Arıkan (Galatasaray)

Goller: Dk.15 Sinan Osmanoğlu (Galatasaray), Dk.75 Ali Kuçik (Beşiktaş)

nefvakfi.org
Selcuk Samli

Post by Selcuk Samli »

Mac Sonucu:

Sivasspor PAF:1-GS PAF:1.

nefvakfi.org
Murat Biricik

Post by Murat Biricik »

Resmi Site:
Denizlispor PAF 0-1 Galatasaray PAF

PAF Ligi'nin 18. haftasında Denizlispor ile Galatasaray, Zafer Katrancı Tesisleri’nde karşı karşıya geldi.

Galatasaray PAF Takımı, karşılaşmanın, 12. dakikasında Serdar Eyilik’in attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın 90. dakikasında takımımızdan Çetin Güngör kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Geçtiğimiz haftayı 36 puanla ikinci sırada geçen Galatasaray PAF Takımı, bu sonucun ardından puanını 39’a yükseltti.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
Murat Gökcigdem
Staff Member

Post by Murat Gökcigdem »

PAF Ligi'nde 18. haftanın lideri de Trabzonspor
351 words
4 February 2009
Cihan News Agency (CNA)

Profesyonelliğe Aday Futbolcular (PAF) Ligi'nde 18. hafta karşılaşmaları tamamlanırken, Ankaraspor ile 0 - 0 berabere kalan Trabzonspor liderliğini sürdürdü.

Toplam 14 golün atıldığı haftada 3 takım evinde, 4 takım deplasmanda galip gelirken, 2 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

Haftanın sonuçları ve son puan durumu ile 19. haftanın programı şöyle;

- PAF LİGİ'NDE 18. HAFTA -

Ankaraspor - Trabzonspor: 0 - 0

Kocaelispor - Gençlerbirliği: 2 - 0

Denizlispor - Galatasaray: 0 - 1

Kayserispor - Sivasspor: 2 - 3

Beşiktaş - Antalyaspor: 0 - 0

Fenerbahçe - Gaziantepspor: 0 - 1

Eskişehirspor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 2 - 1

Ankaragücü - Konyaspor: 0 - 1

Bursaspor - Hacettepespor: 1 - 0

TAKIMLAR O G B M A Y P AV

1. Trabzonspor 18 12 5 1 36 11 41 25

2. Galatasaray 18 11 6 1 41 15 39 26

3. Antalyaspor 18 10 7 1 37 20 37 17

4. Fenerbahçe 18 10 5 3 28 19 35 9

5. Beşiktaş 18 9 6 3 33 16 33 17

6. Gençlerbirliği 18 10 3 5 35 24 33 11

7. Denizlispor 18 10 2 6 28 21 32 7

8. Bursaspor 18 8 4 6 35 27 28 8

9. Ankaraspor 18 7 5 6 21 22 26 -1

10. Ankaragücü 18 7 4 7 23 20 25 3

11. Konyaspor 18 7 2 9 26 30 23 -4

12. Kocaelispor 18 5 5 8 22 26 20 -4

13. Gaziantepspor 18 6 1 11 19 26 19 -7

14. Hacettepe 18 5 1 12 24 37 16 -13

15. Sivasspor 18 4 4 10 29 47 16 -18

16. İstanbul B.Bld. 18 3 4 11 23 39 13 -16

17. Eskişehirspor 18 3 2 13 10 42 11 -32

18. Kayserispor 18 1 2 15 18 46 5 -28

- PAF LİGİ'NDE 19. HAFTA -

6 Şubat Cuma

13.30 Trabzonspor - Ankaragücü

7 Şubat Cumartesi

10.00 Hacettepe - Eskişehirspor

11.00 Sivasspor - Kocaelispor

13.30 Galatasaray - Kayserispor

8 Şubat Pazar

10.00 Gençlerbirliği - Burasspor

11.00 Gaziantepspor - Ankaraspor

11.00 Antalyaspor - Denizlispor

12.00 Konyaspor - Beşiktaş

13.30 İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Fenerbahçe
Murat Biricik

Post by Murat Biricik »

Resmi Site:
Galatasaray PAF 5 - Kayserispor PAF 1

PAF Ligi'nin 19. haftasında Galatasaray ile Kayserispor, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde karşı karşıya geldi. Galatasaray PAF Takımı, ilk yarısını 3-0 önde tamamladığı karşılaşmadan 5-1 galip ayrıldı.

Galatasaray’ın gollerini 9.dakikada kendi kalesine Ayhan Gürbüz, 30. dakikada Caner Öztel ve 32, 61 ve 90. dakikalarda Cem Sultan attı. Kayserispor’un tek golü ise 59. dakikada Feti Tekin’den geldi.

Geçtiğimiz haftayı 39 puanla ikinci sırada geçen Galatasaray PAF Takımı, bu sonucun ardından puanını 42’ye yükselterek averajla liderlik koltuğuna oturdu.

Galatasaray
Emirhan Ergün, Gökhan Dinç, Sinan Osmanoğlu, Emrah Yollu (Dk. 84 Fatih Erdem), Berk Neziroğulları, Serdar Eyilik, Cumhur Yılmaztürk (Dk.72 Ufuk Muhtar), Caner Öztel (Dk.80 Tuncay Ünal), Yusuf Akyel, Mert Afyon, Cem Sultan

Selcuk Samli

Post by Selcuk Samli »

Resmi Siteden:

Antalyaspor PAF 1 - Galatasaray PAF 1

PAF Ligi'nin 20. haftasında Galatasaray ile Antalyaspor, Uğur Sorguç Stadı’nda karşılaştı. Karşılaşmanın, 35. dakikasında Mert Afyon’un attığı golle 1-0 öne geçen Galatasaray PAF Takımı, ilk yarıyı bu skorla önde kapattı.

Karşılaşmanın 79. dakikasında Antalyaspor’un golüne engel olamayan takımımız sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Geçtiğimiz haftayı lider geçen Galatasaray PAF Takımı bu sonucun ardından puanını 43’e yükseltti.

nefvakfi.org
Mehmet Gorgen
Staff Member

Post by Mehmet Gorgen »

Takımımızın baştan sona etkili oynadığı Kocaelispor paf takımı kalecisinin çok sayıda gol kurtardığı (hatta 88.dakikada 1 penaltı dahil) maç 0-0 sona erdi.

Image

oyuncu değişiklikleri:

YUSUF AKYEL 68.dk / CEM SULTAN 68.dk
ÇETİN GÜNGÖR 46.dk /BERK NEZİROĞLULARI 46.dk
YUSUF ONUR ARIKAN 68.dk /AHMET KESİM 68.dk

http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=456&hafta=21#mac[/img]
Selcuk Samli

Post by Selcuk Samli »

Resmi Siteden:

PAF Ligi: Konyaspor 0 – Galatasaray 3

PAF Ligi’nin 22. haftasında Konyaspor ile Galatasaray, Atatürk Sahası’nda karşılaştı. Galatasaray PAF Takımı, 55. dakikada Cem Sultan’ın, 74 ve 80. dakikalarda Anıl Dilaver’in bulduğu gollerle sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Geçtiğimiz haftayı lider tamamlayan Galatasaray, bu sonucun ardından puanını 47’ye çıkardı.

nefvakfi.org
Alpay Dedeoglu

Post by Alpay Dedeoglu »

Dün GS TVde Galatasaray Paf ile Galatasaray yedeklerin karistirilip
2 takim haline getirilip oynatilan macini seyrettim. Bir taraf obur tarafi
3-0 yendi. İste gözlemler:

*Ugur Ucar son 20 dakika oynadi , ustelik stoper mevkiinde. Biraz yavas, birazda o bicak gibi hamle hizi kaybolmus gibi ama bir koca yil oynamayipta ilk defa oynayan futbolcu icin cok iyi buldum. Birde sansizligi Yaser, Umit Karan, Aydin gibi sahanin dogru duzgun forvet adamlarini Semih kaya ile önliberosuz karsiladi ve arkasinda Aykut vardi..(Guven ve Hasan Sas hic karsilamadilar kimseyi). Urkek degildi ama hafi geride karsiladi.

* Semih Kaya'yida cok iyi bulmadim. Onu acikti, arkasi zayifti , vede her atagida sanki o baslatmak zorundaymis gibi bir geriden oyun kurma gorevide verilmis. Butun gorevleri karsilayamadi, agir geldi . Servet veya Emre Gungorun yaninda oynar ama Meira veya Emre Asik yaninda zorlanir gibi geldi bana. Paf takimdaki sorumluluklari A Takimiyla oynayip aynen devam edince zorlandi.
İlk yarida yaninda oynayan genc 2 metrelik PAF stoper(Sinan) ile cok agir kaldilar, ugur gelince biraz duzeldi , sadece 1 gol yediler ikinci yari, o da ceza sahasi disindan sutla. Bulent maci birkac kere durdurup pozisyon hatalarini anlatti.

*Umit Karan, Aykut, Ferdi, Nonda ben yolcuyum mesajini bagira cagira veriyorlar.
Onumuzdeki yil kadroda dusunulmemeliler.

* Sas kilo almis, sadece uzun pas ve ara pasi atiyor, yavas ve statik kaldi.

*Mehmet Guven yogun ve agir kaldi.

*Volkan vasatti ve Semihe ters kademeye giremedi.

* Alpaslan iyi gibi gozuktu ama sahsi oynuyor. Takim oyuncusu olmayi ogrenmeli. Zaten bir tane Sas var bu takimda.

* Cem Sultan zayif kaliyor.

*Serkan vasatti ve cok sakatlandi sag bekte

Begendiklerim:

*Cumhur: Cumhur diye bir onlibero cocuk var. Galiba kaptan cikiyor Semih olmayinca. Ben cok cok begendim. Her topu kesti, iyi atak baslatti . Mehmet Topal gibi. COk iyi bir on libero. A takimda rahat oynar.

*Serdar: Cift onliberoda Cumhur la beraberdi, yalniz orta sahadan ok gibi ileri cikislari var. 30-40 metre cok hizli ve isabetli top tasiyor.

*Berk Nezirogullar diye solbek sarisin bir cocuk var. Volkan Yamandan daha iyi oynadi. Begendim. A takimda oynayabilir.

*Yaser gene iyiydi. Telasli gozukmesine ragmen golu atti. Bence Nonda ve Karandan once dusunulmeli.

Su Cumhur, Serdar, ve Berk hakkinda bilgi verebilirmisin Selcuk? Cem Sultan ve Semih'i beklerken bu 3ünü begendim.

http://www.galatasaray.org/altyapi/pages/oyuncu_319.php

http://www.galatasaray.org/altyapi/pages/oyuncu_323.php

http://www.galatasaray.org/altyapi/pages/oyuncu_337.php
Last edited by Alpay Dedeoglu on Wed Mar 04, 2009 8:18 pm, edited 1 time in total.
NO ADNANS, NO CRY !!
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Alpay Dedeoglu wrote:Dün GS TVde Galatasaray Paf ile Galatasaray yedeklerin karistirilip

*Ugur Ucar son 20 dakika oynadi , ustelik stoper mevkiinde. Biraz yavas, birazda o bicak gibi hamle hizi kaybolmus gibi ama 2 yil oynamayipta ilk defa oynayan futbolcu icin cok iyi buldum. ..[/url]
Burasi biraz hizli olmus. Iki yil gelebilir ama Subat ayinda daha ilk yili doldu.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Selcuk Samli

Post by Selcuk Samli »

Alpay Dedeoglu wrote:Dün GS TVde Galatasaray Paf ile Galatasaray yedeklerin karistirilip

*Ugur Ucar son 20 dakika oynadi , ustelik stoper mevkiinde. Biraz yavas, birazda o bicak gibi hamle hizi kaybolmus gibi ama bir koca yil oynamayipta ilk defa oynayan futbolcu icin cok iyi buldum. Birde sansizligi Yaser, Umit Karan, Aydin gibi sahanin dogru duzgun forvet adamlarini Semih kaya ile önliberosuz karsiladi ve arkasinda Aykut vardi..(Guven ve Hasan Sas hic karsilamadilar kimseyi). Urkek degildi ama hafi geride karsiladi.

* Semih Kaya'yida cok iyi bulmadim. Onu acikti, arkasi zayifti , vede her atagida sanki o baslatmak zorundaymis gibi bir geriden oyun kurma gorevide verilmis. Butun gorevleri karsilayamadi, agir geldi . Servet veya Emre Gungorun yaninda oynar ama Meira veya Emre Asik yaninda zorlanir gibi geldi bana. Paf takimdaki sorumluluklari A Takimiyla oynayip aynen devam edince zorlandi.
İlk yarida yaninda oynayan genc 2 metrelik PAF stoper(Sinan) ile cok agir kaldilar, ugur gelince biraz duzeldi , sadece 1 gol yediler ikinci yari, o da ceza sahasi disindan sutla. Bulent maci birkac kere durdurup pozisyon hatalarini anlatti.

*Umit Karan, Aykut, Ferdi, Nonda ben yolcuyum mesajini bagira cagira veriyorlar.
Onumuzdeki yil kadroda dusunulmemeliler.

* Sas kilo almis, sadece uzun pas ve ara pasi atiyor, yavas ve statik kaldi.

*Mehmet Guven yogun ve agir kaldi.

*Volkan vasatti ve Semihe ters kademeye giremedi.

* Alpaslan iyi gibi gozuktu ama sahsi oynuyor. Takim oyuncusu olmayi ogrenmeli. Zaten bir tane Sas var bu takimda.

* Cem Sultan zayif kaliyor.

*Serkan vasatti ve cok sakatlandi sag bekte

Begendiklerim:

*Cumhur: Cumhur diye bir onlibero cocuk var. Galiba kaptan cikiyor Semih olmayinca. Ben cok cok begendim. Her topu kesti, iyi atak baslatti . Mehmet Topal gibi. COk iyi bir on libero. A takimda rahat oynar.

*Serdar: Cift onliberoda Cumhur la beraberdi, yalniz orta sahadan ok gibi ileri cikislari var. 30-40 metre cok hizli ve isabetli top tasiyor.

*Berk Nezirogullar diye solbek sarisin bir cocuk var. Volkan Yamandan daha iyi oynadi. Begendim. A takimda oynayabilir.

*Yaser gene iyiydi. Telasli gozukmesine ragmen golu atti. Bence Nonda ve Karandan once dusunulmeli.

Su Cumhur, Serdar, ve Berk hakkinda bilgi verebilirmisin Selcuk? Cem Sultan ve Semih'i beklerken bu 3ünü begendim.

http://www.galatasaray.org/altyapi/pages/oyuncu_319.php

http://www.galatasaray.org/altyapi/pages/oyuncu_323.php

http://www.galatasaray.org/altyapi/pages/oyuncu_337.php
Alpay Selam,

Maclari uzun zamandir izleyemedim,onun icin bilgi vermem zor.Belki Murat Biricik izlemistir,o birseyler yazabilir.Sen begendiysen iyi oyunculardir zaten,umarim istikrari bozmazlar.

nefvakfi.org
Selcuk Samli

Post by Selcuk Samli »

Resmi Siteden:

Galatasaray PAF 2 – Bursaspor PAF 0

PAF Ligi’nin 23. haftasında Galatasaray ile Bursaspor, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde karşılaştı. Galatasaray PAF Takımı, 20. dakikada Cumhur Yılmaztürk’ün penaltından attığı golle 1-0 öne geçti. 27. dakika Mert Afyon ile bir gol daha bulan takımımız, karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Galatasaray PAF Takımı’nda Emre Çolak uzun bir sakatlık döneminin ardından bu maçta forma giydi. Geçtiğimiz haftayı lider tamamlayan Galatasaray, bu sonucun ardından puanını 50’ye çıkardı.

nefvakfi.org
Murat Biricik

Post by Murat Biricik »

Trabzonspor PAF 0 – Galatasaray PAF 0

PAF Ligi’nin 24. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor, Yavuz Selim Sahası’nda karşılaştı. Karşılaşma başladığı gibi 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Geçtiğimiz haftayı lider tamamlayan Galatasaray, bu sonucun ardından puanını 51’e çıkardı. Trabzonspor ise bu sonuçla puanını 47’ye yükseltti.

Post Reply