2008-2009 Basketbol Bayanlar Avrupa Sampiyonu GALATASARAY

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Alpay Dedeoglu
Posts: 1923
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:14 pm

Post by Alpay Dedeoglu »

Dunku maci Isılın sakatlanmasına kadar farklı onde gotururken Isılın sakatlanmasıyla macı verdiler ve playoff yarı finalde FB'ye elendiler. Zaten burnu kırılan Esrada maske ile oynadigindan dezavantajliydik. Gecen macı alıp durumu 2-1'e tasımıslardı, ama olmadı.
Canları sagolsun, Turkiyeye Bayanlarda tek Avrupa Kupasini kazandirdilar. Fenerbahcede standart iyi kalitede 8-10 oyuncu varken, GS en fazla 5-6 oyuncu ile oynadı yil boyunca. Bu 5-6 oyuncu kendini butun sezon boyunca parcaladı ama birtanesi aksarsa ve sakatlanırsa maclar gitti.
Bu takım bana futbol takımımızdan daha sempatik, renkli ve karakterli geliyor. Gelelim futbol takimindan oynadigi oyun acisindan benzeri ile bir takim analizine:

Kalması gerekenler:

Isıl (Arda): Takimin ruhu ve surukleyeni. Futbol maclarina taraftar olarak gidecek kadar GSli, enerji küpü. 4 senelik sozlesme hemen imzalatilmali.
Fizik ve boy dezavantajına ragmen, her mac 3-5 ribauntu, 2-3 top calması var. Genelde 10 sayi ustu atiyor. Bir kisim cin fikirli seyirci Arda ile evlenmesini istiyor.

Sophia Young (Kewell): 3,5 numara gibi olmasina ragmen 4-5 nolu pozisyonlari dolduruyor, rakibin uzunlariyla bogusuyor, rakip potaya yukleniyor, uzaktan 3lukte atiyor. Isın matragi WNBA'de bu kadar iyi oynamadigi soyleniyor. Turkiyede 2. sezonu ve Galatasaraya cok uyumlu. Cogu macta double-double yapiyor. Hem atletik, hem bilegine hakim. Yası genc 3 yillik mukavele olmali. En buyuk hayrani MGC. :-)

Simone Agustus (Baros): 3 numara, bazen 4 gibi oynuyor. Kobe Bryant bayan versiyonu. Istedigi zaman cok guzelde savunma yapiyor, ama mac secip nadir yapiyor. Takimin skoreri. WNBA seviyesine daha gelemedi. Bazi maclarda rakip takimin attigi kadar skoru tek basina yapiyor. Mac secmese ve konsantrasyonu bozulmasa super. Takim bu yil onu kullanmayi cok iyi ogrenemedi.v GSde ilk senesi. Kesinlikle devam edilmeli.

Esra Sencebe ( Ayhan): Takimin gardi. GS altyapisinda yetisme, FBde biraz oynamis, nedense FB seyircisinin kufrettigi oyuncu. Cok akli basinda , Bayanlar ligindeki bana gore tum oyuncularinin en sempatigi. Savunmasi iyi, üclükleri iyi, yere saglam basiyor, Isıla gore fizigi daha iyi, yüregi de var iceri drive edecek kadar. Skoru az. Samsun macinda burnunun kirilmasi kotu oldu. Bu kizi hemcinsleri cekemiyor mudur nedir, 4. defa galiba burnu kirilmis. Belkide yurekli savunma yaptigindan.

Tugba (Barış): Diger gard.Sut fundamentali zayif olmasina ragmen savunmasi ve mucadelesi cok iyi. Her zaman yuregini koyup, mucadelesini ne olursa olsun yapiyor. Okan Cevik daha iyi kullandi Tugbayi. Gununde olursa 3luk atiyor, skora katkisi ve oyun kuruculugu vasat , orta mesafe sutlari zayif, icerği drive pek edemiyor. .

Daha iyi alternatifi bulunamazsa kalabilecek olanlar:

Marina (De Sanctis) : 4 numara. Moldovyali, orta mesafe ve 3luk sutu olan bir uzun. Skora katki sagliyor. Fakat dandik bir ulkede fundemental aldigi icin faul yapmadan savunmayi beceremiyor. COk cabuk faul problemine dusup rotasyonu kisitliyor. Gecen seneki Petranin pota alti daha iyiydi. Boyuna ragmen atletik fakat kontrolsuz.

Buraya kadar olan 6 kisi bu yil takimi omuzladi,ama FB serisine kadar.


Bahar ( Mehmet Guven): 3 numara. Altyapidan, istikbal vaadediyor, ama beklenen patlamayi yapamadi. 10 ila 12. adam olabilir. Skora katkisi zayif yada ozguveni yok.

Yasemen( Semih) : Alt yapidan gelecek vaadeen gard.

Hemen yollanmasi gerekenler:

Saziye (Selcuk Yula). FB kokenli ve kongre uyesi, yurt disi kariyere olan fakat GSyi sabote etmek icin yollanan oyuncu. Degil oynamasina izin vermek, Hasnun Galip Sokakatan gecirilmemeli. Buyuyunce 2. Selcuk Yula olabilir. Butun FB maclarinda sabote edercesine oynadi. Daha tipinde ve isminde meymenet yok. Niye alindi anlamadik?

Yasemin (Meira): Takimin yurt disi kariyerli Kaptani. En akillisi gibi gorunuyor . 5. numara. Fakat o kiloyla ve cusseyle artik ust duzeyde oynayamaz. Yavas, ziplayamiyor, agir, yasli. Dun Isili sakatlayan. Seyirci kaptanligini hicbirzaman kabul etmedi. Eskiden ilk 5te cikmasina ragmen, Okan Cevik yedege cekti ve takim toparlandi.

Braxton (Nonda): 5 numara. Oda cok kilolu ve iri . Tipi Missisipide pancake pisiren sevimli teyzelere benziyor. Fakat cok yavas. WNBAde daha iyi oldugu soyleniyor, kucuk maclarin iyi oyuncusu, Anadolu takimlarinin pota altini adeta eziyor. Biraz rakip takimlarin uzunlari atletik oldugunda siliniyor ve konsantrasyonu hemen gidiyor.

Korel: ( Eskilerden Emir Turhan) : Allah boy vermis, gerisini koyvermis.

Diger yedeklerde onemsiz zaten , isimlerini bile bilmiyorum.


Olasi uygun transferler:

*Larkins-Samsun

*Vuliç-Çankaya

*Deniz Boz-Ceyhan

*Tisdale -Botas

*Nihal Yiğit -Panküp

*Gecen seneki Polonyali Petra veya gecen seneki takim kaptani Vicki.

*Besiktastan Harunun esi ve türk statusundeki Brenzova.

* Besiktasin kacan Amerikalisi Harper.

*Nihan Anaz-Samsun.


FBye gelincede. Kardesim, yerliside yabancisida bu kadarmi nursuz ve sevimsiz olur !!. Bir Sutton-Brown ve Birsel. Gerisi itici ve sevimsiz.

Macın yazısı Hurriyetten:
''İlk 3 periyodu yenik geçen Fenerbahçe, son çeyrekte toparlandı. Ajavon, Smith ve Nevriye ile istediğini alıp, yarı final serisini 3-1 önde tamamladı. Işıl Alben’in sakatlandığı ana kadar kontrolü elde tutan Cimbom, hem milli yıldızının sakatlığı hem de turun kaybedilmesinin üzüntüsünü yaşadı.

POTADA son 3 yılın şampiyonu Fenerbahçe, Teknosa Türkiye Kupası finalinde yıktığı Galatasaray’ı ligde de saf dışı bırakıp, adını finale yazdırdı: 68-64. Ezeli rakibiyle play-off yarı final 3. maçında bir kez daha karşılaşan sarı lacivertli bayanlar, seriyi 3-1 önde tamamlayarak şampiyonluğa yelken açtı. FIBA Avrupa Kupası’nı müzesine taşıdıktan sonra Fenerbahçe ile zorlu bir mücadeleye girişen Galatasaray, takımın her şeyi Işıl Alben’in dünkü karşılaşmada sakatlanmasıyla evindeki avantajını kullanamadı ve sezonu erken kapattı.

İlk üç periyodu önde geçen sarı kırmızılı ekipte Augustus (21 sayı, 5 ribaund, 2 asist), double-double yapan Young (16 sayı, 11 ribaund, 3 asist) ile 16 dakika sahada kalan Işıl’ın (13 sayı, 4 ribaund, 4 asist) çabası yetersiz kaldı.

Rakibini bekliyor

Fenerbahçe cephesinde ise Ajavon (20 sayı, 6 ribaund) Kathrine Smith (16 sayı, 6 ribaund) ve double-double’a imza atan Nevriye Yılmaz’ın (10 sayı, 11 ribaund) performansı galibiyeti getirdi. Fenerbahçe, play-off finalinde Mersin BŞBi-Samsun Basketbol arasındaki serinin galibiyle karşılaşacak.

Esra potayı tutturamadı

Öte yandan Galatasaray’ın dış atışlarda gösterdiği kötü performans yenilmesinde büyük rol oynadı. Sarı kırmızılı takım, kullandığı 22 üçlük atıştan yalnızca 5’ini baskete çevirebildi. Esra Şencebe ise, kullandığı 7 üçlük ile 2 ikilik atıştan hiçbirini potaya isabet ettiremedi. F.Bahçe ise yaptığı 18 dış atıştan 8’ini baskete çevirdi. Maçın 16. dakikasında çıktığı savunma ribaundunda takım arkadaşı Yasemin ile çarpışan Işıl, sol dizinden sakatlandı. Acı içinde kenara alınan Işıl MR’ının çekilmesi için hastaneye götürüldü. Yapılan kontrollerde ön çapraz bağlarında yırtık tespit edilen milli oyuncunun menisküs ameliyatı olacağı ve 6 ay formasından uzak kalacağı bildirildi.

SALON: Ayhan Şahenk

HAKEMLER: Erşan Kartal (**), Ersan Ergüler (**)

GALATASARAY: Işıl (***) 13, Tuğba (*), Augustus (***) 21, Young (***) 16, Kress (*) 5, Braxton (**) 9, Esra (*), Şaziye (*), Yasemin (*)

FENERBAHÇE: Birsel (*) 2, Smith (***) 16, Ajavon (***) 20, Nevriye (***) 10, Sutton-Brown (**) 6, Esmeral (*) 5, Powell (*) 5, Nevin (*) 4

1.PERİYOT: 25-20

DEVRE: 42-35

3.PERİYOT: 55-52

BEŞ FAUL Tuğba 39.54 (Galatasaray)''
Last edited by Alpay Dedeoglu on Tue Apr 28, 2009 9:05 pm, edited 1 time in total.
NO ADNANS, NO CRY !!

Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Avrupa sampiyonu filan oluyorsun ama nafile. Habire FB'ye yeniliyorsun. Futboldan Baskete kadar bu boyle. Isil'in bacagi Esra'nin burnu Arda'nin kici, Hakan'in kil donmesi falan filan gibi bir suru de mazaret cabasi.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.

Ufuk Sezekkaplan
Posts: 1333
Joined: Tue Feb 22, 2005 11:33 am

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Alpay, uzun zamandır okuduğum en dolu yazılardan birini yazmışsın. Sanırım hoca tercihi konusunda da bildiklerin varsa geçmende fayda olabilir. Bizim yönetimin geçen sene şu veya bu şekilde, hoca göndermediği herhangi bir branş yok diye hatırlıyorum (kürek olabilir). Şimdiki hoca Okan Çevik de tam yarı yolda takımın başına gelmişti. Kendisinin tecrübe durumu ve kadro yönetimi ile ilgili düşüncelerin nedir? Gelecek sezon mesela, kalacak mı ve sence kalmalı mı? Kalırsa, transfer tercihlerinde o mu belirleyici olur yoksa bu işleri yönetim mi yapar?

Aynı şekilde, geçen sene başında takımın CL teklifini geri çevirip Avrupa Kupasını tercih etmesi, bir strateji harikası mı (ki öyleyse bu, sene ortasında hocanın kovalanmasını açıklamıyor; her zamanki gibi :) ) yoksa takımın menejeri Mihriban Oğuz veya şube sorumlusu Ahmet Dedehayır gizli bir krizi çaktırmadan çok mu iyi idare ettiler?

Ha bu arada. Lütfen hiç değilse bu başlığa ve bu sıcak konuya Alpay veya Murat Biricik düzeyinde birileri yazsın. Hakikaten iyi şeyler öğreniyoruz. O iyi yorumun üstüne ille yorum yapmak mecburi değil. Çok eğreti duruyor.

Eray Tunç
Posts: 529
Joined: Fri Feb 22, 2008 3:08 am
Location: İngiltere

Post by Eray Tunç »

Maçı izledim. Işıl sakatlanana kadar 10 sayı fark atmıştık ve bütün göstergeler iyiydi. Özellikle Işıl'ın iyi oyunu diğer oyuncuları da iten bir etkendi. Talihsiz sakatlıktan hemen sonra bunun göyle gitmeyeceği ortaya çıktı.
Gerek maç sırasında, gerekse maçtan sonra maçla ilgili istatistik aradım ama nafile. Şaziye'nin ve Esra'nın şut yüzdelerine bakmak istiyordum çünkü bana öyle geldi ki çok kritik pozisyonlar da dahil olmak üzere bu iki oyuncunun başarılı bir şutu yoktu.
Bu istatistiğe değer vermeme durumu futbol maçları için de geçerli. Maçtan önce "İki takım şimdiye kadar 42945 kez karşılaşmış, bunlardan 3941'inde ..." tarzı anlamsız rakamlar ve maç sonunda verilen genel değerlendirmeler dışında maçın gidişatıyla ilgili ilginç istatistiklere hiç rastlanmıyor. Dünkü kadın basket maçında ise istatistiğin kırıntısı bile yoktu.
Genel olarak takımdaki yedek oyuncu yetersizliği göze çarpıyor. Bu bakımdan CL'nin tercih edilmemesi doğru bir adım olarak görülebilir.

Tan Erten
Posts: 1179
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:07 pm
Location: Istanbul

Post by Tan Erten »

Alpay, sağol yazı için. Benim gibi bu dalı uzaktan takip eden biri için bile son derece bilgilendirici ve güzel olmuş.

Galatasaray Bayan Basketbol Takımı ligi son sırada bitirseydi bile üzülmezdim, kaldı ki kadrosu kuvvetli bir rakibe karşı sakatlık sebebiyle elenmişler.

Günlük başarılar ve kısır derbi galibiyetleri bizi tatmin etmez. Ali Sami Yen'in daha kulübü kurarken işaret ettiği amaç başarı kıstasımız olmalı. Onlar da bu sene bunu yaptılar. Hepsine helal olsun.
Tan Erten

Alpay Dedeoglu
Posts: 1923
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:14 pm

Post by Alpay Dedeoglu »

İlk önce Türk Basket diye bir siteden transfer çalışması haberi:

''Bayanlar Birinci Ligi'nde sezonu yarı finalde Fenerbahçe'ye elenerek erken kapatan FIBA Eurocup şampiyonu Galatasaray'da, transfer çalışmaları devam ediyor.
Sezon ortasında büyük umutlarla transfer edilen Şaziye Karslı ile yollarını ayırması beklenen sarı-kırmızılı ekibin, Beşiktaş Cola Turka'da forma giyen Amerikalı pivot Laura Harper için nabız yokladığı belirtiliyor.
Daha önce sezon ortasında Harper ile ilgilenen ancak siyah-beyazlı ekibin istediği bonservis bedeli nedeniyle bu transferi gerçekleştiremeyen Galatasaray'ın, bu kez bu transferi gerçekleştirmeye yakın olduğu ifade ediliyor.
Bu sezon Beşiktaş Cola Turka forması altında ligde 18 maçta görev yapan 23 yaşındaki Harper, ortalama 35 dakikalık oynama süresine 17.5 sayı, 10.4 ribaund, 1.4 asist istatistiklerini sığdırmıştı. Harper, hatırlanacağı gibi sezon ortasında Galatasaray ile oynanan play-off çeyrek final serisinin son iki maçında kulübü ile yaşadığı sorunlar nedeniyle görev yapmamıştı.''

Galatasaray erkek basket takımının para odenmedi diye playoff oncesi antrenmana cikmamasindan oturu (ki bunu hic anlamam, maca cikma antrenmana cik, antrenman oyuncunun faydasina bir aktivite), ayni olasi aksamada Harper maca cikmayabilir.

Gelelim bayan takimi icin ne yapilmali sorunsalina:

1-) Sponsor:
Ulkerin FByi acikca kayirdigi bir ortamda en azindan bayan basketbolunu
Ulker grubundan uzak tutup iyi bir sponsor bulmak lazim. Erkek basketbolununde Ankara merkezli olmasindan dolayi olamayan Telekom, bayan basketbole sponsor olup, alt yapisiyla desteklerse o zaman bu is bir seye benzer. Vodafone veya baska bir sirkette olabilir. Sonucta yillik 10-15 milyon dolar subeyi alt yapisiyla ucurur.

2-)Salon:

Hasnun Galip, Florya ve Ayhan Sahenk gibi bir ucgen zorluk yaratiyor.
Ama su an yapilacak bir sey yok. Uzun vadede Aslantepe bitince ,
yanina yapilacak bir salon, (ki Ulker birtane buyuk salonu FB icin Atasehire yapiyor dolayisiyla esitlik adina kolaylik olacak) bu istirabi halleder. Barselonanin spor kompleksi gibi futbol stadının ve basket salonunun yanyana olması muthis avantaj. Diger hicbir takimda bu olamayacak. GS bunun ustunde caba sarfetmeli.
Alt yapinin K.Cekmeceye tasinmasina karsiyim. Hasnun Galip bile bu isi daha iyi gorur.


3-)Yönetici:

Yigit Sardanin bu isi ustune almamasi hata. Kayhanin yerdimiyla bu isi kotarir, hemde iyi kotarir. Klüpte cok isle ugrasiyor tamam ama ilerde baskan olmak istiyorsa , bu ilk basta bir subeyi dogru durust yapilandirma tecrubesi olmasi sart (Bknz Faruk Suren-basketbol, Polat-futbol, Alp Yalman-futbol, Ali Dürüst-Voleybol) . Ustelik kendisi eski basketbolcu klupte. Tamam Ahmet Dedehayir kosturuyor, para buluyor, ama cok yanlislari var ve bu ise yakismiyor. Mihriban Oguz ve bir tane daha bayan var yonetici olarak duruyor. Bir suru Yardimci antrenorler falanda var. Disaridan gorulen goruntu cok , kalabalik,karısıklik, kakofoni ve bol kulis oldugu yonunde . Bordroyu azaltin ve yonetim semasini basitlestirin ve az kisiye yetki ve sorumluluk verin.

4-) Koc

Cem Akdag olmayacagi goruldu. Okan Cevik ise erkek basketbolunden gelme. Bu yaz kendini bayan basketbolune verip gelistirebilir, ama tabii nereye kadar . Zafer Kalaycioglu secenegi iyi ama ustune fazla FB bulasti. Her zaman bunyede alerji yaratir, en azindan benimkinde.
Benim gonlumde olan bayan basketbolu ve alt yapi uzmani, Yugoslav ekolunden bir baba isim. Hem yaninda saglam Avrupalilari getirir, hemde FIBAda cok etkin olan Yugoslav lobisini arkamiza aliriz. Gerci onlarin iyilerini Ruslar topluyor ama her halde bir tane Lucescu cikar Balkanlardan. Bu olmazsa eski yillarda oldugu gibi Betty gibi bir gercek Amerikalı bayan basketbol kocu ile yeni bir soluk kazanir sube.


5-) Oyuncular

a) Yabanci

Avrupada kupada sadece 2 Amerikalı oynayabiliyor. Onlar belli : Young ve Augustus. Türkiye icin 1 tane daha pivot 4-5 olmali ki bu Harper olabilir, Larkins olabilir. Braxton agir kaliyor, gidici. 3 Avrupali icin ise 3. Avrupali olarak Kress kalsin. Ama yanina 2 tane saglam oyuncu lazim ki bir tanesi sutor 4 numara olmalı. Bunuda koc halletsin bir zahmet. Türkiyede Vulic var. Bir tabii muhakkak olmazsa olmaz Türk statusundeki Brenzova Erdenay.


b-) Turkler

FB ile aramizdaki fark Turkler.
Ben olsam gardlari aynen muhafaza ederim. Isıl, Esra, ve Tugba. Gerci Isıl ne zaman doner bilmiyorum ama Nihal veya Nilayla dortlerim gardlari. Yasemenin yazi cok iyi gecirip guclenmesi lazim 5. gard olmasi icin. 3-4 numaralar buyuk problem. Yok cunku Turkiyede, sadece FBninkiler iyi biraz. Gecen yil (Gecmisi cok parlak)Bahardan yararlanamadik. Bu yuzden yabanci bayan kocu sart diyorum. Bu kizi , rotasyona sokarak gelistirebilseydik, Saziye transferine gerek olmazdi. Ayni sekilde kiradan gelen Kubrada degerlendirilmeli.

Saziye, Braxton,Yasemin ve Koreli ugurlamaliyiz
NO ADNANS, NO CRY !!

Emir Argun
Posts: 220
Joined: Wed Oct 23, 2002 11:57 pm
Location: Istanbul, Turkey
Contact:

Post by Emir Argun »

Alpay, yazi super olmus coguna da katiliyorum yalniz Kubra Siyahdemir konusunda sunu soyleyim. Kiralik olarak tecrube kazansin diye Pankup'e verdigimizden beri kendisini kanıtlayamadi, cogu mac 5 sayinin altinda oynadi bu sebebten bizim squad'a hazir oldugunu dusunmuyorum belki bir sezon daha kalmali orada yada Fener'e yollayabiliriz dinamitlemek icin :wink:
Bonum vinum laetificat cor hominis

Alpay Dedeoglu
Posts: 1923
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:14 pm

Zafer Kalaycıoğlu ve Nilay Yiğit

Post by Alpay Dedeoglu »

Antrenör gecen seneki FB kocu Zafer Kalaycıoğlundan sonra ilk transfer:


Bu yıl ülkemizi EuroLeague'de temsil edecek olan Galatasaray Bayan Basketbol Takımı geçtiğimiz sezon Panüp Ted Kayseri formasını giyen Nilay Yiğit'le anlaştı.

Geçtğimiz sezonu EuroCup ve Cumhurbaşkanlığı Kupası ile kapatan Galatasaray Bayan Basketbol Takımı bu sezon mücadele edecekleri EuroLeague'de ve Türkiye Ligi'nde iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Okan Çevik'in Erkek Takımı'na geçmesinden sonra antrenörlüğe Zafer Kalaycıoğlu'nu getiren Galatasaray'ın geçtiğmiz yıl Panküp Ted Kayseri formasını giyen deneyimli basketbolcu Nilay Yiğit'le de anlaştığı öğrenildi. 32.Avrupa Bayanlar Basketbol Şampiyonası için Letonya'da bulunan Milli oyuncunun menajeriyle masaya oturan sarı kırmızılı idareciler bu oyuncuyu renklerine kattılar.
Nilay Yiğit bu transferle birlikte Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray formasını giyen oyuncular kulübüne dahil olacak.
1979 doğumlu deneylimli guard geçtiğimiz sezon TBBL'de 10.59 sayı, 7.1 asist, 3.9 ribaund, 3.0 top çalma ve 4.5 top kaybıyla mücadele etmişti.''

Tranfer Listemde vardı , Isılın sakatlıgından oturu mecbur kaldilar almaya.

Bu arada Avrupa sampiyonasinda 4 GSli oynuyor. Yasemin steps yapa yapa bir hal oldu,
Tugba gene didiniyor, Saziye ustunden sari kirmizi renkleri cikarinca rahatlamis :x canini disine takip oynuyor. Esas surpriz bizim bir turlu yararlanamadığımız Bahar Caglarda . 15 civari sayi atip, 5-6 ribauntla oynuyor. Hemde Milli formayla. Gayet iyi.
NO ADNANS, NO CRY !!

Post Reply