Fernando Meira kaldığı yerden devam ediyor..
Moderator: Staff
-
- Staff Member
Fernando Meira kaldığı yerden devam ediyor..
Biraz önce başlayan rusya ligi Spartak Moskova-Zenit maçında ilk 11'de 3 numaralı formayı giyen Fernando Meira maçın daha 1. dakikasında kaptırdığı topla takımının gol yemesine sebeb oldu.
Biryerden benzer golleri hatırladım da tam zamanında göndermişiz.İnanılmaz hatalar yapıyor. Kalecileri iyi olmasa daha 10.dakikada 4-0 yenik duruma düşerlerdi.
Kaybımız yok
Biryerden benzer golleri hatırladım da tam zamanında göndermişiz.İnanılmaz hatalar yapıyor. Kalecileri iyi olmasa daha 10.dakikada 4-0 yenik duruma düşerlerdi.
Kaybımız yok
-
- Site Admin
Yaşadıklarımız ve bende yansıması, değerli sözler eşliğinde
Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
-
Ultra spor basinimiz abartmis her zaman oldugu gibi.
http://www.goal4replay.net/VideoWatchF. ... 5160&Ln=En
-
- Site Admin
Olay anlattiklari gibi degil evet
Meira pozisyona 100% girmedigi, agir kaldigi icin topu rakibine kaptiriyor...
ve akabinde gol. Sizleri bilmem ama ruh hali bana pek yabanci gelmedi.
Meira pozisyona 100% girmedigi, agir kaldigi icin topu rakibine kaptiriyor...
ve akabinde gol. Sizleri bilmem ama ruh hali bana pek yabanci gelmedi.
Yaşadıklarımız ve bende yansıması, değerli sözler eşliğinde
-
- Moderator
Zenith'in attigi Frikik golune ne dersiniz? Kac senedir soyle bir Frikik atabilen geldi mi su bizim takima. Nalet olsun birader?. Guya transfer yapiyorlar. Bari alamiyorsun yetistir diyecem ama nerde o yetenek ve bilgi bizim teknik adamlarda. Bulent mi gosterecek o teknigi bu yeni yetmelere yoksa Cevat mi?
Last edited by Cengiz Akgun on Thu Mar 19, 2009 12:23 am, edited 1 time in total.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
-
- Moderator
Ben kendisini hic bilmiyorum. Turkiye ile futbol alaninda baglantinin karanlik gunlerine rastlar Prekazi donemi. Kendisi ortalarda degil mi? Kafasi calisan biri zaten altyapi islerinde boyle birine sorumluluk verirdi. Ama adamlar federasyon ve hakemle ugrasmaktan ne saglik ekibine ne de teknik ekibe yetirince zaman ayirip akilli bir is yapacak kapasitedeler. Ustunel at kuyrugu uzatsin obur at hirsizi da basin toplantisi duzenlesin. Bunlari ben soyleyince adim haine cikiyor. Oraya bir esek baglasaniz ayagi duzgun frikik atabilen birini bulurdu bunca sene. GS'yin duran toptan yararlanamamasi kanayan bir yara gibi nelere mal oluyor halbuki.Kerem Gurdol wrote:Keske Cevat gelip gösterse...Cengiz Akgun wrote:Bulent mi gosterecek o teknigi bu yeni yetmelere yoksa Cevat mi?
Last edited by Cengiz Akgun on Thu Mar 19, 2009 12:42 am, edited 1 time in total.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
asy.net'in Prekazi ile ilgili basligindan sorunuza yanit olabilecek bir bilgilendirme mesaji:Cengiz Akgun wrote:Ben kendisini hic bilmiyorum. Turkiye ile futbol alaninda baglantinin karanlik gunlerine rastlar Prekazi donemi. Kendisi ortalarda degil mi? Kafasi calisan biri zaten altyapi islerinde boyle birine sorumluluk verirdi. Ama adamlar federasyon ve hakemle ugrasmaktan ne saglik ekibine ne de teknik ekibe yetirince zaman ayirip akilli bir is yapacak kapasitedeler. Ustunel at kuyrugu uzatsin obur at hirsizi da basin toplantisi duzenlesin. Bunlari ben soyleyince adim haine cikiyor. Oraya bir esek baglasaniz ayagi duzgun frikik atabilen birini bulurdu bunca sene. GS'yin duran toptan yaralanamasi nelere mal oluyor halbuki.
http://www.alisamiyen.net/forum/showpos ... ostcount=7
Bu da gözlerinizin pasi silinsin diye:
http://www.youtube.com/watch?v=p0f8-ULH0DY
GS'da Lincoln istese bir cok frikik golü atabilirdi. Almanya kariyeri büyük maclarda attigi frikik golleriyle dolu olan böyle bir teknik ustasinin GS'da ölü toplari kolayca harcamasi beni cok üzüyor (Gerci FB'ye atti da ne oldu, hakem hemen iptal etti).
-
- Moderator
Nedense bu adamlarin cogu solak oluyor. Lincoln'e gelince nasil atarmis acaba? Belli ki unutmus.Kerem Gurdol wrote:asy.net'in Prekazi ile ilgili basligindan sorunuza yanit olabilecek bir bilgilendirme mesaji:Cengiz Akgun wrote:Ben kendisini hic bilmiyorum. Turkiye ile futbol alaninda baglantinin karanlik gunlerine rastlar Prekazi donemi. Kendisi ortalarda degil mi? Kafasi calisan biri zaten altyapi islerinde boyle birine sorumluluk verirdi. Ama adamlar federasyon ve hakemle ugrasmaktan ne saglik ekibine ne de teknik ekibe yetirince zaman ayirip akilli bir is yapacak kapasitedeler. Ustunel at kuyrugu uzatsin obur at hirsizi da basin toplantisi duzenlesin. Bunlari ben soyleyince adim haine cikiyor. Oraya bir esek baglasaniz ayagi duzgun frikik atabilen birini bulurdu bunca sene. GS'yin duran toptan yaralanamasi nelere mal oluyor halbuki.
http://www.alisamiyen.net/forum/showpos ... ostcount=7
Bu da gözlerinizin pasi silinsin diye:
http://www.youtube.com/watch?v=p0f8-ULH0DY
GS'da Lincoln istese bir cok frikik golü atabilirdi. Almanya kariyeri büyük maclarda attigi frikik golleriyle dolu olan böyle bir teknik ustasinin GS'da ölü toplari kolayca harcamasi beni cok üzüyor (Gerci FB'ye atti da ne oldu, hakem hemen iptal etti).
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Zamaninda TV'den canli izlemistim. Arayinca hemencecik su ikisini bulabildim. Lincoln eskiden iyi frikik atardi.Cengiz Akgun wrote:Nedense bu adamlarin cogu solak oluyor. Lincoln'e gelince nasil atarmis acaba? Belli ki unutmus.
http://www.youtube.com/watch?v=mRMF0Ne87mE
http://www.youtube.com/watch?v=spnuhAJB ... re=related
-
- Moderator
Allah Allah! Niye simdi atamiyor; gozleri mi bozuldu? Yoksa Sabri ya da Hasan Sas gibi adamlara kizip naz mi yapiyor? GS cakil tasi vermiyor herhalde maas olarak. Nedir problem peki? Kirkta yilda bir cift vurusa denk gelen sayilmayan golu oldu. Iki senedir GS da. Baska bir Frikik golu var mi bu forma altinda?Kerem Gurdol wrote:Zamaninda TV'den canli izlemistim. Arayinca hemencecik su ikisini bulabildim. Lincoln eskiden iyi frikik atardi.Cengiz Akgun wrote:Nedense bu adamlarin cogu solak oluyor. Lincoln'e gelince nasil atarmis acaba? Belli ki unutmus.
http://www.youtube.com/watch?v=mRMF0Ne87mE
http://www.youtube.com/watch?v=spnuhAJB ... re=related
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Niye at(a)miyor ben de bilmek isterdim. Her topun basina gecisinde (hala) belki simdi olur diye ümitleniyorum. Lincoln'ün ölü toplari acikcasi tam bir hayal kirikligi oldu.Cengiz Akgun wrote:Allah Allah! Niye simdi atamiyor; gozleri mi bozuldu? Yoksa Sabri ya da Hasan Sas gibi adamlara kizip naz mi yapiyor? GS cakil tasi vermiyor herhalde maas olarak. Nedir problem peki? Kirkta yilda bir cift vurusa denk gelen sayilmayan golu oldu. Iki senedir GS da. Baska bir Frikik golu var mi bu forma altinda?